Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Χρυσώ Σταματοπούλου:Εξαιρετική φωνή με ιδιαίτερη παρουσία...

Μπορεί τα τηλεοπτικά talent show να μην υπάρχουν πια,λόγω κόστους, ωστόσο η παροιμία που θέλει...όποιον ψάχνει να βρίσκει, επιβεβαιώνεται γι ακόμη μία φορά!

Κάπως έτσι, η ελληνική δισκογραφία βρήκε την Χρυσώ Σταματοπούλου!''Ακατόρθωτο'';
Καθόλου!

Με μία εξαιρετική φωνή,''ντύνει'' τα δύο τραγούδια που της εμπιστεύτηκε το δημιουργικό δίδυμο Πήγασος και το τρίτο από τον Δημήτρη Παπαβομβολάκη & τον Σταμάτη Μορφονιό.


''Ακατόρθωτο'' [http://itunes.apple.com/gr/album/akatorthoto-single/id527059439],''Έτσι μ' αφήνεις εσύ'' [http://itunes.apple.com/gr/album/etsi-m-afineis-ki-esy/id527059439?i=527059863]και ''Λευκή σημαία'' [http://itunes.apple.com/gr/album/lefki-simaia/id527059439?i=527059862] είναι τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Χρυσώ Σταματοπούλου και μπορείτε να τα αγοράσετε εύκολα και απλά, με τις δυνατότητες που δίνει η ψηφιακή εποχή.


Ακούστε το ''Ακατόρθωτο'':

 Ποιά είναι η Χρυσώ Σταματοπούλου;

Αποκλειστικό.Η Έλενα Παπαρίζου στο ''Βράδυ''

Σε ακόμα μία διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη, θα απολαύσουμε σύντομα την Έλενα Παπαρίζου!

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζει πυρετωδώς τα νέα της τραγούδια, στη Σουηδία, και μαζί με τους συνεργάτες της οργανώνουν το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών της, θα βρεθεί στο ''Βράδυ'' του Πέτρου Κωστόπουλου. Στην συνάντηση αυτή, θα μιλήσει για όλους και για όλα, με το γνωστό και αυθόρμητο χιούμορ, αλλά και την ειλικρίνεια της.

Σύμφωνα με το επίσημο fan club της Έλενας Παπαρίζου, το www.helenapaparizouclub.gr,το γύρισμα της εκπομπής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη! Stay tuned...

"Στου έρωτα την τρέλα" μας τραγουδά η Ελένη Φουρέϊρα

Με νέο τραγούδι επιστρέφει η εκρηκτική Ελένη Φουρέϊρα και μας καλεί να...έρθουμε "Στου έρωτα την τρέλα".

Η μουσική είναι του Alex Leon και οι στίχοι της Αγγελικής Μπάρδη. Το τραγούδι είναι μέσα από το Amita Motion Music Manager και μαζί με τις επιτυχίες "Παίξε μαζί μου" (Fun – O Eh A), "Reggaeton", "Το πάρτυ δε σταματά",θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο cd της Ελένης Φουρέιρα που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την ΕΜΙ.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι : 

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Nέο τραγούδι από τους Onirama

Οι Onirama επιστρέφουν με ένα νέο δυναμικό και καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο "Δεν υπάρχεις", και αναμένεται να ακουστεί πολύ!!!

Η μουσική είναι του Θοδωρή Μαραντίνη και του Γιώργου Κοκονίδη και οι στίχοι επίσης του τραγουδιστή του γκρουπ, Θοδωρή Μαραντίνη. Η ενορχήστρωση του κομματιού έχει γίνει από τον Soumka, πασίγνωστος στους μουσικόφιλους και από την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά στο παρελθόν.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι των Onirama :

Η ''Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού''...ταξιδεύει!

Σίγουρα όσοι έχετε παρακολουθήσει την ''Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού'' θα έχετε γελάσει,αφού οι ηθοποιοί τα 2 χρόνια που παιζόταν στο θέατρο ''Αλέκος Αλεξανδράκης'' έδιναν ρεσιτάλ...γέλιου!

Λόγω της επιτυχίας που σημείωσε η παράσταση, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του,ετοιμάζουν βαλίτσες για μία περιοδεία που θα περιλαμβάνει πολλούς σταθμούς.

Η περιοδεία ξεκινά στις 2 Ιουλίου και τελειώνει στις 15 Σεπτεμβρίου, όπου και οι συντελεστές θα πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά,για τα νέα τους θεατρικά -και μη- στοιχήματα. 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος) διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας, μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της  «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο! Οι μπάτσοι τρομοκρατημένοι, γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα  πάνε σύννεφο κι από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά - σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, που είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ’ το παράθυρο, που τραγουδάνε το  pantiera rossa(!), που εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και… η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!

Διαβάστε παρακάτω τους συντελεστές και τους σταθμούς της περιοδείας...

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Τατιάνα Στεφανίδου γι ακόμη 1 χρόνο στο STAR

Η φετινή χρονιά που φτάνει αισίως στο τέλος της,έκρυβε πολλές εκπλήξεις,ανατροπές και...σκαμπανεβάσματα για την εκπομπή ''Μίλα'' της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα νούμερα,ωστόσο,δεν ήταν και τα καλύτερα,προκαλώντας τηλεοπτικό πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του STAR.Οι αλλαγές, όμως, ήταν άμμεσες και από τις αρχές του 2012 προστέθηκαν πολλές δόσεις ενημέρωσης.

Έτσι θα ''πορευτούν'' οι συντελεστές της εκπομπής και τη νέα τηλεοπτική σαιζόν!Με μία εκπομπή...infotainment,καθώς η γνωστή δημοσιογράφος & παρουσιάστρια, ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της με το κανάλι για ακόμη ένα χρόνο. 

Συγκεκριμένα,σύμφωνα με ανακοίνωση του STAR,το νέο συμβόλαιο λήγει στις 30 Αυγούστου του 2013!

Αφιέρωμα στο Πήλιο. Ιδανικός προορισμός γι'αυτή την εποχή!!

Ο καιρός μας είναι αναποφάσιστος τις τελευταίες μέρες και έχει καταφέρει να...μπερδέψει όσους σκοπεύουν να αποδράσουν από την πόλη για λίγες μέρες. Βροχή, ήλιος, ζέστη, ψύχρα και οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν. Έτσι αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα μέρος που κατά την γνώμη μας θεωρείται ιδανικό γι'αυτή την εποχή, μιας και συνδυάζει και βουνό και θάλασσα. Το Πήλιο!!! 

Το Πήλιο των τεσσάρων εποχών είναι ένας πολύ δημοφιλής τόπος για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες από όλο τον κόσμο και ιδανικό μέρος για να περάσει κανείς τις διακοπές του. Βρίσκεται στο νομό Μαγνησίας στην κεντρική Ελλάδα και προσφέρει στους επισκέπτες του, στιγμές ομορφιάς, χαλάρωσης και ψυχικής ανάτασης.
Πανέμορφα τοπία, καταπράσινη φύση, χρυσαφένιες αμμουδιές και μαργαριταρένια βότσαλα στις παραλίες του, κρυστάλλινες πηγές και γαλαζοπράσινα νερά στις θάλασσες του, χιονισμένες πλαγιές και χαμογελαστά πρόσωπα, παραδοσιακά χωριά και φιλόξενοι άνθρωποι, πλακόστρωτα καλντερίμια και μονοπάτια, τσίπουρο και μεζέ κάτω από τον γέρο - πλάτανο, μύθοι, ιστορία ….. τόσες πολλές οι εικόνες του και τόσα πολλά αυτά που προσφέρει.
Ο επισκέπτης του Πηλίου μαγεύεται και πάντα ξαναγυρνά, σε μέρη αγαπημένα και γνωστές διαδρομές.Από το Αιγαίο μέχρι τις ακτές του Παγασητικού, η χερσόνησος του Πηλίου αγκαλιάζεται από πεντάκαθαρα νερά και έχει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας.Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες στο όρος του Πηλίου, υποδέχεται στις άρτια  οργανωμένες εγκαταστάσεις του, επισκέπτες και λάτρεις των χειμερινών σπορ. Η πανοραμική απόψη και θέα στα νερά του Παγασητικού, αλλά και πλήρη οργάνωση για τις χειμερινες σας δραστηριότητες, το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες επιλογές επισκεπτών από όλη την Ελλάδα. Οτιδήποτε τύπο διακοπών αναζητάτε, το Πήλιο έχει αυτό που ζητάτε. Είναι μέρος με εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και πολλές προτάσεις για ευχάριστες δραστηριότητες κοντά στη φύση.
Από το βουνό ή από τη θάλασσα, οι διαδρομές είναι εξίσου μαγευτικές και ευχάριστες.

