Σελίδες

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ισοπαλία για την Εθνική και τώρα..τελικός με Σλοβακία!!

Η Εθνική μας ομάδα έχασε την μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε κόντρα στη Βοσνία χθες βράδυ (12/10), να πάρει τη νίκη και να την προσπεράσει στην κούρσα της πρόκρισης, για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πλέον, το παιχνίδι κόντρα στη Σλοβακία μοιάζει με... τελικό!


Ελλάδα και Βοσνία από την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, ήταν τα δύο ξεκάθαρα φαβορί για την κατάληψη της μίας και μοναδικής προνομιούχου θέσης, αυτής που οδηγεί στη Βραζιλία σε δύο καλοκαίρια.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήθελε, μπορούσε και άξιζε τη νίκη κόντρα στην... παρέα του Τζέκο, ωστόσο τα δοκάρια του Μπέγκοβιτς και η ατυχία των Ελλήνων διεθνών, δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε για ακόμα μία φορά, μία μεγάλη νίκη.
Με αυτή την ισοπαλία η Βοσνία έχει, πλέον, σαφές προβάδισμα για την πρώτη θέση, αν αναλογιστεί κανείς το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα της, αλλά και τη διαφορά γκολ που παίζει καθοριστικό παράγοντα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό που πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι να κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη (16/10) κόντρα στη Σλοβακία.
Σε αυτή της την προσπάθεια ο Στέλιος Μαλεζάς δεν θα δώσει το «παρών», αφού θα μείνει εκτός 15 περίπου ημέρες, λόγω της θλάσης που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να βρει τη... φόρμουλα να ξεκουράσει τους ήδη ταλαιπωρημένους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα να βρει τις λύσεις για τις απουσίες που θα έχει.
Με ένα ακόμα «στραβοπάτημα», πόσω μάλλον κόντρα στην τρίτη σε δυναμικότητα ομάδα του ομίλου, τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Οι διεθνείς μας το ξέρουν, το έχουν αντιληφθεί και θα παίξουν μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στους Σλοβάκους.
Η βαθμολογία του 7ου ομίλου (3 αγώνες)

Βοσνία 7 (12-2)
Σλοβακία 7 (5-2)
Ελλάδα 7 (4-1)
Λιθουανία 4 (3-3)
Λετονία 0 (3-8)
Λιχτενστάιν 0 (1-12)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Λιθουανία (21:00)
Λετονία - Λιχτενστάιν (21:00)
Σλοβακία - Ελλάδα (21:30, Mega - OTEsport)

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: