Σελίδες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο Χρήστος Σπανός,η ψυχανάλυση και η διαφορετική απάντηση...

Στο προσκήνιο βρέθηκε μία ''ψυχαναλυτική'' συνέντευξη που είχε δώσει πριν από 2 περίπου χρόνια,ο Χρήστος Σπανός.Εμείς,σας παραθέτουμε το ''τεστ'' που του είχε γίνει τότε,αλλά και τι μας δήλωσε σε ερώτηση:Aν έχει αλλάξει κάτι από τότε...

Ο τηλεοπτικός ''Περικλής'',όπως θα ξέρετε,δεν είναι πατέρας μόνο για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς (''Πίσω στο σπίτι''),στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Έχει μία κόρη,την μικρή Μαρίνα,η οποία μεγαλώνει μέσα σε ένα απόλυτα καλλιτεχνικό περιβάλλον.Από την μία ο πατέρας της...ηθοποιός και από την άλλη,η μητέρα της,Μελίνα Παιονίδου,υπεύθυνη στο Εθνικό Θέατρο για μουσική διδασκαλία και πολλά άλλα!Όπως είχε εξομολογηθεί,την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μικρή Μαρίνα,ένιωσε την απόλυτη ευτυχία,ενώ υπάρχουν τέτοιες στιγμές ευτυχίας διαφορετικές και υποκειμενικές για τον καθένα.Μάλιστα το γεγονός αυτό,το θεωρεί και την μεγαλύτερη επιτυχία του!

Φοβάται τον θάνατο,θα ήθελε να έχει το προαίσθημα του κινδύνου και να συνεχίσει να εμπιστεύεται την όραση του!Αν του δινόταν η ευκαιρία να αλλάξει κάτι επάνω του;Θα ήταν η δυνατότητα να γίνει πιο ήρεμος.

Παραμένει βιαστικός άνθρωπος,εκτιμά την ειλικρίνεια και το χιούμορ στα δύο φύλλα,ενώ του αρέσει να έχει στο πλευρό του φίλους,που όταν τους χρειάζεται είναι εκεί!


Κάντε κλικ για να διαβάσετε τις υπόλοιπες ''ψυχαναλυτικές'' ερωτήσεις,αλλά και τι δήλωσε στο Magazine of media,σε ερώτηση αν έχει αλλάξει κάτι από τότε...και τι είναι αυτό!

Χωρίς Ζώγια Σεβαστιανού το ''Πίσω στο σπίτι'' και με μείωση budget...

Το ''Πίσω στο σπίτι'' θα συνεχίσει για 2η χρονιά,με τα μέχρι τώρα δεδομένα,αλλά με απώλειες.Τι είδους απώλειες είναι αυτές;Οικονομικής φύσεως,αλλά και...ηθοποιών!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Magazine of mediaΖώγια Σεβαστιανού που υποδύεται την οικονόμο,στην επιτυχημένη σειρά του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει και την 2η χρονιά στην θέση της!

Στις αρχές λειτουργίας του blog,σας είχαμε βάλει ένα quiz.''Ποιά γνωστή ηθοποιός ''απειλεί'' με αποχώρηση;''(http://magazineofmedia.blogspot.com/2012/03/blog-post_1303.html),σας είχαμε ρωτήσει!Και έφτασε η ώρα για την απάντηση!

Η σειρά που φέρνει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα (στο σενάριο) και του Σπύρου Ρασιδάκη (στην σκηνοθεσία),με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σαιζόν!

Στον δεύτερο κύκλο,θα παραμείνουν μόνο τα μέλη της οικογένειας,χωρίς να λείπουν  διάφορα guest!Όσο για τον ρόλο της οικονόμου;Δεν  προβλέπεται κάποια αντικατάσταση...
Η γνωστή ηθοποιός,για διάφορους λόγους,σκέφτεται να μην συνεχίσει την συνεργασία με την σειρά,αλλά και το MEGA,χωρίς να είναι κάτι οριστικό.

Σ' αυτό,ήρθε να προστεθεί και η μείωση budget που ''επιβάλλει'' η ελεύθερη...πτώση της διαφημιστικής δαπάνης.Έτσι,η παραγωγή του ''Πίσω στο σπίτι'',από εκεί που κόστιζε 64.000ευρώ,θα πρέπει να κατέβει στις 40.000-50.000ευρώ.


