Σελίδες

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Αποθέωση για την ''Γκόλφω forever''!

Η ''Γκόλφω forever'' ξεκίνησε και επίσημα, χθες, στο Θέατρο ''Βεάκη'', χαρίζοντας δύο ώρες γέλιου και διασκέδασης.

Στη γεμάτη αίθουσα της κεντρικής αθηναϊκής σκηνής, ο θίασος, αποθεώθηκε από φίλους και συναδέλφους τους, αλλά και από θεατές, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν ένα από τα γερά ''φάρμακα'' της φετινής σεζόν. Μα φυσικά το γέλιο!

Η εκρηκτική ''Γκόλφω'' (Πάνος Σταθακόπουλος) και ο ορμητικός ''Τάσος'' (Χρήστος Γιάνναρης) προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτα τους, αλλά η...ζηλόφθονη ''Σταυρούλα'' (Γιάννης Κοτσαρίνης) δεν τους αφήνει. Επιπλέον, το ζευγάρι της χρονιάς, έχει να αντιμετωπίσει και τον επιπόλαιο ''Κίτσο'' (Απόλλων Μπόλλα) που διαπραγματεύεται την σεξουαλική του ταυτότητα. Τι γίνεται, όμως, όταν επεμβαίνει ο πατέρας της ''Γκόλφως'' (Γιάννης Μπουραζάνας), ο γρήγορος ''Βλάσης'' (Βασίλης Γιαννέλος) και ένας απολαυστικός ''χορός'' που αποτελείται από τις Χρυσάνθη Θάνου, Ιωάννα Παυλίδου, Ζωή Σολδάτου, Ευαγγελία Σχοινά; Οι απαντήσεις δίνονται επί σκηνής από Τετάρτη έως Κυριακή, στο Θέατρο ''Βεάκη''.

Όμως, μία δυνατή απάντηση έδωσε και ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας, εναλλακτικής πρότασης και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: "Τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο θέατρο, έχω παίξει σε πάρα πολλές παραστάσεις, αλλά μία τέτοια παράσταση, πρώτη φορά βλέπω!'', ενώ στη συνέχεια έδωσε εύσημα στον συγγραφέα, στον σκηνοθέτη και στους ταλαντούχους ηθοποιούς. Φυσικά, ο θίασος, οι συντελεστές και το κοινό συγκινήθηκαν στο άκουσμα της επιβράβευσης του Στάθη Ψάλτη.

Επίσης, στην πρεμιέρα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και οι: Τρύφωνας Καρατζάς, Χριστίνα Τσάφου, Κάτια Νικολαΐδου κ.ά.

*Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο facebook της Νταίζης Λεμπέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: