Σελίδες

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ... "ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο καλός οικοδεσπότης είναι του Θεάτρου Ιλίσια. Το ίδιο συνέβη και χθες, για όσους ήμασταν καλεσμένοι στο... "Δείπνο με φίλους".

Και φέτος επέλεξε μία dream team, αποτελούμενη από τον Παύλο Χαϊκάλη, τη Ρένια Λουιζίδου και τη Μπέσυ Μάλφα.  Δύο ζευγάρια που περνούν από τις δοκιμασίες της καθημερινότητας και των σχέσεων. Όλα αλλάζουν, όμως, όταν ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο.

ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στον επόμενο τόνο... ακρόαση για τον "Τρωικό πόλεμο" της Σοφίας Σπυράτου που θα παρουσιαστεί στους θεατές τον Φεβρουάριο του '14, στο Θέατρο Παλλάς.

Η Σοφία Σπυράτου και η Ελληνική Θεαμάτων ψάχνουν νέες και νέους ηθοποιούς έως 35 χρονών που να χορεύουν και να τραγουδούν πολύ καλά.  Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν προετοιμάσει: 1 τραγούδι, 1 μικρό κείμενο, ενώ θα εκτελέσουν μία χορογραφία που θα τους υποδειχθεί κατά την ακρόαση. 

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για την ακρόαση της νέας παραγωγής, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 25/10 στο τηλέφωνο: 210 3388590 και ώρες 10:30-17:30 (κα Θεοδωροπούλου), από Δευτέρα έως και Παρασκευή. 


Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

BADMINTON... IN THE DARK

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το Dialogue in the Dark παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία το 1988 κι έκτοτε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες και 127 πόλεις σ' όλο τον κόσμο. Από σήμερα όμως αυτό το πρωτοποριακό δρώμενο παρουσιάζεται και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θέατρο Badminton, σ' έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε σήμερα (Τρίτη 15 Οκτωβρίου) που είναι και η παγκόσμια μέρα Λευκού Μπαστουνιού. Δημιουργώντας μικρά group -για να μην προκληθεί συνωστισμός και φασαρία- και έχοντας πάρει το λευκό μπαστούνι, εισέρχεσαι σε μία μικρή αίθουσα και ετοιμάζεσαι να "δεις" τη ζωή με άλλα μάτια. Τα φώτα σβήνουν. Και η ζωή στο σκοτάδι ξεκινά. Πραγματικό σκοτάδι.

ΑΝΤ1: FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το "Acro" στην Ιερά Οδό επέλεξε ο ΑΝΤ1 για την παρουσίαση προγράμματος της τηλεοπτικής σεζόν 2013-2014.

Παρουσία των συνεργατών-συντελεστών, δημοσιογράφων και διαφημιστών, ο Αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1, κ. Θοδωρής Κυριακού και ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος,  παρουσίασαν όσα πρόκειται να δούμε φέτος. Φυσικά, δεν γινόταν να μην γίνουν ειδικές αναφορές στα νέα πρόσωπα του σταθμού, όπως: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Ναταλία Γερμανού, Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα κ.ά.

Σταθερή αξία -εδώ και 23 χρόνια!- αποτελεί ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", ενώ από χθες στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται "Το πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Εν συνεχεία, για 6η χρονιά η Μαρί Κυριακού μας μεταφέρει μηνύματα "Με αγάπη".
Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του, φέτος, θα δίνουν ραντεβού

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«ΚΑΜΙΛ ΚΛΟΝΤΕΛ: MUDNESS» ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας "Οι Αιρετικοί", το "Αγγέλων Βήμα" και η ομάδα Square Theatre Company, παρουσιάζει το έργο: "Καμίλ Κλοντέλ: MUDNESS" που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γιάννης Λασπιάς. 

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Δάφνη Μανούσου και η Στέλλα Μπούρου. Επιπλέον στην παράσταση ακούγονται στα ηχογραφημένα μέρη οι ηθοποιοί: Στέλιος Μάινας, Αγγελική Καρυστινού, Ιωάννα Σταυροπούλου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Νένες. 

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας φανταστικός διάλογος ανάμεσα στη γλύπτρια Camille Claudel και τη ψυχίατρο Constance Pascal. Μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ... "ΦΟΝΙΣΣΕΣ"

"Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη". Έτσι ονομάζεται η νέα κωμωδία που φέρει την υπογραφή των Αλέξανδρου Ρήγα & Δημήτρη Αποστόλου και θα σκηνοθετήσει ο πρώτος.

Το νέο φιλόδοξο "στοίχημα" του επιτυχημένου διδύμου, πρόκειται να φιλοξενηθεί στο "Πειραιώς 131", με την παραγωγή να έχει την υπογραφή του κ. Παπανδρέου.

Σ' αυτή τη σουρεαλιστική κωμωδία, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή

Λίγα λόγια για το έργο:
«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» είναι η νέα κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Έξι γυναίκες θύτες… η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα… αλλά αξίες… αισθήματα… χαμόγελα… άνθρωποι… γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς…
Έξι γυναίκες που «έχουν τόσο σώας τας  φρένας…» ώστε μηχανεύονται και επικαλούνται κάθε λογής ψυχικής ασθένειες προκειμένου να αποδείξουν ότι έδρασαν χωρίς φρένα… και να αποφύγουν την καταδίκη τους… Μία εισαγγελέας-ψυχίατρος, μία βοηθός της με ειδικότητα αναπαραστάτρια φόνων που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη... και ένας αστυνομικός πολύ… ωραίος… καλούνται να σταματήσουν τα σχέδια των φονισσών και να τις αποκαλύψουν… Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι όπως τα σχεδίασαν…  καμία από τις δύο πλευρές…

Έξι Φόνισσες και Τρεις Υπερασπιστές του νόμου με πολύ τρέλα σου λένε «έλα…» σε μία κωμωδία που έρχεται για να αφήσει το αίμα της...και το στίγμα της στη φετινή θεατρική Αθήνα.
Ημέρες και ώρες παράστασης:
Τετάρτη – Πέμπτη - Κυριακή στις 20.15Παρασκευή στις 21.15 & Σάββατο στις 18.00 και 21.15