Σελίδες

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ "Μ/S FLORA III"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

"m/s Flora III" ονομάζεται η νέα, διαφορετική πρόταση που παρουσιάζεται στο Badminton Loft κάθε Πέμπτη -και μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Όσοι επιβιβαστείτε στο συγκεκριμένο πλοίο, σας περιμένει ένα ταξίδι γεμάτο ρομαντισμό, αγάπη και ωραίες jazz διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. 

Εκεί θα συναντήσετε την Αλίνα Κοτσοβούλου, η οποία υπογράφει το κείμενο και τη σκηνοθεσία, αλλά και τους Τάσο Αλατζά, Λουκία Παλαιολόγου, Γιάννη Προμπονά. Και οι τέσσερις δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Η ιστορία:
Όταν το 1960 ο Τζώνυ έγραφε στην Μπέμπα «Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος πόσο πολύ σε λατρεύω»  δεν φανταζόταν πως 50 χρόνια μετά, το όνειρό του θα γινόταν πραγματικότητα.

Η ρομαντική ιστορία μιας γυναίκας που θα σαλπάρει με το πλοίο “m/s Flora III'' για να ξεσκάσει... αλλά, θα ερωτευτεί τον Υποπλοίαρχο, θα την πολιορκεί ο -πρώην?- Τζώνυ με τα γλαφυρά γράμματά του, μέχρι να συναντηθούν όλοι μαζί εν πλω...

Ποιος θα κερδίσει στο παιγνίδι της αγάπης, σε ποιο λιμάνι θα ρίξουν άγκυρα;

Με φόντο αληθινές ιστορίες και υπαρκτά ερωτικά γράμματα το ''m/s Flora III'' μπαρκάρει από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 9μμ, στον ατμοσφαιρικό χώρο LOFT στο Θέατρο Badminton.

Ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι γεμάτο κωμικές παρεξηγήσεις, ντυμένο με jazz διασκευές από Irving Berlin, Cole Porter μέχρι Τσιτσάνη και Σουγιούλ, που θα μας κάνει να ζήσουμε και εμείς για λίγο τη μαγεία του έρωτα.

Bon Voyage!

''m/s Flora III''

Επιβάτες: Aλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Αλατζάς (παίζουν και τραγουδούν και  άλλα πολλά)
Πλήρωμα: Λουκία Παλαιολόγου (παίζει, τραγουδά και παίζει πιάνο), Γιάννης Προμπονάς (παίζει, τραγουδά, παίζει ηλεκτρικό κοντραμπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι)
Ναυπηγός: Σέργιος Κοτσόβουλος – Καλλιτεχνική επιμέλεια, Σκηνικά, Video Art
Α' Μηχανικός: Φώτης Διαμαντόπουλος- Επιμέλεια Κίνησης, Χορογραφία
Β' Μηχανικός: Εβίνα Βασιλακοπούλου- Επιμέλεια φωτισμών
Ιματισμός: Νικόλ Παναγιώτου - Ενδυματολογία,  Bεστιάριο ''Costumier''
Άγκυρες: Λουκία Παλαιολόγου- Γιάννης Προμπονάς – Μουσική Επιμέλεια
Λοστρόμος: Αλίνα Κοτσοβούλου – Σκηνοθεσία

Παραστάσεις:
30 Ιανουαρίου,
6, 13, 20, 27 Φεβρουαρίου,
6, 13, 20, 27 Μαρτίου.

Ώρα έναρξης: 21:00


Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ" ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 23:30 στον ΑΝΤ1

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η «Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 και γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, σε μια εκπομπή… αφιέρωμα στις ερωτικές ταινίες!

Μαζί της στο στούντιο: η Ρόζα, ο Τέο, η Ίνα, ο Ντίνος, ο Κένζο και ο Απολλώνιος. Ή αλλιώς, οι εκπρόσωποι του σύγχρονου ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου. Οι καλεσμένοι μιλούν για την εμπειρία τους και τους λόγους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα. Αποκαλύπτουν πώς διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή σε συνδυασμό με την επαγγελματική και μοιράζονται τις σκέψεις τους γύρω από τα κοινωνικά στερεότυπα και τα ταμπού. Ακόμα, απαντούν στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας και σχολιάζουν το γκάλοπ της εκπομπής.


Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η «Γερμανού Ξανάρχεται» στον ΑΝΤ1 παρέα με τους πρωταγωνιστές των ελληνικών ερωτικών ταινιών και αποκαλύπτει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου… μια διαφορετική όψη του έρωτα! 

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ MEGA!

Την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου μουσικού σόου "Just the 2 of Us" αναλαμβάνει και επίσημα η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το MEGA: "Καλωσορίζουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο MEGA. Η συνεργασία μας με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια θα αρχίσει τον Μάρτιο, με την παρουσίαση του μουσικού show «Just the two of us»". Ενώ, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: «Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του MEGA γιατί νιώθω ότι αρχίζει μια συνεργασία με πολλές προοπτικές και ανοιχτούς δρόμους».