Σελίδες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΕΝΟΡΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Την απολαυστική φάρσα του Κεν Λούντβιχ «Ζητείται τενόρος» σχεδιάζει να ανεβάσει τον χειμώνα στο Θέατρο Ζίνα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com.

Στο νέο ανέβασμα του έργου, εκτός από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα πρωταγωνιστεί και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Η υπόλοιπη διανομή αναμένεται να «κλείσει» το επόμενο διάστημα, ενώ τα σκηνικά φημολογείται ότι θα φιλοτεχνήσει η Μαίρη Τσαγκάρη, με την οποία είχαν ξανά συνεργαστεί στην «Τρελή, τρελή σαραντάρα» του Μικρού Παλλάς.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η «ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ» ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μετά το Πάσχα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις «Η εκδοχή του Μπράουνινγκ» και η «Κολεξιόν» στο Θέατρο Εμπορικόν, όπου σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Όμως, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις ενόψει της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com,ένα από τα επικρατέστερα έργα που συζητιέται για να ανέβει στο Θέατρο Εμπορικόν είναι η

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΣΤΟ PANTHEON THEATER

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το Pantheon Theater άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2013 και δεν θύμιζε σε τίποτα το πρώην νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα».Ένας νέος θεατρικός και συναυλιακός χώρος έκανε την εμφάνιση του και το πρώτο «στοίχημα» που έθεσε ο Γιάννης Παπαθεοχάρης με τους συνεργάτες του ήταν η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα ή Κανένα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ "FLIRT";

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Κάθε Τρίτη στις 21:30 στο Yolo (Πειραιώς 102, Γκάζι) παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα φλερτ –και όχι μόνο!- με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι ή για να μάθουμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε, αλλά δεν το μοιραζόμαστε με τον ή τη σύντροφο μας.

Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα αυτής της interactive παράστασης είναι ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει γράψει τους «Singles» και το «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Ειδικά η πρώτη σειρά, όπως θα θυμάστε, διαπραγματευόταν τις σχέσεις ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους και έδινε tips για τις σχέσεις.