Σελίδες

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Στο studio ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τους τελευταίους μήνες επισκέπτεται αρκετά συχνά το όμορφο νησί της Σαντορίνης, όχι για διακοπές, αλλά γιατί ηχογραφεί το νέο του cd.

Σύμφωνα με πληροφορίες του citypress.gr, η ηχογράφηση του νέου cd γίνεται στο Black Orange Studio του Κώστα Καλημέρη, το οποίο στεγάζεται στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης.

Το cd αναμένεται να κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία του ΑΝΤ1, Heaven Music, στα μέσα Σεπτέμβρη, ενώ ήδη ακούγονται δυνατά τα 2 promo songs. Όσοι έχουν ακούσει τα πρώτα δείγματα από τα νέα τραγούδια, λένε τα καλύτερα, ενώ οι συντελεστές θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, από τις 24/7 θα εμφανίζεται στο «Thalassa», έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Φουρέϊρα.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αλλαγή σκυτάλης στην πρωινή ενημέρωση του MEGA

Ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα φεύγουν… Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τον Δημήτρη Τάκη, έρχονται, προκειμένου να αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη του MEGA.

Από την Δευτέρα 23 Ιουλίου, το «δίδυμο» Χασαπόπουλος-Τάκης, θα παρουσιάζουν το «Πρωινό MEGA», ενημερώνοντας για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου ξεκινούν…

Την Κυριακή 22 Ιουλίου, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, σχετικά με την κατασκευή του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου.

Μία εβδομάδα πριν την τελετή έναρξης του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος, ετοιμαστείτε να δείτε τις προετοιμασίες ενός σταδίου, που ο σχεδιασμός του διαφέρει από τα υπόλοιπα, αφού μπορεί να αποσυναρμολογηθεί.

Πιο συγκεκριμένα; Το Στάδιο του Λονδίνου, είναι χωρητικότητας 80.000 ατόμων, αλλά μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, θα γίνει ένα στάδιο χωρητικότητας των 25.000 ατόμων.

Η κατασκευή μίας γιγαντιαίας και μοναδικής κατασκευής, λεπτό προς λεπτό, την Κυριακή στις 22:00. Και όλα αυτά, 7 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων- Λονδίνο 2012!

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Το φιλόδοξο θεατρικό έργο

Μία διαφορετική πρόταση θα ανεβάσει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, η Ελληνική Θεαμάτων. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει διασκευάσει την πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» του Robert Benton, ενώ θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό από τέλη Οκτωβρίου.

Η ταινία είχε προβληθεί το 1975 και έκτοτε τα δραματουργικά στοιχεία, προκάλεσαν διχασμό στο κοινό, αλλά έχοντας αποδεχτεί τα μηνύματα που περνάει το έργο.

Η υπόθεση διαπραγματεύεται τη μεταμόρφωση ενός «απόντα» γονιού σε ιδανικό πατέρα  που προσπαθεί ν’ αναπληρώσει την απουσία της γυναίκας του και μητέρας του ανήλικου παιδιού τους όταν εκείνη  τους εγκατέλειψε για  να βρει τον «χαμένο εαυτό της»  μακριά από τον  εγκλωβισμένο ρόλο της μητέρας -συζύγου. Επιστρέφει όμως και διεκδικεί την επιμέλεια του παιδιού. Ο δικαστικός αγώνας είναι αναπόφευκτος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Δημήτρη Αλεξανδρή (Τεντ), Μαρία Ζορμπά (Τζοάννα), Αθηνά Μαξίμου (Μάργκαρετ), Χριστόδουλο Στυλιανού (Τζιμ), Δημήτρη Μαύρο (Τζων) και τα παιδιά Γιάννη Μπαριάμη, Γιάννης Κυρίκου και Άλκη Πανταζόπουλο (Μπίλυ).
  
Οι συντελεστές που υπογράφουν την φιλόδοξη παραγωγή είναι οι εξής:
Απόδοση: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη σε συνεργασία με την Δάφνη Λαρούνη
Σκηνικά: Γιώργος  Γαβαλάς
Κοστούμια: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

"Της Χαράς το μαγαζί" με σουρεάλ καταστάσεις

Στην παραλία της Κώμης, στη Χίο, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip, του συγκροτήματος «Τρίφωνο». Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Ζαφείρη, το συγκρότημα και μία πλειάδα μαθητών του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ, έδωσαν σάρκα και οστά στο νέο τραγούδι «Της Χαράς το μαγαζί».

Οι «πρωταγωνιστές» ήταν γεμάτοι με σουρεαλιστική διάθεση, κλήθηκαν να παντρευτούν φανταστικές ρομαντικές ανθρώπινες στιγμές, με εκείνες της καθημερινότητας  και της αλήθειας μας.

Μία ομάδα νέων ανθρώπων, λαμβάνει το αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιού και στήνουν ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην παραλία. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος ψαρεύει την αγάπη του, μέσα σ’ ένα χάρτινο καράβι, πάνω στην άμμο, ένας κλόουν φλερτάρει με τρικ τη σύντροφο του, άλλοι φορώντας κλασσικά κοστούμια φωτογραφίζονται σε μία άδεια κορνίζα, ενώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάθεται εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνει με ζεστό χαμόγελο όλη αυτή τη χαρά.

Το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα θα σας αρέσει. Το citypress.gr, σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του συγκροτήματος.

Μία έκπληξη-φωνή στο δυναμικό της MINOS EMI

Ακόμα ένας νέος καλλιτέχνης φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο του, στην εγχώρια δισκογραφία. Πρόκειται για έναν αρκετά ταλαντούχο ερμηνευτή, ο οποίος εκτός από φωνή, διαθέτει και στιχουργικό ταλέντο.

Μιλάμε, για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI.

Επιπλέον, συμφώνησε τον χειμώνα να εμφανίζεται στο «Teatro», δίπλα στον Βασίλη Καρρά και την Πάολα. Ένα δυναμικό και παράλληλα υποσχόμενο ξεκίνημα.

Ο Παντελής Παντελίδης είναι μόλις 28 χρόνων, τραγουδά επαγγελματικά από τα 24, χωρίς να ‘χει παρακολουθήσει μαθήματα σε ωδείο, ενώ τα τραγούδια που έχει «ανεβάσει» στο διαδίκτυο, έχουν 5.000.000 «χτυπήματα».
Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

QUIZ: Ποιός τραγουδιστής ανεβαίνει στη σκηνή;

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι «Δαίμονες», ετοιμάζονται να ξανά ανέβουν σε θεατρική σκηνή, μετά από 21 χρόνια. Μπορεί η ρόκ όπερα να παρουσιαστεί στο κοινό, τον Μάρτιο του 2013, ωστόσο τα «μαγειρέματα» έχουν ξεκινήσει ήδη!

Και τι εννοούμε; Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αναζητούν το πρόσωπο που θα κρατήσει τον αντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, πρόκειται για έναν τραγουδιστή της νέας γενιάς, που είναι πολύ αγαπητός, ενώ ασχολείται με την εναλλακτική rock μουσική. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος, έχει ξανά συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση στο παρελθόν.

Η πρόταση έγινε πριν λίγες ημέρες από την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα και ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση, δείχνοντας θετικός. Αν όλα πάνε καλά, οι υπογραφές, αναμένεται να πέσουν μέσα στην εβδομάδα…
Οι αποκαλύψεις; Σύντομα…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά;

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, ο Θέμης Γεωργαντάς δεν θα πάει…καλοκαιρινές διακοπές, αφού θα δίνει το «παρών» μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός παρουσιαστής, θα παρουσιάζει από αυτό το Σαββατοκύριακο (στις 00:20) τη νέα εκπομπή «OK- Mad the confessions», προκαλώντας τους καλεσμένους στις πιο… «αμαρτωλές» εξομολογήσεις.

Το citypress.gr, σας αποκαλύπτει τα πρόσωπα που δίνουν… ψήφο εμπιστοσύνης στον Θέμη Γεωργαντά. Στην πρεμιέρα της εκπομπής, το Σάββατο, ποδαρικό κάνουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Μέμος Μπεγνής και ο Μηδενιστής.
Όσον αφορά την δεύτερη εκπομπή; Η Ελεονώρα Μελέτη, ο STAN και η Τάμτα τα αποκαλύπτουν όλα!

Ο Θέμης Γεωργαντάς ξανά στον ΑΝΤ1

Μετά την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή, ακόμα ένα project φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως. Ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει στον ΑΝΤ1, μετά από 5 χρόνια (το 2007 είχε παρουσιάσει το νεανικό τηλεπαιχνίδι «Last Passenger»), αναλαμβάνοντας την late night ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου, στις 00:20, κάνει πρεμιέρα το «OK- The Mad Confessions», όπου πολλοί επώνυμοι θα εξομολογηθούν τις πιο… hot αμαρτίες τους.
Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο, αμέσως μετά την βραδινή ταινία, ετοιμαστείτε να δείτε αγαπημένους σας celebrities, όπως δεν τους έχετε ξανά δει…

''Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν'': Ο Γ.Μιχαλακόπουλος ξανά στον ομώνυμο ρόλο...

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της θεατρικής σκηνής ''Άνεσις'', αναλαμβάνει ο Τάσος Ιορδανίδης, την προσεχή καλλιτεχνική περίοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μετακομίζει στο θέατρο που στεγάζεται στους Αμπελόκηπους και ετοιμάζει νέα στοιχήματα που θα συζητηθούν.

Ένα απ' αυτά είναι το ''Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν'',  στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος και θα το σκηνοθετεί.

Πέρασαν 13 χρόνια από το πρώτο ανέβασμα του πολυβραβευμένου έργου που γράφτηκε από τον Τζεφ Μπάρον, για να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχία του σπουδαίου ηθοποιού. Μάλιστα, στην πρώτη διανομή, στο πλευρό του είχε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Μία τρυφερή ανθρώπινη κωμωδία, που έχει ως θέμα της τη μοναξιά και τις σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γενιές ανθρώπων. Ένας απομονωμένος γέρος δέχεται κάθε Πέμπτη την αναγκαστική επίσκεψη ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος τον είχε χτυπήσει ελαφρά με το αυτοκίνητο. Μέσα από τις τακτικές επισκέψεις αναδεικνύονται οι συγκρούσεις των δύο ανδρών κι έτσι παρακολουθούμε αυτή την αμφίδρομη σχέση, μια σχέση δύσκολη, που τους δένει κυρίως μέσα από τα προβλήματα που μοιράζονται. Κάθε Πέμπτη λοιπόν πραγματοποιείται αυτή η υποχρεωτική επίσκεψη στον κύριο Γκριν...

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτώβρη...

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Δωσ' μου την βραδιά" από τις... 48 Ώρες

Οι «48 Ώρες» ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του νέου τους τραγουδιού, «Δωσ’ μου την βραδιά», σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θωμά Χρυσοχοΐδη.

Πρόκειται για ένα pop τραγούδι, το οποίο έχει κατακτήσει μία ξεχωριστή θέση στα playlist των ραδιοφωνικών σταθμών –και όχι μόνο. Οι «48 Ώρες» έκαναν ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι, στην παραλία, με φωτιές, βουτιές στη θάλασσα, εναέριες βόλτες με ελικόπτερα, αλλά και ιστιοπλοϊκό το ξημέρωμα.

Το citypress.gr, σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του video clip, «Δωσ’ μου την βραδιά». Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ταξιδεύουμε στην μαγευτική Σκόπελο!!

Η Σκόπελος είναι ένα καταπράσινο νησί του Αιγαίου με χρυσαφένιες αμμουδιές, πνιγμένο στα πευκοδάση και τους ελαιώνες. Μεθυσμένο από τις μυρωδιές της ρίγανης, του θυμαριού και του ρετσινιού. Τμήμα του φιλόξενου νησιωτικού συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων, η Σκόπελος, ανάμεσα στη Σκιάθο και την Αλόννησο, αποτελεί έναν εξαιρετικό τόπο διακοπών, μια υπέροχη πρόταση για δροσιά και χαλάρωση τους καλοκαιρινούς μήνες.


Έχει έκταση 96 τ.χμ. ενώ το μήκος των ακτών της είναι 67 χλμ. Το νησί διαθέτει ορεινό ανάγλυφο με την ψηλότερη κορυφή Δέλφη (680 μ.) και το Παλούκι (566 μ.). Τα κυριότερα ακρωτήρια της Σκοπέλου είναι το Γουρούνι, η Μύτη, η Βελόνα και το Κιούρτο. Ο πληθυσμός του νησιού ανέρχεται περίπου στους 5.000 κατοίκους. Οι 3.000 μένουν στην πόλη της Σκοπέλου και οι υπόλοιποι στους οικισμούς Γλώσσα, Έλιος (Νέο Κλήμα), Λουτράκι. Η Σκόπελος είναι ένα από τα πιο πολιτισμένα νησιά της Ελλάδας. Οι κάτοικοι της, ικανοί θαλασσινοί, ταξίδεψαν σε όλη τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, και ήρθαν σε επαφή και με άλλους πολιτισμένους λαούς κι αυτό είχε ευνοϊκή επίδραση για τον τρόπο ζωής των κατοίκων χωρίς βέβαια να σταματούν να περιφρουρούν αυστηρά τις παραδόσεις τους. Σήμερα οι κάτοικοι της Σκοπέλου διακρίνονται για την εργατικότητα τους, τα φιλόξενα αισθήματα τους, το ενδιαφέρον και τις κινητοποιήσεις για τα κοινά, τις έντονες καλλιτεχνικές τους τάσεις, όπως είναι η αγγειοπλαστική, η ζωγραφική, η μουσική ειδικά στο ρεμπέτικο τραγούδι και τη διατήρηση των πατροπαράδοτων τεχνών. Το χειμώνα το νησί έχει ήπιο κλίμα και γλυκό το καλοκαίρι.
 
Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τα αξιοθέατα του νησιού και τις παραλίες : 
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Άριστα 10» της Τίνας Καμπίτση στον ΑΝΤ1!

Τίνα Καμπίτση: «Τα παραμύθια δεν παίρνουν εκπτώσεις»
 
Σε μία περίοδο που η λέξη «κρίση» πρωταγωνιστεί στις ζωές μας, έχουμε ανάγκη τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και την ξεγνοιασιά. Τις συγκεκριμένες έννοιες, τις αντιπροσωπεύει πλήρως το παραμύθι. Και πόσο μάλλον, όταν φέρει την υπογραφή της Τίνας Καμπίτση, η οποία ανήκει στην κατηγορία των σεναριογράφων που μπορούν να το εκπροσωπήσουν επάξια.

Άλλωστε, στο παρελθόν, έχουμε παρακολουθήσει δουλειές της, που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τόσο ως προς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, αλλά και ως προς τα νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για τα «40 κύματα» που συνδύασαν το παραμύθι με στοιχεία μιούζικαλ και είδαμε μία χωρισμένη κοπέλα με παιδί (Λίνα Σακκά) να πέφτει στα «δίκτυα» ενός σκοτεινού συγγραφέα (Μιχάλης Μαρίνος), ύστερα από ένα υποχθόνιο σχέδιο της μητέρας του (Κάρμεν Ρουγγέρη), αλλά και η «Ονειροπαγίδα». Στην δε «Ονειροπαγίδα» είδαμε την ιστορία μίας πλούσιας, κακομαθημένης (Μαρία Σολωμού) να υποκύπτει στην γοητεία του αγρότη, ο οποίος ήταν και χήρος και πατέρας (Γιώργος Καραμίχος) και να εγκαταλείπει την αστική ζωή και τη νοοτροπία της για χάρη του έρωτα και μίας…άλλης ζωής.

Η γνωστή σεναριογράφος, αφουγκράστηκε τις ανάγκες της εποχής και πρότεινε στον ΑΝΤ1, με τον οποίο συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ένα νέο…παραμύθι, το οποίο δεν προχώρησε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Zapping».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, επρόκειτο για ένα

Μία ιδιαίτερη φωνή, σ' έναν ιδιαίτερο χώρο

Στο Βρυσάκι της Πλάκας, σ' έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους θα βρεθεί, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, η Βικτώρια Ταγκούλη.

Με τα τραγούδια των δίσκων ''α" και ''Φωτο.βόλτα'' (σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους της ίδιας), με την μοναδική φωνή και την θεατρική ερμηνεία της, θα συναντήσει τους: Tiger Lillies,
την  Edith Piaf, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Leonard Cohen, καλύπτοντας έτσι μία γκάμα για όλα τα γούστα.


Το event θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ η είσοδος είναι στα 5 ευρώ.

''Κατάδικος'' για 2η χρονιά στο ''Διάνα''

Ο «Κατάδικός μου»  συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην θεατρική σκηνή του «Διάνα», για δεύτερη χρονιά.

Από τις παραστάσεις που σημείωσαν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, την καλλιτεχνική περίοδο 2011-2012, χωρίς να λείπουν οι διθυραμβικές κριτικές από το θεατρόφιλο κοινό και τους κριτικούς.

Η παράσταση έχει γραφτεί από την Ελένη Ράντου, τη Σάρα Γανωτή και τον Νίκο Σταυρακούδη, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Παλούμπη. Ίσως, είναι από τις λίγες παραστάσεις που συνεχίζουν γι’ ακόμη μία χρονιά, χωρίς αλλαγές στην διανομή του cast. Έτσι, στο πλευρό της Ελένης Ράντου, θα συνεχίσουν να είναι οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πρόκειται για ένα ανθρώπινο και συγκινητικό κείμενο, με πρωταγωνιστική τον φόβο. Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη  που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;
Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν….  με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.
Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…
Η δεύτερη χρονιά προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένη!

ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος
Video art: Ακης Πολύζος
Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η ''Τρελή,τρελή σαραντάρα'' έρχεται στο Μικρό Παλλάς

Ήταν μία από τις ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' την περσινή καλλιτεχνική περίοδο, ενώ φέτος ετοιμάζεται να γίνει ''Μία τρελή,τρελή σαραντάρα''.

Καλά διαβάσατε!Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, η Βίκυ Σταυροπούλου θα αναλάβει να ''ντυθεί'' την...Τζένη Πετρομιχάλη, που είχε υποδυθεί παλαιότερα η Μαίρη Αρώνη και η Ρένα Βλαχοπούλου.

Πενήντα δύο ολόκληρα χρόνια μετά, η επιτυχία των Αλέκου Σακελλαρίου-Χρήστου Γιαννακόπουλου, ξανά ζωντανεύει στην σκηνή του ''Μικρού Παλλάς'' με την Βίκυ Σταυροπούλου και τους Δημήτρη Μαυρόπουλο,Ελένη Κρίτα,Βάσω Γουλιελμάκη,Στράτο Χρήστου,Κωνσταντίνο Κακούρη,Γιώργο Δεπάστα και την Νεφέλη Ορφανού.

Την προσαρμογή έχει κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη
Κοστούμια: Κατερίνα Παπανικολάου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική διδασκαλία: Αλέξιος Πρίφτης

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Έχασε η Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι, 1-0 από την Ισπανία στον τελικό του Euro U-19.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ελλάδα στον τελικό του Euro κάτω των 19 από την Ισπανία αφήνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του ποδοσφαίρου της χώρας μας.


Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα στον μεγάλο τελικό του Euro 2012 κάτω των 19 ετών, το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά του Κώστα Τσάνα έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες με την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό της Εσθονίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει και στην κατάκτηση του τίτλου. Η Ισπανία ήταν σαφώς ανώτερη και με γκολ στα τελευταία λεπτά, πέτυχε το μοναδικό τέρμα για να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο.
 Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα της Ισπανίας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά, η καλή αμυντική λειτουργιά των Ελλήνων δεν άφησαν το δικαίωμα στους Ισπανούς να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Ισπανία διατήρησε τον έλεγχο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 56’ όταν ο Καμπάνιας έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση των Ισπανών, απέφερε καρπούς στο 80’όπου ο Ροντρίγκεζ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας τον τίτλο στην Ισπανία.
Ακόμα και έτσι, ολόκληρη η Ελλάδα είναι περήφανη για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έστειλαν πολύ ψηλά το όνομα της χώρας μας δίνοντας ελπίδα για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο στο άμεσο μέλλον.

ΠΗΓΗ : onsports.gr

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ''ΑΝ''

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας δια χειρός Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το «Αν», όπως και τιτλοφορείται, αναμένεται να βγει στις αίθουσες, από τις 29 Νοεμβρίου.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν 3 μήνες και πραγματοποιήθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία της Αθήνας, όπως η Πλάκα, ενώ το αποτέλεσμα φαίνεται να έχει ενθουσιάσει συντελεστές και τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην παραγωγή.

Τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά η Μαρίνα Καλογήρου, ενώ το cast συμπληρώνεται από τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Τάκη Σπυριδάκη, Τάσο Ιορδανίδη, Ακύλλα Καραζήση, ενώ σε ρόλους-έκπληξη θα δούμε την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ως αφηγητές.
Εκτός από ένα αξιόλογο cast ηθοποιών, υπάρχει και μία έμπειρη ομάδα πίσω από τις κάμερες. Στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκεται ο Γιάννης Δασκαλοθανάσης («Ο Βασιλιάς», «Το Μόνον Της Ζωής του Ταξείδιον» κ.ά.), τα σκηνικά ο Γιώργος Γεωργίου («Το Τανγκό των Χριστουγέννων», «Μαύρο λιβάδι» κ.ά.), τα κοστούμια έχει επιμεληθεί η Μαρία Κοντοδήμα («4», «Το Δέκα»), στο μοντάζ η Στέλλα Φιλιπποπούλου («4», «Δέκα», «Δύο μέρες μόνο») και την μουσική επιμέλεια «ντύνει» ο Κώστας Χρηστίδης («Poker face», «Eduart»).