Σελίδες

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Χρύσα Ρώπα σε κωμικό...θρίλερ!

Την περσινή καλλιτεχνική περίοδο, η Χρύσα Ρώπα, μας εξομολογήθηκε την ιστορία της Ιρλανδής συγγραφέως, Γκερλαντίν Άρον, «Έτσι χώρισα».

Φέτος, ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή με… κωμικό θρίλερ!

Τους τελευταίους μήνες, ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου, «μαγειρεύουν» ένα δυνατό κωμικό θρίλερ, με τίτλο «Τα παιδιά θα έρθουν στις οκτώ». Πρωταγωνιστές είναι ένα ζευγάρι που πέφτει θύμα ληστείας και εγκλωβίζεται σ’ έναν χώρο που συμβαίνουν διάφορα.

Αν και ακουγόταν έντονα, ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατά η Βασιλική Ανδρίτσου, αποκλειστικές πληροφορίες που «φτάνουν» στη citypress.gr, θέλουν την Χρύσα Ρώπα να συζητάει με το συγγραφικό δίδυμο.

Προς το παρόν, αναζητείται η κεντρική σκηνή που θα «ανέβει» το νέο θεατρικό έργο των Ρήγα-Αποστόλου και εμείς αναμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα κωμωδία…θρίλερ.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυδυναμικό ρεπερτόριο για το Θέατρο Τέχνης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου για το Θέατρο Τέχνης, το οποίο παρουσιάζει 7 καινούριες θεατρικές παραγωγές, μεταξύ αυτών και μία συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, ενώ θα επαναληφθούν και 3 μεγάλες επιτυχίες για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν- Υπόγειο
Για τον Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Τερέζα Ρακέν», του Εμίλ Ζολά, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου. Στη σκηνή, θα δούμε την Πέγκυ Σταθακοπούλου, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον Θανάση Κουρλαμπά και την Αλίκη Αλεξανδράκη.
Το Νοέμβριο, το θέατρο Τέχνης σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, παρουσιάζουν τον «Πατέρα» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και μετάφραση του Νίκου Γκάτσου. Παίζουν οι: Γιάννης Φέρτης, Μαρίνα Ψάλτη, Έρση Μαλικένζου, Δημήτρης Μυλωνάς, Φαίδων Καστρής, Παναγιώτης Νάτσης και η Ιουλία Γεωργίου.
Τέλος, στο Υπόγειο του θεάτρου Τέχνης, θα ανέβει και το "Δέρμα στις φλόγες" του Γκιγιέμ Κλουά, σε μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία του Διαγόρα Χρονόπουλου. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2013.
Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν- Φρυνίχου (παραστάσεις Τετάρτη-Κυριακή)
Η Λένα Κιτσοπούλου διασκευάζει και σκηνοθετεί την «Χαίρε Νύμφη» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, με τους: Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννο Περλέγκα, Γιάννη Κότσιφα, Ιωάννα Μαυρέα, Αλέξανδρο Τσώτση, Ντάννυ Γιαννακοπούλου, Γιάννη Καπελλέρη. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.
«Love, love, love» του Μάικ Μπάρλετ είναι το έργο που θα παρουσιάσει από τον Δεκέμβριο, η Μαριάννα Κάλμπαρη (μετάφραση-σκηνοθεσία). Παίζουν: Άννα Κουτσαφτίκη, Διαμαντής Καραναστάσης, Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Κώστας Συλβέστρος κ.ά.
Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2013, θα «ανέβει» το έργο «Καρακορουμ» του Ανδρέα Στάικου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη, με τους: Μαριάνθη Σοντάκη, Εβελίνα Παπούλια, Γιάννη Πολιτάκη.
Παραστάσεις, ωστόσο, θα παρουσιάζονται και κάθε Δευτέρα-Τρίτη, με τις πρεμιέρες να προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο, Ιανουάριο (2013) και Μάρτιο (2013).
Πιο συγκεκριμένα, «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμουελ Μπέκετ, θα σκηνοθετήσει ο Κωστής Καπελώνης και θα παίζουν: Κάτια Γέρου, Δήμητρα Χατούπη, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Πιστιόλα, Εύα Οικονόμου.
Τον Ιανουάριο του ’13, η Ελένη Καστάνη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χρήστου Παληγιαννόπουλου, θα παρουσίασει τον μονόλογο «Σουελ», από το ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάννη.
Τέλος, σε συμπαραγωγή με την ομάδα αποφοίτων της σχολής του θεάτρου Τέχνης «Πεδίο Τέχνης» και σε θεατρική διασκευή της Βένιας Σταματιάδου, θα «ανέβει» το έργο «Όταν ο ήλιος» της Ζωρζ Σαρρή.

Αγγελική Δαλιάνη:Κάνει ακρόαση για το νέο θεατρικό έργο

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Μπροντγουαιη (12-4 το μεσημέρι), θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για το ρόλο ενός κοριτσιού από 8 έως 10 χρόνων, από τον σκηνοθέτη, Γιάννη Διαμαντόπουλο.

Πρόκειται για το «ανέβασμα» του έργου «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» του Ουίλιαμ Γκίμπσον, όπου θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό στα τέλη Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Δαλιάνη.

Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Μπροντγουαιη, μπορούν να στείλουν βιογραφικά στο: platvas@hotmail.com & marenakadig@yahoo.gr, ενώ μπορούν να επικοινωνήσουν και στο 210 8654787 τη Δευτέρα, 9-12 το πρωί.

Οι ''Απατεώνες & Τζέντλεμαν" ξανά έρχονται

Για να…επιβιώσουμε από την κρίση, πρέπει να γελάμε και αυτό το δύσκολο έργο έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας δύο «ειδικοί» στην κωμωδία. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου από τις 20 Σεπτεμβρίου θα μοιραστούν, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, τη σκηνή του «Παλλάς».

Ως «Απατεώνες και Τζέντλεμαν» μας συστήθηκαν προς το τέλος της προηγούμενης καλλιτεχνικής περιόδου και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου «ανάγκασε» την Ελληνική Θεαμάτων και τους συντελεστές του έργου να το επαναλάβουν.

Η ιστορία εξελίσσεται σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Ν. Γαλλίας (γι’ αυτό έχει αναλάβει ο ειδικός, Μανόλης Παντελιδάκης). Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, βίλλες, καζίνο, ρομαντική αμμουδιά, φοίνικες, τρένα, αεροπλάνα είναι μερικά από τα σκηνικά που εναλλάσσονται κατά την διάρκεια της παράστασης, σε συνδυασμό με τα 120 κουστούμια υψηλής ραπτικής του Βασίλη Ζούλια.

Στη σκηνή, εκτός από τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς, βρίσκεται και η Κατερίνα Παπουτσάκη, μαζί με τους: Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαριάνθη Φωτάκη, Ηλίας Γιαννάκης, Θοδωρής Μπουζικάκος, Δημήτρης Κανέλλος, Μανώλης Χουρδάκης, Λήδα Καπνά, Αντώνης Αντωνάκος, Σταυρίνα Ψιμοπούλου, Πέτρος Γεωργοπάλης, Δήμητρα Τσουχνικά, Αντιγόνη Δούμου.

Οι προπωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ:15€
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ: 10€ (ισχύει για κατόχους κάρτας ανεργίας)

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Gautier Velissaris ξανά στη σκηνή!

Μία ξεχωριστή βραδιά ετοιμάζει η Panik Records στο «Τώρα Κ44» επί της Κωνσταντινουπόλεως, με τον Gautier Velissaris. Mε το «Υπόγειο» που έκανε το… ντεμπούτο του και έδωσε το ξεχωριστό του στίγμα στην ελληνική μουσική.

Το «σκηνικό» επαναλαμβάνεται, ωστόσο, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου –στις 10 το βράδυ-, όπου θα ερμηνεύσει 15 τραγούδια με βάση τον αγγλικό στίχο και τις ατμοσφαιρικές μελωδίες, ενώ στο πλευρό του επί σκηνής θα έχει τον Σταύρο Παργινό (cello) και τον Ηλία Βαμβακούση (mandolin).

Λίγα λόγια για τον Gautier Velissaris:
O Gautier Velissaris έχει σπουδάσει οικονομικά σε Αγγλία και Γαλλία (ο οποίος είναι κατά το ήμιση Γάλλος), ενώ εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πολυεθνικής. Όμως, η μουσική ήταν αυτό που τον κέρδισε και με την προτροπή φίλων αποφάσισε να ξεκινήσει διάφορες live εμφανίσεις, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η πρώτη του συναυλία έγινε μπροστά από 800 ανθρώπους, για το άνοιγμα του Jose Gonzalez στο Gagarin και έπειτα ακολούθησαν εμφανίσεις στα πιο…in στέκια της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα νέο ταλέντο που «εισβάλει» στις ζωές μας, ερμηνεύοντας τραγούδια με αγγλικό και ελληνικό στίχο, αλλά και δυνατές μελωδίες, χαρίζοντας στο κοινό πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές σε διάφορα ύφη και στυλ.

 Ο Gautier Velissaris σας περιμένει, να ταξιδέψετε μαζί του, την Πέμπτη. Είσοδος ελεύθερη.

''Τα ραδίκια ανάποδα" συνεχίζονται για 2η χρονιά

«Τα ραδίκια ανάποδα» ήταν μία από τις παραστάσεις που κέρδισαν αρκετές θετικές κριτικές, την περσινή καλλιτεχνική περίοδο. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, όμως, έδωσε το «εισιτήριο» στους συντελεστές, ώστε να το παρουσιάσουν για 2η χρονιά. Όπως και θα γίνει προσεχώς!

Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, ο Γιώργος Γαλίτης θα ξανά «ντυθεί» 13 διαφορετικά πρόσωπα, προσφέροντας στον κόσμο πολύ γέλιο. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, υποδύεται έναν ράπερ, μάγειρα, δημόσιο υπάλληλο, στρατηγό, πολιτικό, ρωμαίο συγκλητικό, ηγούμενο και έναν κλέφτη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Η συγγραφή του κωμικού μονόλογου, φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γαλίτη, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις επί σκηνής!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοί θα ''Ορκιστούν'';

 του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Από τον Ιούλιο γίνονται συζητήσεις, ώστε ο ALPHA να επενδύσει ξανά, μετά από τρία χρόνια «απουσίας», στην ελληνική μυθοπλασία που είναι προς… εξαφάνιση!


Στις άμεσες προτεραιότητες των ιθυνόντων του σταθμού, είναι ένα concept, το οποίο θα θυμίζει αρκετά την επιτυχημένη σειρά αυτοτελών επεισοδίων, «Ορκιστείτε παρακαλώ», όπως σας είχαμε αποκαλύψει, πρώτοι, σε παλαιότερο θέμα μας.
Ανάμεσά στους σεναριογράφους που ζητήθηκε να καταθέσουν σενάριο, είναι το «δίδυμο» Έλενα Σολωμού και Κωστής Παπαδόπουλος, οι οποίοι είχαν γράψει τις –τοπ!- κινηματογραφικές ταινίες «Νήσος» και "Νήσος 2 - Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού" που γνώρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citypress.gr, μέσα από το κανάλι, το σενάριο των Σολωμού-Παπαδόπουλου, άρεσε στον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος, θα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της σειράς.
Πληροφορίες από τον φιλικό περίγυρο των δύο σεναριογράφων μας επέτρεψαν να μάθουμε ότι οι δυο τους έχουν «κολλήσει» σε φιλικό επίπεδο εδώ και 15 χρόνια, ενώ τα τελευταία επτά, η χημεία τους έχει περάσει και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον. Οι γνώσεις του Κωστή για τον κινηματογράφο, αλλά και οι άπειρες ταινίες που παρακολουθεί ανελλιπώς για να ενημερώνεται διαρκώς καθώς και η τηλεοπτική εμπειρία της Έλενας στη συγγραφή σειρών (50- 50, 10η Εντολή, Μαμά & γιος κ.τ.λ. εδώ και πολλά χρόνια βοηθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να δώσουν οι δυο τους στην τηλεόραση έναν άλλο τρόπο γραφής που εγγυάται την επιτυχία του εκάστοτε project. Μην ξεχνάμε ότι είχαν γράψει την πρώτη μεταφυσική κομεντί της ελληνικής τηλεόρασης ¨Πλάκα μου κάνεις" για τον ΑΝΤ1. (Που αντέγραψαν με μεγάλη επιτυχία οι Ισπανοί).
 Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, ότι όταν προβλήθηκε η πρώτη «Νήσος» στις κινηματογραφικές αίθουσες και βλέποντας τις εισπράξεις που έκανε, υψηλόβαθμα στελέχη ιδιωτικών καναλιών, μετάνιωσαν που είχαν κλειδώσει στα συρτάρια τους την εν λόγω πρόταση όταν είχε κατατεθεί για τηλεοπτική.
Η νέα σειρά του Alpha προορίζεται για το β’ μισό, ώστε να προλάβει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στα εσωτερικά του καναλιού της Κάντζας, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν και οι πρώτες οντισιόν, για να βρεθούν οι καταλληλότεροι.
Ελπίζουμε να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο οι διαδικασίες, ώστε να δοθούν δουλειές και σ’ άλλους ικανούς σεναριογράφους, οι οποίοι βλέπουν τα σήριαλ τουρκικής παραγωγής να «πρωταγωνιστούν» στη μικρή οθόνη, αλλά οι επαναλήψεις ελληνικών σειρών να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.
Τέλος, για την ίδια σειρά, σενάριο έχουν καταθέσει και η Μαρία Γεωργιάδου με τον Πάνο Έξαρχο, ενώ σε στάση αναμονής βρίσκεται και ο Στράτος Μαρκίδης.

Πηγή : citypress.gr


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η συνάντηση Βίσση-Μουζουράκη για τους ''Δαίμονες''

Μετά από 21 χρόνια οι «Δαίμονες» επιστρέφουν και η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, έχουν ρίξει όλη τους την προσοχή στο νέο «ανέβασμα» της ροκ όπερας.

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν ξεκινήσει τα πρώτα «μαγειρέματα», ενώ σιγά-σιγά οριστικοποιούνται οι συντελεστές που θα στελεχώσουν την παράσταση, η οποία προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2013.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, χθες, υπήρξε και η πρώτη συνάντηση μεταξύ της Άννας Βίσση και των: Νίκου Καρβέλα, Γιάννη Κακλέα –όπου θα σκηνοθετήσει το μιούζικαλ- και Πάνου Μουζουράκη.

Σ’ αυτή την συνάντηση, οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του γνωστού ηθοποιού-τραγουδιστή, ώστε να «ανέβει» στη σκηνή του «Παλλάς», όπου και θα φιλοξενηθεί το μιούζικαλ.

Επιπλέον, η προσοχή των συντελεστών, στρέφεται στην αναζήτηση μίας τραγουδίστριας-έκπληξη, όπου θα υποδυθεί τον ρόλο που αρχικά προοριζόταν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.


Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, η Ελεωνόρα, δεν αποδέχτηκε την πρόταση, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της σχέδια που αφορούν «καθαρά» την μουσική.

Ελλάδα έτοιμη για...Ρίο, 2-0 την Λιθουανία.

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-0 της Λιθουανίας στο «Καραϊσκάκης» και έκανε το 2Χ2 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία το 2014. 

Ο Σωτήρης Νίνης στο 55' και ο Κώστας Μήτρογλου στο 72' σημείωσαν τα τέρματα της γαλανόλευκης, η οποία αποθεώθηκε από περίπου 16.000 οπαδούς.

Στα άλλα ματς του 7ου ομίλου, η Βοσνία επιβλήθηκε με 4-1 της Λετονίας και η Σλοβακία νίκησε 2-0 το Λιχτενστάιν. Η Ελλάδα ισοβαθμεί με τη Βοσνία (6 βαθμοί), την οποία θα υποδεχθεί στις 12 Οκτωβρίου και θα προσπαθήσει να την εκτοπίσει από την κορυφή του 7ου ομίλου.

Πηγή : in.gr

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τζουγανάκης μας προσκαλεί στον...''Ρυθμό'' του

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ανοίγει η αυλαία του «Ρυθμού Stage», με τον Μιχάλη Τζουγανάκη να ερμηνεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης που έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στο Κρητικό παραδοσιακό τραγούδι, τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με τους σύγχρονους ήχους, χωρίς να αλλοιώνει το παραδοσιακό στοιχείο, το εμπλουτίζει και του προσδίδει μία αλλιώτικη μουσική διάσταση.

Μαζί του στην σκηνή του «Ρυθμού» θα βρίσκονται: Τζουγανάκης Αλέξανδρος (λαούτο, φωνή), Κουέλης Θεόδωρος (μπάσο), Πασχάλης Γεώργιος (κιθάρες), Χαρίτωνας Χαριτωνίδης (πνευστά) και Πόλκας Ανδρέας (τύμπανα).

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα...εισοδήματά του

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τα εισοδήματα γνωστών καλλιτεχνών, για το 2008 και το 2009.

 Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν άμεσες, όπως επίσης και σχετικές ανακοινώσεις από τους συνεργάτες των καλλιτεχνών.

Έτσι, στο πλαίσιο της αποκατάστασης, της αλήθειας, πριν λίγη ώρα έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία, ανακοίνωση από τους συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου και υπήρξε αναφορά στο όνομα του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα στοιχεία που αφορούν τον γνωστό τραγουδιστή, δεν είναι ακριβή, αφού τα 45.176 ευρώ που φαίνονται ως δηλωθέν εισόδημα το 2009, ανήκει στο 2007 και αφορούν την ατομική δήλωση του τραγουδιστή (δικαιώματα από πωλήσεις δίσκων κ.λ.π).

Σας παραθέτουμε τη συνέχεια της ανακοίνωσης:
«Το σύνολο της επαγγελματικής δραστηριότητας του Γιώργου Μαζωνάκη, όπως συμβαίνει με το σύνολο των καλλιτεχνών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και όπως προβλέπει ο νόμος καλύπτεται από την εταιρική δραστηριότητά του, όπου ασφαλώς δεν υπάρχει καμία σχέση με τα αναγραφόμενα ποσά. Πέραν όμως τούτου, η επαγγελματική δραστηριότητα του τραγουδιστή για τα συγκεκριμένα έτη (αριθμός εμφανίσεων) ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Η εταιρική δραστηριότητα του Γιώργου Μαζωνάκη καλύπτεται από εταιρεία με έδρα φυσικά την Ελλάδα, δεν είναι off shore, δεν είναι κυπριακή, δεν έχει έδρα τα νησιά Fiji αλλά την Νίκαια του Πειραιά. Για όλα αυτά τα έτη φυσικά έχει καταβληθεί κάθε είδους φόρος (Φ.Π.Α. , φόρος εισοδήματος) και έχουν καταβληθεί τα ποσά των περαιώσεων.
Ουδέποτε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπήρξε οποιοσδήποτε έλεγχος πέραν των συνήθων ή η παραμικρή βεβαιωμένη φορολογική παράβαση.
Κατασκευασμένα κείμενα ή αναφορές με ελλιπή ή παραποιημένα φορολογικά στοιχεία και ταυτόχρονη αναφορά σε λίστες φοροφυγάδων, off shore εταιρείες ή οτιδήποτε άλλο παράνομο που περιέχει και το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη θα αντιμετωπιστεί με όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος μέχρι την πλήρη τιμωρία των συκοφαντών».

Πολιτικό θρίλερ για...τρεις στο "Άλμα"

Ένα σύγχρονο, πολιτικό θρίλερ θα παρουσιάσει η Νικαίτη Κοντούρη στο θέατρο «Άλμα» (Αγ. Κωνσταντίνου & Ακομινάτου), με την Κατερίνα Μαραγκού, τον Στέφανο Κυριακίδη και τον Θέμη Πάνου.

Πρόκειται για ένα έργο με..."Παιχνίδια εξουσίας", του Καταλανού συγγραφέα, Πέρα Ριέρα, όπου οι ανατροπές και οι πιέσεις οδηγούν στα άκρα, με σκληρό χιούμορ και καταιγιστικό ρυθμό.

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή Δημοκρατία οργιάζουν οι φήμες για σεξουαλικές σχέσεις του πρωθυπουργού με ανήλικη ...

Η γνωστή δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, Σύλβια Ουτζές (Κατερίνα Μαραγκού), κρατώντας στα χέρια φωτογραφίες του πρωθυπουργού και της ανήλικης σε ερωτικές περιπτύξεις, είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια και να μην λυπηθεί κανέναν και τίποτα. Καταφέρνει να κλείσει συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, Βίκτωρ Μπος (Στέφανος Κυριακίδης) .