Τα χωριά του Πηλίου είναι περίπου 70 και βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια. Είναι πανέμορφα και γραφικά, με τα αρχοντικά τα οποία έχουν διατηρήσει την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Το Πήλιο φημίζεται για την δροσιά που προσφέρει το καλοκαίρι, ακόμα και τα ορεινά χωριά του.Πριν ή μετά την επίσκεψή σας στο Πήλιο, αξίζει να σταματήσετε ή να μείνετε και στον Βόλο. Μια υπέροχη πόλη γεμάτη νεολαία, πολλά εμπορικά μαγαζιά, ταβέρνες, καφετέριες μπροστά στην θάλασσα στο λιμάνι του Βόλου. Μια πόλη που θα λατρέψετε αμέσως.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα χωριά του Πηλίου που αξίζει να επισκεφθείτε όλο τον χρόνο :

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σε 5ο παιχνίδι οι "αιώνιοι", 84-74 ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε 2-2 τις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου νικώντας 84-74 τον Ολυμπιακό, ο οποίος εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το Σάββατο (19:00) στο ΣΕΦ η τελική αναμέτρηση η οποία θα αναδείξει και τον πρωταθλητή Ελλάδος για το 2012.

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε να... ξυπνήσει στο 4ο δεκάλεπτο και να πάρει κεφάλι στο σκορ, κάτι που όχι μόνο κράτησε αλλά διεύρυνε και τη διαφορά για να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 2-2 της σειράς των τελικών.
 Το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, καθώς στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε ντέρμπι για γερά νεύρα, με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κοντά στο σκορ.Τελικά, οι «πράσινοι» στο τέλος ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη, έτσι ο πρωταθλητής για το 2012 θα στεφθεί μέσα στο ΣΕΦ, το ερχόμενο Σάββατο (19:00).

Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ήταν ο Μάικ Μπατίστ με 23 πόντους. Ακολούθησαν οι Διαμαντίδης (15π), Καϊμακόγλου και Γιασικεβίτσιους (12π).
Για τους ερυθρόλευκους πρώτος σκόρερ ήταν ο Έισι Λο με 16 πόντους. Ακολούθησε ο Πέρο Άντιτς με 11 πόντους.

2η παγκοσμίως η Ελλάδα με 394 γαλάζιες σημαίες. Δείτε αναλυτικά τις ακτές!!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε ποιές είναι οι παραλίες της χώρας μας που έχουν βραβευτεί με την γαλάζια σημαία. Με 394 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει για ακόμη μια χρονιά την τιμητική δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 48 χώρες.


Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.179 ακτές και 659 μαρίνες σε όλο τον κόσμο, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).
Η "Γαλάζια Σημαία" αποτελεί ένα διεθνές σύμβολο ποιότητας, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στον κόσμο. Από το 1987 απονέμεται διεθνώς  σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του.
Ουσιαστικά δηλαδή, εκτός από την επιθυμητή, εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης, οι ακτές που βραβεύονται με τη γαλάζια σημαία πρέπει να τηρούν κατά κράτος άλλα 31 αυστηρά κριτήρια. Αυτά αφορούν σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

 Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τις ακτές που κατέχουν Γαλάζια Σημαία για το 2012:

"ASI" ονομάζεται η νέα τούρκικη σειρά του Ant1!!


Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή με τις τούρκικες σειρές κι έτσι μετά τον "Πειρασμό", τον "Εζέλ", τα "Ασημένια Φεγγάρια" και τις "Χίλιες και μια νύχτες",φέρνει στους δέκτες μας τη δραματική σειρά “ASI”.  Από την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 21:00 και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ένας δυνατός έρωτας αρχίζει στον Ant1.

Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη τούρκικη παραγωγή με εκατομμύρια fans, την οποία συνθέτουν η εξαιρετική σκηνοθεσία, το δυνατό σενάριο και φυσικά οι μοναδικές ερμηνείες των λαμπερών πρωταγωνιστών, όπως η super star Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο γοητευτικός Μουράτ Γιλντριρίμ, τον οποίο γνωρίσαμε από την σειρά "Έρωτας και τιμωρία" του Mega πριν λίγους μήνες.

Διαβάστε παρακάτω την υπόθεση της σειράς :

"Σιλά", η νέα τούρκικη παραγωγή που έρχεται στο Mega!!

Η επιδρομή των τούρκικων παραγωγών, όπως φαίνεται, δεν έχει τέλος, καθώς και το Mega ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα ακόμα μια τούρκικη σειρά. Ο τίτλος της, "Σιλά". Πρόκειται για μια νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00 με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Στη συνέχεια η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως  Παρασκευή στις 21:00.

Η πρωταγωνίστρια ίσως θυμίζει κάτι σε αυτούς που παρακολουθούσαν το καλοκαίρι μια ακόμη τούρκικη παραγωγή, αυτή τη φορά στον Αnt1. Είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς "Εζέλ".

Διαβάστε παρακάτω την υπόθεση της σειράς και λίγα λόγια για τους χαρακτήρες : 

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"Τυραννιέμαι" το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση. Ακούστε το εδώ!!

Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο "Τυραννιέμαι" ακούγεται από σήμερα στα ραδιόφωνα το οποίο είναι σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας πριν λίγες μέρες, η Άννα Βίσση δήλωσε πως πρόκειται για ένα τραγούδι που ''έχει πολύ πλάκα!Είναι τόσο χαρούμενη η μουσική του,αλλά οι στίχοι είναι το εντελώς αντίθετο.Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το video clip σε 2 εβδομάδες με την Μυρτώ (σ.σ. Κοντοβά), όπου θα έχω την χαρά να πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας. Αν δεν μ' αγαπούσε σαν καλλιτέχνιδα, δε νομίζω να 'κανε κάτι τέτοιο.Και λόγω καιρού και επειδή κάνει άλλα πράγματα.Θαυμάζουμε -καλοπροαίρετα- ο ένας τον άλλον''.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ θα γίνουν σε 2 εβδομάδες ενώ θα μεταδοθεί σε πρώτη μετάδοση από το MAD σε περίπου 3 εβδομάδες.


Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι : 

Χρυσός ο Κοσμίδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης. Χάλκινος ο Μάρας.

Το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-εφήβων του Μονπελιέ, κατέκτησε ο Λευτέρης Κοσμίδης.
 
 Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και κατέκτησε την πρώτη θέση. Δεύτερος ήρθε ο Λευκορώσος Ντιμίτρι Μπαρκαλάου με 15,300 και τρίτος ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,166.
Η ελληνική αποστολή πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο Μονπελιέ και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής, αυτή την φορά από τον Βλάση Μάρα ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο στο μονόζυγο με 15.266 βαθμούς.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Προβάδισμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός, 84-72 τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο κατάμεστο ΣΕΦ (84-72) τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας αφού χρειάζεται μόνο μια νίκη ακόμα. Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:00). Κορυφαίος ο Πρίντεζης. Μαέστρος ο Σπανούλης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με ένα δυνατό ξεκίνημα "έτρεξαν" ένα σερί 7-0 χάρη στους Κέσελ και Σπανούλη.Πρωταγωνιστής των πρώτων λεπτών, ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος με 10 προσωπικούς πόντους έγραψε το 12-3. Καϊμακόγλου και Διαμαντίδης προσπαθούσαν να κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό ο οποίος είχε ρεκόρ λαθών σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάτι που πλήρωσε ακριβά καθώς οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν την σωρεία λαθών με αποτέλεσμα να αυξάνεται κι άλλο η διαφορά υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης.
 
 Διαβάστε παρακάτω :

Νικήτρια η Σουηδία,στην 16η θέση η Κύπρος και στην 17η η Ελλάδα!

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της Eurovision,στο Μπακού, και τα είχε όλα -όπως πάντα!

Στην Σουηδία θα διεξαχθεί ο 58ος διαγωνισμός της Eurovision,το 2013!Η Loreen, η οποία θεωρούταν το απόλυτο φαβορί, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν στην πρώτη θέση με το τραγούδι ''Εuphoria'', συγκεντρώνοντας 372 πόντους!

 Ενώ η πρώτη θέση ήταν ''κλειδωμένη'' από την αρχή,είχαμε την έκπληξη στην 2η θέση,που κατέλαβαν οι 6 Ρωσίδες-γιαγιάδες με το ''Party for everybody''.Στο τρίτο σκαλοπάτι του νικητή,ανέβηκε ο Ζέλικο Γιοξίμοβιτς, ο οποίος εκπροσώπησε την Σερβία για 4η φορά.

Η Ελλάδα με τη νεαρή Ελευθερία Ελευθερίου, έμεινε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια,εκτός 10αδας -κατέλαβε την 17η θέση με 64 βαθμούς.Μία θέση πιο πάνω,στην 16η,βρέθηκε στο...παρά πέντε,η Ήβη Αδάμου με το ''La la Love" και την Κύπρο.

Μία θέση στην δεκάδα κέρδισαν και οι:
4.Αζερμπαιτζάν
5.Αλβανία
6.Εσθονία
7.Τουρκία
8.Γερμανία
9.Ιταλία
10.Ισπανία (με 97 βαθμούς)
 
Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Σουηδίας,που κατάφερε να κερδίσει όλη την Ευρώπη: