Σελίδες

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

PANIK...PARTY ΣΤΟ DREAM CITY

Ένα... εκρηκτικό live γεμάτο Panik επιτυχίες διοργανώνει για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Dream City, η δισκογραφική εταιρεία Panik Records και ο Athens DeeJay 95.2

Εκεί θα παρουσιαστούν οι Next Generation Stars της μουσικής:
Boys and Noise
Στέλιος Λεγάκης
Marios Brasil
Riskykidd
Bizzy Boo
Ginno
Ενώ στα decks θα βρεθεί ο DJ Kas.

Οι πόρτες του Dream City θα ανοίξουν στις 15:00 το απόγευμα, ενώ η μεγάλη συναυλία θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα.


Είσοδος 7
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου,
Νext Generation Live στο DreamCity
DreamCity, Ιερά οδός 30-32
Τηλέφωνο 2103477330


Δείτε και το τηλεοπτικό spot:

http://www.youtube.com/watch?v=mLmtYS70VcI&utm_source=PANIK+TEAM&utm_campaign=46b0c034bc-2_5_2013&utm_medium=email&utm_term=0_3d3499d8d0-46b0c034bc-38784721

"ΒΑΤΡΑΧΟΙ": ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Εθνικό Θέατρο αναζητά για την καλοκαιρινή του παραγωγή Βάτραχοι του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα γυναίκες και άντρες ηθοποιούς ηλικίας 25-35 ετών, που θα απαρτίσουν το Χορό της παράστασης.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ:
Αποκλειστικά μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση smdept@n-t.gr.
Δεκτά γίνονται τα βιογραφικά που θα κατατεθούν από τις 21 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου αυστηρά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων...

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ: ΤΑΛΕΝΤΟ & ΗΘΟΣ ΜΑΖΙ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, οι παραστάσεις του «Μόνος με τον Άμλετ» που παρουσίαζε στο φιλόξενο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Αιμίλιος Χειλάκης. Διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας –μαζί με τον Μανώλη Δούνια- τον «Άμλετ» του William Shakespeare κατάφεραν να ανεβάσουν μία αξιοπρεπέστατη παράσταση.

Το ανέβασμα ήταν τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Ο Αιμίλιος Χειλάκης για 75’ αναμετριέται με όλους τους χαρακτήρες της τραγωδίας, προσθέτοντας και τη δική του οπτική ματιά. Όμως, ο θεατής δεν χάνει το ενδιαφέρον, την ουσία και δεν βαριέται. Παρακολουθεί άνετα την παράσταση και την αλήθεια του ηθοποιού.

Η αλήθεια είναι ότι στους μονολόγους είμαι λίγο πιο «επιλεκτικός» και πιο επιφυλακτικός. Το συγκεκριμένο ανέβασμα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση του Αιμίλιου Χειλάκη με τον «Άμλετ» άξιζε και με το παραπάνω! Και του «πήγαινε» πολύ!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της παράστασης πολύς κόσμος συνάντησε τον Αιμίλιο Χειλάκη στην αίθουσα των συγχαρητηρίων και αυτό που ήταν διακριτό -εκτός από το ταλέντο του- ήταν και το ήθος, αλλά και η ποιότητα που εκπέμπει σαν άνθρωπος! Ενώ, άκουγε με προσοχή τα σχόλια του κόσμου.

Προσεχώς: Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα ξανά βρεθεί «Μόνος με τον Άμλετ» το επόμενο διάστημα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.