Η θητεία της κυβέρνησης Μπος βρίσκεται στο μέσον και θεωρείται από όλους επιτυχής -πώς λοιπόν, θα αποτραπεί η πτώση της; Τα όπλα της αντιπολίτευσης δείχνουν ισχυρά…
Στο πρόσωπο του έμπιστου του και υπεύθυνου Τύπου του, Κάσερες (Θέμης Πάνου), ο πρωθυπουργός βρίσκει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να κάμψει τις αντιστάσεις τις Ουτζές, αλλά και να διαστρέψει την αλήθεια… Ο Κάσερες χτυπάει πισώπλατα την Ουτζές χρησιμοποιώντας την 15χρονη κόρη της. Ο εκβιασμός απαιτεί συμβιβασμό και υπαναχώρηση.

Θα καταφέρει η Σύλβια να φτάσει έως το τέλος; Θα επιτύχει η σκευωρία του Κάσερες; Τί διαμείβεται πριν, τι θα συμβεί κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης, και τι μετά από αυτήν; Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες ο καταιγιστικός ρυθμός των εναλλαγών και των εκατέρωθεν εκβιασμών θα φτάσει στα άκρα…

Ποιός ή ποιοί θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από τη δοκιμασία; Και τελικά, ποιός και πώς θα δικαιωθεί ηθικά; …

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το MEGA βάζει ''stop'' στους Ρίσβα-Σακαλή-Σολωμού.Τι συμβαίνει με τη νέα σειρά;


του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, περί τα τέλη Αυγούστου, για μία νέα σειρά που «μαγειρεύεται» στο Μεγάλο Κανάλι. Πρόκειται  για την προσαρμογή του «Con el Culo al Aire» (μτφ: «Με τα παντελόνια κατεβασμένα») που μας έρχεται από την Ισπανία. 

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Magazine of Media, μία… νέα «βόμβα» έρχεται να ταράξει τα ήρεμα τηλεοπτικά «νερά» της εποχής!

Βασίλης Ρίσβας-Δήμητρα Σακαλή
Όχι, η σειρά δεν ματαιώθηκε, αλλά ούτε και αναβάλλεται λόγω budget, αφού οι συζητήσεις, ώστε να δοθεί το πράσινο φως για τον Ιανουάριο του ’13 (;) συνεχίζονται –και απ’ ότι μαθαίνουμε είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, στελέχη του καναλιού, αποφάσισαν να μην αναθέσουν την απόδοση του σεναρίου, στο γνωστό σεναριακό τρίδυμο (Ρίσβας - Σακαλή - Σολωμού) όπως αρχικά διέρρευσε. Οι λόγοι είναι κάπως ασαφείς και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να αναφερθούν στο γεγονός. 

Πληροφορίες όμως που διέρρευσαν μέσα από το κανάλι μιλάνε για...

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η ''Μεσημεριανή Μελέτη''...''γυρίζει σπίτι'' μας!

Το τελευταίο… 400αρι, όπως λένε και στους αγώνες αντοχής, τρέχει η Ελεονώρα Μελέτη και οι συντελεστές της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».


Στις 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή στις 13:00) θα μας πουν από την τηλεόραση του Star «γυρίζουμε σπίτι σου». Αυτό είναι και το σλόγκαν της εκπομπής για τη φετινή χρονιά.
Γυρίστηκαν 2 τρέιλερς διαφορετικού ύφους αλλά πάντα με χιούμορ.

Α’ Τρέιλερ
Η οθόνη ανοίγει και βλέπουμε  έναν νέο να κοιτάει με προσήλωση μπροστά του. Στο επόμενο πλάνο, η Ελεονώρα, με ροζέ μπούστο, του λέει με νάζι «μου έλειψες». Όταν ο νεαρός πλησιάζει, βλέπουμε ότι «κολλάει» το πρόσωπο του στην οθόνη της τηλεόρασης και τότε η Ελεονώρα απευθύνεται στον νεαρό, που σηματοδοτεί το τηλεοπτικό κοινό, και λέει «Λίγο υπομονή ακόμα και γυρίζουμε σπίτι σου».

Β΄Τρέιλερ