Σελίδες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

''Ιφιγένεια εν Αυλίδι''...ξεκινάει περιοδεία!

H 5η εποχή τέχνης, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, παρουσιάζουν την καλοκαιρινή περίοδο, την ''ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Αυλίδι'' του Ευριπίδη.

 Ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής πραγμάτειας, με το ειρωνικό και ταυτόχρονα τραγικό σχόλιο πάνω στη πολιτική σκοπιμότητα,να κυριαρχούν!


Η έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου,στο Φεστιβάλ Βύρωνα,ενώ η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!


Την μετάφραση έχει κάνει ο Κ.Χ Μυρης,ενώ την σκηνοθεσία ο Θέμης Μουμουλίδης. Το σκηνικό έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Πατσας και τα κοστούμια η Παναγιώτα Κοκκορου.Στην μουσική βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βήτα,στους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι:
Αγαμέμνων ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ Πρεσβύτης ΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Μενέλαος ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ Α’ Άγγελος ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Κλυταιμνήστρα ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ Ιφιγένεια ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ Αχιλλέας ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ B’ Άγγελος ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Γυναίκες ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΑΡΕΤΗ ΠΑΣΧΑΛΗ.

Λίγα λόγια για την παράσταση...
«Η παράσταση επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του κειμένου, μέσα σε ένα ποιητικό εικαστικό περιβάλλον, με την σύγχρονη μουσική επεξεργασία του Κ. Βήτα. Ένας πυροβολισμός. Σκοτάδι. Μια γυναίκα νεκρή. Κάπου κοντά σε μια παραλία. Ένα σύνολο γυναικών μάρτυρες του θανάτου, ανακρίνονται. Αυτοκτονία ή δολοφονία. Ο χορός αποκτά πρόσωπο, κάθε γυναίκα εκφράζεται διαφορετικά. Τα χορικά γίνονται το σημείο συνάντησης και αντιπαράθεσης με την ιστορία. Οι ήρωες αναζητούν καθένας τη δική του αλήθεια εκφράζοντας καθένας ένα διαφορετικό κόσμο, που αρνείται πεισματικά να συνυπάρξει με το αυτονόητο… Η έννοια της θυσίας αποκτά πολλαπλές διαστάσεις. Συγγενεύει με τη δολοφονία…»

Η ιστορία...
Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", είναι το προτελευταίο έργο του Ευριπίδη. Πραγματεύεται τη θεϊκή βούληση της Άρτεμης να θυσιαστεί η Ιφιγένεια, κόρη του βασιλιά των Μυκηνών, Αγαμέμνονα, προκειμένου να φυσήξουν ούριοι άνεμοι και να κινήσει ο στόλος των Ελλήνων για την Τροία. Ο πόλεμος γίνεται αυτή τη φορά γιατί ο Πάρις έκλεψε την Ελένη σύζυγο του Μενέλαου, προσβάλλοντας έτσι την Ελλάδα. Ο στόλος των Ελλήνων περιμένει στην Αυλίδα να φυσήξουν οι άνεμοι… Η αρχική απόφαση του Αγαμέμνονα ν’ αποδεχτεί το χρησμό, μέσα σε μία κατάσταση σύγχυσης και πανικού και η ψευδής ανακοίνωσή του για γάμο της Ιφιγένειας με τον Αχιλλέα προκειμένου να οδηγηθεί η Ιφιγένεια στην Αυλίδα, σύντομα ανακαλείται από τον ίδιο. Ωστόσο τελικά, ο Αγαμέμνων, παρά τις ικεσίες της Κλυταιμνήστρας και της Ιφιγένειας, αποφασίζει τη θυσία. Η Ιφιγένεια, καλείται σε μια στιγμή να συνειδητοποιήσει την αμετάκλητη αλλαγή στη ζωή της. Αδύναμη και αηδιασμένη απέναντι στη βία του στρατεύματος, ανυπεράσπιστη, κι αθώα, αποφασίζει, με ένα λόγο ειρωνικό που φτάνει στα όρια του σαρκασμού, να θυσιαστεί οικειοθελώς. Η θυσία αποφασίζεται! Η εκστρατεία θα ξεκινήσει… Η ιστορία συνεχίζεται…

Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Αιμίλιο Παπαθανασίου στην ιστιοπλοΐα.

