Σελίδες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Χριστίνα Σάλτη: ''Ευθύνεται'' και εκπλήσσει με το νέο της video clip!

Το νέο τραγούδι της Χριστίνας Σάλτη, με τίτλο «Εγώ ευθύνομαι», ξεχωρίζει όλο και περισσότερο, ενώ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και το video clip.

Τη σύνθεση του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τους στίχους ο Θανάσης Γκαραβέλας, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον George Ant.
Σύμφωνα με το concept, η Χριστίνα Σάλτη υποδύεται μία ζωγράφο. Βρίσκεται σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο και παίρνει στα χέρια της μία κλεψύδρα, την οποία αναποδογυρίζει με αποτέλεσμα να γυρνάει το χρόνο και να ξανά ζει όμορφες στιγμές με τον σύντροφο της.

Στιγμές του παρελθόντος, οι οποίες «μέσα» από την κλεψύδρα γεμίζουν αναμνήσεις ξεγνοιασιάς και έρωτα. Για το τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια που μας εκπλήσσει συνεχώς, βρίσκεται σε μία παραλία. Πετάει την κλεψύδρα, έχοντας αποφασίσει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να αισιοδοξεί για το μέλλον…
«Εγώ ευθύνομαι» στις δισκογραφικές σας συλλογές από τη Heaven Music και προσεχώς και στις… οθόνες σας!

Άννα Βίσση-Demy-My Excuce-Νίκος Ζωϊδάκης επανέρχονται πιο δυναμικά από ποτέ!

Η πρώτη πρεμιέρα επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη, τόσο για τους συντελεστές του «LAV@ Κέντρο Αθηνών», όσο και για τους θαμώνες που παραβρέθηκαν στο κέντρο επί της Πειραιώς.


Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του φαντασμαγορικού show που θα παρουσιάσει, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της στενής συνεργάτιδας της, Μυρτώ Κοντοβά.
Έχοντας αναρρώσει από το ατύχημα που μας σόκαρε όλους, η απόλυτη Ελληνίδα star, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, για να παρουσιάσει την τρέλα και την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα, με παλιά και νέα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.
Μαζί της θα βρίσκεται και η ανερχόμενη Demy, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική δισκογραφία –και όχι άδικα!-, οι My Excuse με ροκ αγγλόφωνα τραγούδια που υπόσχονται να τα…σπάσουν όλα, αλλά και ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο οποίος θα γεμίσει τον χώρο με άρωμα…Κρήτης.
Τα σκηνικά του «LAV @ Κέντρου Αθηνών» έχει επιμεληθεί ένας από τους κορυφαίους του χώρου, ο Μανόλης Παντελιδάκης [ο οποίος απέσπασε δύο θεατρικά βραβεία στην απονομή για το 2012], στο σχεδιασμό φώτων ο Πάρις Αναγνωστόπουλος, στο σχεδιασμό του ήχου ο Άρης Κουντούρης, ενώ οι χορογραφίες ανήκουν στον Χρήστο Παπαδόπουλο.
Το μότο της φετινής μουσικής παράστασης; REWIND TO THE FUTURE. FORWARD TO THE PAST!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2012: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν

Τρίτη και 13 ήταν η ημέρα που επελέγη για να πραγματοποιηθούν τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2012, του περιοδικού «Αθηνόραμα». Σε μία λαμπερή τελετή που έλαβε μέρος στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», άνθρωποι του Θεάτρου συγκεντρώθηκαν, ώστε να παραλάβουν τα βραβεία που αποφάσισε το θεατρόφιλο κοινό.

Και φέτος, τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιάννης Κακλέας, ο οποίος επέλεξε ένα λιτό σκηνικό (ένα τραπέζι με κεριά, ένα πιάνο και ένα ποδήλατο), ενώ τη «θέση» του είχε και μία άσπρη, Mercedes-Benz (ήταν χορηγός) όπου μ’ αυτή κατέφτασαν η Λένα Παπαληγούρα και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης για να παρουσιάσουν τα Θεατρικά Βραβεία.
«Η Φόνισσα», «Η αυλή των θαυμάτων», «Να ζει κανείς ή να μην ζει», «Απατεώνες και Τζέντλεμαν» ήταν οι παραστάσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2011-2012 που κέρδισαν τη «ψήφο εμπιστοσύνης» των θεατών.
Πιο συγκεκριμένα:
Η Λένα Παπαληγούρα και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, εκτός από την παρουσίαση της alternative βραδιάς, απένειμαν το βραβείο για τον καλύτερο φωτισμό. Νικητές αναδείχτηκαν οι:
3ο βραβείο: Αλέκος Αναστασίου για την «Φόνισσα»
2ο βραβείο: Σάκης Μπιρμπίλης για την «Αυλή των θαυμάτων»
1ο βραβείο: Λευτέρης Παυλόπουλος για τους «Απατεώνες και Τζέντλεμαν».
Εν συνεχεία, η πρώτη έκπληξη της βραδιάς δεν άργησε να έρθει, με την Εβελίνα Παπούλια  και τους Zand the Band επί σκηνής, να χαρίζουν ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα στους παραβρισκόμενους. Έπειτα, για…χατίρι της Λένας –έτσι προέβλεπε το κείμενο-, απένειμε το βραβείο για την καλύτερη μουσική σε θεατρική παράσταση. Νικητές αναδείχτηκαν οι:
3ο βραβείο: Δημήτρης Μαραμής για τον «Ερωτόκριτο»
2ο βραβείο: Σταμάτης Κραουνάκης για το «Πήρε τη ζωή της στα χέρια της»
1ο βραβείο: Βασίλης Δημητρίου για τη «Φαύστα».
Ο Γεράσιμος Γεννατάς έδωσε το βραβείο της καλύτερης ενδυματολογίας. Νικητές αναδείχτηκαν οι:
3ο βραβείο: Μανωλοπούλου Ελένη για την «Αυλή των θαυμάτων»
2ο βραβείο: Έβελυν Σιούπη για το «Να ζει κανείς ή να μην ζει», ενώ το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στον Βασίλη Ζούλια για τους «Απατεώνες και τζέντλεμαν».
Στη σκηνή βρέθηκε και ο Πέτρος Λαγούτης, για να δώσει το βραβείο του καλύτερου σκηνογράφου. Ο Αντώνης Δαγκλίδης παρέλαβε το 3ο βραβείο του «Να ζει κανείς ή να μην ζει», ενώ ο Μανόλης Παντελιδάκης πήρε το 2ο και το 1ο βραβείο για την «Αυλή των θαυμάτων» και τους «Απατεώνες και τζέντλεμαν» αντίστοιχα.
Έπειτα, ο πρόεδρος της Mercedes-Benz παρέδωσε  το βραβείο για τον γυναικείο ρόλο. Το τρίτο βραβείο απέσπασε η Μαρία Πρωτόπαππα για την ερμηνεία της στο «Χαίρε νύμφη», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τη «Σεβάς Χανούμ» το 2ο βραβείο, ενώ το 1ο η Μπέττυ Αρβανίτη για την συγκλονιστική ερμηνεία της στη «Φόνισσα».
Επί σκηνής, όμως, βρέθηκε και η Κάτια Δανδουλάκη, όπου παρέδωσε στον Παύλο Χαϊκάλη το 3ο βραβείο αντρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην παράσταση (τους) «Να ζει κανείς ή να μην ζει», ο Πέτρος Φιλιππίδης το 2ο βραβείο για την ερμηνεία του στους «Απατεώνες και τζέντλεμαν», ενώ ο Αντώνης Αντωνίου παρέλαβε το 1ο βραβείο για τον μονόλογο του, «Το συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη».
Η Λένα Παπαληγούρα και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, κάλεσαν στη σκηνή τον Θάνο Μικρούτσικο, όπου έπαιξε πιάνο, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Όμως, δεν μπορούσε να…κατέβει τη σκηνή, χωρίς να δώσει το βραβείο για το καλύτερο νεοελληνικό έργο, που άνηκε στον Θανάση Βαλτινό για το «Συναξάρι του Ανδρέα Κορδοπάτη».
Τέλος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος παρέδωσε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στον Δ. Χρονόπουλο για τον «Δρόμο περνά από μέσα», στον Γιάννη Κακλέα για την «Αυλή των θαυμάτων», ενώ το πρώτο βραβείο άνηκε στον Στάθη Λιβαθυνό για την «Φόνισσα».
Το τελευταίο σημαντικό βραβείο, αφορούσε την παράσταση της περσινής καλλιτεχνικής περιόδου, όπου απονεμήθηκαν από την εκδότρια του περιοδικού «Αθηνόραμα», Άννη Ηλιοπούλου, στους:
3ο βραβείο: «Απατεώνες και τζέντλεμαν»
2ο βραβείο: «Η αυλή των θαυμάτων»
1ο βραβείο: «Η φόνισσα».
Το «παρών» στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν: Γιάννης Βόγλης, Μαρία Αλιφέρη, Μίνα Χειμωνά, Μάνος Βακούσης, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Μάνος Ιωάννου, Ελισάβετ Μουτάφη, Υρώ Λούπη, Σπύρος Μπιρμπίλας, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δάνης Κατρανίδης, Γιώργος Νανούρης,Δημήτρης Καρατζιάς, Μηνάς Χατζησάββας, Στέλιος Μάϊνας κ.ά.

citypress.gr

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για τους πολυπόθητους ''Βασιλιάδες''


του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Δεν θα φορέσει το… «στέμμα» για 2η χρονιά η επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Βασιλιάδες»-τουλάχιστον για την φετινή σεζόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που φτάνουν στο magazineofmedia.blogspot.com!

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τους συνεργάτες της στο MEGA, για την απόφαση αυτή, καθώς  τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της εγχώριας τηλεοπτικής βιομηχανίας –και όχι μόνο!- δεν αφήνουν περιθώρια για να μπουν στα… πλατώ.

Να σημειωθεί, ότι οι συντελεστές είχαν αγαπήσει ιδιαιτέρως αυτή τη δουλειά και το τηλεοπτικό κοινό, με το «καλησπέρα σας!», επίσης.

Από την άλλη, σύμφωνα με δημοσίευμα του «T-LIFE», οι συντελεστές της εν λόγω δουλειάς, προγραμματίζουν γι’ αύριο συνάντηση, ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους, που περιλαμβάνουν και τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων. 

Με.."σβηστές" μηχανές ο Ολυμπιακός,0-4 την ΑΕΚ

Η διαφορά δυναμικότητας, η εκμετάλλευσή της και η αποτελεσματικότητα του Μήτρογλου, ήταν τα στοιχεία εκείνα που έδωσαν ένα ακόμη τρίποντο στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε... σβηστός από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 4-0.


Με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Γιάγκο στο 22ο λεπτό, πάνω στον Μήτρογου και την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται εντονότατα για το μη καταλογισμό υπέρ της πέναλτι στο 39ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Κοντοέ η μπάλα βρήκε το χέρι του Χολέμπας.

Η ΑΕΚ έδειξε διάθεση και πάθος στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έβγαλε 2-3 καλές ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά το 1-0 από το εύστοχο πέναλτι του Αμπντούν, έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει και απογοητευμένοι οι παίκτες της, αρκέστηκαν σε μια αποδοχή της ήττας, η οποία σφραγίστηκε από ένα υπέροχο γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος έγραψε το 2-0 με «κεραυνό» στο 59' έξω από την περιοχή.
Η νίκη του Ολυμπιακού πήρε διαστάσεις θριάμβου λίγο πριν το φινάλε με τον Φουστέρ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και τον Μήτρογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 88' να διαμορφώνει το τελικό 4-0 και είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή η επικράτηση ήρθε για τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι όπου -τελικά- δεν απαιτήθηκε να ανεβάσει στροφές και να πιάσει υψηλού επιπέδου απόδοση, διατηρώντας την απόσταση των πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, η Ένωση παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

onsports.gr