Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΙΚΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Δύο καθημερινές σειρές θα ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θέλοντας να επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το "Μπρούσκο" -και έχοντας πάρει το "πράσινο φως" για δεύτερη χρονιά-, τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν να... ποντάρουν σ' ακόμα μία, η οποία όμως θα είναι κωμωδία.

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"!

 Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ακόμα μία παράσταση έριξε (;) αυλαία για τη φετινή σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι μετάνιωσα που δεν είχα πάει νωρίτερα, τότε που παρουσιαζόταν στο Από Μηχανής Θέατρο. Όμως, αυτό που λένε ότι "καλύτερα αργά, παρά ποτέ!" ισχύει (και) σ' αυτή την περίπτωση.

Χθες το βράδυ, Σάββατο 17 Μαΐου, δόθηκε η τελευταία παράσταση για τον μονόλογο "Είμαι ένας άλλος" του Michael Azar σε σκηνοθεσία της Αλίκης Δανέζη-Knutsen -πολύ καλή σκηνοθεσία, αλλά και η μετάφραση του έργου, χωρίς να λείπουν τα μηνύματα-, με τον Γιάννη Στάνκογλου να υποδύεται τον Ρεμπώ. 

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε και κυριολεκτικά με... μία βαλίτσα στο χέρι, όπως ο Ρεμπώ, αφού παρουσίασε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τον