Σελίδες

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γ. Σκιαδαρέσης- Τ. Ευείδη μαζί στην σκηνή!

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν ξέρετε τι γίνεται η αγάπη όταν (και) ο έρωτας περνάει κρίση, καθώς και ερωτήματα που απασχολούν την σεξουαλική σας ζωή;

Αν είχατε επισκεφτεί τα δύο προηγούμενα χρόνια, την ομώνυμη θεατρική παράσταση, της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», ετοιμαστείτε για 3ο κύκλο ψυχανάλυσης

Η επιτυχημένη παράσταση συνεχίζει για 3η χρονιά, «μετακομίζοντας» σε νέα θεατρική σκηνή και με αντικατάσταση στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, οι απαντήσεις περί σεξουαλικής ζωής θα δίνονται στο θέατρο «ΚΙΒΩΤΟΣ», όπου με τη νέα σαιζόν περνάει στα χέρια του θεατρικού επιχειρηματία Α. Μαναφη.

Όσον αφορά την αντικατάσταση στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι; Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόϋς Ευείδη πρόκειται να αντικαταστήσουν τον Κλέων Γρηγοριάδη και την Μαρία Λεκάκη, ενώ στον ρόλο του αλλόκοτου γιατρού, παραμένει ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόϋς Ευείδη ξανά συναντιούνται μετά από 6 χρόνια, «αναβιώνοντας» στιγμές γέλιου, όπως στο «Καφέ της Χαράς», των Χάρη Ρώμα-Άννας Χατζησοφιά. Οι δυο τους είχαν «δέσει» απόλυτα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Στον τελικό του Euro U-19 η Εθνική μας!!!!!

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 45', η Εθνική Νέων νίκησε στην παράταση με 2-1 την Αγγλία και προκρίθηκε πανάξια στο μεγάλο τελικό του Εuro u-19. Σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Μπουγαϊδης και ο Λυκογιάννης. 
 
 Η Ελλάδα είναι εδώ! Η Εθνική ομάδα νέων του Κώστα Τσάνα για ακόμα μία φορά έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες παίρνοντας μία μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Euro επικρατώντας στην παράταση της Αγγλίας 2-1 και είναι έτοιμη να σηκώσει το τρόπαιο κόντρα στην εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πατούσε καλύτερα από τους Άγγλους έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης. Η ανωτερότητα της ομάδας του Κώστα Τσάνα επιβραβεύτηκε στο 38’ όταν μετά από κόρνερ ο Μπουγαΐδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και άνοιξε το σκορ για την Εθνική νέων.
Στη συνέχεια, ο Δανός διαιτητής αποφάσισε να βάλει την Αγγλία στο παιχνίδι. Στο 44’ ο Καπίνο έδιωξε καθαρά την μπάλα με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλλει τον Έλληνα γκολκίπερ σε μία απόφαση – σκάνδαλο! Παρόλα αυτά, ο Διούδης που μπήκε στη θέση του, απέκρουσε το πέναλτι του Χολ και διατήρησε την Ελλάδα μπροστά στο σκορ.
Στην έναρξη της επανάληψης οι Άγγλοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τέρμα του Αφόμπε στο 56’ με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα απειλήθηκε ελάχιστα από τους Άγγλους και κατάφερε να διατηρήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα με σχετική άνεση μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να καταλήξει στην παράταση.
Εκεί, η ελληνική ψυχή για ακόμα μία φορά έκανε την εμφάνισή της και η Ελλάδα πήρε μία μεγαλειώδη πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του Ισπανία – Γαλλία.
Στο 108’ ο Λυκογιάννης βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Άγγλων και απέναντι στον Τζόνστον με εκπληκτική λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Ελλάδα δίνοντάς της μέσα σε αποθέωση, την πρόκριση στον τελικό όπου τίποτα δεν δείχνει ικανό να της κόψει το δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου!

Πηγή : onsports.gr
 
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστροφή του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο

Πολλές και διαφορετικές θα είναι οι παραστάσεις που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, τη νέα καλλιτεχνική περίοδο. Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, καλλιτέχνες και παραγωγοί συνεχίζουν να κάνουν τα καλύτερα «μαγειρέματα» που μπορούν, προσφέροντας στους θεατές παραγωγές υψηλού επιπέδου.

Από τα «μαγειρέματα» που γίνονται σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη η επιστροφή του Τάκη Ζαχαράτου σε γνωστή αθηναϊκή -θεατρική- σκηνή. Και τι εννοούμε συγκεκριμένα; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, ο γνωστός show man επιστρέφει για να κάνει κάτι που ξέρει πολύ καλά. Φυσικά ένα show κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Η θεατρική σκηνή που θα «φιλοξενήσει» το νέο εγχείρημα του Τάκη Ζαχαράτου είναι το θέατρο «ΑΛΙΚΗ» που στεγάζεται επί της οδού Αμερικής. Μάλιστα, η παραγωγή φέρει την «σφραγίδα» της Ελληνικής Θεαμάτων.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των θαυμαστών, του Τάκη Ζαχαράτου, ετοιμαστείτε να ξανά ζήσετε… μεγάλες στιγμές!

Παναγιώτης Μουλόπουλος

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες ταινίας, υψηλών προδιαγραφών

Σε περίοδο κρίσης, ο χώρος της τέχνης δείχνει την «αντίστασή» της, δημιουργώντας πρωτοποριακά πράγματα. Κάπως έτσι, όμως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η νέα κινηματογραφική ταινία του Κώστα Κωστόπουλου («Έρωτας», «Κάρμα», «Λόλα», «Βέρα στο δεξί» κ.ά.) σε σενάριο του Κώστα Βαζάκα («Ο πόλεμος των άστρων», «Μαζί σου», «Απαγορευμένη αγάπη», «Φιλοδοξίες» κ.ά.).

Τις τελευταίες τρείς μέρες έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν, ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες της νεανικής φαρσοκωμωδίας.

Το citypress.gr, βρέθηκε στο προαύλιο χώρου του θεάτρου «Χυτήριο», όπου διεξάγονται οι οντισιόν και συνομιλήσαμε με τους ανθρώπους της παραγωγής.
«Πρόκειται για μία νεανική κωμωδία, στην οποία δανειζόμαστε τον όρο φάρσα, και είναι κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Θέλουμε να δώσουμε μία άλλη διάσταση, ώθηση, στον ελληνικό κινηματογράφο. Πιστεύουμε, ότι αυτό το παράτολμο εγχείρημα –τόσο από την πλευρά των συντελεστών, όσο και της παραγωγής- θα έχει αρκετά και άμεσα αποτελέσματα», μας λέει ο casting director, Ηλίας Αλεξάνδρου.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, εντός και εκτός Αθηνών, ενώ η προβολή έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2013.

Μέχρι στιγμής, έχουν περάσει παραπάνω από 300 ηθοποιοί, μεταξύ αυτών, νέα παιδιά, αλλά και γνωστά ονόματα του θεάματος. Δεν θα λείπουν, όμως, και πολύ δυνατά guests. Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται με ονόματα «πρώτης γραμμής» είναι σκληρές, όπως και ο ανταγωνισμός, προκειμένου να διεκδικήσουν έναν ρόλο στη νέα ταινία. Όπως μας προσθέτει ο Ηλίας Αλεξάνδρου, «Στις οντισιόν υπάρχει αυστηρότητα», καθώς πρέπει να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι «Δαίμονες» επιστρέφουν…

Τη καλλιτεχνική περίοδο 1991-1992, η Άννα Βίσση, παρουσίασε στο «Αττικόν»  με μεγάλη επιτυχία την ροκ όπερα «Δαίμονες».  Μετά από 21 χρόνια, όλα φαντάζουν ιδανικά για την επιστροφή του μιούζικαλ. Αυτή την φορά, όμως, μέσα από το πραγματικό «στολίδι» του κέντρου της Αθήνας, το «Παλλάς».

Οι «Δαίμονες» αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους, τον Μάρτιο του 2013, όπως εξομολογήθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια, στην τελευταία εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μες στη καλή χαρά».

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών θα παραμείνει ίδια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες μικρές «παρεμβάσεις» ο Νίκος Καρβέλας. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας, ενώ την παραγωγή η Ελληνική Θεαμάτων.

Τα σχέδια που υπήρχαν για μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την Δέσποινα Βανδή, σε κείμενα Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου, δεν καρποφόρησαν, λόγω του budget που «άγγιζαν» το… απαγορευτικό.

ΠΗΓΗ: CITY PRESS

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Τι ψυχή θα παραδώσεις» με νέα αναβολή...

Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ εν έτη 2000, δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου, αλλά το MEGA δεν κατάφερε να προβάλλει παραπάνω από 6 επεισόδια, λόγω εσωτερικών προβλημάτων.

Έκτοτε, υπήρξαν διάφορες σκέψεις-σενάρια, που ήθελαν την μεταφορά του εν λόγω τηλεοπτικού σήριαλ, με οποιοδήποτε τρόπο (είτε με αλλαγή διανομής στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο). Το πιο πρόσφατο, μάλιστα, ήταν αυτό που ήθελε το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο να μεταφέρει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» στην θεατρική σκηνή του «Αλίκη».

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που «φτάνουν» στο citypress.gr, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφήνοντας το έργο γι’ ακόμη μία φορά ανολοκλήρωτο.

Όπως μαθαίνουμε, η εύρεση του 4μελούς γυναικείου cast, καθιστά αδύνατη την υλοποίηση της παράστασης. Τέλος, να αναφέρουμε, ότι πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, περί επιστροφής του «Τι ψυχή θα παραδώσεις», έστω και από το σανίδι.Πάντως, το φινάλε που σχεδίαζαν οι συγγραφείς δεν θα το μάθουμε ούτε φέτος…

ΠΗΓΗ: CITY PRESS
του Παναγιώτη Μουλόπουλου 

Δ. Αναστασιάδης: «Αντίθετη τροχιά» από…χρυσό!

 Την Παρασκευή 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε σε γνωστό club η απονομή της χρυσής «Αντίθετης τροχιάς», στον Δήμο Αναστασιάδη και τους συντελεστές του album, από τον διευθύνων σύμβουλο της Universal, κ. Ξιναρή.

Από την deluxe έκδοση της «Αντίθετης τροχιάς»,που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Μάιο, ξεχώρισαν πολλά τραγούδια. Μεταξύ άλλων οι «Τάσεις καταστροφής», «Αν μ’ αγαπάς», «Σε κάθε τέλος και μία αρχή», καθιερώνοντας το νεαρό ερμηνευτή ως έναν από τους πιο πολυαγαπημένους.

Έτσι, μπήκε το τέλος στο επιτυχημένο album «Αντίθετη τροχιά», ενώ τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο νέο album που τιτλοφορείται ως «Άλλος εγώ».

Στην απονομή του χρυσού δίσκου, βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του Δήμου Αναστασιάδη, γιορτάζοντας όλοι μαζί την επιτυχία του. Στην βραδιά, δεν γινόταν να λείπει και η ερμηνεία τραγουδιών που αγάπησε ο κόσμος.

ΠΗΓΗ: CITY PRESS


Δείτε φωτογραφικό υλικό από την απονομή:

Από τις ''Δούλες'' στις...''Ακρότητες''!

Tην καλλιτεχνική περίοδο 2011-2012,η Έφη Μουρίκη πρωταγωνιστούσε στις "Δούλες'' του Ζαν Ζενέ. Φέτος, όμως, ανεβάζει τον πήχη ακόμα περισσότερο, παρουσίαζοντας το ψυχολογικό θρίλερ ''Ακρότητες'' του Γουίλιαμ Μαστροσιμόνε. 

Πρόκειται για το νέο στοίχημα της γνωστής ηθοποιού, το οποίο θα ''ανέβει'' στο θέατρο ''Προσκήνιο'', κάθε Δευτέρα-Τρίτη, στις 21:00.

Στο πλευρό της θα δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη, την Μάρα Μοτάκη και την Λήδα Χατζή.Μάλιστα, στο συγκεκριμένο έργο, η Έφη Μουρίκη έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.


Λίγα λόγια για το έργο: 
Ο θύτης γίνεται θύμα και αντιστρόφως. Τι γίνεται όταν ο εισβολέας  βιαστής αναχαιτισθεί και η αυτοδικία αντικαθιστά τον νόμο και η μόνη δύναμη που θα φέρει τη λύση είναι η βία; Ποιος στο τέλος είναι ο νικητής; Αυτός που ηττήθηκε; Και ποιος πραγματικά είναι ο ηττημένος; Πόσο μπορούν να μοιάσουν ο απειλούμενος με τον απειλώντα;


του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Rain Man»

Δύο ηθοποιοί που διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, ο καθένας με την δική του πορεία.Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Γιάννη Στάνκογλου, οι οποίοι ετοιμάζονται να «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους, για τις ανάγκες του πολυβραβευμένου «Rain Man».

Αυτή η συνεργασία-έκπληξη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, στην θεατρική σκηνή του «Γκλόρια», με την μετάφραση και την προσαρμογή του κειμένου να είναι δια χειρός Θοδωρή Πετρόπουλου και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο «Rain Man» αλά ελληνικά, εκτός από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Γιάννη Στάνκογλου, θα δούμε επίσης τους: Κλέλια Ρένεση, Θοδωρή Ρωμανίδη, Σπύρο Κυριαζόπουλο, Μαρία Μπεληγιάννη και τον Γιάννη Καρατζογιάννη.

