Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συνεργασία - βόμβα της Έλενας Παπαρίζου τον ερχόμενο χειμώνα!!

Η πρώτη συνεργασία-βόμβα για τον επόμενο Χειμώνα στην Αθήνα θα έχει… Number Οne άρωμα.

H Ελενα Παπαρίζου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ShowTime-cy έδωσε τα χέρια με μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές ερμηνεύτριες του πενταγράμμου και του χρόνου θα είναι με την… Νατάσα Θεοδωρίδου.
Η είδηση, πρόκειται να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής πίστας αφού πρόκειται για ένα άκρως δυνατό σχήμα με δύο πολύ δυνατά ονόματα… Η Έλενα αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το πρώτο ποπ πρόγραμμα ενώ η Νατάσα θα αναλάβει όλο το λαϊκό ρεπερτόριο, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές τους δύο διαφορετικές και άκρως δυνατές νότες σε ένα σχήμα. Οι ίδιες πληροφορίες  θέλουν το σχήμα των δύο καλλιτέχνιδων να μεταφέρεται στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ…. Άλλωστε, και οι δύο τραγουδίστριες έχουν για manager τους ίδιους αξιόλογους ανθρώπους και το deal συμφωνήθηκε και σίγουρα θα ανάψει φωτιές στην νυχτερινή Αθήνα…

ΠΗΓΗ : mediastory.gr

Αυτές είναι οι χώρες - αντίπαλοι Ελλάδας και Κύπρου στον τελικό της Eurovision.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision με δέκα από τις δεκαοκτώ χώρες να έχουν πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι χώρες λοιπόν που θα διαγωνιστούν το Σάββατο στον μεγάλο τελικό είναι η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Ισλανδία, η Ουγγαρία, η Δανία, η Αλβανία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρωσία και η Ιρλανδία, οι οποίες πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό, ενώ από τον δεύτερο ημιτελικό είναι η Λιθουανία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Σερβία, η Ουκρανία, η Σουηδία, η FYROM, η Νορβηγία, η Εσθονία, η Μάλτα και η Τουρκία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σουηδίας, η οποία για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε η Νορβηγία με τον Tooji στο "Stay", η Τουρκία η οποία έπαιζε..."εντός έδρας", αφού το Αζερμπαϊτζάν είναι κατά κάποιον τρόπο "αδελφοποιημένο" με την Τουρκία, η Σερβία με τον παλιό μας γνώριμο, Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, και η Μάλτα.

Στον τελικό έχουν προκριθεί απευθείας οι "Big 5" , Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και η περσινή νικήτρια χώρα, το Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της Σουηδίας και της Νορβηγίας που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις :

Ισοφάρισε τις νίκες ο Παναθηναϊκός, 81-79 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό με 81-79 στο ΟΑΚΑ σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο φινάλε και ισοφάρισε  σε 1-1 την σειρά των τελικών. Το νέο ραντεβού των δύο μονομάχων την Κυριακή (19:00) στο ΣΕΦ.

Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν με νευρικότητα το παιχνίδι καθώς έκαναν αρκετά γρήγορα φάουλ. Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν γρήγορα και μετά το προβάδισμα των πρασίνων με 10-4 και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με τον Χάινς πρωταγωνιστή και τον Γκετσεβίτσιους να εκτελεί. Στη συνέχεια, οι Σλούκας και Πρίντεζης έδωσαν αέρα πέντε πόντων στον Ολυμπιακό, αλλά ο Διaμαντίδης πήρε την ομάδα στις πλάτες του και το ημίχρονο έκλεισε στο 38-41 για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έκανε ένα +5 (40-45), αλλά ο Καϊμακόγλου με τρίποντο έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στους συμπαίκτες του.
Ο Μπατίστ κάρφωσε εντυπωσιακά, και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα σερί 12-0 (52-45).
Οι «πράσινοι» όμως δεν ηρέμησαν και η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 16 πόντους (63-47) με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν ένα επί μέρους σκορ 23-2.
Κάπου εκεί ξύπνησαν οι παίκτες του Ίβκοβιτς και έκλεισαν την τρίτη περίοδο με ένα σερί 12-2 και σκορ 67-59.
Στη συνέχεια όμως και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στον έναν πόντο (77-76) με τον Σπανούλη να μιλάει στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ο Διαμαντίδης έκανε το 79-76 με σόλο, ο Χάινς μείωσε σε 79-78 με βολές ένα λεπτό πριν το τέλος.
Ο Σπανούλης αστόχησε σε τρίποντο και το κάρφωμα του Μπατίστ διαμόρφωσε το τελικό με 81-79.
Πρώτος σκόρερ και πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 23 πόντους ενώ Καϊμακόγλου και Μπατίστ πέτυχαν από 11 πόντους ο καθένας.
Για τον Ολυμπιακό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάιλ Χάινς με 18 πόντους, ακολούθησαν οι Παπανικολάου (11π.), Σπανούλης και Πρίντεζης (10π.).

Επόμενο ραντεβού των 2 αιωνίων, την Κυριακή στις 19:00 στον τρίτο τελικό που θα διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει...

Η Άννα Βίσση, παρόλο που βιώνει μία και όχι τόσο ευχάριστη περίοδο της ζωής της,ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ''δεύτερη'' πρεμιέρα της, αλλά και την επιστροφή της στα...ραδιόφωνα μας.Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει,για την φιλία και την αγάπη,το νέο τραγούδι, αλλά και την συνεργασία της με τον Αποστόλη Τότσικα!

 Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του ''Δώδεκα'', μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και τον ραδιοφωνικό σταθμό ''Κοσμοράδιο 95.1''.

Η γνωστή τραγουδίστρια που έχασε τον πατέρα της πριν λίγες ημέρες, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μ' αφορμή τις εμφανίσεις της στο Odeon. 

Όπως δήλωσε ''προσπαθεί να είναι καλά,όσο μπορεί κανείς,μετά την απώλεια ενός από τους πολύ αγαπημένους λίγους ανθρώπους.Δεν είναι εύκολο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς. Πόσον μάλλον τον μπαμπά και την μαμά.Ήταν μία στιγμή που κατάλαβα πόσους φίλους έχω, πόσους ο μπαμπάς μου, η οικογένεια μου...Συνειδητοποιείς πόσο σπουδαία είναι η αγάπη.Και η οικογενειακή κυρίως, αλλά και των φίλων σου''.

Η Άννα Βίσση έχει πρεμιέρα (25/5) στο Odeon Θεσσαλονίκης και νόμιζε ότι δεν θα τα καταφέρει,αφού έχουν περάσει μόλις 15μέρες από την απώλεια του πατέρα της.''Τραγουδάω στους ανθρώπους της ζωής μου.Αυτοί είναι ο τρόπος έκστασης μου.Τραγουδώντας ξεχνάς,εκτονώνεσαι, πονάς παραπάνω και είναι ένας καλός τρόπος για να ξεπεράσω τον πόνο μου και γενικά ό,τι συμβαίνει''.

 Η ίδια μίλησε,επίσης, για το νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει, με τίτλο ''Τυραννιέμαι'' και η πρώτη μετάδοση θα γίνει την Κυριακή από τον ραδιοφωνικό σταθμό ''Κοσμοράδιο 95.1''.Πρόκειται για ένα τραγούδι που ''έχει πολύ πλάκα!Είναι τόσο χαρούμενη η μουσική του,αλλά οι στίχοι είναι το εντελώς αντίθετο.Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το video clip σε 2 εβδομάδες με την Μυρτώ (σ.σ. Κοντοβά), όπου θα έχω την χαρά να πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας.Πιστεύω ότι ο Αποστόλης και η Ρούλα Ρέβη που ερχόντουσαν στο πρόγραμμα μου και περνάγαμε ωραία,αν δεν μ' αγαπούσε σαν καλλιτέχνιδα, δε νομίζω να 'κανε κάτι τέτοιο.Και λόγω καιρού και επειδή κάνει άλλα πράγματα.Θαυμάζουμε -καλοπροαίρετα- ο ένας τον άλλον''.


Σ' αυτό το σημείο, εμείς να σας θυμίσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Αποστόλης Τότσικας, θα πρωταγωνιστήσει σε video clip.Οι ''Snob'' είναι μία μπάντα που συνδυάζει την ποπ με ηλεκτρονική μίξη ήχου του σήμερα και την ροκ.Το τραγούδι λέγεται "TV Star" και είχε σκηνοθετηθεί από τον Θανάση Τότσικα,ενώ ο Αποστόλης έκανε έναν...ματ-ατζή.Παρακάτω βρίσκονται και οι...αποδείξεις:


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το party για τα βραβεία MAD VMA 2012!

Ένα μεγάλο μουσικό party ετοίμασαν χθες,Τετάρτη 23 Μαΐου, οι ιθύνοντες του MAD με αφορμή το Kick off party των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012.Και επίσημα,πλέον,σηματοδοτήθηκε μ' αυτό το party η έναρξη των μουσικών βραβείων που θα διεξαχθούν στις 20 Ιουνίου.


Τα βραβεία γι' ακόμη μία χρονιά, θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Tae Kwon Do,με την χορηγία της Vodafone.

Πολλοί εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας -και όχι μόνο- έδωσαν το παρών στο party,στο Balux Prive, που ουσιαστικά ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση.

Με βασικό σύνθημα το ''Young Greece#true story'', το MAD, στοχεύει στην ανάδειξη της δυνατής και δημιουργικής Ελλάδας.

Ας δούμε,όμως, ποιοί έδωσαν χθες βράδυ το παρών:

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Eurovision 2012 : Πέρασαν στον τελικό Ελλάδα και Κύπρος!!

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το "Aphrodisiac" και η Ήβη Αδάμου με το "La la love" στον σημερινό πρώτο ημιτελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision.
Η Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά θα δώσει το παρόν στον τελικό του διαγωνισμού καθώς από το 2001 και μετά βρίσκεται σταθερά στον τελικό και μάλιστα καταφέρνει και βρίσκεται μέσα στην 10άδα με εξαίρεση 2 χρονιές. Πολύ καλή η παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου και με ένα πολύ όμορφο χορευτικό ξεσήκωσε το κοινό στο στάδιο και έδωσε το εισιτήριο στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Όσον αφορά την Κύπρο, η Ήβη Αδάμου με το "La la love" έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με μια πολύ καλή σκηνική παρουσία κατάφερε να στείλει και πάλι την Κύπρο στον μεγάλο τελικό μετά από απουσία αρκετών χρόνων.
 Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό αναλυτικά είναι : Ρουμανία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Αλβανία, Κύπρος, Ελλάδα, Ρωσία και Ιρλανδία.

Την Πέμπτη 24/5 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο 26/5 ο μεγάλος τελικός με την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί!!! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις 2 χώρες.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου :

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χρυσός ο Άρης Γρηγοριάδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης!!

Το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο, με 53.86, κατέκτησε την Τρίτη ο Άρης Γρηγοριάδης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε χρόνο 53.86, αφήνοντας πίσω του τον Γερμανό Χέλγκε Μόιβ, ο οποίος είχε επικρατήσει στον ημιτελικό. Ο Γρηγοριάδης συνέχισε τη συλλογή μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις. Η αρχή είχε γίνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005 στο Μόντρεαλ, όταν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο. Το 2006, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κατετάγη 3ος στα 100μ ύπτιο, ενώ στην ίδια διοργάνωση ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 50μ ύπτιο.
Την επιτυχία του αυτή επανέλαβε δύο χρόνια αργότερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, με χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο και αργυρό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο.
Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Άρης Γρηγοριάδης (Ελλάδα) 53.86
2. Χέλγκε Μόιβ (Γερμανία) 54.06
3. Γιάκοβ Τουμάρκιν (Ισραήλ) 54.14
4. Πέτερ Μπέρνεκ (Ουγγαρία) 54.77
5. Βιτάλι Μπορίσοβ (Ρωσία) 54.78
6. Μίρκο Ντι Τόρα (Ιταλία) 54.78
7. Ζερεμί Στραβιούς (Γαλλία) 54.96
8. Ρίτσαρντ Μπόχους (Ουγγαρία) 55.00

Πηγή : contra.gr

Οι ''Απατεώνες και τζέντλεμαν'' ρίχνουν αυλαία...

Aν και ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος της καλλιτεχνικής περιόδου, οι ''Απατεώνες και τζέντλεμαν'' κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις! Η αίθουσα του...μαγικού ''Παλλάς'' κάθε βράδυ ήταν γεμάτη, ο κόσμος γέλαγε, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που πήραν παράταση...

...Κυριακή 3 Ιουνίου,έχει οριστεί η ημερομηνία όπου η επιτυχημένη παράσταση της Ελληνικής Θεαμάτων θα ρίξει αυλαία.
 
Το πλούσιο θέαμα που σκηνοθέτησε το κορυφαίο κωμικό δίδυμο, με το πλήθος φαντασμαγορικών σκηνικών και την εναλλαγή 120 κοστουμιών υψηλής ραπτικής, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των θεατών που επιβράβευσαν την παράσταση με τη μεγάλη προσέλευση τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα προπωλημένα εισιτήρια έχουν φθάσει τις 35.000!
 
Η ξεκαρδιστική κωμωδία των Jeffrey Lane και David Yazbek, είναι μια παράσταση γεμάτη δράση, χιούμορ, χορό, τραγούδι, συγκίνηση, τρυφερότητα και φυσικά πολύ, μα πολύ γέλιο! 

Η ιστορία
Δύο γοητευτικοί κομπιναδόροι συναντώνται  σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας, που συχνάζουν πλούσιες, ώριμες αλλά εύπιστες κυρίες τις οποίες εξαπατούν αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.
Ο ήρεμος και κωμικός Λόρενς Τζέϊμσον (Γιάννης Μπέζος) αναστατώνεται, όταν ανακαλύπτει ότι ο άγαρμπος αλλά αποτελεσματικός Φρέντι Μπένσον (Πέτρος Φιλιππίδης) μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά του. Τότε αποφασίζουν να αναμετρηθούν βάζοντας ένα στοίχημά: Όποιος χάσει θα πρέπει να αποχωρήσει από την πόλη.
Παρασυρμένοι όμως από τη γοητεία της νέας και εντυπωσιακής Κριστίν Κολγκέιτ, - που ερμηνεύει με πολύ χάρη η Κατερίνα Παπουτσάκη-  θα πέσουν ανυποψίαστοι στην παγίδα της.

Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική  επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο γοητευτικών απατεώνων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

 Συντελεστές:

Μετάφραση: Πέτρος Φιλιππίδης - Γιάννης Μπέζος - Χρήστος Σιμαρδάνης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης - Γιάννης Μπέζος
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Βασίλης Ζούλιας
Μουσική διασκευή - διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Χορογραφίες - Κίνηση: Ελπίδα Νίνου - Θανάσης Γιαννακόπουλος
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Κατερίνα Παπουτσάκη
Μαζί τους οι: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαριάνθη Φωτάκη, Ηλίας Γιαννάκης, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Χουρδάκης, Λήδα Καπνά, Αντώνης Αντωνάκος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Δήμητρα Τσουχνικά, Αντιγόνη Δούμου.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του MAD

Μπορεί οι πολιτικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες,ωστόσο οι συντελεστές των MAD VIDEO MUSIC AWARDS δεν πτοούνται και ετοιμάζουν το πιο...hot καλοκαιρινό party!

Από χθες,όμως, ξεκίνησε και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων video clip, αλλά και των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ψήφισε στα καταστήματα VODAFONE & METROPOLIS, στα site www.videomusicawards.gr & www.vodafone.gr/vma και μόνο για συνδρομητές VODAFONE στέλνοντας τον κωδικό του τραγουδιού με sms στο 54944 (χρέωση: €0,615 συμπ. 23% ΦΠΑ / SMS). 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ MAD VMA 2012 BY VODAFONE:

1. VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΚΩΔ. 1Α I Am The One / OtherView Feat. Mark F. Angelo
ΚΩΔ. 1Β Για Σένα / Vegas
ΚΩΔ. 1Γ Mια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας) / Μηδενιστής Feat. Demy
ΚΩΔ. 1Δ Οι Δυο Μας  / Σάκης Ρουβάς
ΚΩΔ. 1Ε Θάρρος  Ή Αλήθεια / Μιχάλης  Χατζηγιάννης

2. VIDEO CLIP MAD GREEKZ
ΚΩΔ. 2Α Γυρίσματα / Δέσποινα Βανδή
ΚΩΔ. 2Β Αν Είσαι Ένα Αστέρι / Νίκος Βέρτης  
ΚΩΔ. 2Γ Είχα Πει Θα Φύγω / Πέγκυ Ζήνα
ΚΩΔ. 2Δ Ολοκαίνουργιος / Πάνος Κιάμος
ΚΩΔ. 2Ε Εγώ Τη Ζωή Μου / Γιώργος Μαζωνάκης 



Δείτε τις υπόλοιπες υποψηφιότητες...

Έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός, 84-78 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 84-78 στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στη σειρά. Κορυφαίος ο Παπανικολάου, εξαιρετικοί Χάινς και Πρίντεζης, πολύ καλός και ο Γκετσεβίτσιους.






Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ερχόμενος γκαζωμένος από την ΚωνσταντινούπολΗ, έκανε το 1-0 στον πρώτο τελικό των playofss του ελληνικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό με σκορ 84-78 και υπερασπίστηκε το πλεονέκτημα έδρας που έχει. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το προβάδισμα που απέκτησαν στην δεύτερη περίοδο φρόντισαν να το διατηρήσουν έως και το τέλος της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες έχοντας για όπλο την πιεστική τους άμυνα θα μπορούσαν να "καθαρίσουν" νωρίτερα το ματς, αλλά λίγο η αστοχία στις βολές (20/36β), λίγο η νευρικότητα και κάποια λάθη (16λ), έφερε τους πράσινους πιο κοντά στο σκορ. Στο τέλος όμως, οι Πειραιώτες στάθηκαν ψύχραιμοι και ώριμοι, διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους, έπαιξαν έξυπνα με τον χρόνο και έβγαλαν "νοκ-άουτ" το "τριφύλλι", φτάνοντας σε μία καθαρή και δίκαιη νίκη, την οποία και άξιζαν βάση συνολικής εικόνας.

Κορυφαίος παίχτης σε απόδοση για τον Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 16 πόντους, ενώ για συμπαραστάση του είχε τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ των κόκκινων με 18 πόντους. Πολύτιμοι και οι Κάιλ Χάινς (13π.) και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (11π.).Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Βουγιούκας (20π), Διαμαντίδης (15π) και Περπέρογλου (12π).

 Πλέον θα προσπαθήσουν την Πέμπτη (19:00) στο ΟΑΚΑ να κάνουν το 2-0 και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, ενώ οι "πράσινοι" να φέρουν την σειρά στα ίσα.



Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Στο Champion's League ο Παναθηναϊκός, 1-0 την ΑΕΚ με παράπονα για την διαιτησία.

Το γκολ του Τοτσέ έδωσε στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0, στέλνοντας τους «πράσινους» στα προκριματικά του Champions League. Φωνάζει η ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Λυμπερόπουλου στο 16'.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champion's League αφού κατέκτησε την 1η θέση των πλέι οφ, αφήνοντας στην 2η την ΑΕΚ, στην 3η τον Ατρόμητο και στην 4η τον ΠΑΟΚ.

Πάντως η ΑΕΚ διαμαρτύρεται σωστά για την ακύρωση του γκολ του Λυμπερόπουλου.
Στο 16’ επιθετικός της ΑΕΚ πήρε την μπάλα από κανονική θέση και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντάς το οφσάιντ.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ έκανε 2 αναγκαστικές αλλαγές με τους Λεονάρντο και Μανωλά να περνούν εκτός αγώνα κι έτσι ο Παναθηναϊκός να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Τοτσέ στο 62ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τελευταία εμφάνιση για τον Σωτήρη Νίνη με την φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα και την Πάρμα. Αποχώρησε συγκινημένος από τον αγώνα μετά την αλλαγή του.


Η βαθμολογία των πλέι οφ:
Παναθηναϊκός 14
ΑΕΚ 9
Ατρόμητος 8
ΠΑΟΚ 7

Νικητής ο Ναδάλ για 6η φορά στον τελικό της Ρώμης

Για 6η φορά στην καριέρα του ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε το "Internazionali BNL d'Italia" αφού νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Ρώμης.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο Ισπανός πήρε την ρεβάνς του περσινού χαμένου τίτλου από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος είχε κατακτήσει πέρυσι τον τίτλο, και τον νίκησε με 7-5,6-4.
Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει ξανά το τρόπαιο το 2005, το 2006, το 2007, το 2009 και το 2010.
Επίσης, σημείωσε ρεκόρ, φτάνοντας τις 21 κατακτήσεις σε τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, ενώ επέκτεινε το φετινό του ρεκόρ στο χώμα σε 16-1, αφού αναδείχθηκε νικητής στο Μόντε Κάρλο, στη Βαρκελώνη και στη Ρώμη, ενώ ηττήθηκε μόνο στη Μαδρίτη.

Eurovision 2012:Στην τελική ευθεία

Σε απευθείας σύνδεση με το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η ΝΕΤ θα μεταδώσει αύριο Τρίτη 22 Μαΐου στις 22.00 τον Πρώτο Ημιτελικό του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.  

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην τρίτη θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι "Aphrodisiac", σε μουσική και στίχους Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει απευθείας και τον Δεύτερο Ημιτελικό, καθώς και τον Τελικό, που θα πραγματοποιηθούν αντιστοίχως στις 24 και 26 Μαΐου και ώρα 22.00. Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν επίσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition) από την ERT HD, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τη «Φωνή της Ελλάδας», το «ΦΙΛΙΑ» και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου. Μετά από κλήρωση, η σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων στον Α’ Ημιτελικό της 22ας Μαΐου, έχει ως εξής: 1. Μαυροβούνιο 2. Ισλανδία 3. Ελλάδα 4. Λετονία 5. Αλβανία 6. Ρουμανία 7. Ελβετία 8. Βέλγιο 9. Φινλανδία 10. Ισραήλ 11. Άγιος Μαρίνος 12. Κύπρος 13. Δανία 14. Ρωσία 15. Ουγγαρία 16. Αυστρία 17. Μολδαβία 18. Ιρλανδία Οι συμμετέχοντες στον Β’ Ημιτελικό της 24ης Μαΐου θα εμφανιστούν ως εξής: 1. Σερβία 2. ΠΓΔΜ 3. Ολλανδία 4. Μάλτα 5. Λευκορωσία 6. Πορτογαλία 7. Ουκρανία 8. Βουλγαρία 9. Σλοβενία 10. Κροατία 11. Σουηδία 12. Γεωργία 13. Τουρκία 14. Εσθονία 15. Σλοβακία 16. Νορβηγία 17. Βοσνία & Ερζεγοβίνη 18. Λιθουανία.