Σελίδες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΗΓΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ

 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος γι' ακόμη μία φορά ετοιμάζεται να "κλέψει" τις εντυπώσεις. Αυτή τη φορά με την "Αρκαδία" από το χοροθέατρο Οκτάνα.

Οκτώ χρόνια μετά το Σχεδίασμα Β- Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, ο γνωστός σκηνοθέτης-χορογράφος επιστρέφει δυναμικά στο Φεστιβάλ Αθηνών με μια παράσταση για τη (μάταιη) αναζήτηση της ευτυχίας. Η Αρκαδία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αφετηρία, αλλά και ως τελικός προορισμός, όπου αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς των επεισοδίων που συνθέτουν την παράσταση. 

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΘΕΜΙΣ ΜΑΡΣΕΛΛΟΥ "ΑΝΕΒΑΖΕΙ" ΤΗ "ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ"!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Το μιούζικαλ είναι ένα είδος που αγαπάει πολύ. Γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί πλήρως σε αυτό.

Μετά την "ANNIE" που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -και πρόκειται να επαναληφθεί και τη νέα καλλιτεχνική περίοδο- η Θέμις Μαρσέλλου ετοιμάζεται για ακόμα ένα μεγάλο στοίχημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, η γνωστή σκηνοθέτις και ηθοποιός πρόκειται να "ανεβάσει" σε κεντρική Αθηναϊκή σκηνή τη "Μελωδία της ευτυχίας" σε παραγωγή της Live2.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: "ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ" ΣΤΗ ΚΥΛΛΗΝΗ.

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

"Στα καλά καθούμενα" τιτλοφορείται η νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον χειμώνα.

Πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας είναι οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμαίς Ανδρούτσου, Γιώργος Κοψιδάς. Ενώ στη ταινία σαν guest star θα δούμε και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ "PRISCILLA";

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες, Τρίτη 13 Μαΐου, το μιούζικαλ "Priscilla-Η βασίλισσα της ερήμου" στο κατάμεστο Θέατρο Badminton, σε παραγωγή του Μιχάλη και της Βανέσσας Αδάμ.

Η ελληνική version του πολυβραβευμένου μιούζικαλ κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και όλοι να μιλούν γι' αυτό, με χαρακτηρισμούς όπως "η παράσταση της χρονιάς", αλλά και με επισημάνσεις όπως "ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια". Ένα μιούζικαλ υπερθέαμα! 

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΤΕΝ";

Γι' ακόμη ένα βράδυ το bar-restaurant TEN στο Κολωνάκι κέρδισε την προτίμηση πολλών επωνύμων.

Ποιους εντόπισε όμως ο φωτογραφικός φακός το βράδυ του Σαββάτου; Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη φώτο (αριστερά) ο σκηνοθέτης και κριτής του "Just the 2 of Us" Δημήτρης Αρβανίτης μαζί με τον γιο του Γιώργο -και έναν φίλο του- βρέθηκαν στο πλέον κοσμικό στέκι για να γιορτάσουν τα 23α γενέθλια του ο

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ "10"

Σε ένα από τα καλύτερα στέκια της Αθήνας έχει εξελιχθεί το TEN στο Κολωνάκι, με πολλούς επώνυμους να το προτιμούν για τη νυχτερινή τους διασκέδαση. 

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τα βράδια μας γίνονται καλύτερα, με άριστα το 10! Μπορείς να αφεθείς στις μουσικές επιλογές του dj και να απολαύσεις σούπερ ποτά και γλυκά.

Το magazineofmedia.blogspot.com εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις εξόδους παρουσιαστών, ηθοποιών, τραγουδιστών που γίνονται όλοι ένα!