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου εξασφάλισε το πλήρωμα των Παπαθανασίου - Τσότρα, παίρνοντας την 8η θέση της γενικής κατάταξης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Star που διεξήχθη στην Γαλλία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας, Αιμίλιος Παπαθανασίου με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν στο ξεκίνημα και κατέκτησαν την 8η θέση η οποία τους εξασφάλισε και το τελευταίο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία λοιπόν για την ελληνική ιστιοπλοΐα και τον ελληνικό αθλητισμό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους εκπροσώπους μας στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η τελική  κατάταξη στα σκάφη τύπου Star στο παγκόσμιο του Ιέρ:
1. Robert Scheidt – Prada Bruno (Βραζιλία) 30 βαθμοί ποινής
2. Lain Percy – Adrew Simpson (Μεγάλη Βρετανία) 32 βαθμοί ποινής
3. Michael Hestbaek – Claus Olesen (Δανία) 33 βαθμοί ποινής.
4. Peter O’ Leary – David Burrows (Ιρλανδία) 40 βαθμοί ποινής.
5. Fredrik Loof – Max Salminen (Σουηδία) 43 Βαθμοί ποινής.
6. Flavio Marazzi – Enrico De Maria (Ελβετία) 44 Βαθμοί ποινής.
7. Hamish Pepper – Jim Turner (Αυστραλία) 49 βαθμοί ποινής
8. Αιμίλιος Παπαθανασίου – Αντώνης Τσότρας 50 βαθμοί ποινής.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Στον τελικό του Final 4 της Euroleague ο Ολυμπιακός!!!!

Ελληνικό χρώμα και πάλι στο Final 4 καθώς ο Ολυμπιακός σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε πανάξια την Μπαρτσελόνα με 68-64 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21:00) όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας,η οποία νίκησε τον Παναθηναϊκό με 64-66. Μορφή του αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης, εκπληκτικοί οι Ντόρσεϊ, Πρίντεζης, Παπανικολάου.


Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πολύ διαβασμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα, επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό μέχρι και το τέλος και δεν επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να παίξει το παιχνίδι της. Περιόρισαν τα μεγάλα αστέρια των Καταλανών (Ναβάρο, Λόρμπεκ) και με MVP τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος σημείωσε 21 πόντους πήρε μια παλικαρίσια νίκη και συνεχίζει ακάθεκτος την τρελή πορεία στην φετινή Ευρωλίγκα φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, κάτι που κανείς δεν περίμενε από την φετινή ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν αφού δεν πίστευαν και πολλοί στις δυνατότητές της. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Τζόι Ντόρσεϊ ο οποίος πέτυχε 8 πόντους, αποδείχτηκε καθοριστικός για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ ο "Kill Bill" ήταν ο παίκτης-κλειδί, που έδωσε τη λύση στους "ερυθρόλευκους". Μεγάλη βοήθεια και από τον Γιώργο Πρίντεζη (14π.).

Για την Μπαρτσελόνα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ναβάρο (18π.) ο οποίος αν και με ενοχλήσεις αγωνίστηκε κατά διαστήματα στον αγώνα, ο Ν'Ντονγκ (10π.) και ο Λόρμπεκ (9π.).

Ραντεβού λοιπόν το βράδυ της Κυριακής στο "Σινάν Ερντέμ" της Κωνσταντινούπολης όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και μολονότι δεν έχει την εμπειρία, έχει σίγουρα την καρδιά για να πάρει το τρόπαιο. Νωρίτερα στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό την Μπαρτσελόνα για την 3η και 4η θέση.

Ο Φαίδων Κεφαλέας και η πολιτιστική εκπομπή...

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον "Καφέ με την Ελένη'' (σ.σ. Μενεγάκη) και τώρα θα τον δούμε με την δική του εκπομπή,στην ίδια συχνότητα!Φυσικά, στον ALPHA!

''tospirto.net πυροδοτεί την τέχνη'' είναι ένα site που ξεκίνησε ο Λάκης Λαζόπουλος,έχοντας από πίσω μία δυνατή ομάδα,καιενώ καλύπτει ό,τι τρέχει στον χώρο της τέχνης και του θεάματος. 

Κάπως έτσι, ξεκινά και η...τηλεοπτική έκδοση,με τον Φαίδων Κεφαλέα να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης. Μέσα από την εκπομπή, διάρκειας 5 λεπτών, θα παρουσιάζονται διάφορες προτάσεις που αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για αύριο,Σάββατο 12/5,στις 19:55!

Μάθετε τα πάντα για το ''Αν...'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Η κινηματογραφική ταινία που μας είχε...υποσχεθεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γεγονός.Και ονομάζεται ''Αν...'', ενώ θα βγει τον Νοέμβριο από την Village!

Οι δουλειές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,γίνονται πάντα θέμα συζήτησης.Είτε αφορά την τηλεόραση,είτε το θέατρο.Πλέον,στα ''είτε'' έρχεται να προστεθεί και η κινηματογραφική του δουλειά με τίτλο ''Αν...''.

Η Village,στις 29 Νοεμβρίου,θα παρουσιάσει στις μεγάλες οθόνες το κινηματογραφικό εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με μία ξεχωριστή ερωτική ιστορία, με φόντο την Αθήνα του σήμερα.

Ο έρωτας και η μοναξιά,πάντα θα παραμένουν δύο θέματα προς συζήτηση και πολλές φορές για μελέτη.Άλλωστε,είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας ιστοριών.

Όπως μας ενημερώνει και το πρώτο σχετικό δελτίο τύπου της Village,πρόκειται για ένα παραμύθι.
"Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής. Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. 

Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε. Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή. Ένας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα".

-Μία ερωτική ιστορία σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εποχές… Τι πιο απλό; - Η αλήθεια είναι πως το πιο απλό, είναι και το πιο δύσκολο… 

Στην ταινία εκτός από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθέσια) και την Μαρίνα Καλογήρου θα πρωταγωνιστούν επίσης οι:Γιώργος Κωνσταντίνου,Μάρω Κοντού,Θέμις Μπαζάκα,Μαρία Σολωμού,Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,Τάκης Σπυριδάκης,Φάνης Μουρατίδης,Τάσος Ιορδανίδης.

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου Ηχοληψία: Μαρίνος Αθανασόπουλος Παραγωγή: Village Plus Productions Συμπαραγωγή: ΟΤΕ TV Οργάνωση Παραγωγής: Κώστας Σούσουλας Ημερομηνία Πρώτης Προβολής: 29 Νοεμβρίου Διανομή: Village 

Το σενάριο της ταινίας με τίτλο «Αν...» είναι πρωτότυπο και δεν αποτελεί remake της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 39ο πρωτάθλημα

Χθες βράδυ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος και 15ου νταμπλ της ιστορίας του στην φιέστα που πραγματοποιήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αποθεώθηκε για άλλη μια φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Τιμήθηκε με ξεχωριστό τρόπο και ο αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος.

Από νωρίς το μεσημέρι το γήπεδο Καραϊσκάκη φόρεσε τα γιορτινά του καθώς το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα παλαιμάχων, συνεχίστηκε με αγώνα των ακαδημιών και κορυφώθηκε με την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ομάδα της Σερβίας. Στο ημίχρονο βραβεύτηκε απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο παλιός άσσος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος με την παρουσία του έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα στην βραδιά, αποθεώθηκε από τον κόσμο ενώ παράλληλα στις οθόνες προβάλονταν στιγμές του Γάλλου με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στη συνέχεια όμως τιμήθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε του παρέδωσε ένα κάδρο με την φανέλα του Ολυμπιακού,με όλες τις υπογραφές των παικτών. Ο Ολυμπιακός νίκησε τους Σέρβους με 2-1 με τέρματα των Ντιόγκο,Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό και του Οζέγκοβιτς για τον Αστέρα. Η συνέχεια ήταν μια μεγάλη γιορτή.

Κύματα στην εξέδρα, καπνογόνα να ανάβουν,ο κόσμος να τραγουδάει ασταμάτητα. Λίγο πριν τις 22:00 άρχισε το τελετουργικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την άξια συγχαρητηρίων κίνηση του Ολυμπιακού να τιμήσει τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο,όπου 39 χορευτές έριξαν ένα βαρύ ζεϊμπέκικο προς τιμήν του,με τα μεγάφωνα να παίζουν τη "Ρόζα" και ολόκληρο το γήπεδο να χειροκροτεί, αλλά και τον Κρητικό λυράρη και προσωπικό φίλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιχάλη Κονταρό, να τραγουδά: "Αρχίζομαι και τρελαίνομαι και ο τόπος δεν με βάνει, Πρωτάθλημα και Κύπελλο και φέτος στο λιμάνι. Ποιος είναι αυτός που τόλμησε και τα βαλε μαζί μας, είναι τρελός, τι πολεμά θα δει τη δύναμή μας".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την συνέχεια, πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο : 

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αποστόλης Τότσικας:''Δεν παίρνω και πολύ σοβαρά τον εαυτό μου''

 Από τα πιο παρεξηγημένα "παιδιά" του χώρου,που δεν διστάζουν να πουν τα πράγματα με τ' όνομα τους. Ο Αποστόλης Τότσικας μιλώντας στο ''Down Town'' της Κύπρου, αποκαλύπτει για ποιά θέματα μετανιώνει, για την καλλιτεχνική του αξία, αλλά και για την σχέση του με την γνωστή φωτογράφο,Ρούλα Ρέβη.


Ο Αποστόλης Τότσικας,αρχικά, ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική,λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κλάδος.Χωρίς δισταγμό, απάντησε, ότι μετάνιωσε που υπηρέτησε την μαμά-πατρίδα, αφού πρόκειται για "ένα μίζερο πράγμα.Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ χαζό''.Πολλοί νέοι κατέφευγαν και συνεχίζουν να καταφεύγουν σε αναβολές, τύπου Ι5.''Και τότε έπρεπε να δήλωνα Ι5.Απλώς εκείνη τη στιγμή,ήμουν λίγο φοβισμένος.Δεν ξέρω για ποιό λόγο.Αν ήταν να παρουσιαστώ τώρα στο στρατό,θα έπινα 10 μπουκάλια ουίσκι, και θα πήγαινα να παρουσιαστώ.Θα μου έδιναν κατευθείαν απολυόχαρτο''.

Πώς αντιμετωπίζει ο Αποστόλης τον ρατσισμό:''αυτός είναι τόσο ωραίος, που δεν μπορεί να είναι καλός ηθοποιός''; Ο ίδιος απάντησε πως ''αυτό είναι κάτι που ακούγεται συνέχεια, αν και νομίζω ότι έχω καταλαγιάσει πια, γιατί έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που δεν παίρνω και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό μου.Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι διαφορετικός και να κάνω πράγματα που μ' ανεβάζουν ένα σκαλί πιο πάνω επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά -σαν εμπειρία,σαν οτιδήποτε''

Διαβάστε παρακάτω,περισσότερα:


Αυλαία για τον ''Βαγγέλη'' -Βασίλη- Χαραλαμπόπουλο

Ο τηλεοπτικός ''Βαγγέλης'' είναι η πρώτη σειρά που ρίχνει αυλαία, στο προσεχές διάστημα! Αν και πήγε αρκετά καλά, από άποψη τηλεθέασης, και οι ιθύνοντες το ήθελαν και για 2η χρονιά, κάτι τέτοιο θεωρήθηκε...μη εφικτό.

Έτσι,ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με την τηλεοπτική του παρέα, ετοιμάζονται να μας αποχαιρετήσουν από τις τηλεοπτικές μας οθόνες, την Δευτέρα 21 Μαΐου.

Στο 18ο και τελευταίο επεισόδιο θα δούμε σε ρόλους-guest τους: Βαγγέλη Τάκο (Διονύσης), Ελένη Καλλία (μητέρα Διονύση), Γιολάντα Μπαλαούρα (Γιολάντα), Ρεγγίνα Μανδηλάρη (κοπέλα), Στέφανο Μπλάτσο, οι οποίοι θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο νούμερο 1 της λίστας, του ''Βαγγέλη''.

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης διαλέγει να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο από τη λίστα του. Το νούμερο ένα. Την τελευταία κακή πράξη προτού τον χτυπήσει το αυτοκίνητο και γνωρίσει το κάρμα. Έκλεψε δέκα ευρώ από κάποιον άγνωστο και με αυτά, αγόρασε το ξυστό που τον έκανε πλούσιο. Ψάχνοντας τον άγνωστο, ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να αγοράσει κι αυτός ξυστό με τα δέκα ευρώ. Άρα ο Βαγγέλης, πήρε το ξυστό που θα έπαιρνε ο άλλος. Άρα, τα λεφτά είναι του άλλου και όχι του Βαγγέλη. Έτσι, αποφασίζει να πάρει όλα τα λεφτά από την τράπεζα και να τα χαρίσει στον άγνωστο...

Την διασκευή σεναρίου είχε αναλάβει ο Αποστόλης Τσαούσογλου,ενώ την σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος. Η σειρά βασιζόταν στο ''My name is Earl''.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΘΕΑ προσκαλεί νέους εικαστικούς καλλιτέχνες...

Η Ελληνική Θεαμάτων, μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιχειρήσεις, στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά, νέους -και μη- εικαστικούς καλλιτέχνες.

 Η Ελληνική Θεαμάτων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε νέους εικαστικούς καλλιτέχνες που επιθυμούν να φιλοτεχνήσουν το εξώφυλλο για τον ετήσιο οδηγό του θεάτρου Παλλάς.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, έχοντας πολύ μεγάλη ανταπόκριση ανάμεσα σε νέους γραφίστες και εικαστικούς σχεδιαστές.

Ο οδηγός θα κυκλοφορήσει περί τα μέσα Σεπτεμβρίου σε περίπου 200.000 αντίτυπα, ενώ για τον νικητή ή τη νικήτρια θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τις 27 Ιουλίου 2012 στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ Σκουφά 77 & Στάικου 2, 106 80 Αθήνα τηλ.: 210 36 40 813 Υπόψη: κας Αννέτας Βασιλειάδου 

Οι όροι του διαγωνισμού περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Θεαμάτων. Περισσότερες πληροφορίες : www.ellthea.gr, www.facebook.com/ellthea.gr και στο τηλέφωνο 2103640813.

Ο Σάκης Ρουβάς στο "Thalassa People's stage" από 11 Μαΐου

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Αθήνα και στο "Thalassa people's stage" μετά την τεράστια επιτυχία στο Αθηνών Αρένα αλλά και στην Θεσσαλονίκη, για να απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό σχήμα μαζί με τον Αντύπα σε μια συνεργασία έκπληξη, "παντρεύοντας" το λαϊκό με το ποπ.

Στο μοναδικό αυτό θέαμα συμμετέχουν επίσης οι "Mamacitas on fire" με την εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς και η μοναδική Demy η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια "Μια ζωγραφιά" με τον Μηδενιστή , "Μόνο μπροστά" και "Fallin" τα οποία πρωταγωνιστούν στα ραδιοφωνικά charts.

Το SClub@ Thalassa People Stage θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 11 Μαΐου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.


Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

Πέμπτη
Τιμή φιάλης από 130 Ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar: 10 Ευρώ


Παρασκευή και Σάββατο
Τιμή φιάλης από 140 Ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar: 12 Ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-8982979
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας

Τα ''MAD VMA 2012'' έρχονται για να απογειώσουν το καλοκαίρι

Τα ''MAD video music awards'', το απόλυτο μουσικό γεγονός κάθε καλοκαιριού, παραμένει πιστό στις παραδόσεις του και έρχεται σύντομα...

Αν και οι ιθύνοντες του νεανικού σταθμού MAD,μας έχουν συνηθίσει από πολύ νωρίτερα, να προετοιμάζουν κατάλληλα το...έδαφος,φέτος υπήρχαν ''σενάρια'' που έκαναν λόγο για την μη πραγματοποίηση τους.

Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από την οικονομική κρίση, που όλα ''θυσιάζονται'' στον βωμό της και πολλά project ακυρώνονται, το ένα μετά το άλλο.

Έτσι, από χθες ξεκίνησε να προβάλλεται το πρώτο σχετικό teaser, για την διοργάνωση τους,ανακουφίζοντας τους πιστούς ''θαμώνες'' του απόλυτου -hot- καλοκαιρινού event.

Και φέτος, σίγουρα, θα μας περιμένουν πολλά ανατρεπτικά ντουέτα και εκρηκτικές εμφανίσεις.Προς το παρόν, τα ''μαγειρέματα'' καλά κρατούν! 
 
Παρακολουθήστε σχετικό teaser: