Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΑ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές όλα μπορούν να συμβούν. Από ξεκούραση μέχρι τα επαγγελματικά... μαγειρέματα.

Κάπως έτσι φαίνεται να πράττει και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία συγκεντρώνει τους καλύτερους για τη νέα της παράσταση.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, θα παρουσιάσει μία αστυνομική κωμωδία σε διασκευή-σκηνοθεσία των Ρέππα-Παπαθανασίου, ενώ στην ίδια παραγωγή θα πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος!

Νεότερες, αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, θέλουν και τον Παντελή Καναράκη να συμφώνησε με την Κάτια Δανδουλάκη και το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, ώστε με τη νέα σεζόν να βρίσκεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, παράλληλα με τα λοιπά... "μαγειρέματα".

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: ΟΙ "ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ' ΑΦΤΙΑ" ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ...

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου εκτός από δύο πολύ καλοί φίλοι είναι και δύο ηθοποιοί με "εκρηκτική" χημεία. Κάτι που αναμένεται να ξανά δούμε από τις 10 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αλίκη.

Εκεί, μαζί μ' έναν πολυμελή θίασο, θα παρουσιάσουν τους "Ψύλλους στ' αφτιά". Την ξεκαρδιστική φάρσα του Georges Feydeau, σε απόδοση του Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Πρώτοι σας είχαμε γράψει για την Βίκυ Σταυροπούλου ότι "έκλεισε" να πρωταγωνιστεί στην εν λόγω φιλόδοξη παραγωγή, καθώς και τη διανομή του υπόλοιπου καστ που απαρτίζεται από τους: Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Κώστα Αποστολάκη, Πάνο Βλάχο, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Κωνσταντίνο Κακούρη, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργο Κοψιδά, Μάρκο Μπούγια, Θωμά Παλιούρα. 

Σημαντικό ρόλο στην ροή της παράστασης θα έχει ο πιανίστας Δημήτρης Καραβίτης που θα τους συνοδεύει μουσικά. 

Τα σκηνικά θα κάνει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τη μουσική επιμέλεια ο Αλέξιος Πρίφτης. Ποια είναι όμως η υπόθεση;

Στο Παρίσι της μπελ επόκ, η Γκαμπριέλ, μετά από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της, Βικτόρ-Εμμανουέλ και εκμυστηρεύεται την ανησυχία της στην παλιά της φίλη Λυσιέν. Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να ξετυλίγεται όταν η Γκαμπριέλ και η Λυσιέν, για να «δοκιμάσουν» τον Βικτόρ, του γράφουν μια επιστολή κλείνοντας του ραντεβού σε ένα αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο. Αυτό που αγνοούν είναι ότι στο ίδιο ξενοδοχείο εργάζεται ως θυρωρός ο συνήθως πιωμένος Πος που είναι ο σωσίας του Βικτόρ! Όταν όλοι οι ήρωες του έργου καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το φυτίλι της φάρσας πυροδοτείται.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ";

Είναι γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου ετοιμάζουν μία νέα μαύρη κωμωδία, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Πειραιώς 131 και έχει προσωρινό «Της φυλακής τα σίδερα».
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Σύμφωνα με το story, έξι φόνισσες βρίσκονται σε μία ψυχιατρική κλινική απ” όπου περνάνε συνέντευξη, για να διαπιστωθεί ότι όντως είναι φόνισσες και πως έφτασαν στο σημείο να κατηγορούνται.
Στη συγκεκριμένη… κλινική, εκτός από την Ελένη Καστάνη και τη Χρύσα Ρώπα έκλεισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του joytv.gr και οι: Ναταλία Δραγούμη, Παρθένα Χοροζίδου, Τζέσυ Παπουτσή και μάλλον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβρη.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ "ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ"

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μετά τον Χάρη Ρώμα και την Μυρτώ Αλικάκη, τον Δημήτρη Καταλειφό, τη Μαρία Ζορμπά, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς, και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους φαίνεται να εντάσσεται στο δυναμικό του "Αγγέλων Βήμα".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, η γνωστή ηθοποιός "έκλεισε" να πρωταγωνιστεί στο "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα" του Simon Stephens, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τάκη Τζαμαργιά. Μάλιστα, για το ίδιο έργο έχει συμφωνήσει και ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο οποίος θα επαναλάβει τον Σεπτέμβρη τον "Όσκαρ Ουάιλντ: Το φιλί του Ιούδα".

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, ένα 15χρονο αυτιστικό αγόρι, μαθηματική ιδιοφυϊα, αποφασίζει να ανακαλύψει τον δολοφόνο του σκύλου της γειτόνισσάς του και στη διάρκεια της έρευνάς του εξιχνιάζει τις διαταραχές των «κανονικών» ανθρώπων ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπο με τους δικούς του δαίμονες μέσα από την προσωπική του άποψη για την πραγματικότητα.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σκόπελος, για δροσιά και χαλάρωση!

Τμήμα του φιλόξενου νησιωτικού συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων, η Σκόπελος, ανάμεσα στη Σκιάθο και την Αλόννησο, αποτελεί έναν εξαιρετικό τόπο διακοπών, μια υπέροχη πρόταση για δροσιά και χαλάρωση τους καλοκαιρινούς μήνες.


Σύμφωνα με τη μυθολογική παράδοση, πρώτος κάτοικος της Σκοπέλου, που στην αρχαιότητα ονομαζόταν Πεπάρηθος και φημιζόταν για το κρασί της, ήταν ο μινωικής καταγωγής Στάφυλος, γιος του Διονύσου ή του Θησέα και της Αριάδνης.

Πυκνά πευκοδάση, μαγευτικές ακρογιαλιές, επιβλητικές απόκρημνες ακτές και όμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά διαμορφώνουν ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, που γοητεύει τους επισκέπτες και ενθουσιάζει τους φυσιολάτρες.
Στην πρωτεύουσα του νησιού, την όμορφη πόλη της Σκοπέλου, τα πλακόστρωτα ανηφορικά δρομάκια, τα σπίτια και τα αρχοντικά με το παραδοσιακό χρώμα, οι παλαιές εκκλησίες, το Κάστρο με την πανοραμική θέα συνθέτουν ένα οικιστικό σύνολο με ιδιαίτερη ταυτότητα και ξεχωριστό χρώμα.

Κοντά στην πρωτεύουσα βρίσκονται μοναστήρια με αξιόλογη αρχιτεκτονική και μακρά ιστορική διαδρομή, που αποτελούν πόλους έλξεως για τους λάτρεις του θρησκευτικού τουρισμού.

Μοναδική εμπειρία αποτελεί η περιήγηση στη Γλώσσα, που κερδίζει την καρδιά των επισκεπτών με το παραδοσιακό χρώμα, τη μαγευτική θέα και το υπέροχο ηλιοβασίλεμά της. Όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα προσφέρουν, επίσης, το Κλήμα, χτισμένο αμφιθεατρικά σε καταπράσινη πλαγιά, και το Λουτράκι, το επίνειο της Γλώσσας, λιμάνι στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού.

Ασφαλώς, τη μεγαλύτερη παραθεριστική κίνηση συγκεντρώνουν οι παραθαλάσσιοι οικισμοί, που διαθέτουν πολύ καλή τουριστική υποδομή: ο Στάφυλος, σε περιοχή με μαγευτικές παραλίες και δαντελωτές ακρογιαλιές, ο Αγνώντας, χτισμένος στο μυχό όρμου, σε περιοχή με πευκόφυτες δαντελωτές ακρογιαλιές και γαλαζοπράσινα νερά, το Νέο Κλήμα (Έλιος), που αγκαλιάζεται από πυκνό πευκόδασος, και ο Πάνορμος, που απλώνεται κατά μήκος όμορφης παραλίας, κοντά στην Αντρίνα και τη Μηλιά, περιοχές με ακρογιαλιές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Πατήστε εδώ για να βρείτε φωτογραφικό υλικό και όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τη Σκόπελο, το πλούσιο σε φυσικές ομορφιές νησί των Βορείων Σποράδων.

Πηγή : in.gr 

Η ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ ΣΤΟ "ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ"

Η Μυρτώ Αλικάκη ετοιμάζεται να περάσει για πρώτη φορά το... κατώφλι του "Αγγέλων Βήμα", πρωταγωνιστώντας σε μία από τις νέες παραγωγές.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, ο Χάρης Ρώμας θα βρίσκεται στον ίδιο πολυχώρο με ένα νέο του έργο που ακούει στον τίτλο "Αυτός που θα έσωζε τον κόσμο" και στο πρόσωπο της Μυρτώς Αλικάκη βρήκε την ιδανική πρωταγωνίστρια.


Πρόκειται για μία νέα παραγωγή που θα ανέβει από τις 11 Δεκεμβρίου έως και τις 13 Απριλίου του 2014, ενώ εκτός από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα και την Μυρτώ Αλικάκη, θα παίζουν επίσης ο Βασίλης Μαργέτης και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο μονόπρακτα σε ενιαία παράσταση με κοινό άξονα το Καλό και το Κακό, όπου ο συγγραφέας φιλοδοξεί να διερευνήσει μαζί με τους θεατές θεμελιώδη ζητήματα, όπως αυτό της γένεσης του κόσμου αλλά και της σχέσης του ανθρώπου με την θρησκεία.
Το Καλό και το Κακό ενυπάρχει μόνο μέσα μας ή προσωποποιείται υπό την μορφή φυσικών προσώπων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "MUSICAL, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ"

 Με επιτυχία συνεχίζονται οι συναυλίες του "Musical, αγάπη μου" με αγαπημένες μελωδίες από τον κόσμο του musical.

Υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου, οι Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φιλίας, Ευδοκία Μωυσίδου και η 25μελης ορχήστρα κερδίζουν κάθε βράδυ το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την Παρασκευή βρέθηκαν στους Δελφούς απ' όπου και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, ενώ στις 24/7 θα βρίσκονται στη Σπάρτη,  2 & 3 Αυγούστου στη Σύρο, για να επιστρέψουν στις 23 Αυγούστου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: