Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οι πύλες του Green Theater ανοίγουν και φιλοξενούν πολλές παραστάσεις...

Το Green Theater ανοίγει και εφέτος τις πύλες του, για να υποδεχθεί τους απανταχού φιλότεχνους, στο 3ο Green Theater Festival 2012, στις Αρχαίες Κλεωνές Νεμέας, που διοργανώνεται υπο την Αιγίδα του Δήμου Νεμέας, απο 21 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Φεστιβαλικός αυτός θεσμός, εφέτος θα φιλοξενήσει πλήθος εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων όπως:  «Θα πηδήξω απ’το παράθυρο» (22/6), «Οδυσσεβάχ» (24/6), «Να ζεί κανείς ή να μη ζεί» (4/7), «Δεν βλέπω δεν ακούω δεν μιλάω» (8/7), «Το Μήλο» (11/7)«Τα βαφτίσια» (30/7),  «Οι άθλοι του Ηρακλή» (28/7), «Αναζητώντας τον Αττίκ» (8/8), «Δον Ζουάν» (12/8),  «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή» (17/8), «Νεφέλες», «Ορνιθες» (29/8), «Όρνιθες» (1/9) με πλήθος αγαπημένων ηθοποιών.

Το Green Theater, αρχαικού τύπου αίθριο θέατρο, χωρητικότητας 2200 θεατών, βρίσκεται στην Κορινθία,105 χλμ από την Αθήνα, δίπλα στην αρχαία πόλη των Κλεωνών στο σημερινό χωριό Αρχαίες Κλεωνές του  Δήμου Νεμέας και συγκεκριμένα στη θέση «Βρυσούλες» μέσα στον οικισμό του χωριού (δίπλα στις σπηλιές που υπήρξε το λιοντάρι της Νεμέας).

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Ελλάδα, 1-1 με την Πολωνία με πολλά παράπονα από την διαιτησία

Η Εθνική μας ομάδα αδικείται απ' το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στάθηκε άτυχη τόσο στην τελική προσπάθεια, όσο και απ' την απαράδεκτη διαιτησία. Στην πρεμιέρα του Euro 2012 η Ελλάδα ήρθε ισόπαλη με την οικοδέσποινα Πολωνία με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεβαντόβσκι (17'), η γαλανόλευκη ισοφάρισε με τον εξαιρετικό Σαλπιγγίδη (51'), ενώ έχασε την ευκαιρία να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ με το άστοχο πέναλτι του Καραγκούνη (69'), καθώς το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Κάκιστη η διαιτησία του Ισπανού ρέφερι που απέβαλε κακώς στο 44' τον Παπασταθόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 παίκτες έμειναν και οι κόκκινοι στην φάση του πέναλτι, όταν ο γκολκίπερ Στσένσι σταμάτησε αντικανονικά τον Σαπλιγγίδη.


Η Ελλάδα που έπαιζε στην πρεμιέρα μπροστά σε ένα φανατισμένο κοινό απέναντι στην συνδιοργανώτρια του Euro 2012, που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, κάνοντας ένα κακό ξεκίνημα, που έμεινε με δέκα παίκτες από το 44' εξαιτίας δυο πολύ αυστηρών κίτρινων καρτών στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, και η τύχη της γύρισε την πλάτη σε ένα χαμένο πέναλτι, πήρε παλικαρίσιο 1-1 από την Πολωνία στο εναρκτήριο ματς του πρώτου ομίλου και έδειξε ότι πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για να προχωρήσει και να διαπρέψει!

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα και δείτε τα γκολ του αγώνα καθώς και τις επίμαχες φάσεις :

Ο Μανώλης Λέκκας νέος διευθύνων σύμβουλος του ALPHA!


Ο Alpha ανακοινώνει ότι o Μανώλης Λέκκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του σταθμού.

Ο Μανώλης Λέκκας έχει υπηρετήσει με επιτυχία σε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wella Hellas και της Sebastian International. Τα τελευταία εννέα χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Σαράντη, αρχικά ως Διευθυντής Επιλεκτικής Διανομής και στη συνέχεια ως Διευθυντής Τμήματος Προϊόντων Υγείας & Φροντίδας. Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το INSEAD.

Καλωσορίζοντας τον κ. Λέκκα, ο Λαυρέντης Αλβέρτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alpha, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την άφιξη του Μανώλη αυτή την κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του σταθμού, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει σημαντικά με τη στρατηγική σκέψη, την εκτενή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει. Σε οποιαδήποτε θέση έχει διατελέσει, ο Μανώλης έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει επιδείξει ισχυρή ηγετική ικανότητα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του καθώς και με την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα του σταθμού για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του Alpha».

Ο Μανώλης Λέκκας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 13 Ιουνίου 2012.

Το ''Πρωινό mou'' πάει...Κυλλήνη

Λίγο πριν την αυλαία της φετινής σαιζόν,ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και την ομάδα τους...πάνε διακοπές!

Φυσικά,δεν γίνεται να λείπουν από την παρέα τους, λαμπεροί καλεσμένοι, οι οποίοι θα απογειώσουν το κέφι του ''Πρωινό mou''.
 
Από την Δευτέρα 11 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, θα μας καλημερίζουν από την Κυλλήνη.

Η παρέα του «ΠΡΩΙΝΟ mou» θα βρεθεί για μία εβδομάδα εκτός πλατό με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και θα υποδεχτεί πολλά αγαπημένα πρόσωπα.
Μέχρι την όμορφη Κυλλήνη θα ταξιδέψουν για να μας κρατήσουν συντροφιά, μεταξύ άλλων, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Νίκος Αναδιώτης, η Δούκισσα Νομικού, o Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Τσαλίκης, και η Demy.

''Champions Life'' με αναλυτικές πληροφορίες!



Oπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό ραντεβού, έτσι και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2012 η King Bet δηλώνει παρούσα με 136 σελίδες γεμάτες στοίχημα! Με το 64σέλιδο περιοδικό Champions Life προχωράει σε λεπτομερή ανάλυση των 16 «μονομάχων» που θα βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο απόλυτος στοιχηματικός οδηγός, που διανέμεται δωρεάν μαζί με την King Bet, περιλαμβάνει:

* Τα ρόστερ
* Τα συστήματα των ομάδων
* Την πορεία των παικτών την τελευταία τριετία
* Στατιστικά και προτάσεις για ειδικά στοιχήματα
* Τα ρεκόρ του Euro
* Παρουσίαση των διαιτητών
* Ειδικό θέμα για τους πρώτους σκόρερ
* Παρουσίαση των δύο χωρών
* Αναδρομή στα προηγούμενα Euro

''Μια θάλασσα γαλάζια'' ξανά στα...ηχεία σας!

Προχθές σας ενημερώσαμε για το δυναμικό comeback της Μπέσσυς Αργυράκη,με την επανηχογράφηση της "Μίας θάλασσας γαλάζιας" και σήμερα επιστρέφουμε το τραγούδι έτοιμο για ακρόαση!
 
Η μεγάλη επιτυχία ''Μια Θάλασσα Γαλάζια'' κυκλοφορεί και πάλι σε μία καινούρια, μοντέρνα, καλοκαιρινή και χορευτική διασκευή, σε παραγωγή του Kon Cept
με την συνεργασία της Μπέσσυς Αργυράκη στα φωνητικά.

Η μεταμόρφωση του τραγουδιού από τον Kon Cept, σε συνδυασμό με την αναλλοίωτη φωνή της Μπέσσυς Αργυράκη, θα θυμίσουν στους παλαιότερους το «Μια θάλασσα γαλάζια» και θα το κάνουν γνωστό και στους νεότερους.

«Μια θάλασσα γαλάζια»: το τραγούδι που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις και θα γίνει σίγουρα η επιτυχία του καλοκαιριού.

Ακούστε το τραγούδι στο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnhEI4cDCIs

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική μας και το Euro!!

Η Εθνική Ελλάδος σήμερα το απόγευμα (19:00) θα αντιμετωπίσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας την μία από τις δύο διοργανώτριες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την Πολωνία στην Βαρσοβία. Η Ελλάδα βρίσκεται στον Α' όμιλο μαζί με την Πολωνία, την Τσεχία και την Ρωσία. Να θυμίσουμε πως το Euro 2012 διεξάγεται στην Ουκρανία και την Πολωνία και ο τελικός θα γίνει την 1η Ιουλίου. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τους ομίλους και το πρόγραμμα των αγώνων :

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Βράδυ" με την αποκαλυπτική Έλενα Παπαρίζου!!

Τελευταίο "Βράδυ" αυτή την Παρασκευή 8 Ιουνίου και η Έλενα Παπαρίζου έρχεται να αποκαλύψει τα πάντα στον Πέτρο Κωστόπουλο. 

Η λαμπερή super star, μετά την επιστροφή της από την Σουηδία, μιλάει για τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη, την εμπειρία της στο "Dancing on ice" στον ρόλο του κριτή αλλά και την συμμετοχή της στο "Let's Dance" της Σουηδίας, καθώς επίσης και για την σχέση που είχε με τον πατέρα της.
Φυσικά, Έλενα χωρίς τραγούδι δεν γίνεται, καθώς μας τραγουδά το super hit "Popular", το οποίο ήταν η περσινή συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision και η ίδια ερμήνευσε πριν από μερικούς μήνες στον σουηδικό τελικό της Eurovision, το Melodifestivalen. Μαζί της συμμετέχουν και οι Μέλισσες, λίγο πριν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Οι σταθμοί της περιοδείας θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και θα τους μάθετε και μέσα από το επίσημο fan club της Έλενας Παπαρίζου, το www.helenapaparizouclub.gr .

Μεσάνυχτα Παρασκευής, ένα "Βράδυ" με αποκαλύψεις, εκπλήξεις, γέλιο και πολύ τραγούδι κλείνει την σεζόν αυτή και μας εύχεται καλό καλοκαίρι!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη καθώς και την αφίσα της καλοκαιρινής της περιοδείας :

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Το comeback της Μπ. Αργυράκη...

Η Μπέσυ Αργυράκη,έχοντας στο πλευρό της τον Kon Cept ετοιμάζει δυναμικό comeback!Μάλιστα, το τραγούδι δεν θα θυμίζει την πρώτη έκδοση, ενώ άνετα μπορεί να γίνει και το summer hit 2012!

Το τραγούδι που επανηχογραφείται από την Μπέσυ Αργυράκη και τον Kon Cept είναι το ''Μια θάλασσα γαλάζια'' και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα...

Stay tuned...

Αλεξίου-Γαλάνη:Μαζί (και) το καλοκαιρί...

Περισσότεροι από 40.000 θεατές, έδωσαν το παρών,στις μουσικές παραστάσεις της Χάρις Αλεξίου & της Δήμητρας Γαλάνη στο ''Παλλάς'' (Αθήνα) και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές!

Κάπως έτσι, η όμορφη μουσική ιστορία συνεχίζει!Οι δύο γνωστές τραγουδίστριες από τις 2 Ιουλίου ετοιμάζονται να κάνουν περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Για παραπάνω από δυόμιση ώρες θα ακούγονται τραγούδια που αγαπήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχουν στο μουσικό στερέωμα. 


 Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει με δύο μεγάλες συναυλίες
Στην Αθήνα, στο Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων», στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη (στις 2 & 3 Ιουλίου) και ακολουθoύν:

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μία βραδιά αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη...

Μία διαφορετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο,στις 8:30 μ.μ.,στην αίθουσα "Στράτος Μελεμενής'' του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσογλου 1 & Ηράκλειο 251,Νέα Ιωνία).


Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης δίπλα σε Χατζιδάκι-Ξαρχάκο...σ' ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα με τραγούδια που αγαπήθηκαν,αλλά και με άλλα τραγούδια, που ενδεχομένως να αδικήθηκαν!


Μέσα από αυτή την βραδιά-αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη,θα προβληθούν συνεντεύξεις που φωτίζουν τον θεατρικό συγγραφέα, τον στιχουργό, αλλά προ πάντων, άνθρωπο!Το παρών στην διοργάνωση θα δώσουν ο Λάκης Παππάς,η Μαρία Φαραντούρη και  ο Κώστας Καζάκος, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις συνεργασίες τους με τον Ι.Καμπανέλλη, αλλά και ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο οποίος μιλά για την συμβολή του γνωστού θεατρικού συγγραφέα στο νεοελληνικό θέατρο.

Να σημειωθεί, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι βασικοί συντελεστές του αφιερώματος είναι:
 
Ενορχήστρωση – Πιάνο : Μιχάλης Γκαρτζόπουλος
Κιθάρα – Μπουζούκι : Κώστας Σταυρόπουλος
Μπουζούκι : Ευγένιος Χαλίλ
Κοντραμπάσο : Τάσος Σταυρόπουλος
Φυσαρμόνικα : Δημήτρης Κουφαλάκος

Τραγουδούν : Αμέρισσα Φτούλη, Χάρης Πέττας

Επιμέλεια παραγωγής : Γεωργία Βουδούρη