Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αποκλειστικό! Με νέα καθημερινή σειρά... προσεχώς

Ο Δημήτρης Αρβανίτης και η έμπειρη ομάδα του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "TV Mεnu" έχουν ήδη στα σκαριά τη νέα καθημερινή σειρά που θα διαδεχθεί τα ''Κλεμμένα Όνειρα''.

Μία πολύ φιλόδοξη και πιο σύγχρονη σειρά που αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Mega στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μία πιο κοινωνική σειρά, η οποία θα εμπεριέχει και πολιτικά ''συστατικά''.

Όσο για το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς ''Κλεμμένα Όνειρα'', τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το Πάσχα, ενώ το σίριαλ θα ρίξει αυλαία τον Ιούνιο του 2014.

Π.Μ.

Πηγή: "TV Mεnu''

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ήττα για ΠΑΟ, νίκη για Ολυμπιακό. Οι «αιώνιοι» πέρασαν στους «8» της Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-70 της Κίμκι (Ολυπιακός - Κίμκι 79-70) στο ΣΕΦ και κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλό του που τον φέρνει αντιμέτωπο με την Αναντολού Εφές στα πλέι οφ, έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 69-63 από την ΤΣΣΚΑ (Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 63-69) στο ΟΑΚΑ, τερμάτισε 4ος και στη φάση των «8» θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας. 


Ο Ολυμπιακός με έναν εκπληκτικό Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους, με 6 στα 6 τρίποντα και έχοντας 12 ριμπάουντ επικράτησε της Χίμκι με 79-70 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ τον έστειλε στη δεύτερη θέση και θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού με πλεονέκτημα έδρας θέλοντας να περάσει στο Final Four του Λονδίνου.
Άξιος συμπαραστάτης του "Παπ" ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, αλλά και ο Λο με 10.

 Αντίθετα, παρά την μεγάλη του προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ με 63-69 για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι», λύγισαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομίλου τους. Στο πλαίσιο αυτό, θα αντιμετωπίσουν στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκας την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας.
Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους.

woop.gr

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι ''Άντρες έτοιμοι για όλα" πάνε Θεσσαλονίκη!


Από τις «ανοιχτές» γενικές πρόβες φάνηκε ότι οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» θα είναι μία από τις sold out επιτυχίες της χρονιάς, καθώς πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στο Θέατρο «Λαμπέτη». Και έτσι έγινε!
Ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου έχουν δημιουργήσει από την αρχή τη γνωστή κωμωδία των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, στηριζόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα και όσων βιώνουμε τα τελευταία τρία χρόνια.
Έτσι οι συντελεστές βλέποντας την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η δουλειά τους αποφάσισαν από τηνΤρίτη 7 Μαΐου μετακομίζουν στο Θέατρο «Αριστοτέλειον» για να χαρίσουν άφθονο γέλιο στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» είναι μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, καθώς από την αρχή της σεζόν κατέχει την 1η θέση. Ενώ είναι από τις λίγες παραστάσεις που θα πάρουν το… εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν!
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης,Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη,Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

ANT1: Το νέο σόου και οι συμμετέχοντες

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για το νέο σόου του ΑΝΤ1, «Your face sounds familiar»,  που αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» την Κυριακή 14 Απριλίου, με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου –όπως όλα δείχνουν.

Ωστόσο σήμερα ολοκληρώθηκε η «λίστα» με τους 10 επώνυμους που θα συμμετέχουν στο νέο talent show, όπου καλούνται να μιμηθούν κάποιον εγχώριο ή ξένο star. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο όλο concept είναι ότι οι επώνυμοι θα αλλάζουν μαλλιά, ρούχα, αλλά θα αξιοποιούν τις μουσικοχορευτικές τους δυνατότητες.

Οι: Κώστας Μαρτάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Νίκος Γκάνος, Κρυσταλία, Μαντώ, Θωμαής Απέργη και οι Σύλβια Δεληκούρα με την Άντα Λιβιτσάνου είναι τα 10 πρόσωπα που θα υποβληθούν στις παραπάνω δοκιμασίες.
Να σημειωθεί, ότι στις αντίστοιχες θέσεις που –πλέον!- κατέχουν η Σύλβια Δεληκούρα και η Άντα Λιβιτσάνου ακούγονταν τα ονόματα της Αποστολίας Ζώη και της Βασιλικής Ανδρίτσου.
Όσο για την κριτική επιτροπή; Αυτή θα απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμο Γεννατά και η τέταρτη θέση ενδέχεται να καλυφτεί από την Δέσποινα Βανδή, στην οποία έγινε μία πρώτη επαφή.

citypress.gr

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

''Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα'' με άκρως κωμικές καταστάσεις


Από τις παραστάσεις που ξεκίνησαν πρόσφατα στη κεντρική σκηνή του θεάτρου «Άλμα» είναι το«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» του Βρετανού συγγραφέα Γουίλι Ράσελ –και όπως φαίνεται η προσπάθεια των συντελεστών αποδίδει καρπούς.
Ο Γιώργος Χριστοδούλου και η Άννα Μενενάκου ή ο Δρ. Φρανκ Μπράιαντ και η Ρίτα –αν προτιμάτε- είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που μπλέκεται σε άκρως κωμικές καταστάσεις.
Όλα ξεκινούν όταν η 26χρονη κομμώτρια, Ρίτα, επιχειρεί να ξεκινήσει μία νέα αρχή στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με καθηγητή τον Δρ. Φρανκ Μπράιαντ. Η Ρίτα είναι δυσαρεστημένη με την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς της και του κατώτερου κοινωνικού επιπέδου.
Από την άλλη, ο Δρ. Φρανκ είναι επιρρεπής στο ποτό και αναλαμβάνει την εκπαίδευση της νεαρής φοιτήτριας. Η πρώτη συνάντηση όμως θα έχει βαθύ αντίκτυπο και στους δύο ήρωες, αναθεωρώντας κάποια πράγματα που πίστευαν.
Μία πολύ ευχάριστη παράσταση που προσφέρει περίπου δύο ώρες ξεγνοιασιάς, ευχαρίστησης και γέλιου –η ώρα περνάει γρήγορα. Η σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη αναδεικνύοντας την κωμική πλευρά του Γιώργου Χριστοδούλου και της Άννας Μενενάκου.
«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 19.00.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

''Δαίμονες'': Παραγωγή υψηλού επιπέδου που "κλέβει" τις εντυπώσεις


Η αναμονή για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ροκ όπερας «Δαίμονες» με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση, έλαβε τέλος μετά και την χθεσινή (27/3) επίσημη πρεμιέρα.
Οι πόρτες του «Παλλάς» άνοιξαν και μας/σας περιμένουν και όπως ανέφεραν οι συντελεστές σε συνέντευξη τύπου, έχουν ήδη προπωληθεί παραπάνω από 10.000 εισιτήρια.
Η επιστροφή των «Δαιμόνων» μετά από 22 χρόνια αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε κάθε καλλιτεχνικό –και μη!- πηγαδάκι, ενώ η παραγωγή υψηλού επιπέδου που παρουσιάζεται στο κεντρικό «στολίδι» της Αθήνας ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους που έδωσαν δυναμικό «παρών».

16ος αιώνας. Η Δυτική Ευρώπη αναπτύσσεται οικονομικά και πνευματικά. Το κυνήγι των Μαγισσών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παρ' όλα αυτά όμως οι Μάγισσες μαζί με τους πιστούς οπαδούς του Σατανά συνεχίζουν κρυφά τις ιερές τελετές και τις ανθρωποθυσίες τους.

Κι έτσι... ξεκινάει η ιστορία του έργου.