Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Σιλά", η νέα τούρκικη παραγωγή που έρχεται στο Mega!!

Η επιδρομή των τούρκικων παραγωγών, όπως φαίνεται, δεν έχει τέλος, καθώς και το Mega ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα ακόμα μια τούρκικη σειρά. Ο τίτλος της, "Σιλά". Πρόκειται για μια νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 21:00 με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Στη συνέχεια η σειρά θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως  Παρασκευή στις 21:00.

Η πρωταγωνίστρια ίσως θυμίζει κάτι σε αυτούς που παρακολουθούσαν το καλοκαίρι μια ακόμη τούρκικη παραγωγή, αυτή τη φορά στον Αnt1. Είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς "Εζέλ".

Διαβάστε παρακάτω την υπόθεση της σειράς και λίγα λόγια για τους χαρακτήρες : 



Η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα που ξεκινά με ένα γάμο που δεν έπρεπε να γίνει. Η Τουρκία του σήμερα συγκρούεται με τους άγραφους νόμους της παράδοσης.
Η Σιλά, μια όμορφη, σύγχρονη κοπέλα, πέφτει στα δίχτυα μιας εφιαλτικής παγίδας… Η ειδυλλιακή ζωή της υιοθετημένης Σιλά στην όμορφη Κωνσταντινούπολη αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν εμφανίζεται ο πραγματικός της πατέρας με το πρόσχημα ότι η ετοιμοθάνατη μητέρα της θέλει να την δει για τελευταία φορά. Ο πραγματικός λόγος είναι πως θέλουν να την παντρέψουν με τον Αγά Μποράν, τον αρχηγό της φυλής των Γκέντζο, με απώτερο σκοπό τη λήξη μιας βεντέτας. Η ανυποψίαστη Σιλά πέφτει στην παγίδα και ο εφιάλτης ξεκινά… Μπορεί, όμως, αυτό που ξεκινάει ως εφιάλτης να εξελιχθεί σε αληθινή αγάπη;

 
Λίγα λόγια για τους βασικούς χαρακτήρες:

Σιλά (Cansu Dere)
Η Σιλά είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα, μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη από θετούς γονείς που ανήκουν σε μια από τις πιο φημισμένες οικογένειες της πόλης. Η Σιλά βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται όταν οι φυσικοί γονείς της, της στήνουν μια παγίδα που θα τη φέρει αντιμέτωπη με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο αλλά και με έναν άντρα που ποτέ στη ζωή της δεν φανταζόταν ότι θα παντρευόταν….
 
Μποράν Αγάς (Mehmet Akif Alakurt)
Γοητευτικός και έμπιστος, ο Αγάς της φυλής των Γκέντζο. Μορφωμένος και δίκαιος, διαφέρει από τους άλλους Αγάδες. Είναι παγιδευμένος σε ένα σύστημα αξιών και παραδόσεων που δεν ενστερνίζεται αλλά κατά καιρούς αναγκάζεται να το υπηρετήσει από σεβασμό στη φυλή του.

Τζελίλ (Menderes Samancilar)
Ο φυσικός πατέρας της Σιλά και σύζυγος της Μπεντάρ. Ένας οικογενειάρχης δεμένος με την παράδοση, οξύθυμος και συντηρητικός. Φτωχός άνθρωπος, που αγαπάει την οικογένειά του και κάνει τα πάντα για την επιβίωσή της. Φτάνει στο σημείο να παγιδέψει την μεγάλη του κόρη, για να βάλει τέλος σε μία βεντέτα. Παρόλο που δείχνει σκληρός, έχει καλή καρδιά και είναι έμπιστος σύζυγος για τη Μπεντάρ.

Μπεντάρ (Zeynep Eronat)
Η φυσική μητέρα της Σιλά, η οποία αναγκάστηκε να τη δώσει, ακολουθώντας όσα πρόσταζε ο άντρας της, με τον όρο, όμως, να την πάρει πίσω όταν μεγαλώσει. Πίστεψε στο ψέμα του συζύγου της ότι η Σιλά, λίγα χρόνια μετά, πέθανε στην Κωνσταντινούπολη και γι’ αυτό ποτέ δεν την αναζήτησε. Ξαναβρίσκει την κόρη της, όχι με τον τρόπο που ονειρευόταν. Υποφέρει για την παγίδα που αναγκάστηκε να της στήσει μαζί με τον άντρα της αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να μη χυθεί αίμα…

Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Σιλά), Mehmet Akif Alakurt (Μποράν Αγάς), Menderes Samancilar (Τζελίλ), Zeynep Eronat (Μπεντάρ), Devrim Saltoğlu, Kartal Balaban, Tayanç Ayaydin, Boncuk Yilmaz, Cemal Toktaş, Fatoş Sezer, Fatoş Tez, Ismet Hürmüzlü

Σενάριο, Σκηνοθεσία: Gül Oğuz

Δεν υπάρχουν σχόλια: