Σελίδες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Οι τελευταίες εξελίξεις για τη νέα σειρά του MEGA!



του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ


Τον δρόμο της υλοποίησης φαίνεται να έχει αρχίσει να παίρνει η ολοκαίνουρια σειρά του MEGA, «Con el Culo al Aire» (μτφ: «Με τα παντελόνια κατεβασμένα»), που προγραμματίζεται να βγει στις οθόνες μας από τον Φεβρουάριο του 2013.

Μετά το αιφνίδιο «stop» στους Βασίλη Ρίσβα-Δήμητρα Σακαλή-Έλενα Σολωμού, το MEGA φαίνεται ότι βρήκε τους σεναριογράφους που θα αναθέσει την προσαρμογή του ισπανικού σεναρίου στα ελληνικά δεδομένα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Σπηλιόπουλος και ο Άγγελος Χασάπογλου, θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη, αυτή, αποστολή, αφού όσοι έχουν δει την πρωτότυπη σειρά, κάνουν λόγο για μία «αρκετά δύσκολη μεταφορά».

Οι δύο έμπειροι σεναριογράφοι, δεν έχουν υπογράψει ακόμα κάποιο συμβόλαιο, οπότε και μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές, τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο σ’ αυτή την τηλέ-ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Magazine of Media, το σεναριακό δίδυμο έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται εντατικά πάνω στο νέο project.

Τέλος, όσον αφορά το πρωταγωνιστικό cast, δεν έχει γίνει ουδεμία –επίσημη- συζήτηση, καθώς «είναι πάρα πολύ νωρίς», όπως αναφέρουν πηγές μέσα από το κανάλι της Μεσογείων. 

Κάτι που ισχύει, αφού μην ξεχνάμε ότι πολλές παραγωγές ξεκίνησαν, ώστε να βγουν στον τηλεοπτικό «αέρα» και τελικώς δεν βγήκαν ποτέ…

Αξίζει να αναφερθεί, ότι, ο Βασίλης Σπηλιόπουλος με τον Άγγελο Χασάπογλου, είχαν συνεργαστεί άψογα στην «Πολυκατοικία» του MEGA, αλλά είχαν καταθέσει και μία νέα σειρά στον ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Κάτια Δανδουλάκη. Ένα «πάντρεμα» ιδιαίτερα ενδιαφέρον, που σας το είχε αποκαλύψει πρώτο το Magazine of Media

Δεν υπάρχουν σχόλια: