Σελίδες

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η φάρσα του Άκη στη Λένα

Σε μία από τις τελευταίες παραστάσεις της "Οδύσσειας" στο Εθνικό, η Λένα Παπαληγούρα είχε ξεχάσει τα κλειδιά του καμαρινιού στην πόρτα, με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί ο Άκης Σακελλαρίου και να την κλειδώσει μέσα και εκείνη να φωνάζει απελπισμένα!

Τα πειράγματα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Άκης τη ρωτούσε "σε κλείδωσαν μέσα;" και παρότρυνε τον κόσμο να φύγει.

Πηγή: TV Menu

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αλέξανδρος Σταύρου-Ορφέας Παπαδόπουλος: "Τα όνειρα δεν μπορούν να μας τα κλέψουν''


Τι θα έκανε, αλήθεια, ο Αλέξανδρος Σταύρου, αν συναντούσε στον δρόμο τον Δημήτρη Μαλτέζο; Δεν θα ήθελε να έχει καμία σχέση ούτε με τον ίδιο ούτε και με την οικογένειά του! Γιατί, όπως εξηγεί, άνθρωποι όπως ο Μαλτέζος μάς έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

Όσο για τον Ορφέα Παπαδόπουλο; Απλώς θα άλλαζε πεζοδρόμιο. Το «ΤV Mεnu» συνάντησε τους δύο πρωταγωνιστές, πατέρα και γιο, στα γυρίσματα της σειράς, και μας μίλησαν για όλα. Για την επιτυχία του σίριαλ, την κρίση στην κοινωνία και την τηλεόραση αλλά και για το αν φοβούνται την τηλεοπτική αναμέτρηση με τον «Σουλεϊμάν».

Τα «Κλεμμένα όνειρα» απέδειξαν ότι αντέχουν στην κρίση. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Α.Σ.: «Για μένα η αρχή είναι πάντα το καλό σενάριο, η καλή σκηνοθεσία και γενικότερα οι συντελεστές. Θέλω να πιστεύω ότι οι ηθοποιοί και το τεχνικό προσωπικό έχουμε ένα καλό επίπεδο».

Ο.Π.: «Νομίζω πως δεν είναι ένα, αλλά πολλά. Και τα ξέρει καλύτερα ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο “εγκέφαλος” αυτού του “οικοδομήματος”. Οφείλεται σίγουρα στους ανθρώπους που απαρτίζουν τη δουλειά μας, με αποκορύφωμα την αποδοχή του κόσμου».

Είναι εύκολο με λιγότερα χρήματα να γίνονται αξιοπρεπείς δουλειές;

Α.Σ.: «Βεβαίως! Όλα γίνονται με μεγάλη προσπάθεια. Αρκεί να προσπαθήσουμε πολύ, γιατί δεν γίνονται εύκολα τα πράγματα. Δουλεύουμε πολλές ώρες. Πρόκειται για μια ομάδα η οποία έχει ξανακάνει αυτήν τη δουλειά, κάτι που σημαίνει ότι έχει πείρα στο να βγάζει αποτέλεσμα σε μικρό χρόνο».

Ο.Π.: «Και βέβαια μπορούν να γίνουν πολύ καλές δουλειές. Σίγουρα, όμως, όχι με την πληθώρα που γίνονταν παλαιότερα».

Ελάχιστες σειρές, πολλοί συνάδελφοί σας απλήρωτοι. Σας αγχώνει αυτή η κατάσταση;

Α.Σ.: «Έχουμε ξεπεράσει το άγχος, γιατί το θεωρούμε δεδομένο! Δυστυχώς, τα πράγματα στην Ελλάδα είναι έτσι - καθόλου σταθερά».

Ο.Π.: «Δεν με αγχώνει μόνο, αλλά είναι κάτι που το ζω».

Στην εποχή της κρίσης, ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να μοιάζει με όαση για έναν ηθοποιό, ενώ μερικά χρόνια πριν η εικόνα δεν ήταν η ίδια.

Α.Σ.: «Είναι κουραστικό, αλλά εισπράττεις κάτι πολύ σημαντικό: την αγάπη του κόσμου. Η καθημερινή επαφή που έχουμε είναι πολύ σημαντική και αποκτάς μια άλλη σχέση με το κοινό».

Ο.Π.: «Την ποιότητα που έχει πλέον ένα καθημερινό σίριαλ δεν την είχε παλαιότερα. Εξακολουθεί να πατάει σε στοιχεία καθημερινού σίριαλ, αλλά είναι πιο προσεγμένο από δουλειές που γίνονταν πριν από το 2005. Ήταν θέμα χρόνου, καθώς, όσο προχωράμε, εξελισσόμαστε».


Πόσο μοιάζετε με τους χαρακτήρες που υποδύεστε; Βρίσκετε κάποια κοινά στοιχεία;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

"Πόσο μ'αρέσει", το νέο single της Έλενας Παπαρίζου!!

Μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον "Βοτανικό" με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι. Και ο τίτλος του : "Πόσο μ'αρέσει".

Η Έλενα Παπαρίζου,  μετά την κυκλοφορία του "Party all the time", επέστρεψε με το πρώτο της ελληνικό single μετά από τρία χρόνια. Οι στίχοι και η μουσική είναι από ΜΕΘ (Stavento) και είναι μια πρώτη γεύση από το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την ΕΜI. "Πόσο μ'αρέσει" μας λέει η Έλενα, ένα τραγούδι με ποπ ρυθμό και στίχους γεμάτους...νόημα!!!


Ακούστε το παρακάτω :