Να σημειωθεί,ότι η οικογενειακή κομεντί,είναι η μοναδική σειρά που πήρε παράταση επεισοδίων (+2) για τη φετινή σαιζόν,ενώ μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας  πραγματοποιούνται  τα τελευταία γυρίσματα του πρώτου κύκλου.Μάλιστα,το φινάλε κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό,γιατί πρόκειται να συμβούν διάφορα ευτράπελα...


Και η συνέχεια;Στα τηλέφωνα για την οριστική απάντηση του Μεγάλου Καναλιού...

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Ο ''Γενικός γραμματέας'' έρχεται με νέο...''αίμα''

Οι απόφοιτοι του 3ου έτους,του Εθνικού Θεάτρου,ετοιμάζονται να ανέβουν στην σκηνή,διεκδικώντας μία θέση στην...αγορά εργασίας!Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την ερχόμενη Παρασκευή...

...30 Μαρτίου,στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (Πειραιώς 35).Ο Γιώργος Μαργαρίτης ανεβάζει τον ''Γενικό Γραμματέα'', ενώ παίζουν οι τριτοετείς σπουδαστές της δραματικής σχολής.

 Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Κατερίνα Καραγεωργίου, Σοφία Κόκκαλη, Χρήστος Κοντογιώργης, Λάμπρος Κτεναβός, Αρης Μπαλής, Μιχάλης Πανάδης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Φίλιππος Παπαχριστοδούλου, Αθανασία Σιδέρη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Ρίνο Τζάνι, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ιώβη Φραγκάτου, Αντωνία Χαραλάμπους και Αντρη Χατζηχριστοδούλο, ονομάζονται οι υποψήφιοι που σε λίγους μήνες θα διεκδικούν μία θέση στον χώρο της υποκριτικής.

Πρόκειται για ένα έργο του Ηλία Καπετανάκη,που είναι κυρίως πολιτική σάτιρα-του 19ου αιώνα-,αλλά μοιάζει σαν να έχει γραφτεί για σήμερα...

Κωμωδία μετ΄ασμάτων, και ήρωα τον πλούσιο επαρχιώτη Λάμπρο που ονειρεύεται αξιώματα και τη «μεγάλη ζωή» της Αθήνας είναι ο «Γενικός Γραμματέας». Το εισιτήριο του για την πρωτεύουσα δεν είναι άλλο από την υποστήριξή του στον τοπικό βουλευτή με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο.

Τον πόθο του αυτό, τον μοιράζεται με τη γυναίκα του, Πηνελόπη, που επίσης προσβλέπει σε ένα υψηλό αξίωμα για τον σύζυγό της. Κι όσο εκείνος θα διαπλέκεται στους μηχανισμούς του πελατειακού κράτους, εκείνη θα στροβιλίζεται με χάρη στα αριστοκρατικά σαλόνια.

Σατιρίζοντας ανελέητα την πολιτική και την κοινωνική διαφθορά, ο συγγραφέας σχολιάζει και τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά στον οικογενειακό βίο.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Κονομή Διασκευή τραγουδιών - Μουσική διδασκαλία: Μελίνα Παιονίδου Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός 

Το έργο θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο,στις 20:30,έως τις 28/4.Η είσοδος είναι δωρεάν,ενώ θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.Η διανομή ξεκινάει μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ΕΛΛΘΕΑ τώρα και στα κινητά...

Ακόμα μία νέα υπηρεσία δημιούργησε η Ελληνική Θεαμάτων,ώστε να διευκολύνει τους θεατές για την εκάστοτε θεατρική έξοδο.

Μια νέα εφαρμογή είναι στη διάθεση των θεατών που επιθυμούν να ενημερώνονται για τις θεατρικές παραστάσεις της Ελληνικής Θεαμάτων από το κινητό τους. 

Μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας, αρκεί να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα android. 

Πως: Επιλέγετε το εικονίδιο Play Shop και γράφετε στο πεδίο εύρεσης Ελληνική Θεαμάτων. Ή συνδέεστε στο internet, πληκτρολογείτε play.google.com/store και γράφετε στο πεδίο εύρεσης Ελληνική Θεαμάτων. Αυτό είναι αρκετό για να έχετε το πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων της Ελληνικής Θεαμάτων πάντα μαζί σας. 

Στην έκδοση αυτή μπορείτε στη στιγμή να πληροφορηθείτε για τις παραστάσεις που παίζονται, μία σύντομη περιγραφή, τις μέρες και τις ώρες έναρξης, φωτογραφίες, και βέβαια να κλείσετε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά το εισιτήριο σας. Το πρόγραμμα δεν απαιτεί συνεχή σύνδεση στο internet. 

Η σύνδεση χρειάζεται μόνο όταν κάνετε ανανέωση στην ενημέρωση σας (update) όπου και όποτε εσείς θέλετε.

''Γυάλινος κόσμος'':Κέρδισε το στοίχημα και πάει για 2η χρονιά...

Γεμάτο είναι κάθε μέρα το θέατρο ''Δημήτρης Χόρν'',επί της οδού Αμερικής,που την φετινή καλλιτεχνική περίοδο έχει ανέβει ο ''Γυάλινος κόσμος'' του Τένεσι Ουίλιαμς.Η επιτυχία και το ''εισιτήριο'' για 2η χρονιά...

 Η ''Ηρώ'' και η Ελληνική Θεαμάτων,την φετινή καλλιτεχνική περίοδο,παρουσίασαν και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν μέχρι τις 8/4,ένα δύσκολο και (λίγο) απαιτητικό έργο.

Ο λόγος για τον ''Γυάλινο κόσμο'' του Τένεσι Ουίλιαμς,ο οποίος έχει την σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου,ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη Ναταλία Τσαλίκη,τον Αντίνοο Αλμπάνη,την Αμαλία Νίνου και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά.

Μάλιστα,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,η επιτυχία του συγκεκριμένου έργου οδήγησαν σε κοινή απόφαση τους συντελεστές,εκτός απροόπτου,να το ξανά ανεβάσουν και τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στο θέατρο ''Δημήτρης Χορν''.

Για όσους δεν το 'χετε δει,μπορείτε να πάτε τις εξής ημέρες:
ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη: 20.00 Πέμπτη: 21.00 (λαϊκή) Παρασκευή: 21.00 Σάββατο: 21.00 Κυριακή: 20.00

Τέλος το "Made in Star" , ξεκινά η..."Μεσημεριανή Μελέτη"

Αλλαγή τηλεοπτικής σκυτάλης στο Star καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "TV Zapping", η Ελεωνόρα Μελέτη θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού αντικαθιστώντας τη Νικολέττα Ράλλη που χάνει την εκπομπή της. 

Η αλλαγή αναμένεται να γίνει από τις 23 Απριλίου καθώς το κανάλι κυρίως για οικονομικούς λόγους, θα διακόψει το ζωντανό του πρόγραμμα μετά το Πάσχα.

Τα άσχημα νέα όμως δεν είναι μόνο για τη Νικολέττα Ράλλη, αλλά και για πολλά άτομα που εργάζονταν για την εκπομπή.

Παρ'όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κανάλι θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του τη Νικολέττα Ράλλη και να της προτείνει μια νέα συνεργασία σε κάποιο νέο project από τη νέα σεζόν.

ΠΗΓΗ :  http://www.tvzapping.gr                                                      

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι ''Οικογενειακές ιστορίες'' αλλάζουν...στο ''ψυγείο''

Επιστρέφει το ''real life'' πρόγραμμα στον ALPHA,χωρίς να λείπουν κάποιες αλλαγές! Ποιές είναι αυτές και τι γίνεται με τις ''Ιστορίες'';

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το real life πρόγραμμα του ALPHA,''Οικογενειακές ιστορίες'',οι αρνητικές κριτικές άρχισαν να ''πέφτουν...σύννεφο''.

Κι ενώ γραφόντουσαν διάφορα,οι ιθύνοντες της Κάντζας συνέχισαν την προβολή,αφού πολλοί τηλεθεατές ήταν αυτοί που το έβλεπαν,χαρίζοντας στον σταθμό υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φέτος,αν και είχε αποφασιστεί η συνέχεια του εν λόγω προγράμματος,ξαφνικά,όλα ''πάγωσαν'' και δεν είχαμε τίποτα νεότερο.Σύμφωνα με πληροφορίες,όμως,οι ''Οικογενειακές ιστορίες'' αν και εξακολουθούν να παραμένουν ''παγωμένες'' έχουν υποστεί κάποιες αλλαγές.

Η βασικότερη είναι η αλλαγή εταιρείας παραγωγής.Από την Constantin Entertainment,πέρασε στα ''χέρια'' της Plus Productions,ενώ ακούγεται έντονα ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν,θα αντικατασταθούν από επαγγελματίες ηθοποιούς.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Ο ''Κατάδικος'' που...σπάει ταμεία

Ευτυχισμένη νιώθει η Ελένη Ράντου για την μεγάλη "αγκαλιά" του θεατρόφιλου κοινού στον...''Κατάδικο'' φόβο που παρουσίαζει με μεγάλη επιτυχία.Οι αποφάσεις έχουν σχεδόν ''κλειδώσει'' για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο...

 Από τις ηθοποιούς που κρύβουν πολλά ταλέντα και το δείχνουν σε κάθε τους δουλειά,είτε τηλεοπτική είτε θεατρική,η Ελένη Ράντου δεν φοβάται να ρισκάρει!

Σε μία περίοδο που όλα καταρρέουν,η γνωστή ηθοποιός,μαζί με τη Σάρα Γανωτή και τον Νίκο Σταυρακούδη,ανεβάζουν στο θέατρο ''ΔΙΑΝΑ'' τον ''Κατάδικο μου''.

Ένα έργο που διαπραγματεύεται ένα από τα συναισθήματα που νιώθουμε όλοι μας, τα τελευταία χρόνια. Τον φόβο!

Το θεατρόφιλο κοινό,''αγκάλιασε'' από την πρώτη στιγμή το συγκεκριμένο έργο,με αποτέλεσμα η αίθουσα κάθε βράδυ να είναι γεμάτη (!) και οι συντελεστές, να συμφωνούν, να συνεχίσουν τον ''Κατάδικο'' και για 2η χρονιά,εκτός απροόπτου.


Γι αυτό λοιπόν,όσοι είστε φαν των καλών παραστάσεων,αλλά και της Ελένης Ράντου,Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη,Ορφέα Αυγουστίδη,Μιχάλη Ιατρόπουλου κ.ά.,κλείστε έγκαιρα θέσεις...

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Αποκλειστικό.Η Σμαράγδα Καρύδη...''Πίσω στο σπίτι''!

 Μπορεί να μην πραγματοποιούνται διάφορα τηλεοπτικά σχέδια που έχουν καταξιωμένοι δημιουργοί της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς,όμως,η Σμαράγδα Καρύδη δεν πτοείται και,έτσι, επιστρέφει σύντομα με κόντρα-ρόλο στην οικογενειακή κομεντί του MEGA!

 Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της,η Σμαράγδα Καρύδη,έχει τον τρόπο να ''κλέβει'' πάντα τις εντυπώσεις.

Μετά την κομεντί του ΑΝΤ1,''Φίλα τον βάτραχο σου'',δεν την είδαμε σε κάποια σειρά με μόνιμο ρόλο ή και σε άλλες περιπτώσεις δεν καρποφόρησαν τα σχέδια που είχαν καταξιωμένοι δημιουργοί για την γνωστή ηθοποιό.Η ίδια,όμως, δεν βιάζεται καθόλου,καθώς θέλει να κάνει σωστές επιλογές.

Έτσι,μετά τον ''Πόλεμο των άστρων'',σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μagazine of media,ετοιμάζεται να κάνει ένα μικρό πέρασμα στο 20-21ο επεισόδιο,της επιτυχημένης σειράς του MEGA,''Πίσω στο σπίτι''.Εκεί,θα υποδυθεί με ιδιαίτερη μαεστρία μία...μαφιόζα (εντός & εκτός εισαγωγικών) που θα κάνει άνω-κάτω την οικογένεια Ακίνδυνου,σύμφωνα με το σενάριο της Ρένας Ρίγγα.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

''Poker face'' έρχεται στους κινηματογράφους...

Μία νέα ταινία,ελληνικής παραγωγής,ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους με δυνατά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την υπογραφή του Χρήστου Δήμα.

"Poker face" λέγεται η νέα ταινία που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Δήμα και πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα,όπως: Άλκης Κούρκουλος,Δημήτρης Πιατάς,Αντώνης Καφετζόπουλος,Γιάννης Μποσταντζόγλου και άλλοι.

Στο ''Poker face'' πρωταγωνιστούν επίσης,ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Εύη Σαουλίδου,ενώ σε ρόλους guest θα δούμε τους: Δάφνη Λαμπρόγιαννη,Ρένο Χαραλαμπίδη,Νίκο Βουρλιώτη,Στάθη Παναγιωτόπουλο,Τζένη Θεωνά
 
Η επίσημη πρώτη για την προβολή της ταινίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Μαΐου,ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διανομή του τρέιλερ.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την υπόθεση και τους συντελεστές της ταινίας,καθώς και για την προβολή του trailer!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η συνέντευξη τύπου ήταν για...''Απατεώνες και τζέντλεμαν''

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης γίνονται ''Απατεώνες και τζέντλεμεν'',για τις ανάγκες της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας,μαζί με 10.000 θεατές! Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και τα είπαν όλα...

Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συναντιούνται στην μεγάλη σκηνή του ''Παλλάς'' και γίνονται...''Απατεώνες και τζέντλεμαν'', με την υπογραφή της Ελληνικής Θεαμάτων.

Σήμερα το μεσημέρι,στο φουαγιέ του Παλλάς,πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των συντελεστών,δίνοντας μία εικόνα για το τι πρόκειται να δούμε από τις 30 Μαρτίου.Εκεί,ήταν όλοι οι συντελεστές,σε ευχάριστη διάθεση.Οι μόνες απούσες ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έπρεπε να βρίσκεται στην Κύπρο για την παρουσίαση ενός project και η Γιάννα Παπαγεωργίου που έκανε γυρίσματα για την ''Κλινική περίπτωση''.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τα όσα ειπώθηκαν...

Οι ''Ιδιωτικές ζωές'' πάνε Θεσσαλονίκη!

Στην τελική ευθεία οι παραστάσεις των ''Ιδιωτικών ζωών'' στη Β' σκηνή του θεάτρου ''Άλμα''.Οι συντελεστές ετοιμάζουν βαλίτσες για...Θεσσαλονίκη!

Οι παραστάσεις του έργου «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ» του Νόελ Κάουαρντ, από το Θεατρικό Οργανισμό S.Τ.Ε.P., ολοκληρώνονται την Κυριακή 8 Απριλίου στη Β’ σκηνή του θεάτρου ΑΛΜΑ. 

Από την Τετάρτη 18 Απριλίου θα παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ (πλατεία ΧΑΝΘ -πλευρά Τσιμισκή-, τηλ: 2310-423925) για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. 

Το πιο γνωστό έργο του κορυφαίου Βρετανού θεατρικού συγγραφέα, που θίγει με κωμικό τρόπο τον παραλογισμό του έρωτα, θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν η Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Ορέστης Τζιόβας και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου. 

Λίγα λόγια για το έργο: 
Ο Έλιοτ (Τάσος Ιορδανίδης) και η Αμάντα (Θάλεια Ματίκα) χωρίζουν, παίρνουν διαζύγιο, παντρεύονται αντίστοιχα τη Σίμπιλ (Νικολέτα Κοτσαηλίδου) και το Βίκτορ (Ορέστης Τζιόβας) και φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν, όμως, αφού και τα δύο ζευγάρια διαλέγουν το ίδιο μέρος και το ίδιο ξενοδοχείο. Αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών και επικίνδυνων επεισοδίων, που θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής ένα ξέφρενο ερωτικό γαϊτανάκι. 

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

''Το χωνί'':Έρχεται από την 25η Μαρτίου...

Nέα εφημερίδα ετοιμάζεται να...κρεμαστεί στα μανταλάκια των περιπτερων, από την ερχόμενη Κυριακή!

 "Το χωνί". Έτσι θα ονομάζεται η νέα κυριακάτικη εφημερίδα που φέρει την υπογραφή του Μάνου Κακλαμάνη, Γιώργου Χριστοφορίδη και Δημήτρη Καζάκη.

Πρόκειται για μία αντιμνημονιακή εφημερίδα,όπου είναι η ''εφημερίδα των πολιτών και των κινημάτων'',όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή 25η Μαρτίου,η εφημερίδα θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας.Εμείς,ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα...

Επιτυχημένα...''Τερατώδη προβλήματα''

Τα ''Τερατώδη προβλήματα'' σ' ένα λοφτ δεν σταματούν έτσι εύκολα και αυτό το ξέρουν οι φιλοξενούμενοι του δόκτωρ Βίκτωρ Φράνκεστάϊν.

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας-παρωδίας,''Τερατώδη προβλήματα'', που ανεβαίνουν στην Β' σκηνή του θεάτρου ''Άλμα''.

Το ομώνυμο έργο του Μάρτιν Ντάουνινγκ έχει ''κλέψει'' τις εντυπώσεις,αφού προκαλεί συνεχόμενο γέλιο.

Μία ομάδα νέων ηθοποιών,αποτελούμενη από:Ανδρέα Κοντόπουλο,Αποστόλη Τότσικα,Απόλλωνα Μπόλα,Νικολέτα Θωμά,Φαίη Ζαρμπή,Γιάννη Παπαθανασίου,Αντώνη Αντωνάκο,Ηλιάνα Γαϊτάνη,προσφέρουν 95' απομάκρυνσης από τα καθημερινά...''Τερατώδη προβλήματα''.

Οι παραστάσεις ολοκληρώνονται σε λίγες εβδομάδες,οπότε,όσοι είστε λάτρεις των cult κωμωδιών τρέξτε στην οδό Ακομινάτου 15.

Στην τελική ευθεία ο...''Αμερικανικός Βούβαλος''

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώνει τις παραστάσεις του,ο "Αμερικανικός Βούβαλος" στο θέατρο ''Πορεία''.

Το ομώνυμο έργο του David Mamet,''αγκαλιάστηκε'' θερμά από το θεατρόφιλο κοινό και ύστερα από μία επιτυχημένη σαιζόν ρίχνει αυλαία.

Μέχρι τις 8 Απριλίου θα βρίσκεται στο θέατρο ''Πορεία'',ο ''Αμερικανικός Βούβαλος'' που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Ταρλόου και πρωταγωνίστησαν οι: Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Γάλλος και ο Παναγιώτης Καλαντζής.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο από το παλαιοπωλείο του Donny (σκηνικό Ελένη Μανωλοπούλου), ας σπεύσουν στο Bazaar που διοργανώνει το Θέατρο Πορεία την Δευτέρα 9 Απριλίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα. 

Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10€ ενιαία είσοδος Σάββατο και Κυριακή: 15€ και 10€ (φοιτητικό) Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Κυριακή 19:30 Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 21:00 Πληροφορίες: Θέατρο Πορεία Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 Τηλ: 2108210991 www.poreiatheatre.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σήμερα το μεγάλο ντέρμπυ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπυ της 25ης αγωνιστικής το οποίο ίσως και να κρίνει το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +4 από τον αιώνιο αντίπαλό του και να έχει την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά στο +7.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην διεκδίκηση του τίτλου μετά και από την ήττα του από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική βάζοντας έτσι "φωτιά" στο πρωτάθλημα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού : Καρνέζης, Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Τοτσέ και Μπιάρσμιρ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Μέταλιστ και τον αποκλεισμό από το Europa League και να επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις, αυξάνοντας κι άλλο την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, αφού ήδη βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής όπως και οι Ντιόγο και Φετφατζίδης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν οι Μέγιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζιμπούρ.

Οι ''Δούλες'' ξανά έρχονται με νέο ''αίμα''

Η ομάδα "Μπλε ρόδο" ανεβάζει σε λίγες μέρες τις "Δούλες" του Ζαν Ζενέ!Μπορεί,οι προηγούμενες ''Δούλες'' να έριξαν αυλαία πριν μήνες,ωστόσο το νέο ''αίμα'' είναι εδώ!

Η ομάδα «Μπλε ρόδο» παρουσιάζει την Κυριακή 25 Μαρτίου, για μία εμφάνιση, το αριστούργημα του Ζαν Ζενέ, «Δούλες», σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη και σκηνοθεσία Λαγού Ράνιας-Λούκατσελ Κλαούντιας.

Λίγα λόγια για το έργο: Οι «Δούλες» είναι ένα έργο πολύπλοκο και μυστηριώδες. Το μοναδικό θεατρικό έργο του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα & σκηνοθέτη, με ηρωίδες γυναίκες.

Ανήκει στο θέατρο παραλόγου και είναι σταθμός στην πορεία του. Γράφτηκε το 1942 και είναι εμπνευσμένο από ένα αληθινό έγκλημα. Οι αδελφές Κλαίρη και Σολάνζ είναι οι δυο υπηρέτριες που ζουν μια καθημερινότητα μοιρασμένη ανάμεσα στο μίσος και στην αγάπη, στον θαυμασμό και στον φθόνο για την Κυρία και για τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την συνέχεια...