Σελίδες

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μέσι-Ρονάλντο σημειώσατε...Χ

Σε ένα εντυπωσιακό clasico η Μπαρτσελόνα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Ρεάλ Μαδρίτης διατηρώντας την απόσταση των οκτώ βαθμών της από τους Μαδριλένους. Σκόρερ οι Μέσι και Ρονάλντο που δείχνουν ασταμάτητοι.


Ειδικές ήταν οι συνθήκες στο φετινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είχε φέρει τη «βασίλισσα» οκτώ ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και τους Καταλανούς που είχαν το απόλυτο μέχρι στιγμής .
Έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, έπαιζε για τη… ζωή της στο «Καμπ Νου» όπου κινδύνευε με ήττα, να μείνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Το ένστικτο της επιβίωσης λειτούργησε θετικά για τους Μαδριλένους οι οποίοι απέσπασαν την ισοπαλία με 2-2.
Το ξεκίνημα ήταν πάρα πολύ καλό για τους «μερένγκες» καθώς στην πρώτη τους ευκαιρία, κατάφεραν να προηγηθούν. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ άλλαξαν εντυπωσιακά την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος πέτυχε για έβδομο συνεχόμενο ντέρμπι γκολ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Η συνέχεια, ήταν εξίσου καλή για τη Ρεάλ και λίγα λεπτά αργότερα, άγγιξε το δεύτερο τέρμα με τον Μπενζεμά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Από τη στιγμή που δεν έγινε το 2-0 σε εκείνο το σημείο, η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και στο 31’ σε μία αδράνεια της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λιονέλ Μέσι με κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Από εκεί και πέρα, υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να έχει τον έλεγχο χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. Όλα αυτά, μέχρι το 61’ όταν από ένα στημένο, ο Λιονέλ Μέσι έδειξε την κλάση του καθώς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1!
Τα πανηγύρια για τους Καταλανούς όμως, δεν κράτησαν για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στη συνέχεια, οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον έλεγχο και τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη. Στο 88’ ο Μοντόγια έκανε εκπληκτικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι για να μείνει το τελικό 2-2 που διατηρεί τους Καταλανούς στους οκτώ βαθμούς πάνω από τη μισητή αντίπαλό της.

Δείτε παρακάτω τα γκολ :




Barcelona - R.Madrid footyroom.com από footyroom

Πηγή : onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: