Σελίδες

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. 3-1 ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!

Την καλύτερη εμφάνισή της η Εθνική Ελλάδας την κρατούσε για το μπαράζ με την Ρουμανία και πραγματικά, άξιζε και με το παραπάνω αυτή η αναμονή, με τους διεθνείς μας να ισοπεδώνουν τους αντιπάλους τους, να παίρνουν τη νίκη με 3-1 και μαζί να σφραγίζουν -ουσιαστικά- το εισιτήριο της πρόκρισης για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει δύο γκολ (14', 66') και να κάνει τους σκάουτ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» να παραμιλούν και τον Σαλπιγγίδη να σκοράρει αμέσως μόλις οι Ρουμάνοι «πάγωσαν» το «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Στάνκου (19) η εθνική μας πήρε απολύτως δίκαια τη νίκη, ενώ άξιζε να πετύχει και ένα τέταρτο γκολ.

Ενα τέταρτο γκολ που το κυνήγησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο προκειμένου η ρεβάνς της Τρίτης να αποκτούσε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά είναι σαφές ότι με τέτοιο πάθος, τέτοια εκπληκτική εμφάνιση και κυρίως τη στόφα της μεγάλης ομάδας που κάνει την εθνική μας να ξεχωρίζει σαφέστατα από τους Ρουμάνος, θα πρέπει -κυριολεκτικά- να αυτοκτονήσουμε για να μείνουμε εκτός Μουντιάλ.

Πλέον, αυτό που ξέρει καλύτερα απ' τον καθέναν ο Φερνάντο Σάντος να κάνει, είναι η άριστη διαχείριση αυτού του πλεονεκτήματος που μας προσφέρει η διαφορά των δύο γκολ και η αναζήτηση ενός τέρματος στη ρεβάνς που όσο νωρίτερα έρθει, τόσο πιο άμεσα θα βάλει τέλος στα όποια... όνειρα ενδεχομένως να κάνουν οι Ρουμάνοι για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1.
Ζητούμενο, άλλωστε, για τους διεθνείς μας δεν ήταν άλλο απ' το να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους έβαζε μπροστά στην κούρσα της πρόκρισης. Και όχι μόνο το πήραν, αλλά το κατόρθωσαν και με τον απόλυτα εμφατικό τρόπο, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Ρουμάνους, ότι και σε αυτό το Μουντιάλ, στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014, η Ελλάδα και οι Ελληνες θα είναι εκεί.
Τεράστια η στήριξη που έτυχε η εθνική μας από τον κόσμο που κατέκλυσε το «Γ. Καραϊσκάκης» και μάλιστα έσπρωξε τους παίκτες του Σάντος στο τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε από τον Μήτρογλου στο 66' τη στιγμή που όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το «Ελλάς ολέ - ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ...».

onsports.gr

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

"ΚΑΥΤΗ" ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, το "Sugar- Μερικοί το προτιμούν καυτό" που μετέφρασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μεράκι ο Σταμάτης Φασουλής.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: Ντόρα Μπακογιάννη, Μίνωας Κυριακού-Μαρί Κυριακού,Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Χατζηνικολάου, Γιάννης Λάτσιος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιώργος Λιάγκας, Ράνια Θρασκιά, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Βολιώτη, Πάνος Βλάχος, Ελεωνόρα Μελέτη, Αντώνης Λουδάρος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Ελένη Καρακάση, Χριστίνα Τσάφου, Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Αμαρυλλίς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Τζούλη Σούμα, Σπύρος Μπιμπίλας, Άγγελος Πυριόχος, Χρύσπα, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Τζένη Θεωνά, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Γιώργος Δεπάστας, Τζένη Μπότση, Γιάννης Αιβάζης-Μαρία Κορινθίου κ.ά.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ "ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ 2013- ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ"


Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που διοργάνωσε γι' ακόμη μία χρονιά το περιοδικό "Αθηνόραμα"

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος κέρδισε γι' ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις -και φέτος είναι η χρονιά του!, ενώ η σκηνοθεσία έφερε την υπογραφή του Γιάννη Κακλέα όπου μας επιφύλασσε αρκετές ευχάριστες και αστείες στιγμές.

Το "παρών" στα φετινά βραβεία έδωσαν οι: Μίμης Πλέσσας, Μαρινέλλα,

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ALPHA- BREAKFAST ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ένα πλήρες πρωινό είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Ωστόσο το σημερινό, το επιμελήθηκαν η Άννα, η Έλενα, η Αφροδίτη, η Ελένη, η Ιόλη και ο Κωνσταντίνος από το Γραφείο Τύπου του ALPHA, όπου μας υποδέχτηκαν στην Αίγλη Ζαππείου. Εκεί ήταν και ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης, Τζώνυ Καλημέρης.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του σταθμού πάει αρκετά καλά, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στα στελέχη, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι σχεδιασμοί για το Β' μισό της φετινής σεζόν.

Αν και είχαν ακουστεί πολλά για το βραδινό family show του Χρήστου Φερεντίνου, αυτό θα αργήσουμε να το δούμε, καθώς η πρεμιέρα του μετατέθηκε για τον Φλεβάρη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Η επιστροφή του ALPHA στην ελληνική μυθοπλασία (δες "Μην αρχίζεις την μουρμούρα") καταγράφει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις. Για τον λόγο αυτό τα στελέχη μελετούν ήδη 2-3 νέες προτάσεις ελληνικών σήριαλ, τα οποία θα δουν το "φως" του τηλεοπτικού αέρα από τον Σεπτέμβρη του '14. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τα στελέχη να έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη γνωστούς σεναριογράφους-σκηνοθέτες!

Τέλος, δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε από τη συχνότητα του ALPHA τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση, αλλά και μεταφορά ενός βιβλίου του Ν. Τσιφόρου.