Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Έναρξη για τη... Lov!nk Fashion

Lov!nk Fashion ονομάζεται η νέα, δυναμική εταιρεία ρούχων που προορίζεται για ανθρώπους με αγάπη για τη μόδα, το στυλ και τα tattoo, με την υπογραφή της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, μοιράζεται το προσωπικό της γούστο στη μόδα και η «δυνατή» ομάδα της Lov!nk αναλαμβάνει να υλοποιήσει μία σειρά ρούχων rock chic με casual κομμάτια συνδυασμένα με τα πιο classy outfits της σεζόν.

Χθες, Πέμπτη 30 Μαΐου, η Lov!nk Fashion, συστήθηκε για πρώτη φορά, με ένα fashion show στο The Hub Athens. Έχοντας σχεδιασμένο ένα ειδικό σκηνικό για τις ανάγκες του show, 25 μοντέλα παρουσίασαν τις ξεχωριστές προτάσεις στη μόδα, με πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής, Χριστίνα Σάλτη, Snik κ.ά. σε ρόλους που δεν είχαμε ξανά δει και μουσικές διαδρομές που οδηγούν αποκλειστικά στη Lov!nk Fashion.

Παράλληλα, μέσα από τις δημιουργίες και τη δράση της, η εταιρεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ με κάθε κλικ που θα ολοκληρώνεται η  ηλεκτρονική αγορά, τα κέρδη, θα πηγαίνουν στην ενίσχυση του σωματείου Save a Greek Stray.

Αρχικά τα ρούχα θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα  μέσω του www.lovink.gr .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό.









Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τέσσερις ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις 100 καλύτερες του κόσμου!!

Τέσσερις ελληνικές παραλίες συγκαταλέγονται μεταξύ των 100 καλύτερων του κόσμου στον κατάλογο που δημοσιοποίησε το CNN μετά από ψηφοφορία στο Facebook.


Κορυφαία παραλία στον πλανήτη είναι, σύμφωνα με όσους ψήφισαν, η Γκράντε Ανσε στις Σεϊχέλες, ενώ καλύτερη μεταξύ των τεσσάρων ελληνικών, οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, που βρίσκεται στην 24η θέση των 100.
Αλλες τρεις ελληνικές παραλίες είναι το περίφημο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (32η θέση), ο Μπάλος στα Χανιά (35η) και τα Φαλάσαρνα στον ίδιο νομό, που κλείνουν και τη λίστα των 100.

Δείτε παρακάτω τις τέσσερις ελληνικές παραλίες, καθώς και μερικές από τις καλύτερες του κόσμου που βρέθηκαν στην λίστα του CNN : 

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κ. Αποστολάκης-Π. Βλάχος στους... "Ψύλλους"

Ακόμα δύο ηθοποιοί «έκλεισαν» για να πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη φαρσοκωμωδία «Ψύλλοι στ’ αυτιά» που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας στο Θέατρο Αλίκη.
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Μουτίδου, Μίνα Αδαμάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνος Κακούρης είναι μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί που έχουν συμφωνήσει -όπως πρώτοι σας είχαμε πει-, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, ο Κώστας Αποστολάκης και ο Πάνος Βλάχος, αποτελούν τις νέες «αφίξεις» στον πολυμελή θίασο.
Να σημειωθεί, ότι πρόκειται για μία από τις φιλόδοξες παραστάσεις του χειμώνα, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν προσποιήθηκα κάτι άλλο για να αρέσω»

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Έχοντας αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατώ, η Ευγενία Μανωλίδου έχει δώσει την απαραίτητη προσοχή στις μουσικές της παραστάσεις. Μία απ’ αυτές θα ‘ναι το “Musical, Αγάπη μου». Η ίδια μιλά στη citypress.gr για το νέο της στοίχημα και το άγχος που έχει, τα μιούζικαλ, την τηλεόραση και την πολιτική. Επιπλέον αποκαλύπτει τα επόμενα της σχέδια.
Μετά το «Cinema Paradiso» επιστρέφεις με μία νέα μουσική παράσταση. «Musical, αγάπη μου». Μιλήσε μας για αυτό το εγχείρημα.
Η επιτυχία του χειμώνα με το “Cinema Paradiso” σε όλες τις πόλεις που ταξίδεψε (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κομοτηνή) με έκανε να συνειδητοποιήσω το πόσο πολλή ανάγκη έχει ο κόσμος από μελωδίες γνωστές και αγαπημένες. Τα γνώριμα ακούσματα δημιουργούν την αίσθηση της ζεστασιάς που νιώθει κανείς όταν ξαναβλέπει ένα αγαπημένο του πρόσωπο μετά από πολύ καιρό, ή όταν επιστρέφει σε έναν τόπο από τον οποίο έχει κρατήσει όμορφες αναμνήσεις. Έτσι, πήρα την απόφαση να κάνω ένα βήμα παραπάνω με το “MUSICAL, Αγάπη μου!” και να φτιάξω ένα πρόγραμμα βασισμένο στις πιο αγαπημένες και χαρούμενες μελωδίες γνωστών μιούζικαλ, αλλά και κλασσικών ελληνικών ταινιών. 
Υπάρχει άγχος για την ανταπόκριση που θα έχει αυτό το «στοίχημα»;
Πάρα πολύ άγχος! Θέλω ως άνθρωπος και ως μουσικός να προχωρώ και να εξελίσσομαι συνεχώς, να μπορώ να διασκεδάζω και να ψυχαγωγώ τον κόσμο. Και ό,τι κάνω επαγγελματικά, έχει ως άξονα την ευχαρίστηση του κοινού. Γι' αυτό και αποφάσισα, εκτός από την Αθήνα, να πάω με όλη την ομάδα τη συναυλία μας μια περιοδεία στο Ναύπλιο, στα Ιωάννινα, στους Δελφούς, στη Σπάρτη και στη Σύρο. Καταλαβαίνετε ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα αυτό, έχει άμεση σχέση με τη βιωσιμότητά σου.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στα μιούζικαλ. Πως κρίνετε την εξέλιξη τους στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα, τα μιούζικαλ χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Σε αυτά που έρχονται ως ολοκληρωμένες παραγωγές από το εξωτερικό και σε αυτά που διασκευάζονται στα ελληνικά και παρουσιάζονται ως αυτόνομες παραγωγές. Και στις δύο περιπτώσεις, ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά, οπότε πιστεύω ότι έχουν μια θέση στη διασκέδαση όλων μας.
Έχοντας παρακολουθήσει μιούζικαλ, πιστεύεις ότι οι ηθοποιοί που ανεβαίνουν στη σκηνή είναι οι κατάλληλοι;
Στο εξωτερικό η επιλογή είναι πάντα πολύ αυστηρή και σκληρή. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ακόμα μια σχολή που να εκπαιδεύει ταλαντούχους τραγουδιστές που να είναι συγχρόνως και ηθοποιοί και χορευτές – γιατί στο μιούζικαλ χρειάζονται όλα αυτά. Συνεπώς, δεν είναι πάντα οι πιο κατάλληλοι.
Στην περίπτωση του “MUSICAL, Αγάπη μου!” και οι τέσσερεις ερμηνευτές πληρούν όλες τις προδιαγραφές των μιούζικαλ του εξωτερικού και είμαι πολύ ευγνώμων που είναι μαζί μας.
Το όνομα σου ακούγεται συχνά για νέα τηλεοπτικά project.
Το πέρασμά μου από την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα ήταν σύντομο και έντονο. Προς το παρόν όμως, είμαι τόσο συγκεντρωμένη στη μουσική μου που, πολλά μπορεί να ακούγονται, εγώ όμως ακούω μόνο νότες!
Σε συνεντεύξεις σου έχεις δηλώσει ότι δεν σου λείπει η τηλεόραση και ότι θα  έλεγες «όχι» σε πρόταση. Αυτό σημαίνει ο τηλεοπτικός κύκλος ολοκληρώθηκε;
Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο η μουσική. Τώρα βρίσκομαι πιο κοντά στον κόσμο από ποτέ άλλοτε. Εκεί που μας χώριζε μια απρόσωπη συσκευή, τώρα μας χωρίζει μόνο η σκηνή. Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.
Είσαι ικανοποιημένη από την διαχείριση της δημόσιας εικόνας σου;
Εγώ είμαι αυτό που βλέπετε. Δεν έκανα καμία προσπάθεια να διαχειριστώ κάτι, η εικόνα μου είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου και κατηγορήθηκα ότι ήμουν προσποιητή... Δεν μπήκα όμως ποτέ στη διαδικασία να προσποιηθώ κάτι άλλο για να αρέσω.
Θα αποδεχόσουν πρόταση για να ασχοληθείς με την πολιτική;
Έχω ήδη αρνηθεί τέτοιες προτάσεις, δεν θεωρώ ότι έχω τις γνώσεις ή το ταλέντο για να ασχοληθώ με την πολιτική.
Κατά καιρούς οι πολιτικοί της χώρας –ανάμεσα τους και ο κ. Γεωργιάδης- έχουν δεχτεί επιθέσεις από τον κόσμο. Πώς το κρίνεις;
Ο Άδωνις είναι εξαιρετικά αγαπητός από τον κόσμο. Η μία και μοναδική επίθεση που του έγινε, ήταν οργανωμένη από ομάδα αντιεξουσιαστών και καταγράφηκε επίτηδες για να φανεί – δήθεν – αυθόρμητη. Για τους άλλους πολιτικούς δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω, σε καμία περίπτωση όμως δεν επικροτούμε τη βία για κανέναν απολύτως λόγο. Αυτή που χρησιμοποιούν τη βία, το κάνουν για λόγους εντυπωσιασμού και όχι ουσίας.
Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια;
Αυτό το διάστημα έχω δώσει όλη μου την ενέργεια στην περιοδεία “MUSICAL, Αγάπη μου!” και ελπίζω να πάει καλά και να αρέσει στο κοινό μας, ακόμα περισσότερο και από το “Cinema Paradiso.” Αυτό θα μου δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσω την περιοδεία μας το χειμώνα και σε άλλους προορισμούς. Παράλληλα, θα προσπαθήσω σιγά-σιγά, να συστήσω στον κόσμο και τη δική μου μουσική. Μην ξεχνάτε εξάλλου ότι εγώ βασικά, συνθέτις είμαι...

INFO:
Στις 13/6 οι: Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φιλίας, Ευδοκία Μωυσίδου, υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση της Ευγενίας Μανωλίδου παρουσιάζουν το “Musical, Αγάπη μου”, στο Θέατρο Badminton. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 10ευρώ.
Επίσης οι συντελεστές θα ταξιδέψουν: Ναύπλιο, Φάρος (12/7), Ιωάννινα, Ε.Η.Μ. (16/7), Δελφοί, Φρύνιχος (19/7), Σπάρτη, Σαϊνοπούλειο (24/7), Σύρος, Απόλλων (2&3/8).
Μέρος των εσόδων της συναυλίας στο Badminton θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό οργανισμό. Όλα τα έσοδα της συναυλίας των Ιωαννίνων, θα δοθούν στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς ΕΛΕΠΑΠ και Αντικαρκινική Εταιρεία

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Βίκυ Σταυροπούλου: "Και μόνο που με συγκρίνουν με τη Βλαχοπούλου είναι τιμητικό"

...Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο// στο περιοδικό "Like!"

 Το γέλιο και το αλέγρο του χαρακτήρα της, εκτός από έναν καλόκαρδο και ζεστό άνθρωπο, κρύβουν έναν εργατικό επαγγελματία που δεν φοβάται να "τσαλακωθεί" αλλά και να σταθεί με ειλικρίνεια πάνω σε καλές και κακές κριτικές. Η Βίκυ Σταυροπούλου κάνει τον απολογισμό της για τη φετινή σεζόν και όσα ακούστηκαν για εκείνη, μιλάει για την κρίση, την κατάθλιψη και τις οικονομικές δυσκολίες, παίρνει θέση για την επίθεση που δέχθηκε η Κική Δημουλά και ετοιμάζεται να...σπείρει... Ψύλλους στ' αυτιά!

Έχοντας ολοκληρώσει τις παραστάσεις της «Τρελής, τρελής σαραντάρας», τι αίσθηση σου άφησε η φετινή χρονιά;
Την κατά ευχαριστήθηκα τη φετινή χρονιά! Και ο ρόλος που έπαιξα μου άρεσε πολύ και ένιωθα τους θεατές να φεύγουν ευχαριστημένοι από την παράσταση, μ' ένα πλατύ χαμόγελο. Είναι κάτι που δεν το νιώθεις πάντα, ακόμα και σε παραστάσεις πολύ επιτυχημένες εμπορικά. Και ευτυχώς, και φέτος περνούσαμε πολύ ωραία στα παρασκήνια, μια τρελή - τρελή παρέα ήμασταν όλοι μας.

Υπήρξαν αντικρουόμενες κριτικές. Σε στεναχώρησε κάτι που γράφτηκε;
Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα με έβαζαν σε διαδικασία σύγκρισης με την Ρένα Βλαχοπούλου, ήταν μοιραίο να συμβεί αυτό. Αλλά και μόνο που με συγκρίνουν με την κορυφή, είναι τιμητικό για μένα. Τα όσα γράφονται με απασχολούν τόσο-όσο. Τα ανώνυμα ούτε τα κοιτάω. Τα επώνυμα τα διαβάζω. Αλλά δε θα πάρω στα σοβαρά μια "κριτική" που δημοσιεύεται σ' ένα σάιτ που δέχεται πληρωμένες διαφημίσεις από θέατρα. Ούτε και τη γνώμη ενός "δημοσιογράφου" που παράλληλα (και κρυφά) κάνει δημόσιες σχέσεις σε άλλα θέατρα και άλλους ηθοποιούς. Είναι μικρή η πιάτσα και γνωριζόμαστε πια όλοι...

Τα τελευταία χρόνια σε βλέπουμε σε κωμικούς ρόλους. Το γέλιο είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των όσων βιώνουμε;
Πάντοτε το γέλιο είχα σαν ασπίδα σε όσα μου συνέβαιναν στην προσωπική μου ζωή - και δεν ήταν και λίγα. Έχω περάσει πολλές κρίσεις πριν από την τωρινή και μ' έναν τρόπο το κλάμα γινόταν γέλιο. Καμία κρίση δεν μπορεί να με κάνει να χάσω το γέλιο μου. Το γέλιο μου και το χιούμορ μου τα χάνω μόνο με τους κακούς ανθρώπους.

Λένε ότι οι κωμικοί ηθοποιοί κρύβουν μία μελαγχολία που οδηγεί σε κατάθλιψη. Σε εσένα ισχύει αυτό;
Καλά, δε με λες και καταθλιπτική! Σαν όλους τους ανθρώπους έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου. Αλλά μ' αρέσει όταν είμαι με παρέα, να γελάμε, να περνάμε καλά. Μ' αρέσουν οι φάρσες, μ' αρέσουν τα πειράγματα. Τρελαίνομαι στις διακοπές με το παρεάκι μου να πέφτει πολύ γέλιο.



Έχεις νιώσει να ανταμείβεσαι για όσα έχεις προσφέρει σε φίλους ή στο κοινό που σ’ ακολουθεί;
Η ανταμοιβή από τους φίλους μου είναι ότι είμαστε σχεδόν τριάντα χρόνια μαζί (εννοώ φυσικά από το νηπιαγωγείο!)  Η ανταμοιβή του κόσμου είναι το χειροκρότημα, το ζεστό χαμόγελο, αυτό που βλέπω στα μάτια τους όταν μου μιλάνε στο δρόμο: ότι με νιώθουν δικό τους άνθρωπο.

Οι συντελεστές των σειρών που γίνονται δεν πληρώνονται λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Αισθάνεσαι τυχερή που απουσιάζεις από την τηλεόραση;
Δεν είναι μόνο θέμα τύχης, είναι και επιλογή. Μου έγιναν κάποιες προτάσεις, αν είχα δεχτεί, δε θα' μουν τώρα στην ίδια μοίρα; 

Πιστεύεις ότι θα δούμε… φως στο τούνελ;
Εννοείται! Πάντοτε έβλεπα και το φως στο τούνελ και το ποτήρι μισογεμάτο και το πιάτο επίσης! Δε θα τα ‘βγαζα πέρα αλλιώς, πιστέψτε με!

Έχεις μετανιώσει για τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;
Δεν μετανιώνω για καμία τηλεοπτική σειρά ή εκπομπή ή θεατρική παράσταση στην οποία έχω συμμετάσχει, ακόμα και γι' αυτές που πήγαν άκλαυτες. Ψιλομετανιώνω που πήγα σε κάποιες (ευτυχώς ελάχιστες) εκπομπές ως καλεσμένη. Είναι ένα πάρε-δώσε που αντιμετωπίζω με αμηχανία. Εκείνοι σε καλούν για να κάνει νούμερα η εκπομπή τους κι εσύ πας για να διαφημίσεις την παράσταση που παίζεις. Οπότε πρέπει ανάμεσα σε ζώδια, μόδες, μαγειρικές και χαριτωμενιές να μιλήσεις για την παράσταση, το ρόλο, να μην ξεχάσεις τους συντελεστές κλπ. Εγώ είμαι και αδίστακτη, μέχρι το τηλέφωνο του θεάτρου λέω.

Θα σε ενδιέφερε να  παρουσιάσεις κάποια πρωινή εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι ξανά;
Στο παρελθόν μου έχει γίνει επανειλημμένα η πρόταση για πρωινό αλλά... γενικά δεν είμαι τύπος του πρωινού. Την ώρα που θα έπρεπε να είμαι στο στούντιο, εγώ συνήθως πέφτω για ύπνο. Οπότε δε θα την έβγαζα τη σεζόν. Τα τηλεπαιχνίδια, όμως, μ' αρέσουν πολύ. Το «Taxi Girl» το απόλαυσα! Πολύ θα μ' ενδιέφερε να ξανακάνω τηλεπαιχνίδι.

Πρόσφατα ταξίδεψες μέχρι την Κωνσταντινούπολη, ενώ έχεις δηλώσει ότι θα έπαιζες σε τούρκικη σειρά. Μήπως το ταξίδι κρύβει κάποιο «μαγείρεμα»;
Εντάξει, λοιπόν, θα σας το αποκαλύψω: συζητάω για μια τουρκική σειρά, τεράστια παραγωγή, με γυρίσματα σε Τουρκία, Ελλάδα και λίγη Βραζιλία (για να σπάσει το φολκλόρ). Βασικοί πρωταγωνιστές θα είμαστε εγώ και εκατό δερβίσηδες που θα χορεύουν γύρω μου. Δεν μπορώ να σας πω άλλα προς το παρόν, μόνο τον τίτλο. Θα λέγεται "Σουλεϊγούμαν".

Πώς κρίνεις όλο αυτό τον σάλο που προκλήθηκε με φημολογούμενες δηλώσεις της Κικής Δημουλά περί των μεταναστών στην Κυψέλη;
Έχω την ευτυχία και την τιμή να γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο. Μόνο θλίψη μου προκαλεί όλος αυτός ο οχετός που ξεχύθηκε εναντίον της. Δεν μπορούν, όμως, να την "λερώσουν", είναι πολύ ασήμαντοι, πολύ μικροί για να ρίξουν οποιαδήποτε σκιά πάνω της. Πήραν τα πέντε λεπτά διασημότητας που λαχταρούσαν, τώρα θα ξαναμπούν στα καβούκια τους.   

Είσαι από τις ηθοποιούς που δεν απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Πώς το έχεις καταφέρει;
Με το να μην έχω προσωπική ζωή!

Νιώθεις πλήρης ή αισθάνεσαι να σου λείπει κάτι;
Αισθάνομαι να μου λείπουν τέσσερα κιλά που έχασα με αιματηρή δίαιτα όλο το χειμώνα.

Τον αυθορμητισμό σου τον έχεις «πληρώσει»;
Προς το παρόν, δεν μου έχουν κάνει μήνυση για κάτι ούτε εξώδικο μου έχουν στείλει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κάνω πολλές γκάφες καθημερινά, κάποια στιγμή θα την πατήσω.

Από Οκτώβρη μετακομίζεις στο Θέατρο Αλίκη και θα… σπείρεις «Ψύλλους στ’ αυτιά» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη…
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξαναβρίσκομαι με τον Χρήστο έπειτα από δύο χρόνια σε μια πολύ αστεία φάρσα που θα "κουρδίσει" ο Κακλέας, με τον οποίο ξαναβρίσκομαι έπειτα από έναν χρόνο (από τις "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης"). Θα είμαστε σούπερ θίασος: 12 ηθοποιοί και ένας Πιανίστας που θα παίζει ζωντανά πιάνο κατά τη διάρκεια της παράστασης. Και στον θίασο είναι πολύ αγαπημένοι μου συνεργάτες που έχω ξαναδουλέψει αλλά και άλλοι που λαχταρούσα να βρεθώ μαζί τους στη σκηνή. Ονόματα προσεχώς!

Ότι θα συμπράξεις –ξανά- επί σκηνής με τον Χρήστο σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας;
Δεν είναι τόσο η ασφάλεια όσο η ευτυχία ότι είσαι στη σκηνή μ' έναν άνθρωπο που συνεννοείσαι χωρίς ούτε καν να τον κοιτάξεις. Και παράλληλα ο τρόμος ότι αν μου προκαλέσει νευρικό γέλιο (μ' ένα σαρδάμ του πχ) δε με σώζει τίποτα!

Έχεις βρεθεί σε ανάλογη θέση με την ηρωίδα που θα υποδυθείς; Δηλαδή να υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφος σου σε απατά;
Όχι, παίζω κόντρα ρόλο φέτος. Γιατί να με απατήσει ο σύντροφός μου, τι μου λείπει, σε τι υστερώ; Πού θα βρει καλύτερη; Ποια να συγκριθεί μαζί μου; Μετά από μένα, ποια; Όχι, σας ρωτώ, ποια;

Πόσο εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις στις προσωπικές μας σχέσεις;
Δεν αφήνω εγώ να γίνονται παρεξηγήσεις, δίνω τις εξηγήσεις πολύ γρήγορα και ντιρέκτ: απευθείας στον ενδιαφερόμενο, ούτε μέσω τρίτων ούτε μέσω συνεντεύξεων.

Οφείλεται και στην κρίση που εκτός από τις τσέπες έχει επηρεάσει την επικοινωνία μεταξύ μας;

Όλα στην κρίση θα τα ρίχνουμε; Έλεος! Δηλαδή, πριν από την κρίση ήταν μια χαρά η επικοινωνία μας;