Σελίδες

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

''Ο παππούς έχει πίεση'' και παίρνει...παράταση!

''Ο παππούς έχει πίεση'' ξεκίνησαν να μας λένε αρχές της καλλιτεχνικής περιόδου και ο κόσμος φαίνεται να συμφωνεί.Και μάλιστα,με το παραπάνω!Τι εννοούμε;Το θεατρικό έργο που φέρει την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου,δεν ρίχνει αυλαία,αλλά...

 ...θα συνεχίσει τις παραστάσεις και μετά το Πάσχα,λόγω μεγάλης επιτυχίας.

Ο παππούς (Κώστας Βουτσάς), οι τρεις ανεκδιήγητες εγγονές του (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ως Φώφη, Θωμαΐς Ανδρούτσου ως Πόπη, Σοφία Παυλίδου ως Μαρία) , ένας μπάτσος (Κώστας Αποστολάκης) κι ένας πιτσιρικάς από το Σύνταγμα (Πέτρος Λαγούτης) έρχονται αντιμέτωποι με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2012, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Μία ξεκαρδιστική ελληνική κωμωδία για μια οικογένεια...ακριβώς σαν τη δική μας!

 Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Αγγελίτα Τσούγκου Art Direction: Φρόσω Ράλλη Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης Σχεδιασμός Φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα Μουσική Επιμέλεια : Κώστας Ζήκος Σχεδιασμός & Επιμέλεια Οπτικής Επικοινωνίας : BLENDER Προβολή & Επικοινωνία : LINK4U Παραγωγός : Κώστας Σπυρόπουλος Παραγωγή : SIGMA productions Ημέρες Παραστάσεων : Τετάρτη 20:00 Πέμπτη 21:00 Παρασκευή 21:00 Σάββατο 18:15 & 21:15 Κυριακή 20:00 Τιμές εισιτηρίων : 22€ , Φοιτητικό 17€ Προπώληση Εισιτηρίων : Public Forthnet Ταμείο Θεάτρου Στοιχεία επικοινωνίας: ΘΕΑΤΡΟ «ΗΒΗ» Σαρρή 27, Ψυρρή 210-3213112, 210-3216382

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Το ''Διέξοδο'' έρχεται στον ALPHA...

Νέα εκπομπή έρχεται στον ALPHA,από τις 17 Απριλίου.Και ο τίτλος αυτής;''Διέξοδος'',ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.

Τα νέα δεδομένα και η έντονη πολιτική επικαιρότητα καλούν τους πολίτες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη. 

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Στην παρουσίαση είναι ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ενώ στην αρχισυνταξία είναι ο Γιώργος Σμυρνής. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας. 

Αυτή την Τρίτη, λίγα 24ωρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, στην εκπομπή Διέξοδος εκπρόσωποι των κομμάτων σχολιάζουν τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για τον Alpha. 

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου υποδέχεται τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, τον Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Κύρτσο, τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλο. Παρεμβαίνουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και ο Διευθυντής Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννης Ντάσκας.

''Eίσαι αλλού'' από Goin Through & Z-Balist

 Νέα συνεργασία για τους Goin Through και μία νέα περίοδος ξεκινά για το συγκρότημα!Μάλιστα,από σήμερα κυκλοφορεί στις οθόνες μας ακόμα ένα νέο video clip από την Universal Music,σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.


"Είσαι αλλού" ονομάζεται η νέα συνεργασία των Goin Through,με τον Z-Balist -αυτή την φορά-,επιδιώκοντας την εξέλιξη τους στα μουσικά δρώμενα.

Ζ-Balist ονομάζεται το νέο ''απόκτημα'' του FAMILY the LABEL και κάνουν την ανατροπή,δημιουργώντας ένα δυνατό R&B/Dance κομμάτι.Σ' αυτό το σημείο έρχεται να βάλει και το δικό του λιθαράκι ο Κωνσταντίνος Ρήγος,ο οποίος ανέλαβε την σκηνοθεσία του video clip.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του video clip,''Είσαι αλλού''

Ο Λάκης Παπαδόπουλος γιορτάζει 30 χρόνια στην "Τεχνόπολις"

Ο Λάκης Παπαδόπουλος γιορτάζει 30 χρόνια σε μουσικές σκηνές και προσκαλεί πολλούς & διαφορετικούς -μεταξύ τους- φίλους.Τρίτη 5 Ιουνίου,στην Τεχνόπολις-Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο και ξεχωριστό live! 


Την Τρίτη 5 Ιουνίου στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων,θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη γιορτή,με πρωταγωνιστή τον Λάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος γιορτάζει 30 χρόνια πάνω στην μουσική σκηνή.

Εκείνη την μαγική βραδιά,θα δώσουν το παρών και πολλοί φίλοι του γνωστού καλλιτέχνη,όπως: Αρλέτα,Γιάννη Γιοκαρίνη,Γιώργο Δημητριάδη,Ελένη Δήμου,Γιάννη Ζουγανέλη,Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,Μανώλη Μητσιά, Δημήτρη Μητροπάνο,Μπλε,Σάκη Μπουλά,Ονιράμα και Δημήτρη Πουλικάκο.

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Έρχεται κρύο, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς είναι ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν σε αυτή τη μεγάλη συναυλία από όλους αυτούς τους σπουδαίους ερμηνευτές που έρχονται να τιμήσουν τον Λάκη Παπαδόπουλο στις 5 Ιουνίου στη Τεχνόπολις. 

 «Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για μένα. Δεν είμαι καλός σ’ αυτά. Δεν χωράνε αυτά που θέλω να πω σε σημειώματα. Δεν μπορώ εύκολα να στριμώξω αυτά που νοιώθω σε λέξεις. Ξέρω όμως ότι νοιώθω ευλογημένος, γιατί η μεγάλη μου αγάπη για την μουσική μεταφράστηκε σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Σ’ αυτό βοήθησαν οι σπουδαίοι στιχουργοί και ποιητές που μου δάνεισαν τον λόγο τους και οι σπουδαίοι τραγουδιστές που τα ερμήνευσαν. Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για μένα, να σας δω όλους εκεί!» 

Με την αγάπη μου Λάκης - Με τα Ψηλά Ρεβέρ - Παπαδόπουλος

30.000 σακούλες από τον ΣΚΑΙ...

Ακόμα μία κοινωνική δράση-αποστολή,αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας,οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ.Με βασικό σύνθημα "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ομορφαίνουμε την Ελλάδα",θα μοιράζονται 30.000 σακούλες σε διόδια την Μεγάλη Πέμπτη & Μεγάλη Παρασκευή.

Ο ΣKΑΪ με τη διανομή 30.000 σακουλών φροντίζει, ώστε η Πασχαλινή έξοδος των Αθηναίων, την Μεγάλη Παρασκευή να είναι η πιο καθαρή. Στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας θα μοιραστούν 30.000 χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων με το λογότυπο ΣΚΑΪ, προκειμένου κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του να πετούν τα σκουπίδια τους εκεί και όχι στο δρόμο.

Την Μ.Παρασκευή 13 Απριλίου στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών μαζί με την απόδειξη των διοδίων, οι οδηγοί θα παραλαμβάνουν και μία σακούλα για τα σκουπίδια της διαδρομής τους. Με αυτή τους την ενέργεια η Ολυμπία Οδός και η Νέα Οδός υποστηρίζουν την προσπάθεια «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα». 

Οι σακούλες είναι ευγενική προσφορά του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας Ιωάννη Κασελίμη. Οι σακούλες είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο υλικό και βιοδιασπώμενες.

''Πλάι πλάι'' με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!Τώρα και στις...οθόνες

''Πλάι πλάι'' ονομάζεται το τραγούδι που μεταφέρεται και στις οθόνες μας!Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το video clip,ενώ όσοι δεν ''χορταίνετε'' να ακούτε το τραγούδι,τώρα σίγουρα δεν θα ''χορταίνετε'' να το βλέπετε...


Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δ.Πλατανιά και Γ.Παπαδάκου,ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε εικόνα στη νέα επιτυχία του,που τιτλοφορείται ως ''Πλάι πλάι''.Στο τελικό αποτέλεσμα συνέβαλε και η μαγική ατμόσφαιρα της μελωδίας.


Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 3 Απριλίου ,ενώ τον γνωστό τραγουδιστή,τον βλέπουμε σε ρόλο αφηγητή να μας ταξιδεύει σε εικόνες που αναδεικνύουν την δύναμη της συντροφικότητας.


Την μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης,ενώ τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης.Τέλος, συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά,με τίτλο "Θάρρος ή αλήθεια",η οποία κυκλοφορεί από την Universal Music.
Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα,αλλά και το video clip της νέας επιτυχίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη...''Πλάι πλάι''...

Δευτέρα,Τρίτη & Σάββατο η Ντίνα Κώνστα ως...Σωτηρία Μπέλλου

Συνεχίζει δυναμικά η Ντίνα Κώνστα στο θέατρο ''Κάππα'',όπου από τις 19 Δεκέμβρη έχει ''ανέβει'' η ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου.Μάλιστα,μετά το Πάσχα,προστίθεται ακόμα μία μέρα...

 Το έργο ανέβαινε κάθε Δευτέρα & Τρίτη,ενώ από τις 21 Απριλίου θα παίζεται και κάθε Σάββατο.Συνολικά τρεις παραστάσεις την εβδομάδα.Ο λόγος για την ''Σωτηρία Μπέλλου-Η περιπλανώμενη ζωή μιας ρεμπέτισσας'' που υποδύεται η Ντίνα Κώνστα και φέρει την υπογραφή της Σοφίας Αδαμίδου.

Πρόκειται για ένα έργο που αφορά την ζωή και το έργο της Σωτηρίας Μπέλλου ή αλλιώς Σωτηρία, όπως ήθελε να την αποκαλούν.  
Στη νέα -εμπλουτισμένη με τα εκπληκτικά τραγούδια της- παράσταση συναντάμε τη Σωτηρία Μπέλλου, το τελευταίο βράδυ, στο νοσοκομείο, πριν την εγχείρηση που θα της στερήσει τη φωνή. Η ζωή της όλη περνάει μπροστά από τα μάτια της. Στιγμές τραγικές αλλά και κωμικές απο την ζωή και την καριέρα της. Θυμάται τους ανθρώπους που αγάπησε και την αγάπησαν, τη μάνα, τον πατέρα της, τον παππού της, τους ανθρώπους που την πίκραναν, τον άντρα της, τις φυλακές και το ξύλο που την σημάδεψαν, αλλά και τους ανθρώπους που την βοήθησαν στα πρώτα της βήματα και στις δύσκολες στιγμές. 

Από την Βέμπο που την μύησε -χωρίς η ίδια να το ξέρει- στο τραγούδι, ως το Βασίλη Τσιτσάνη που της άνοιξε το δρόμο,τον Παπαϊωάννου που αγάπησε βαθιά, μέχρι τον Ανδριόπουλο και τον Σαββόπουλο που την έφεραν πιο κοντά στις νεότερες γενιές. Αξιολογεί σημαντικούς τομείς της προσωπικής της ζωής, της ψυχολογίας και της διάθεσή της γενικότερα που επηρεάστηκαν σημαντικά από συνθήκες και γεγονότα μιας ολόκληρης εποχής. Η Σωτηρία Μπέλλου, στεκόταν σαν παλικάρι απέναντι σε ό,τι δεν ταίριαζε με τα «θέλω» της. Ήθελε να είναι υπεύθυνη για τα δικά της λάθη και όχι για εκείνα που κάποιοι τα έβλεπαν λάθος. Ήθελε να μετανιώνει γι' αυτά που έκανε και όχι για όσα δεν έκανε. 

Η αντιφατικότητα του χαρακτήρα της, τα πάθη για τα οποία ποτέ δε μετάνιωσε, έδιναν συχνά λαβές για σχόλια. Εκείνη όμως, ήθελε να την αγαπούν γι' αυτό που ήταν. Αυτός που περισσότερο την αγάπησε γι' αυτό που ήταν, ήταν ο κόσμος. Ωστόσο, η Σωτηρία Μπέλλου ήξερε να εκτιμά, να αγαπά, ακόμη και να συγχωρεί αυτούς που την πίκραναν. Άτομο φλεγόμενο η ίδια και η ζωή της ένας διαρκής αγώνας: για την επιβίωση, τα «πιστεύω», τις επιλογές της. 

Σκηνοθεσία: Αθανασία Καραγιαννοπούλου Πρωταγωνιστούν: Ντίνα Κώνστα, Έφη Κόντα Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη Επιμέλεια Κίνησης: Φωκάς Ευαγγελινός Μουσική Επιλογή – Επιμέλεια : Αθανασία Καραγιαννοπούλου Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Κόντα Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Φιλίππου Σχεδιασμός & Επιμέλεια Οπτικής Επικοινωνίας : BLENDER Προβολή & Επικοινωνία: LINK4U Παραγωγή : ΣΙΓΜΑ productions Ημέρες Παραστάσεων : Δευτέρα και Τρίτη 21:15 Σάββατο (από 21/04) 21:15 Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 22€ Φοιτητικό: 17€ Προπώληση Εισιτηρίων : Public Forthnet Ταμείο Θεάτρου ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ: Κυψέλης 2, Κυψέλη Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2108831068

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το μεγάλο event που ''μαγειρεύετε'' για τα 20 χρόνια...Φοίβος!

Ένα ξεχωριστό event διοργανώνει η Spicy Music για τα 20 δημιουργικά χρόνια του Φοίβου, στο μουσικό στερέωμα. Γνωστά ''αστέρια'' θα συναντηθούν στο...

 ...ΟΑΚΑ,παρουσιάζοντας μία μεγάλη παραγωγή.Ημερομηνία διεξαγωγής έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σ' αυτή τη μεγάλη παραγωγή θα μας περιμένει ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι, το οποίο ξεκινά από το 1992 για να φτάσει στο σήμερα.

Προσεχώς θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση, για την ανακοίνωση των συντελεστών της παραγωγής, καθώς και πότε θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

3 χρόνια κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις...7!

Στις 30 Μαρτίου,ο ALPHA,γιόρτασε 3 χρόνια ενημέρωση,στην ζώνη των 7!Στην μάχη της καθημερινής ενημέρωσης ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ τα Σαββατοκύριακα ο Νίκος Μάνεσης.

 Πριν από 3 χρόνια,ο ALPHA,άλλαξε την ζώνη ''μάχης'' του κεντρικού δελτίου ειδήσεων,''μετακομίζοντας'' το στις 7,με τον Αντώνη Σρόιτερ να κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης.

Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας.

 Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012). 

 Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.