Η θεατρική διασκευή βασίστηκε στο κινηματογραφικό σενάριο των Bary Morrrow και Ronald Bass, όπου και βραβεύτηκε με 4 όσκαρ (ερμηνείας του Ντάστιν Χόφμαν, σκηνοθεσίας, σεναρίου, καλύτερης ταινίας), την Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου και δεκάδες άλλες διακρίσεις. Σε θεατρική «έκδοση» ο «Rain Man» έχει παρουσιαστεί στο West End (2008), Αυστραλία, Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο κ.ά.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Τσάρλι Μπάμπιτ επιστρέφει στο πατρικό του, για την κηδεία του πατέρα του, και ανακαλύπτει ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα, ενώ ο πατέρας του αφήνει όλη την περιουσία. Ο Τσάρλι, τυφλωμένος από τον εγωισμό του απάγει τον αδερφό του και ξεκινούν ένα ταξίδι, το οποίο θα αλλάξει τις ζωές και των δύο…

Οι πρόβες των συντελεστών αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου. Το citypress.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά, την φωτογράφιση που έκαναν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Γιάννης Στάνκογλου και σας την παρουσιάζει.

ΠΗΓΗ: CITY PRESS

 Δείτε άλλες φωτογραφίες:

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης γίνεται...''Mnimonimous''

Γεμάτη και δημιουργική θα είναι η νέα καλλιτεχνική περίοδος για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία σε δύο θεατρικές παραστάσεις ("Γκολφώ for ever'',''Μια τρελή τρελή σαραντάρα''), αλλά και το ''ανέβασμα'' ενός κωμικού μονόλογου, στον οποίο και θα πρωταγωνιστεί.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση μας για τα επαγγελματικά σχέδια του γνωστού ηθοποιού, είχε συμφωνήσει να ''ανεβάσει'' στο θέατρο ''Προσκήνιο'' έναν μονόλογο, με τις υπογραφές του Ντίνου Σπυρόπουλου,του Γιώργου Γαλίτη, αλλά και την δική του. Και ο τίτλος αυτού; ''Mnimonimous''. Η παράσταση θα παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή, σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Έτσι, μετά τον επί 5 χρόνια ''Caveman'',ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν απλό,τυπικό,καθημερινό,άνεργο Έλληνα, ο οποίος άλλαξε ταυτότητα αφού δεν μπορούσε να είναι αυτός που είναι!


Λίγα λόγια για το έργο: 
Το χρονικό της προσωπικής του κρίσης που ταυτόχρονα είναι και Πανελλαδική:Με ρούχο μόνο την Ελληνική σημαία και από μέσα γυμνός, βγαίνει στο μπαλκόνι και αρχίζει τον δικό του προεκλογικό αγώνα. Το Δρομοκαϊτειο γίνεται το αρχηγείο του.  Τα στενά σύνορα όμως  του θεραπευτηρίου δεν μπορούν να κρατήσουν τον mnimonimous. Πηδάει την μάντρα και εξαφανίζεται. Τον εντοπίζουμε μέσα σε ένα θέατρο όπου έχει σταματήσει την κανονική παράσταση και δίνει την δικιά του.         

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ο Φέντερερ κατέκτησε το Wimbledon και έγραψε ιστορία!!

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε 3-1 σετ τον Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Γουίμπλεντον και έγινε ο δεύτερος τενίστας μετά τον Πιτ Σάμπρας που φτάνει τους επτά τίτλους στο φημισμένο τουρνουά. Είναι ο αδιαμφισβήτητος "Βασιλιάς" στο χορτάρι και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με τον πλέον εμφατικό τρόπο!
 
 Ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε για 7η φορά στην τεράστια καριέρα του το Wimbledon, νικώντας στον τελικό με 3-1 σετ τον Βρετανό, Άντι Μάρεϊ.
Ο Ελβετός τενίστας, με αυτή του την επιτυχία στο λονδρέζικο Grand Slam, ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης έπειτα από δυο χρόνια, ενώ έπιασε στις κατακτήσεις τροπαίων στο Wimbledon τον Ελληνοαμερικανό, Πιτ Σάμπρας!
Επιπλέον, ο Φέντερερ έφτασε τα 17 Grand Slam στην μέχρι στιγμής πορεία του στο τένις και απέδειξε ότι δικαιωματικά είναι ο Νο1 στον κόσμο.
Να τονιστεί πως μεταξύ άλλων στον τελικό βρέθηκαν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Κέιτ και Πίπα Μίντλετον, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον και το ζεύγος Μπέκαμ.

ΠΗΓΗ : woop.gr