Σελίδες

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ένα από τα φιλόδοξα musical που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο είναι «Οι άθλοι του Ηρακλή», με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά. Την εν λόγω παράσταση θα σκηνοθετήσει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και θα φιλοξενηθεί στο Pantheon Theater.

Αυτή την περίοδο γίνονται οι συζητήσεις για τους υπόλοιπους συντελεστές που θα στελεχώσουν τους «Άθλους του Ηρακλή». Μετά τον Σάκη Ρουβά, ακόμη μία ηθοποιός, «έκλεισε» να πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μπουζιώτη και την «Απαγορευμένη Ατζέντα», πρόκειται για την Ρούλα Πατεράκη, η οποία θα υποδυθεί τον Ευρυσθέα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, το καστ θα συμπληρώσουν η Αγορίτσα Οικονόμου και η Courtney Parker. Ενώ σε συζητήσεις για τον ίδιο ρόλο βρίσκονται η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Ναταλία Δραγούμη. Τον πολυμελή θίασο εκτός από έμπειρους ηθοποιούς, θα απαρτίζουν και χορευτές-χορεύτριες.

Τέλος, τα τραγούδια της παράστασης θα γράψει μεγάλος Έλληνας συνθέτης που συνεργάζεται –και δισκογραφικά- με τον Σάκη Ρουβά, με μεγάλη επιτυχία. Οι πρόβες προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.