Σελίδες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ "THE NAMELESS KING"

Έχοντας εμπνευστεί από κορυφαία γεγονότα που ξεκίνησαν από την Αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη εποχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece, Αρτέμης Μυρόπουλος, υπογράφει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "The Nameless King". 

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε πριν από λίγες στον Πολυχώρο Πολιτισμό Αθηναΐς, παρουσία κορυφαίως στελεχών από το χώρο των επιχειρήσεων και εκπροσώπων του Τύπου. 

Το ‘The Nameless King’ πραγματεύεται συμπεριφορές, όπως η αλαζονεία, η πειθαρχία, η επιμονή, η κριτική, η επίλυση προβλημάτων, η εμπιστοσύνη και η αδικία με τρόπο που αποκτούν μια συναρπαστική προοπτική μέσω της αφήγησης. Προσεγγίζοντας με σεβασμό την ιστορία και μένοντας πιστός σε αληθινά γεγονότα, ο συγγραφέας δημιουργεί ένα μοναδικό μάθημα ηγεσίας  που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε αναγνώστη.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Η ΔΙΠΛΗ "ΓΙΟΡΤΗ" ΣΤΟ PANTHEON THEATER

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μία όμορφη οικογενειακή "γιορτή" οργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη σκηνή του Θεάτρου Pantheon, μεταξύ του θιάσου και των στελεχών του θεάτρου. 

Ο λόγος; Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου το φλουρί κέρδισε η Τατιάνα Δημητριάδου, μέλος του Χορού της παράστασης "Ηρακλής- Οι 12 Άθλοι". 

Εκεί, όμως, περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις ως "Ηρακλής", αφού οι φίλοι και οι συνεργάτες του, του ετοίμασαν μία special λαχταριστή τούρτα που έφτιαξε το ζαχαροπλαστείο Fresh και είχε ως θέμα το λιοντάρι της Νεμέας.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ "ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ". |ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗ|

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Από την περσινή σεζόν το Θέατρο Αποθήκη φιλοξενεί εναλλακτικές και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η αρχή έγινε με το απόλυτα επιτυχημένο «Κουρδιστό πορτοκάλι» και συνεχίζεται φέτος με τον «Ματωμένο γάμο» του Federico Garcia Lorca

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του αριστουργήματος του Lorca σε μετάφραση του Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Κακλέα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν η Εβελίνα Παπούλια, η Λένα Παπαληγούρα, ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο Λάμπρος Κτεναβός, η Ειρήνη Μπουνταλη, ο Δημήτρης Γεωργαλάς, η Ιφιγένεια Αστεριάδη και η Αριάδνη Καβαλιέρου.