Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η 1st Focus Web Tv έχει ξεκινήσει και τα 'χει όλα...

Από αρχές Απριλίου η 1st Focus Web ΤV εκπέμπει στο διαδίκτυο και είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση . Μια σύγχρονη πρόταση στα τηλεοπτικά δεδομένα, σε μια εποχή που η φρενήρης εξάπλωση του διαδικτύου καθιστά αναγκαία την προσαρμογή των μέσων ενημέρωσης στην νέα πραγματικότητα .

Η 1st Focus web tv, αποτελεί σημείο αναφοράς ενημέρωσης και πληροφόρησης για τους χρήστες διαδικτύου, κομίζοντας νέα ήθη και καινοτόμες ιδέες.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το "στήσιμο" της διαδικτυακής τηλεόρασης, φροντίζουν να δημιουργούν παραγωγές ειδικά διαμορφωμένες για το διαδίκτυο,σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον.

Στο δυναμικό τους υπάρχουν έγκριτοι και αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι, ενώ στοχεύουν σ' ένα συγκεκριμένο κοινό.Μάλιστα, οι εκπομπές καλύπτουν την πολιτική,την οικονομία, την κοινωνία,τη νεολαία, ενώ προσεχώς θα προστεθούν κι άλλες εκπομπές για τα υπόλοιπα γούστα.

Στο ανθρώπινο δυναμικό του Focus Web Tv,βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία παρουσιάζει 3 εκπομπές,εκ των οποίων η μία βρίσκεται on air. "Focus με την Φαίη",''Κοινωνία πολιτών'' και ''Σε πρώτο ενικό'' λέγονται και καλύπτουν την περιφέρεια και τη νεολαία, τις αντιδράσεις των πολιτών και τον καλλιτεχνικό κόσμο-αντίστοιχα.

Επίσης,μπαίνοντας κανείς στο συγκεκριμένο διαδικτυακό κανάλι,μπορεί να δει και την Ειρήνη Νικολακοπούλου,η οποία επίσης παρουσιάζει 3 εκπομπές.''Με το βλέμμα στο μέλλον'',''Από καρδιάς'' και ''Ελάτε Ελλάδα'' με την πολιτική,τις εξομολογήσεις ανθρώπων,αλλά και διάφορα μέρη της Ελλάδας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επίσης,στις εκπομπές του προγράμματος,συμπεριλαμβάνονται οι ''Σχέσεις ζωής'' και το ''Ποδήλατο,η ζωή μας'' από την Πέννυ Ζερβάκη, οι ''Θέσεις κι απόψεις'' από τον Βαγγέλη Σαρρή και το ''Πολιτικό ρεπορτάζ'' του Βασίλη Λεβέντη. 

Στο προσεχές διάστημα,θα προστεθούν εκπομπές που αφορούν την υγεία,τον πολιτισμό, αθλητισμό,γυναίκα-μητρότητα-παιδί,εκκλησιαστικά,e-learning και άλλα θέματα.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Χρήστος Σπανός σε αποκλειστική συνέντευξη,εφ' όλης της ύλης: ''Κάποια πράγματα τα κυνηγάμε και κάποια έρχονται από μόνα τους''

O τηλεοπτικός ''Περικλής'' ή αλλιώς Χρήστος Σπανός, βρέθηκε στην εκπομπή ''Τα 2 μας'' του Akmi Radio,με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και την Σοφία Λάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για όλους και για όλα. Από την επιτυχημένη σειρά του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'' και τις πρόβες για το θεατρικό έργο ''Νεφέλες'', όπου θα πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο, μέχρι τις σχέσεις του με την 10χρόνη κόρη του -Μαρίνα- και τις δυσκολίες να ζει κάποιος στην Ελλάδα του σήμερα. 

Η συζήτηση ξεκίνησε με το νέο επαγγελματικό βήμα του Χρήστου Σπανού, επειδή η εκπομπή ηχογραφήθηκε λίγες ώρες πριν, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων: «Αυτή την περίοδο κάνω πρόβες μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και έναν πολυμελή θίασο με το Εθνικό Θέατρο, για τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, και σκηνοθέτη τον Νίκο Μαστοράκη…Θα πάμε Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όλο το καλοκαίρι. Θα περάσουμε από πολλά αρχαία θέατρα και όχι μόνο».

Πριν το Πάσχα, οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου. «Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι. Είμαστε μία πολύ όμορφη παρέα, με καπετάνιους τον Θοδωρή Αθερίδη και την Μαρία Καβογιάννη. Αυτός είναι ο στόχος και όχι να περνά καλά μόνο ένα τηλεοπτικό cast… Ο τελικός στόχος είναι να φτιάχνεις κάτι που θα το αγκαλιάσει το κοινό. Ειδικά, αυτή την περίοδο που είναι πολύ δύσκολη για όλους. Ανεβάσαμε  ψηλά τον πήχη, δουλέψαμε με πάθος κι αγάπη, γίναμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά και νομίζω το πετύχαμε! Ο κόσμος παρακολουθεί την σειρά, την αγαπάει πάρα πολύ και τα σχόλια που ακούμε είναι πολύ όμορφα». Όσο για το αν του λείπουν τα γυρίσματα και πώς εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο του χρόνο;  «Μου έχει λείψει αυτή η καθημερινή επαφή με όλη την παρέα. Ευτυχώς, το κενό το αναπληρώνω κάνοντας πρόβες για το θέατρο, όποτε η μέρα μου δεν είναι άδεια. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις. Συν ότι είμαι παντρεμένος, με παιδί, οπότε υπάρχουν πάρα πολλές υποχρεώσεις» 

Κάντε κλικ για να διαβάσετε,να δείτε και να ακούσετε την συνέντευξη του Χρήστου Σπανού,στο Akmi Radio και την εκπομπή ''Τα 2 μας''.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Cinegram:Έτοιμη για ολική επαναφορά μετά το άρθρο 99

Η Cinegram ήταν μία από τις εταιρείες παραγωγής που πριν 2 χρόνια άφησε στον ''αέρα'' εκατοντάδες εργαζόμενους,λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Ανάμεσα τους ήταν και οι συντελεστές-εργαζόμενοι τριών επιτυχημένων σειρών του ΑΝΤ1,οι οποίοι πέρασαν από...40 κύματα.


Ο λόγος για τη νεανική ''Litsa.com'' που πρωταγωνιστούσαν η Σοφία Φαραζή και ο Μάριος Αθανασίου,σε σενάριο της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού,την ''Ονειροπαγίδα'' δια χειρός Τίνας Καμπίτση με τον Γιώργο Καραμίχο και την Μαρία Σολωμού να ζουν ένα ρομαντικό παραμύθι και την Ελένη Ράντου που γινόταν σκληρά...''Εργαζόμενη γυναίκα'', όπως την ήθελαν η Σάρα Γανωτή & ο Νίκος Σταυρακούδης.


Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα,συνελήφθη ο Χάρης Παδουβάς,ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για χρέη στο δημόσιο.

Χθες,όμως, άρχισε να κυκλοφορεί μία ανακοίνωση από την εταιρεία τηλεοπτικών & κινηματογραφικών παραγωγών που αναφέρει τα εξής:

      «Μετά από αγώνα δύο και πλέον ετών, η CINEGRAM SA συνεχίζει και επανέρχεται. 

 Είναι αλήθεια, ότι περάσαμε από πολλές δυσκολίες. Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν ακόμα οφειλές (και προς το Δημόσιο), οι οποίες και αυτές θα ρυθμιστούν και θα αποπληρωθούν. 

Είναι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια, ότι η CINEGRAM SA και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής δεν «εγκατέλειψαν» ποτέ. 

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την συνέχεια της ανακοίνωσης!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Οι λεπτομέρειες από το party του Φοίβου!

20 χρόνια στον χώρο της δισκογραφίας γιορτάζει ο Φοίβος και οι φίλοι-συνεργάτες του ετοιμάζουν ένα party μεγάλων προδιαγραφών! Μάλιστα,το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου,στο ΟΑΚΑ!

 Και φυσικά από αυτό το party δεν γίνεται να απουσιάζουν αγαπημένοι φίλοι & συνεργάτες,όπου ο γνωστός στιχουργός, εμπιστεύτηκε τα ''παιδιά'' του.

Δέσποινα Βανδή,Καίτη Γαρμπή,Άντζελα Δημητρίου,Θάνος Καλλίρης,Βασίλης Καρράς,Έλλη Κοκκίνου,Δημήτρης Κόκοτας,Γιώργος Μαζωνάκης,Νίνο,Θάνος Πετρέλης,Αντώνης Ρέμος,Διονύσης Σχοινάς,TUS και πολλοί ακόμα, θα 'ναι εκεί και θα ερμηνεύσουν το προσωπικό μας soundtrack, από τραγούδια που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε!

Την σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, βάζοντας για ακόμη μία φορά την σφραγίδα του σε ένα υπερπαραγωγή party.

Εισιτήρια που ξεκινούν από 10 ευρώ για την μαγική «Φοίβος- All Star» βραδιά θα είναι άμεσα διαθέσιμα !!!

 Συγκεκριμένα, η προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Απριλίου τόσο από φυσικά σημεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όσο και online για τους (όχι λίγους) αγοραστές από την επαρχία. 

Ακολουθούν αναλυτικότερα οι σχετικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία πώλησης .

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.Ο Πέτρος Φιλιππίδης,ο ΑΝΤ1 και η νέα σειρά!

Οι περισσότεροι θα θυμάστε το ξαφνικό ''ψαλίδι'' που έπεσε στην δημοφιλή σειρά ''50-50'' του MEGA,δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια.Φυσικά,η επιτυχημένη σειρά δεν ήταν το μόνο τηλεοπτικό ''θύμα'' της οικονομικής κρίσης,που άφησε πολλούς ανθρώπους χωρίς δουλειά στο...παρά πέντε!

Οι συντελεστές, έκαναν ανασύνταξη των δυνάμεων τους και με γρήγορους ρυθμούς ξεκίνησαν να κάνουν διάφορα ''μαγειρέματα''.

Ένα από αυτά, είναι και κάτι που ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και την ON-NOIR Productions να αναλαμβάνει την εκτέλεση της παραγωγής. 

Όπως έγινε γνωστό και από δημοσίευμα του περιοδικού, ''TV Zapping'', ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ώστε η νέα τηλεοπτική σαιζόν να τον βρει στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of media,πρόκειται για μία κωμωδία που θα φέρει την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή. 

Το story θέλει μία γυναίκα καριέρας, η οποία δεν έχει χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά της, να ψάχνει για κάποιον-α που θα κάνει babysitting.Και κάπως έτσι,μπαίνει στην ιστορία ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος είναι άνεργος και αποφασίζει να ''εκμεταλλευτεί'' την ευκαιρία,προκαλώντας μία σειρά κωμικών καταστάσεων.

Μάλιστα, για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο,στο τραπέζι των συζητήσεων, έχουν πέσει τα  ονόματα της Σμαράγδας Καρύδη και της Κατερίνας Λέχου, χωρίς ωστόσο να 'χει γίνει κάποια επίσημη πρόταση...

Το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΑΝΤ1 είναι έντονο,ενώ οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν λίγες μέρες μετά τις εκλογές,αν όχι πριν από αυτές!

του Παναγιώτη Μουλόπουλου