Σελίδες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αποκλειστικό : Έκλεψε τις εντυπώσεις η Έλενα Παπαρίζου στον Σουηδικό τελικό της Eurovision!!

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην σκηνή του "Melodifestivalen 2012", δηλαδή στον Σουηδικό τελικό της Eurovision, ερμηνεύοντας την περσινή συμμετοχή της Σουηδίας, το "Popular" του Eric Saade σε μια τελείως διαφορετική τύπου musical διασκευή και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ η Έλενα ανέβηκε στη σκηνή με ένα μπαλέτο αποτελούμενο από περίπου 25 άτομα και "απογείωσε" το τραγούδι, δίνοντας μια διαφορετική νότα στη βραδιά.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικά μέσω του helenapaparizouclub.gr  την εμφάνισή της στον Σουηδικό τελικό καθώς και οπτικό υλικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

Κάντε κλικ για να δείτε το υλικό:

''Πονοκέφαλος'' με Ζέτα,σε ρόλο-έκπληξη η Δανδουλάκη!

Προβληματισμός,αλλά και πονοκέφαλος φαίνεται να επικρατεί στον σταθμό του Αμαρουσίου,σχετικά με τις οικονομικές αποδοχές της Ζέτας Μακρυπούλια.Η Κάτια Δανδουλάκη ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία για ρόλο-έκπληξη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην μετά εποχή του ''Παρά 5'',κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές της!Άλλωστε,δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει (και) μήλον της έριδος για παραγωγούς και κανάλια.

Μπορεί τα τελευταία 4 χρόνια να είναι από τα βασικά πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1,φαίνεται όμως ότι φέτος οι σχέσεις καναλιού-Ζέτας δοκιμάζονται.

Από την μία δεν έδωσαν το πράσινο φως για ακόμη μία φορά στο ''Φέρσου σαν άντρας'',όπου είχαν συμφωνήσει, και από την άλλη ζητούν ακόμα μία νέα αύξηση στις οικονομικές αποδοχές της ηθοποιού-παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr και του enimerosi24,η Ζέτα Μακρυπούλια δεν συμφωνεί να ''πέσουν'' οι αποδοχές της κάτω από 5.000ευρώ/εμφάνιση.Οι ιθύνοντες είναι σίγουροι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα καταφέρουν να μειώσουν το budget του show κατά 50%.

Όσο για τις αμοιβές των υποψήφιων χορευτών;Ακούγεται ότι θα παίρνουν γύρω στα 1.000ευρώ/εμφάνιση.

Τέλος,ο γρίφος για το ποιά πρόσωπα θα αποτελούν τα μέλη της κριτικής επιτροπής,φαίνεται να λαμβάνει τέλος.Και αυτό,γιατί,το 4ο μέλος-έκπληξη δεν αποκλείεται να είναι η Κάτια Δανδουλάκη.

Φωτογραφίες και βίντεο από την πρόβα της Έλενας Παπαρίζου για την εμφάνισή της στο "Melodifestivalen 2012".

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν για την πολυαναμενόμενη σημερινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον Σουηδικό τελικό της Eurovision και το helenapaparizouclub.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες καθώς και ένα βίντεο λίγων μόνο δευτερολέπτων, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε απόψε το βράδυ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Έλενα θα ερμηνεύσει σε ένα remix έκπληξη την περσινή συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision, το "Popular" του Eric Saade το οποίο και κατέκτησε την 3η θέση με πολύ καλές εντυπώσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο εξασφαλισμένα αποκλειστικά από το επίσημο fan club της Έλενας, helenapaparizouclub.gr

Κάντε κλικ για να δείτε παρακάτω...

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

''Στη σκοινί'' με την Ζώγια Σεβαστιανού...

Η Ζώγια Σεβαστιανού σε τριπλό ταμπλό!Δεν γυρίζει,''Πίσω στο σπίτι'',αν δεν πει ''Ράους'' πάνω...''Στη σκοινί''.

Η Ζώγια Σεβαστιανού από το ''Ράους'',ανεβαίνει και ''Στη σκοινί" του MyBar από την Δευτέρα 5/3 και για ακόμα 5 Δευτέρες.

 Μία μουσική performance με πρόζα,σε κείμενα των: Ξανθούλη,Καναράκη,Πετρόπουλου & Σεβαστιανού,ενώ στην παρέα της είναι και η Δήμητρα Αθηναϊδου (πιάνο).

Η Ζώγια Σεβαστιανού ξεδιπλώνει «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ…» τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες, τέσσερις ψυχές…Με καυστική διάθεση , χιούμορ και τραγούδια για μια ώρα κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ…» του MY BAR χαρίζει μια εύθυμη ματιά στην παράνοια μας. 

Επιμέλεια ροής: Καίτη Κωνσταντίνου
Κουστούμια:Βεστιάριο Περούκες: Μαρίνα Καμπριγιαννη
Φωτό:Χρόνης Γιαννόπουλος

INFO: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/3 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΖΩΓΙΑ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟ MY BAR -Κακουργιοδικείου 6, Ψυρρή (στάση μετρό "Μοναστηράκι") ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5,00 € (περιλαμβάνεται μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί)

Η Έλενα Παπαρίζου live αύριο στον Σουηδικό τελικό της Eurovision.

Η Έλενα τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Σουηδία και ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία πολύ μεγάλη εμφάνιση - έκπληξη στην Σουηδική τηλεόραση το Σάββατο 10 Μαρτίου, στον τελικό του SVT Melodifestivalen , δηλαδή στον Σουηδικό τελικό της Eurovision.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Έλενα είναι το "Popular" του Eric Saade το οποίο και είναι η περσινή συμμετοχή της Σουηδίας στον διαγωνισμό της Eurovision και έφτασε στην 3η θέση με πολύ καλές εντυπώσεις.

Η Έλενα με 20 άτομα επί σκηνής και σε ένα remix έκπληξη του "Popular" αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει για ακόμα μια φορά πως..η Ευρώπη της πάει πολύ, μετά και την μεγάλη νίκη της το 2005 στην Eurovision με το "My number one".


Δείτε παρακάτω το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Έλενα αύριο το βράδυ στο SVT Melodifestivalen 2012 :









Τα Studio ATA αλλάζουν στέγη!

Στην Μιχαλακοπούλου μετακομίζουν από Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Studio ATA!

...Όπως είχε προαναγγελθεί στο προηγούμενο ''κύμα'' απολύσεων,τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής Studio ATA,θα μετακόμιζαν στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ.Ο λόγος;Εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους!

Όπως και πρόκειται να γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα.Συγκεκριμένα,όπως μάθαμε,χθες οι εργαζόμενοι αποχαιρέτησαν τις μέχρι πρότινος εγκαταστάσεις στο Μαρούσι,μαζί με κάποιους άλλους εργαζόμενους...

Έτσι,από Δευτέρα,ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την εταιρεία παραγωγής... 

Επιστροφή στην κουζίνα για τη Ντίνα Νικολάου...

Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει στην κουζίνα της,στο STAR,και ετοιμάζει νέες λιχουδιές την γνωστή ώρα!

Μπορεί να έπεσε,πριν πολύ καιρό,κάπως απότομα η αυλαία της εκπομπής ''Νηστικοί πράκτορες'' με τη Ντίνα Νικολάου και τον Ιωσήφ Μαρινάκη,το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και επιστρέφουν στα τηλεοπτικά δρώμενα...''ανανεωμένοι''.


Από την Δευτέρα 12 Μαρτίου,στις 10:15 π.μ., ''Η κουζίνα με τη Ντίνα''.Εύκολες,γρήγορες,εντυπωσιακές και πεντανόστιμες λιχουδιές μας περιμένουν.


Στην πρώτη εκπομπή της διεθνούς φήμης σεφ,καλεσμένοι θα 'ναι ο γνωστός από το ''Master Chef'',Κώστας Αποστολάκης,ο παλιός μαθητής της Γιάννης Σιμωτάς,αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής!

 

Καπουτζίδης & Αναστασιάδης τα λένε το...''Βράδυ''

Γιώργος Καπουτζίδης & Δήμος Αναστασιάδης τα λένε όλα,απόψε το ''ΒΡΑΔΥ" στον ΑΝΤ1!

Απόψε το βράδυ,στις 12:00 τα μεσάνυχτα,ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο studio της εκπομπής τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Ο σεναριογράφος & ηθοποιός,Γιώργος Καπουτζίδης,απαντάει για τις σκέψεις του να ανοίξει πλυντήριο αυτοκινήτων,πώς συνδέονται τα Oscar με την στρατιωτική του θητεία και πώς πήρε το πτυχίο των γερμανικών...Ποιό είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του;
Την σκυτάλη στην συνέχεια παραλαμβάνει ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος αποκαλύπτει τη σχέση του με τις γυναίκες,τις χυλόπιτες και τα ζόρια.Τις αντιδράσεις του πατέρα του όταν έμαθε πως παρακολουθεί μαθήματα latin χορού,ενώ ερμηνεύει τη νέα επιτυχία του:''Χτίσε μία γέφυρα''

ΣΚΑΙ:Υποψήφιο για βράβευση!

Ξεχωριστή διάκριση για το τμήμα τρέιλερ του ΣΚΑΪ και προτεινόμενο για την κατηγορία "Best use of humor in promotion''.

Το ευρηματικό τρέιλερ της ξένης σειράς "CSI:Las Vegas" οδήγησε την ομάδα του τμήματος τρέιλερ,με επικεφαλής τον Μιχάλη Μηνακούλη  στα βραβεία δημιουργικότητας "PROMAX 2012 Awards''.

Το τρέιλερ είναι υποψήφιο στην κατηγορία ''Best use of humor in promotion'' και είναι ένα από τα έξι προτεινόμενα για το χρυσό ή το ασημένιο βραβείο.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Μαρτίου,στη Βαρκελώνη,ενώ το συγκεκριμένο τρέιλερ ξεχώρισε μέσα από τις χιλιάδες υποψηφιότητες.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

''Περί Ζώων'' με την Βίκυ Βολιώτη,στο θέατρο Τέχνης

Νέο έργο στο ''Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν'',η οποία λόγω της σκληρής γλώσσας σε κάποια σημεία,καλό θα ήταν να μην την παρακολουθήσουν παιδιά κάτω των 16!

''Περί Ζώων'' ονομάζεται το έργο που θα ανέβει από τις 19 Μαρτίου, στην σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν,της αυστριακής συγγραφέως Ελφρίντε Γέλινεκ.

Αφορμή για το συγκεκριμένο έργο στάθηκε ένα ρεπορτάζ του βιεννέζικου περιοδικού Falter,στο οποίο ο δημοσιογράφος Florian Klenk αποκάλυπτε το σκάνδαλο του τράφικινγκ γυναικών από ένα γραφείο συνοδών πολυτελείας της Βιέννης.

Γνωστή ηθοποιός ''απειλεί'' με αποχώρηση;

Γνωστή ηθοποιός εξετάζει το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην σειρά που κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους...

Την φετινή τηλεοπτική σαιζόν κρατά έναν από τους πιο βασικούς ρόλους,σε πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Όμως,διάφορα προβλήματα & καταστάσεις την έχουν κάνει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο,να μην συνεχίσει,σύμφωνα με πληροφορίες του ''Magazine of media''.


Σύντομα περισσότερα...

Θέατρο Τέχνης:Απορίες & προβληματισμοί...

Το Θέατρο Τέχνης με σχετική ανακοίνωση, εκφράζει τον προβληματισμό & τις απορίες του,σχετικά με τις επιχορηγήσεις...

Το Θέατρο Τέχνης απορεί και διερωτάται με ποια κριτήρια η Γνωμοδοτική Επιτροπή αποφάσισε την επιχορήγηση μιας ΜΟΝΟ παράστασης με το ποσό των 30.000 Ευρώ και όχι του συνολικού του προταθέντος ρεπερτορίου του.

Το Θέατρο Τέχνης την χειμερινή σαιζόν 2011-2012 περιέλαβε στο ρεπερτόριο του 6 νέες παραστάσεις συν 2 συμπαραγωγές, μια επανάληψη και την παιδική του παράσταση.

Εντούτοις, η Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν άξιζαν επιχορήγησης το «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σ. Μπέκετ ή το «Περί ζώων» της Ελφ. Γέλινεκ (Βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας 2004) όπως και το «Χαίρε Νύμφη» του Γρ. Ξενόπουλου.

''Ένας κάποιος Παράδεισος'':Ξεκινάνε οι παραστάσεις

Η Βάνα Πεφάνη & ο Παναγιώτης Πετράκης,συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους,στο θέατρο αυτή την φορά!Σε μία παράσταση ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 18 ετών,όπως ενημερώνουν απο το σχετικό δελτίο τύπου.

''Ένας κάποιος Παράδεισος'' ονομάζεται το νέο θεατρικό στοίχημα της Βάνας Πεφάνη,η οποία υπογράφει το κείμενο και την σκηνοθεσία,και του Παναγιώτη Πετράκη.

Από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στην Ακτή Δυμαίων,στην Πάτρα,θα παρουσιάζεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων,το έργο που αναφέρεται στην πολυτάραχη ζωή του Ζαν Ζενέ.

Το έργο έχει διάρκεια μιάμιση ώρα,ενώ οι θεατές θα διασκεδάσουν με το μουσικό πρόγραμμα και τα σόου των κοριτσιών,θα συγκινηθούν με χαμένες αγάπες,θα γίνουν συνένοχοι σε μία προδωσία και θα ζήσουν από κοντά μία περίεργη ομορφιά του υπόκοσμου...

Τι συμβαίνει με ''Το αμάρτημα'' του ΑΝΤ1;

Απλήρωτοι παραμένουν από την Δευτέρα οι συντελεστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1,παρά τις υποσχέσεις.Σήμερα,η νέα διορία που έχουν θέσει για πληρωμή,αλλιώς συνεχίζουν να έχουν ''παγωμένη'' την σειρά.

Από 21/2 περιμένουμε να βγει η νέα φιλόδοξη σειρά του Αμαρουσίου,''Το αμάρτημα της μητρός μου''...Από 21/3 (το πολύ!) υπολογίζουν έγκυρες πηγές για την προβολή της σειράς!

Πρόκειται για τη νέα σειρά που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα και στην πρωταγωνιστική ομάδα συναντάμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο,Ρένια Λουιζίδου,Ορέστη Τζιόβα κ.ά.

Ενώ υπάρχει έτοιμο υλικό,γυρισμένο & μονταρισμένο, όπως διαβάζουμε στο tvzapping.gr,τα πράγματα τις τελευταίες 3 ημέρες φαίνεται να μην προχωράνε.

Ο λόγος;Από την Δευτέρα,οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου έχουν ''τάξει'' ότι το συνεργείο θα πάρει ένα πρώτο μέρος των χρημάτων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.Έτσι,οι ηθοποιοί είναι σε αναμονή,ώστε με το που κατατεθούν τα χρήματα να ξεκινήσουν πάλι τα γυρίσματα, από εκεί που τα είχαν αφήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες,αυτό το ''σκηνικό'' γίνεται από την Δευτέρα,όπως σας είπαμε και πιο πριν.Σήμερα είναι η νέα διορία που έχει δοθεί στους ανθρώπους του ΑΝΤ1,ώστε να μην καθυστερήσουν κι άλλο την έναρξη των υπολοιπων γυρισμάτων...

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους ''16'',από τον ΑΝΤ1!

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους ''16'' του Europa League,μέσα από τον ΑΝΤ1!Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου!

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου, παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League, ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Στις 19:45 το Pre Game, σας μεταφέρει όλο το κλίμα του μεγάλου αγώνα. Στις 20:00, οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται στο Χάρκοβο με αντίπαλο την Ουκρανική Μέταλιστ, στην πρώτη τους αναμέτρηση με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

''Μοιραίος έρωτας'':Έρχεται στο MEGA

Επιμένει...τούρκικα το MEGA,μετά την επιτυχημένη πορεία του ''Έρωτα και της τιμωρίας''.Θα καταφέρει να διατηρήσει τα νούμερα τηλεθέασης;

Μετά την επιτυχημένη πορεία της καθημερινής σειράς "Έρωτας και τιμωρία", το Μεγάλο Κανάλι επιμένει...τούρκικα!

''Μοιραίος έρωτας'' ονομάζεται η νέα σειρά και κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Κυριακή 18 Μαρτίου,στις 21:00, ενώ από την επόμενη μέρα (19/3) θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση στις 18:00.

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια του ''Μοιραίου έρωτα'',στο οποίο ποντάρουν πολλά οι ιθύνοντες του MEGA;

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την συνέχεια...

''Πίσω στο σπίτι'':Εγκυμοσύνη και παρεξηγήσεις...

Μία εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογενειακή κωμωδία,''Πίσω στο σπίτι''.

Εκπλήξεις,παρεξηγήσεις και δυσάρεστες ανατροπές περιμένουν την οικογένεια Ακίνδυνου στην επιτυχημένη οικογενειακή κωμωδία του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',προσεχώς.

Η Αλεξάνδρα (Νίκη Αναστασίου) μαθαίνει ότι είναι έγκυος, αλλά δεν ξέρει αν θέλει να κρατήσει το παιδί του Περικλή (Χρήστος Σπανός).Την ίδια στιγμή,ο Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με το διαζύγιο της κόρης του και του ατίθασου γαμπρού.Όμως,η γρήγορη διάδοση του νέου προκαλεί...παρεξηγήσεις!Τι εννοούμε;Ο Δημήτρης (Αποστόλης Τότσικας) νομίζει ότι η Άννα (Άννα Μενενάκου) είναι έγκυος...


Στο άκουσμα της είδησης αυτής,η Άντζελα (Τζένη Θεωνά) παρεξηγεί τα πράγματα και ζητάει επί τόπου τα λεφτά που δάνεισε πίσω!Η οικογένεια φτάνει στα πρόθυρα...χρεοκοπίας,ενώ ο Ηλίας αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.Πως;Θέλει να σκοτώσει την Άντζελα.

 Η συνέχεια...επί της οθόνης!

Thomas Πρωτόπαπας:Επιστροφή στην παρουσίαση!

 Νέο ''αίμα'' στο ανθρώπινο δυναμικό του MTV.Και το όνομά αυτού;Thomas Πρωτόπαπας ή αλλιώς ''Αλέξης''.

O Thomas Πρωτόπαπας, ο οποίος έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από τους επιτυχημένους ''Βασιλιάδες'' του MEGA,επιστρέφει λιαν συντόμως στην παρουσίαση τηλεοπτικού προγράμματος.


Μέσα στις επόμενες ημέρες,ο 24χρονος παρουσιαστής-ηθοποιός,θα αναλάβει να μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην εγχώρια και μη μουσική σκηνή,για νέες κυκλοφορίες,αλλά και για την πορεία των charts.


Τα ''MTV News'' θα μεταδίδονται μέσω του...MTV!

Αλεξίου-Γαλάνη:Ετοιμάζονται και για Θεσσαλονίκη

Κέρδισαν το κοινό στην Αθήνα,παίρνοντας παράταση εμφανίσεων,και ετοιμάζονται για την Θεσσαλονίκη...''Σε μπλε βελούδο''.

Ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην σκηνή του ''Παλλάς'',η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το αθηναϊκό κοινό στις 18 Μαρτίου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι κάτοικοι της όμορφης Θεσσαλονίκης, θα μείνουν παραπονεμένοι.Τέσσερις μοναδικές παραστάσεις θα δοθούν στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης, από 29 Μαρτίου.

Ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διάφορους ''σταθμούς'' των δύο σημαντικών ερμηνευτριών, καθώς και πολλά ''παντρέματα'' μεταξύ τους.Στην επιλογή των κομματιών συνέβαλε σημαντικά και η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 9, 10, 11, 16, 17, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
29,30,31 ΜΑΡΤΙΟΥ & 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει...


Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή,για πολλά πράγματα!Μεταξύ άλλων και για τα κινηματογραφικά δρώμενα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραβρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο φοιτητικό ραδιόφωνο “Akmi Radio’’ και στην εκπομπή «Τα 2 μας» με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και γκεστ την Εβίτα, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα κινηματογραφικά δρώμενα, με αφορμή τα όσκαρ και την βράβευση του στην ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων». Ο ίδιος είδε αποσπάσματα από τα όσκαρ, λόγω ότι δεν έχει καλωδιακή τηλεόραση, ενώ είχε παρακολουθήσει μόνο το ‘’The artist’’ και το ‘’Pina’’ που αφορούσε το έργο της Pina Bausch.

Σε περίπτωση που «Το τανγκό των Χριστουγέννων» πήγαινε για όσκαρ, δήλωσε ότι «Ήταν μία ωραία ταινία, πήραμε βραβεία, είχε μία ωραία ανταπόκριση στο κοινό, αλλά ως εκεί! Μην μπαίνουμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε μία ελληνική-βαλκανική ταινία με άλλες…».

Κάντε κλικ για τη συνέχεια...

''Γράμμα σ' ένα παιδί...'':Στην τελική ευθεία οι παραστάσεις

Ρίχνει αυλαία το έργο-αριστούργημα που φέρει εις πέρας η Ζέτα Δούκα. Ετοιμάζονται και για Αθήνα!

Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφτηκαν το θέατρο Αυλαία,προκειμένου να διαβάσουν το ''Γράμμα σ' ένα παιδί...'',με τις παραστάσεις να βρίσκονται sold out.

Το ιδιαίτερο κείμενο της Μάρως Μπουρδάκου,η σκηνοθεσία του Μάνου Πετούση και η ερμηνεία της Ζέτας Δούκα,κατάφεραν να αγγίξουν τους θεατές,ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθεί μία φιλανθρωπική παράσταση.

Το ''Γράμμα σ' ένα παιδί...'' βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Οριάνα Φαλάτσι,ενώ όπου έχει μεταφερθεί έχει κλέψει τις εντυπώσεις και θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα.

Η φιλανθρωπική παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα Βορείου Ελλάδος, "Η Λάμψη",ενώ η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ.

Τέλος, η παραγωγή με τους συντελεστές βρίσκονται σε συζητήσεις,ώστε το θεατρικό έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα,να παρουσιαστεί και στο κοινό της Αθήνας,μετά το Πάσχα.

ALPHA: 2 νέες τούρκικες σειρές...έρχονται!

+2 νέες σειρές,τουρκικής παραγωγής,έρχονται από τον ALPHA σύντομα!

Από άλλο κανάλι περιμέναμε να δούμε νέες σειρές τουρκικής παραγωγής,από αλλού θα τις δούμε τελικά.

Μπορεί οι προηγούμενες προσπάθειες που είχε κάνει ο σταθμός της Κάντζας,να μην είχαν την καλύτερη ανταπόκριση...αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παρατούν!

Δύο δραματικές-αισθηματικές παραγωγές έρχονται οσονούπω να προστεθούν στο πρόγραμμα του ALPHA.Ο λόγος, για το ''Ρώτα την αγάπη'' (παραγωγής 2011) και την σειρά ''Λαλέ,έρωτας στην Κωνσταντινούπολη'' (παραγωγής 2010). 

Το "Ρώτα την αγάπη" θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 8 το απόγευμα, ενώ η σειρά "Λαλέ,έρωτας στην Κωνσταντινούπολη" κάθε Δευτέρα,Τετάρτη & Παρασκευή στις 9!Η ημερομηνία έναρξης των προγραμμάτων, έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου!

Οι πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων της εβδομάδας που μας πέρασε!

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και τα πρώτα ραβασάκια για τις πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων, άρχισαν να φτάνουν.

Για ακόμη μία εβδομάδα,στην πρώτη θέση βρίσκεται το ''Πρώτο Θέμα'',το οποίο είχε εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Ψυχάρη,και ''πούλησε'' 174.000 φύλλα.

Στην συνέχεια ακολουθούν οι εφημερίδες: ''Έθνος'' & ''Βήμα'' με 122.000 φύλλα,ενώ πιο πίσω ακολουθεί η ''Καθημερινή'' με 107.000 και η ''Real News'' με 102.000 φύλλα.

Τέλος, η εφημερίδα ''Δημοκρατία'' πέρασε μπροστά με 40.000,ενώ ο ''Ελεύθερος Τύπος'' με 30.000 φύλλα.

ΠΗΓΗ: Enimerosi24

Καλώς ήρθατε στο νέο μας ''σπίτι''!

Καλημέρα σας!

Καλώς ήρθατε στο ''Magazine of media'',το οποίο αποτελεί το νέο μας...''σπίτι''.

Ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα,επιστρέφουμε στον τόπο του εγκλήματος ή αλλιώς της...blog-όσφαιρας.

Από εδώ θα μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε τι που:μαθαίνουμε,ακούμε,διαβάζουμε
...αλλά κυρίως επιβεβαιώνουμε και εν συνεχεία θα σας το μεταφέρουμε.

H σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή, ενώ θα την εμπλουτίζουμε συνεχώς!

Για σχόλια-παρατηρήσεις-προτάσεις που έχετε να μας κάνετε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας,μέσω του mail: moulopoulos.panagiotis.news@gmail.com.