Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τι μάθαμε μόλις: Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης επιτέλους μαζί!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ακουγόταν έντονα πριν μήνες το ενδεχόμενο συνεργασίας Μαρίας Σολωμού – Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή του Αθηνά για τις ανάγκες του Hangover IV που έγραψε ο Μάνος Ψιστάκης και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η συνεργασία όμως δεν καρποφόρησε και κάτι νέο… «μαγειρεύεται».
Στο Θέατρο Πειραιώς 131 αναμένεται να φιλοξενηθεί το νέο θεατρικό «χτύπημα» του Αλέξανδρου Ρήγα την καλλιτεχνική περίοδο 2013-2014, παρουσιάζοντας στο θεατρόφιλο κοινό Το χόρτο του Θεού. Πρόκειται για την μεταφορά της ομώνυμης ταινίας των Mark Crowdy, Craig Ferguson με την Ελένη Καστάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ωστόσο ο Αλέξανδρος Ρήγας ξεκίνησε να κλείνει τους ηθοποιούς και για τους υπόλοιπους ρόλους. Μία από τις ηθοποιούς που αποδέχτηκαν την πρόταση ήταν η Μαρία Σολωμού για ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του joytv.gr , πρόταση για τον πρώτο ανδρικό ρόλο έγινε και στον Πάνο Μουζουράκη.
Το μόνο που απομένει είναι η απάντηση του Πάνου Μουζουράκη, καθώς έχει κλείσει να πρωταγωνιστεί και στην Evita που ετοιμάζει ο Ελληνικός Κόσμος με τη Νατάσσα Μποφίλιου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΕΙ… TV

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ενδιαφέρον project δρομολογείται τους τελευταίους μήνες από θεατρικούς επιχειρηματίες σε συνεργασία με το MEGA

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Like! το MEGA θα προβάλλει κάποιες από τις παραστάσεις της φετινής χρονιάς. 

Απ’ ότι έχουμε μάθει, στη λίστα περιλαμβάνονται οι: Βάλ’ τον υπουργό στην πρίζα, Άγρια Δύση, Μία τρελή, τρελή σαραντάρα, αλλά και το Θα σε πάρω να φύγουμε. Για το τελευταίο μάλιστα η συμφωνία προβλέπει την προβολή μετά τον Γενάρη του ’14, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι παραστάσεις. Ενώ, από τη νέα σεζόν θα μαγνητοσκοπηθούν και οι Άντρες έτοιμοι για όλα των Ρέππα-Παπαθανασίου. Να σημειωθεί ότι η ιδέα είχε συζητηθεί και το 2006, αλλά δεν προχώρησε. 

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ: "Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ"

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ, ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ BROADWAY, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Δεσπότης, δημοσιογράφος, καθηγητής Αγγλικών ήταν μερικά από τα επαγγέλματα που ήθελε να ακολουθήσει. Το τραγούδι και η υποκριτική όμως τον κέρδισαν και εκτός από την εμφάνιση έπρεπε να αποδείξει ότι έχει και ταλέντο. «Τα πράγματα στην αρχή της καριέρας μου ήταν αρκετά ζορισμένα», όπως μας λέει ο Παναγιώτης Πετράκης.
Αν και δούλευε από την αρχή της χρονιάς, δεν του λείπει ο έρωτας, καθώς έχει εστιάσει την προσοχή του στη δουλειά. Ο ίδιος, μιλώντας στο Like!” αποκαλύπτει ότι οι «Δαίμονες» στους οποίους πρωταγωνιστεί, τον έφεραν πιο κοντά με τον Θεό, ενώ τον Σεπτέμβριο θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κι εκεί. Επιπλέον, κάνει αυτοκριτική και πολλές φορές βάζει τον εαυτό του στη γωνία και του τα… ψέλνει, όπως μας είπε αστειευόμενος.

Πώς αισθάνεσαι για την ανταπόκριση που έχουν οι Δαίμονες;
Αισθάνομαι εξαιρετικά που μία τόσο μεγάλη παραγωγή, ένα τόσο μεγάλο «στοίχημα» πέτυχε και είχε αυτή την ανταπόκριση. Ο κόσμος ζητάει κι άλλες παραστάσεις και υπάρχει κόσμος που το έχει δει 15 και 16 φορές. Νομίζω δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα για έναν καλλιτέχνη.

Οπότε ένα παιδικό σου όνειρο πραγματοποιήθηκε;
Δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν ένα όνειρο παιδικό, αφού δεν πίστευα ποτέ ότι οι «Δαίμονες» θα ξανά ανέβουν. Ήταν ένα όνειρο αναπάντεχο.

Υπήρξαν πολλές κριτικές. Τις διάβασες; Σε απασχόλησαν;
Διαβάζω ότι υπό πέφτει στην αντίληψη μου, αλλά δίνω βαρύτητα μόνο σ’ αυτά που είναι εμπεριστατωμένα και έχουν στόχο πραγματικά να σε βελτιώσουν. Οι εμπαθείς κριτικές, δεν μ’ αφορούν και δεν δίνω ποτέ σημασία.

Έχουν εκπληρωθεί τα όνειρά σου;
Δεν σταματούν τα όνειρα μου. Κάποια εκπληρώνονται και μετά δημιουργούνται καινούρια όνειρα.

Με δεδομένες τις συγκυρίες, θεωρείς ότι είσαι από τους τυχερούς;
Σ’ αυτή την περίοδο της κρίσης, δεν σταματάω να δουλεύω. Έρχεται η μία δουλειά μετά την άλλη, οπότε ως τυχερό θεωρώ τον εαυτό μου.

Επειδή από το Σεπτέμβρη δουλεύεις ασταμάτητα, είχες χρόνο για την προσωπική ζωή;
Δεν είχα αρκετό χρόνο για τον εαυτό μου, αλλά δεν μου έλλειπε κιόλας. Με ολοκλήρωνε τόσο πολύ το επαγγελματικό μέρος της ζωής μου, που δεν ένιωθα να μου λείπει κάτι.

Ούτε ένας έρωτας σου λείπει;
Όχι, καθόλου.

Η εμφάνιση σε βοήθησε για ό,τι έχεις κάνει;
Δεν αισθάνομαι να έχω παίξει ποτέ ρόλους αυτού που λέμε «ωραίου». Απλά έχω ένα παρουσιαστικό, το οποίο μπορεί να ‘ναι ελκυστικό και να βοηθάει ως προς αυτό, αλλά μέχρι εκεί.

Ήταν εύκολο να αποδείξεις ότι εκτός από εμφάνιση, έχεις και ταλέντο;