Σελίδες

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

O Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε τη νέα του συνεργασία...

Τελείωσε τις εμφανίσεις του στο Diogenis Studio,ο Αντώνης Ρέμος,ωστόσο δεν έλλειψαν κάποιες ανακοινώσεις για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του γνωστού τραγουδιστή.

 Πριν καν αρχίσουν οι φήμες για το ποιός καλλιτέχνης θα βρεθεί στο πλευρό του,την επόμενη σαιζόν...ο Αντώνης Ρέμος με μία ανακοίνωση του,τους πρόλαβε όλους!

Όπως ανακοίνωσε στο τέλος της βραδιάς,τον ερχόμενο χειμώνα θα δίνουν ραντεβού με τον Στέλιο Ρόκκο στο ''Αθηνών Αρένα''.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα:
   Ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε χθες τις χειμερινές εμφανίσεις του στο Διογένης Studio. Ο τραγουδιστής, εμφανώς συγκινημένος αλλά και με μεγάλη χαρά, εμφανίστηκε στη σκηνή και ερμήνευσε όλα τα αγαπημένα κομμάτια του κόσμου. 

Αν και δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη ροή του προγράμματος, το πάρτι δεν άργησε να αρχίσει, στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο. Λίγο πριν τις πέντε, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή, αφού το τελευταίο βράδυ άργησε πολύ να «ξημερώσει» για όσους βρίσκονταν στο κέντρο. 

Τότε και, λίγο πριν κλείσει το πρόγραμμα, ο τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Και τώρα να σας πω και κάτι για το χειμώνα που έρχεται. Θέλετε να σας πω»; Τότε ήταν που άρχισε να παίζει η εισαγωγή του «Έμεινα εδώ», τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου, με τον Αντώνη Ρέμο να αναγγέλλει τη συνεργασία τους για τον ερχόμενο χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.

Πηγή: Gossip-TV

Τέλος ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό!!!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη την Πέμπτη το μεσημέρι (19/4 στις 14:30) από τα γραφεία της ΠΑΕ, ευχαριστώντας δακρυσμένος τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές του, τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη του και φυσικά τον πρόεδρο για την στήριξή του.

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και ο δεύτερος κύκλος του στην ομάδα έκλεισε. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό τον Βάσκο τεχνικό και η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή γι'αυτόν.Σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο Ολυμπιακός να γίνει ακόμα πιο ισχυρός.


Κάντε κλικ παρακάτω για να διαβάσετε τις δηλώσεις τους. 

''NO PARKING'': Η ταινία που μαθαίνει να σεβόμαστε και να υπολογίζουμε τους συνανθρώπους μας...

Το ''NO PARKING'' δεν είναι μία ταινία που είχε (και έχει) σκοπό να εντυπωσιάσει,αλλά ούτε και να προκαλέσει κακοπροαίρετα.Το μόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει είναι να μας βάλει στον κόπο να σκεφτούμε...να αναρρωτηθούμε και να προβληματιστούμε!

Υπάρχουν άτομα που ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ τους συνανθρώπους με κάποια προβλήματα,αλλά υπάρχουν (και) άτομα που ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αγνοούν...Χωρίς να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ και να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,αν αυτό που κάνουν είναι σωστό.

Λένε,ότι μέσα από τον χώρο του θεάματος,μπορείς να περάσεις διάφορα μηνύματα!

Κάτι τέτοιο,μπορεί να συμβεί και για όσους θα δείτε το ''NO PARKING'' που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Στάμος Τσάμης,με έναν όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο.Μία ταινία μικρού μήκους που ασχολείται με ένα ευαίσθητο θέμα και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένει στην επικαιρότητα. 

Κέρδισε τις καλύτερες κριτικές,απ' όλα τα φεστιβάλ που προβλήθηκε,αλλά κέρδισε και το βραβείο καλύτερης ταινίας (2011),καθώς και το βραβείο κοινωνικού μηνύματος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους,θα δείτε -και θα ακούσετε- τους:Ορέστη Τρίκα,Αντώνη Κρόμπα,Thomas Πρωτόπαπα,Κωστή Σαββιδάκη,Κωνσταντή Μπαρμπουρη,Μαρία Βασιλοπούλου,Βέρα Μακρομαρίδου,Διονύση Τσιλιμίδο,Ειρήνη Μπαλτα. 

Παρακολουθήστε την ταινία μικρού μήκους,''NO PARKING'',στο παρακάτω link: http://www.youtube.com/watch?v=VNnHpA9ARvE&feature=share


Σίγουρα βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι και να μάθουμε να υπολογίζουμε και άλλους ανθρώπους...Ή μάλλον να σεβόμαστε!Και κυρίως,άμα δεν ξέρουμε,να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε!

Οι συντελεστές που συνέβαλαν οι:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΛΛΗΣ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΜΟΝΤΑΖ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΕΖΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: ΣΟΦΙΑ ΔΡΙΣΤΕΛΑ ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΠΕΡΑΤΕΡ: ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΜΠΟΥΜΑΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΣΙΦΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΛΑΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΤΣΗΣ ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΜΙΞΑΖ:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ:ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ:ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΕΝΝΟΥ ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΡΟΥΣΣΟY ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΦΙΣΣΑΣ:ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' είναι στην Θεσσαλονίκη και ''τρελαίνουν'' κόσμο...

Τι κοινό μπορεί να έχει η Αριέττα Μουτούση,η Σμαράγδα Καρύδη και η Βίκυ Σταυροπούλου;Μα φυσικά είναι ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' αλά Θεσσαλονίκη!

 Στην όμορφη Θεσσαλονίκη έχουν μετακομίσει οι συντελεστές της επιτυχημένης (καλλιτεχνικά & εμπορικά) παράστασης, "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'',που παρουσιάστηκε την φετινή καλλιτεχνική περίοδο στο ''Μικρό Παλλάς''.

Η κωμωδία των Jeffrey Lane και David Yazbek,από την Κυριακή του Πάσχα, βρίσκεται στο ''Ράδιο Σίτυ'' της Θεσσαλονίκης,όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα!


Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι:Σμαράγδα Καρύδη,Βίκυ Σταυροπούλου,
Αριέττα Μουτούση, Αντώνης Φραγκάκης, Νεφέλη Ορφανού, και οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κίμων Φιορέτος, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ιvan Svitailo και τα ''σπάνε''...ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Την απόδοση έχει κάνει ο ''μετρ'' της κωμωδίας,Θοδωρής Πετρόπουλος,ενώ την σκηνοθεσία ο φοβερός Γιάννης Κακλέας,ο οποίος με τον τρόπο του ''εκμεταλλεύεται'' την κάθε γωνιά της αίθουσας.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία, που λάτρεψαν γυναίκες και άντρες, βασισμένη στην ταινία και το βιτριολικό χιούμορ του Pedro Almodovar, παρουσιάζεται από τις 15 Απριλίου για τρεις εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Το έργο διαδραματίζεται μέσα σ’ ένα 48ωρο στη Μαδρίτη και αφηγείται τις ιστορίες διαφόρων γυναικών που οι σχέσεις τους με τους άντρες, τις οδηγούν σε μια δίνη έρωτα, πάθους και πλήρους σύγχυσης…

Ο Ιβάν εγκαταλείπει την Πέπα κι εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον βρει για να της εξηγήσει την αιτία ενώ ταυτόχρονα ψάχνουν να τον βρουν η σύζυγός του και ο γιος τους. Στο σπίτι της Πέπα ζητά καταφύγιο η κολλητή της γιατί ο καινούργιος της εραστής αποδείχθηκε ότι ήταν τρομοκράτης.

Ζητούν συμβουλές από μια δικηγόρο που τελικά είναι η καινούργια ερωμένη του Ιβάν κι έτσι όλων οι ζωές μπλέκονται μ’ έναν τρόπο σουρεαλιστικό, μοναδικό στην ιδιαιτερότητά του και εν τέλει ξεκαρδιστικό.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ Προπώληση εισιτηρίων: στο ταμείο του θεάτρου Θέατρο Ράδιο Σίτυ, Παρασκευοπούλου 9 Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2310-824970, 2310-819153 Ώρες ταμείου: Καθημερινά,10:30 – 14:00 & 17:30 – 22:00 Τιμές εισιτηρίων: 22€ (κανονικό), 16€ (φοιτητικό) Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή του Πάσχα, 15 Απριλίου, στις 21:15 Δευτέρα του Πάσχα, 16 Απριλίου, στις 21:15 Τετάρτη 21:15 Πέμπτη 21:15 Παρασκευή 21.15 Σάββατο 18.15 (λαϊκή) & 21:15 Κυριακή 18.15 & 21:15

Ένας ''Βαγγέλης'' γεμάτο περιπέτειες...Ποιός είναι ο επόμενος αριθμός στην λίστα του;

Ο Στέλιος Καλαθάς επιστρέφει δριμύτερος μετά τα επιτυχημένα ''Μυστικά της Εδέμ'',στο...''Με λένε Βαγγέλη''.Μόνο που εκεί,δεν θα 'ναι μόνος του...

 Έλλειπε τηλεοπτικά ο Στέλιος Καλαθάς,μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά του MEGA,''Μυστικά της Εδέμ'',αλλά έφτασε η ώρα να τον ξανά δούμε!Και μάλιστα σε διαφορετικό ρόλο!

Ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετέχει στο 16ο επεισόδιο του ''Με λένε Βαγγέλη'',που υπογράφει ο Αποστόλης Τσαούσογλου και πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.Το επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου.Όσο για το τι θα δούμε;

Σε μια από τις πολλές διαρρήξεις που έκαναν παλιά, ο Βαγγέλης φόβισε κατά λάθος ένα μικρό παιδί κάνοντάς το να πιστεύει πως ο μπαμπούλας πραγματικά υπάρχει. Έτσι πρέπει σήμερα που το παιδί είναι μεγαλύτερο, να επανορθώσει. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Γιατί το παιδί έχει ένα σωρό προβλήματα και, καθώς ο Βαγγέλης εμφανίζεται πρόθυμος να λύσει τα πάντα, ο μικρός δεν αργεί να δει στο πρόσωπό του έναν εναλλακτικό κηδεμόνα. Το παιδί κολλάει στον Βαγγέλη και δεν αργεί να γίνει η παρεξήγηση: ότι δηλαδή ο Βαγγέλης το έχει απαγάγει...

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο,εκτός από τον Στέλιο Καλαθά,συμμετέχουν και οι: 
Πέτρος Κουμέττης (Μάνος), Σαρίτα Χαϊμ (μητέρα Μάνου), Στέλιος Καλαθάς (πατέρας Μάνου), Λίλιαν Αρχοντή (μητριά), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (δημοσιογράφος), Στέλιος Κρητικός (επικεφαλής αστυνομίας).

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παναγιώτης Τσακαλάκος:Το πρώτο album κυκλοφορεί από την Universal

 Το πρώτο μεγάλο δισκογραφικό βήμα κάνει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος,τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο "Greek Idol 2''.Μετά το ''Πολύ μου πάει'' που ακούστηκε πολύ...


...Έρχεται το ''Θα με βρεις'',όπως ονομάζεται και το ομώνυμο album του νεαρού καλλιτέχνη.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος,εκτός από το ταλέντο του στο τραγούδι,δείχνει και αυτό στην μουσική,αφού την υπογράφει και στα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο album.

Την παραγωγή του album,με τίτλο ''Θα με βρεις'',το οποίο κυκλοφορεί από την Universal Music υπογράφει ο Κώστας Καλημέρης,ενώ τους στίχους οι:Χρήστος Ιωαννίδης,Λουκάς Αθανασίου,Ελένη Γιαννατσούλια,Leonidas Chantzaras,Marcus Winther John και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος.

Μάλιστα,είναι ήδη έτοιμο και το video clip του ''Θα με βρεις''!Τα γυρίσματα έγιναν στο Μοναστηράκι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. 


Δείτε και φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα:

Έρχονται Κρίτα-Ορφανουδάκης και στην συνέχεια η Καρύδη...

Από ''Το Νησί'' επιστρέφει ''Πίσω στο σπίτι'',ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης,τον οποίο και θα δούμε σ' έναν διαφορετικό ρόλο προσεχώς,μαζί με την Ελένη Κρίτα.

Όσο περνάει ο καιρός,τόσο πιο γρήγορα φτάνουμε στην τελική ευθεία για την φετινή τηλεοπτική σαιζόν,η οποία έκανε τους πάντες να περάσουν από 40 κύματα.

Έτσι,στο επεισόδιο 19 της επιτυχημένης οικογενειακής κομεντί ''Πίσω στο σπίτι'',όπου και θα προβληθεί την Δευτέρα 30/4,θα δούμε τους γονείς της Άννας (Άννα Μενενάκου) να έρχονται από την Κρήτη,για να αναστατώσουν την οικογένεια Ακίνδυνου.

Βλέπετε,της οικογένειας,δεν της έφταναν οι μπελάδες που έχουν με την Άτζελα (Τζένη Θεωνά),έρχονται να προστεθούν κι άλλοι!

Στο σπίτι καταφθάνουν οι συμπέθεροι από την Κρήτη. Έχουν χάσει το εργοστάσιο αλουμινίων αλλά η μόνη που το ξέρει είναι η Άννα και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να το μάθουν στην οικογένεια Ακίνδυνου. Επίσης κανένας από την οικογένεια Ακίνδυνου δεν θέλει να μάθουν οι συμπέθεροι τα οικονομικά τους χάλια. Ο Ηλίας προσπαθεί να βρει λεφτά και πέφτει τυχαία πάνω σε μια ληστεία τραπέζης. Μια σκουπιδοσακκούλα γεμάτη λεφτά τού λύνει προσωρινά το πρόβλημα αλλά του δημιουργεί περισσότερα. Ο Περικλής προσπαθώντας να βοηθήσει την οικογένεια συλλαμβάνεται από την αστυνομία ως «μπαχαλάκιας».

Εμείς,να σας υπενθυμίσουμε,ότι το επόμενο guest που θα γίνει στην σειρά,είναι αυτό της Σμαράγδας Καρύδη,που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι,μέσα από αποκλειστικό μας!Δείτε το: Αποκλειστικό:Η Σμαράγδα Καρύδη...''Πίσω στο σπίτι'' .

Πρεμιέρα για την ''Αυτοψία'' του Αντώνη Σρόιτερ

Από καιρό ακουγόταν,ότι ο Αντώνης Σρόιτερ θα αναλάβει και ενημερωτική εκπομπή εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων,αλλά δεν έφτανε στα χέρια μας κάποια ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει.Να,όμως,που έφτασε...

 Εβδομάδα πρεμιέρες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα που διανύουμε.Κυρίως,όμως,για τον ALPHA.

Απόψε βράδυ,στις 11,ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει την πρώτη ''Αυτοψία'' και αναλαμβάνει την παρουσίαση της ομώνυμης ενημερωτικής εκπομπής.

 Το concept θέλει Έλληνες πολιτικούς να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες φλεγόντων κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων. 
Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με προβλήματα που αναζητούν λύση, ενώ η κάμερα της εκπομπής θα καταγράφει τις αντιδράσεις τους. 

Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτή την Τετάρτη, 18 Απριλίου, για πρώτη φορά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Δένδιας, κάνουν μεταμεσονύχτια αυτοψία στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ:

Εγκληματικότητα, ναρκωτικά, πορνεία, παράνομη μετανάστευση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Πώς αντιδρούν οι δύο πολιτικοί σε όσα εκτυλίσσονται μπροστά τους; 
Ακόμα, ρεπορτάζ στην Αλεξανδρούπολη, το μέρος από το οποίο ξεκινάει το «τρένο των λαθρομεταναστών» για την Αθήνα: Πώς μπαίνουν στη χώρα; Πώς καταλήγουν στην Αθήνα; Ποιοι τους παραλαμβάνουν; 

Στη συζήτηση στο στούντιο, εκτός του Μ. Χρυσοχοΐδη και του Ν. Δένδια συμμετέχουν ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνος Πλεύρης, και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και οι δημοσιογράφοι του Alpha, Νίκος Μάνεσης και Δήμος Βερύκιος.

Στα 7 ευρώ το γενικό εισιτήριο των Village Cinemas

Μείωση του γενικού εισιτηρίου κάνει ο Όμιλος της Village,ανταποκρινόμενος στην παρατεταμένη,δύσκολη,οικονομική κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση των Village Cinemas,το γενικό εισιτήριο ''κατεβαίνει'' στα 7 ευρώ για όλες τις μέρες και ώρες!

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι περισσότεροι Έλληνες,δεν αφήνει περιθώρια σε επιχειρήσεις και ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση,ώστε οι πολίτες να μην στερηθούν κι άλλα πράγματα!

Η τιμή των 7 ευρώ ισχύει για όλες τις μέρες και ώρες, σε όλα τα Village Cinemas, για όλες τις αίθουσες. Εξαιρούνται οι 3D προβολές, όπως και οι προβολές για τις αίθουσες Gold Class και Comfort. 

Η μείωση της τιμής του εισιτηρίου επαναφέρει την γενική είσοδο στους κινηματογράφους στα επίπεδα του 2002, όταν δηλαδή το ευρώ έγινε το επίσημο νόμισμα της Ελλάδας. Μέχρι σήμερα, η γενική είσοδος στα Village Cinemas ήταν 8,5 ευρώ τις καθημερινές και 9,5 ευρώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. 

Παράλληλα, στα Village Cinemas, εξακολουθούν να ισχύουν όλες οι υπόλοιπες προσφορές, όπως το φοιτητικό εισιτήριο των 5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το οικογενειακό πακέτο, αλλά και η προσφορά του Cosmote 2 for 1, που πλέον δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του κινηματογράφου να δουν την αγαπημένη τους ταινία, μόνο με 3,5 ευρώ κάθε Τετάρτη.

Την Πέμπτη το μεγάλο αντίο,στον Δημήτρη Μητροπάνο...

Την Πέμπτη θα πουν οικογένεια,φίλοι,συνεργάτες και θαυμαστές το τελευταίο μεγάλο αντίο,στον Δημήτρη Μητροπάνο...

...Σ' έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές,που άφησαν την δική τους σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία,αλλά κυρίως σ' έναν Άνθρωπο, για τον οποίο όλοι έλεγαν τα καλύτερα!

Η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου θα γίνει την Πέμπτη 19 Απριλίου,στις 14:00,στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.Εκεί που είναι συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι άγγελοι.

Από τις 10 το πρωί,η σωρός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου,ώστε να τον αποχαιρετήσουν όσοι τον παρακολουθούσαν από διάφορες ''σκοπιές''.

 Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου, πενθώντας τον λατρεμένο σύζυγο, πατέρα, αδελφό, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Κέντρο Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) – λογαριασμός 064/48000015 Εθνική Τράπεζα - για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

"Έφυγε" ο Δημήτρης Μητροπάνος!!!

Έφυγε από την ζωή ένας από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος που σε ηλικία 64 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή από πνευμονικό οίδημα την Τρίτη το πρωί. Ο τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου υπέστη πνευμονικό οίδημα.


Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε  στις 2 Απριλίου του 1948 στην Αγία Μονή, λίγο έξω από τα Τρίκαλα. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέχρι τα 16 του νόμιζε πως ο πατέρας του είχε πεθάνει στον πόλεμο όταν και έλαβε ένα γράμμα από εκείνον που ζούσε στην Ρουμανία. Τον συνάντησε στα 29 του χρόνια.
Σε μια συγκέντρωση που έκανε ο θείος του γνώρισε τον Μπιθικώτση ο οποίος όταν τον άκουσε να τραγουδά είπε: " Εσύ πρέπει να γίνεις τραγουδιστής. Έλα να σε πάω εγώ στην Kολούμπια". Λίγο καιρό μετά πηγαίνει στην δισκογραφική εταιρία  όπου γνωρίζει τον Ζαμπέτα και δουλεύει δίπλα του στα "Ξημερώματα". Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφορεί το 1967 με το τραγούδι "Θεσσαλονίκη". Η πορεία του έμελλε να είναι λαμπρή με λαμπρές συνεργασίες και μεγάλες επιτυχίες όπως: "Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη", "Σ'αγαπώ σαν αμαρτία", "Πες μου που πουλάν καρδιές", "Καλοκαίρια και χειμώνες" και "Ρόζα".
Η τελευταία του συνεργασία έγινε στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τους Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση.