Σελίδες

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ"!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Με ένα από τα πιο σημαντικά έργα του νεοελληνικού θεάτρου εγκαινιάζεται η "νέα εποχή" του Θεάτρου Παλλάς, όπου πια το "τιμόνι" έχουν αναλάβει ο Διονύσης Παναγιωτάκης με την Έλενα Κούρκουλα.


Το δραματικό ειδύλλιο "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" του Δημήτρη Κορομηλά θα παρουσιαστεί τον χειμώνα στο κεντρικό "στολίδι" της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, όπως αναφέρει και η Μυρτώ Λοβέρδου στο "Βήμα".


Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει στο συγκεκριμένο έργο με πολύ όρεξη, κέφι και σεβασμό, αφού ήταν κάτι που το σκεφτόταν χρόνια. 


Στο ρόλο της "Τασούλας" θα δούμε τη Μαρία Πρωτόπαπα και στο ρόλο της "Στάθαινας" τη Ρένη Πιττακή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com για την ίδια δουλειά έχουν κλείσει και ο Πάνος Βλάχος με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ σε συζητήσεις φαίνεται να βρίσκεται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" είχε παρουσιαστεί και το 1992 στη Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Θεοδοσιάδη με τις Νατάσα Καψαμπέλη- Άννα Συνοδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: