Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "PRISCILLA"

 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία για τη "Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου" στο Θέατρο Badminton, σύσσωμη η ομάδα κατευθύνθηκε σε ένα από τα πιο in cocktail bar. Στο Chaplin Coffee & Cocktail Bar, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης.


Εκεί τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του χώρου

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΕΛΩΔΙΑ"

 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες ότι η Θέμιδα Μαρσέλλου πρόκειται να ανεβάσει σε κεντρική αθηναϊκή σκηνή τη "Μελωδία της ευτυχίας". Και η είδηση επιβεβαιώνεται επισήμως πια από την εταιρεία παραγωγής Live2, όπου θα κάνουν ακρόαση νέων ταλέντων.


Πιο συγκεκριμένα:

Ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροβιότερα μιούζικαλ στην ιστορία του Μπρόντγουαιη, ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στην Αθήνα, σε μια ελληνική υπερπαραγωγή της Live2 και υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου, συνεχίζοντας τη δημιουργική συνεργασία στα νεανικά, οικογενειακά και πολύ επιτυχημένα μιούζικαλ FAME και ΑΝΝΙΕ.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο καστ της παράστασης, που θα συνδυάζει ταλαντούχους καλλιτέχνες, τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και από το χώρο του θεάτρου.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015

 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Το ρεπερτόριο για τη χειμερινή καλλιτεχνική περίοδο 2014-2015 παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρης Χατζάκης.


Στη Κεντρική Σκηνή, όπου και πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, το "παρών" έδωσαν οι: Ακύλλας Καραζήσης,  Δημήτρης Λιγνάδης (ο οποίος λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης τύπου έφυγε για την προγραμματισμένη πρόβα του για τις ανάγκες του "Πελοποννησιακού Πολέμου"), Άντζελα Μπρούσκου, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Μανιώτης, Νίκος Μαστοράκης, Πέτρος Φιλιππίδης, Πέτρος Ζούλιας, Ελεονώρα Ζουγανέλη (η οποία μόλις επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα), Νίκος Αρβανίτης, Πηγή Δημητρακοπούλου, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιώργος Μοσχίδης, Δημήτρης Πιατάς, Ελένη Ράντου (η οποία φέτος το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία την επιτυχημένη παράσταση "Ο κατάδικος μου", ενώ τον χειμώνα θα συμμετέχει στην παραγωγή νέας θεατρικής παράστασης που θα ανέβει στο Διάνα)

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ"!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Με ένα από τα πιο σημαντικά έργα του νεοελληνικού θεάτρου εγκαινιάζεται η "νέα εποχή" του Θεάτρου Παλλάς, όπου πια το "τιμόνι" έχουν αναλάβει ο Διονύσης Παναγιωτάκης με την Έλενα Κούρκουλα.


Το δραματικό ειδύλλιο "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" του Δημήτρη Κορομηλά θα παρουσιαστεί τον χειμώνα στο κεντρικό "στολίδι" της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, όπως αναφέρει και η Μυρτώ Λοβέρδου στο "Βήμα".


Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει στο συγκεκριμένο έργο με πολύ όρεξη, κέφι και σεβασμό, αφού ήταν κάτι που το σκεφτόταν χρόνια.