Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

"ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ": Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" αλλά και το κοινό είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να δούμε μία κοινή συνάντηση των ζευγαριών. Πολλοί πίστευαν ότι θα το βλέπαμε αυτό να συμβαίνει στο φινάλε, κάτι ωστόσο που δεν θα γίνει. Τουλάχιστον για φέτος, αφού οι θεατρικές υποχρεώσεις των ηθοποιών δεν τους επιτρέπουν να λείψουν για εξωτερικά γυρίσματα σε κάποιο νησί, όπου και θα γινόταν η πολυαναμενόμενη συνάντηση των ζευγαριών λόγω διακοπών. 
Στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου, βλέπουμε τα τρία ζευγάρια να προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΙΔΑ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Σε συζητήσεις με το MEGA βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιώργος Φειδάς, έχοντας ετοιμάσει μία νέα πρόταση για κωμική σειρά, τη σκηνοθεσία της οποίας θα αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv.

Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά ονόματα για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, με επικρατέστερο αυτό της Σμαράγδας Καρύδη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το σενάριο θέλει μία μάνα αγωνίστρια, με παιδιά, να παλεύει για τη ζωή της.

Η σειρά προγραμματίζεται να βγει στις οθόνες τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα ενώ θα έχει διάρκεια 35 λεπτά.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στο Chaplin επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του ο Αργύρης Αγγέλου, παρέα με εκλεκτούς φίλους. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί. 

Το magazineofmedia.blogspot.com εξασφάλισε φωτογραφίες από την βραδιά που ετοίμασαν για τον γνωστό ηθοποιό οι φίλοι του και ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.


Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" Ο Κ. ΡΗΓΟΣ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στο Κτίριο Η της Πειραιώς 260 κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00, η νέα παράσταση-πρόταση του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο λόγος για την "Αρκαδία", η οποία για σήμερα και αύριο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, είναι sold out από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησε η προπώληση. Και όχι άδικα!

Χθες το βράδυ, Κυριακή 15/6, πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα "κεκλεισμένων των θυρών", χωρίς ωστόσο να λείπουν φίλοι του Κωνσταντίνου Ρήγου και άλλων συντελεστών. Ανάμεσά σε αυτούς που έδωσαν το "παρών" ήταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Νανούρης, η Νάντια Μπουλέ, η Ευγενία Δημητροπούλου κ.ά.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΚ-ART

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αρχείων και των εκατό χρόνων από την ίδρυσή τους (1914-2014), τα Γενικά Αρχεία του Κράτους ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και πραγματοποιούν εικαστική έκθεση Γακ-Αrt στις 16 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ. στο κτήριο τους Δάφνης 61 στο Ψυχικό.

Τριάντα ένας καλλιτέχνες επισκέφτηκαν τα ΓΑΚ και εμπνεύστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν νέες εικαστικές γραφές ειδικά για την έκθεση. Προικοσύμφωνα, ψηφίσματα, χάρτες, παλίμψηστα έγγραφα, γράμματα, βιομηχανικά αρχεία, πρόσωπα αρχειονόμων, ιστορικές φυσιογνωμίες, αρχειακοί φάκελοι, φωτογραφίες, προσωπικά αρχεία των καλλιτεχνών αποτέλεσαν το υλικό για τη δημιουργία των έργων που εκτίθενται στην έκθεση, που πραγματοποιείται στην Κεντρική Υπηρεσία των ΓΑΚ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

"ΣΠΙΤΑΚΙΑ" & "MUSHROOM" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Τα "Σπιτάκια" που βρίσκονται στο Γκάζι είναι το νέο στέκι της πόλης και αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε "όλοι οι καλοί, χωράνε".

Πριν από λίγες ημέρες, πλήθος διασημοτήτων βρέθηκαν εκεί ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλια της Ματθίλδης Μαγγίρα και άλλοι για να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν λίγο από τον φόρτο εργασίας.