Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 2 Ιουλίου,στις 21:00,τα MAD VMA στον ΑΝΤ1!

Ανατρεπτικές εμφανίσεις και απρόσμενες εκπλήξεις.Κάπως έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και τα φετινά MAD Video Music Awards 2012,που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου,στο κλειστό γήπεδο Tae Kwo Do.

Ωστόσο,για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν ή να τα παρακολουθήσουν μέσω του live streaming,την Δευτέρα 2 Ιουλίου (21:00) θα μεταδοθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Και φέτος, τα βραβεία παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος για 9η χρονιά είχε τρελά κέφια, ενώ στην παρουσίαση συμμετείχε και η Μαίρη Συνατσάκη.Το βασικό σύνθημα των φετινών βραβείων ήταν Young Greece,όπου αποδείκτηκε προφητικό το σύνθημα, αν λάβουμε υπόψην,ότι νέοι καλλιτέχνες απέσπασαν αρκετά βραβεία.

Την τηλεοπτική σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Θάνος Γκομόζιας, ενώ τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών on stage επιμελήθηκε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
H βραδιά ξεκίνησε με την Demy μαζί με τους The Fade,όπου παρουσίασαν τα ''Τόσες χιλιάδες καλοκαίρια'' με το ''Soldier''.

Οι Onirama σε συνεργασία με την Ήβη Αδάμου, παρουσίασαν σε μία πιο δυναμική έκδοση το νέο τραγούδι ''Δεν υπάρχεις''.
Οι Ρουμάνοι  Lucky Man Project και η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασαν τους παλμούς με το “Party Started” και το “Pumpin”.
Η Shaya, οι Slick beats και οι Housetwins ξεσήκωσαν το κοινό με το άκρως καλοκαιρινό τραγούδι “Summer is all around”.
Ο Δήμος Αναστασιάδης με τους KoΖΑ Mostra πραγματοποίησαν μια πρωτότυπη μουσική συνεργασία με το “Τώρα” σε balcan remix
Ακολούθησαν ο Γιώργος Σαμπάνης και οι Otherview με τα “Πυροτεχνήματα” της Έλενας Παπαρίζου, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη επί σκηνής.
Ο Μηδενιστής και οι Professional Sinnerz ένωσαν τις δυνάμεις τους με μια  ελληνική εκδοχή του θρυλικου “Galvanize” των Chemical Brothers
Στη σκηνή ανέβηκαν ο Κώστας Μαρτάκης,  και ο Claydee με την ελληνικη version του “Mamachita Buena” και το “Suavemente
Η  Έλενα Παπαρίζου επανεκτελέσε την μπαλάντα  Ποιός”, φορτίζοντας συναισθηματικά το κοινό των Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone
Η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Γκάνος πραγματοποίησαν μια sexy εμφάνιση με τo mash up “Break me in the dark”.
Μια συνεργασία-έκπληξη ακολούθησε, με τη Μαίρη Συνατσάκη να κερδίζει το χειροκρότημα μαζί με τo αγαπημένο συγκρότημα MEΛISSES σε ένα ιδιαίτερο medley του “Πίκι Πίκι” και “Jump around”.
Ο κορυφαίος Έλληνας performer Σάκης Ρουβάς κατέκτησε το κοινό με το πάθος και την ενέργειά του, απογειώνοντας το Γήπεδο με την ερμηνεία του νέου του dance hit “Τώρα”.
Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή, μας ταξίδεψε σε αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές με ένα medley των νέων της επιτυχιών “Το νησί”, “Τ’αστέρι μου” & “Γυρίσματα”, με τη συνοδεία αυθεντικών δερβίσηδων.
Ακολούθησε ένα party on stage με τους Playmen και τον πολλά υποσχόμενο Stan μαζί με τον Risky και την Courtney, με έκπληξη την ανατρεπτική συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου, τραγουδώντας “Τα Λόγια κομμάτια” μια διασκευή των Εκείνος και Εκείνος  και το “all the time”.
Μια ξεχωριστή και άκρως δυναμική εμφάνιση έκανε η Πάολα με την επιτυχία της “Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω”.
Η δυναμική Ελένη Φουρέϊρα μαζί με τους NΕΒΜΑ παρουσίασαν ένα ανεβαστικό performance επί σκηνής ερμηνεύοντας το “Φωτιά”, διασκευή μιας μεγάλης τούρκικης επιτυχίας.
Λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς, οι ξεχωριστοί Vegas με τον Γιώργο Μαζωνάκη, εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους στις επιτυχίες τους “Πιο ψηλά” και “Λείπει πάλι ο Θεός”.
Το φινάλε της 9ης απονομής των Mad Video Music Awards2012 by Vodafone σηματοδοτήθηκε με την απρόβλεπτη on stage συνάντηση των Stavento και της Πάολα σε μια νέα, ανατρεπτική version του “Πηδώ τα κύματα” των Stavento.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τηλεοπτική Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας
Σκηνοθεσία stage: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Program Director: Κωνσταντίνος Μπουρούνης
Creative Director: Νίκος Τάγης
Executive Producer: Χριστίνα Χριστοφίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας
Fashion Consultant : Απόστολος  Μητρόπουλος
Συντονισμός Ροής: Ερωφύλλη Γκόνου
Production Designer: Βαγγέλης Νυδριώτης
Σκηνογραφία: Σοφία Δροσοπούλου
Graphics Designer: Kώστας Γκολέμης - Βασίλης Αντωνιάδης
D.O.P : Θέμης Μερτύρης
Styling: Κώστας Ζήσης
Lighting Designer: Τάσος Γλυκός
Χορογράφος : Chali Jennings
Σύμβουλοι διοργάνωσης και Δημόσιες Σχέσεις: PRogressivePR
Επιμέλεια Βραβείου: Vourakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: