Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Αποστόλης Τότσικας σε μία ανατρεπτική, ροκ συνέντευξη!!

Ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε μια συνέντευξη γεμάτη μουσική και heavy metal στο rockyourlife.gr και ανακοινώνει πως θα είναι ο νέος ντράμερ ενός ελληνικού συγκροτήματος, των "Need".

Όσοι γνωρίζετε τον Αποστόλη θα γνωρίζετε επίσης και την μεγάλη του λατρεία για την μουσική, και ειδικά την ροκ. Ο ίδιος μίλησε στο rockyourlife.gr, στο οποίο εκτελεί και χρέη..αρθογράφου εδώ και μερικούς μήνες με την δική του μόνιμη στήλη, για την πρώτη του επαφή με την μουσική στον Βόλο, τα ακούσματά του, τους..."heavy metal" ρόλους του και την ελληνική ροκ μουσική.

Επίσης, μας αποκάλυψε πως θα είναι ο νέος ντράμερ του ελληνικού συγκροτήματος "Need" με live εμφανίζεις και άλμπουμ να έρχονται, και φυσικά δε θα μπορούσε να αντισταθεί στα αγαπημένα του ντραμς, στα οποία μας έδειξε και το πολύ καλό του ταλέντο.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη :

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Sold out «Τα βαφτίσια» και στο γέλιο!

Στο Θέατρο «Κιβωτός» (Πειραιώς 115, Γκάζι) παρουσιάζεται μία από τις sold out επιτυχίες του καλοκαιριού δια χειρός Νίκου Μουτσινά & Τζένης Διαγούπη. Ο λόγος για «Τα βαφτίσια», τα οποία ανήκουν στη λίστα με τις λίγες παραστάσεις που είναι καθημερινά γεμάτα, χωρίς να υπάρχουν άδεια καθίσματα.


«Τα βαφτίσια» είναι μία τρελή κωμωδία που έχει μουσική, χορό, έρωτες, παρεξηγήσεις, αντιζηλίες, διαμάχες, τσακωμούς, μυστικά και αποκαλύψεις, ενώ όταν όλα είναι ένα βήμα πριν την αποκάλυψη, ένα είναι το ερώτημα που επικρατεί: Θα γίνουν τελικά… τα βαφτίσια;
Με τους: Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Αργύρη Αγγέλου, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους και όλη τη θετική ενέργεια τους, μας μεταφέρουν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, χαρίζοντας δύο ώρες γέλιου και τρέλα.
Για να βγει το αποτέλεσμα που θα δείτε στο Θέατρο «Κιβωτός», σημαντική ήταν η συμβολή της Λίας Ασβεστά στα λειτουργικά σκηνικά, της Έβελυν Σιούπη στα εξαιρετικά κοστούμια και οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.
Τέλος, να σας αναφέρουμε, ότι «Τα βαφτίσια» θα πραγματοποιούνται έως τις 28 Απριλίου, ενώ μετά θα πάνε περιοδεία σε επιλεγμένες «πιάτσες», περί των 35 πόλεων, υπολογίζουν οι συντελεστές, όπου και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της παράστασης.

Η υπόθεση:
Να τους συστήσουμε: Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη- Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια), γονείς του μικρού παιδιού που βαφτίζεται. Ο αδελφός του Σωτήρη (Αργύρης Αγγέλου) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο. Η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση). Μια παρέα σύγχρονης νεοελληνικής τρέλας, που υπόσχεται άφθονο γέλιο...


Πρόγραμμα παραστάσεων:
Τετάρτη & Κυριακή 20:00
Πέμπτη & Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:15 & 21:15
Κυριακή 20.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
17€ (γενική είσοδος), 19€ (Σάββατο βραδινή & Κυριακή), 15€ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων).
Διατίθενται εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 8 € σε περιορισμένο αριθμό (πλην Σαββάτου βραδινής) και μόνο για προαγορά από το ταμείο του Θεάτρου.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Το πέρασμα…» της Νατάσσας

Μία από τις μουσικές παραστάσεις που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι «Το πέρασμα των μάγων» των Θέμη Καραμουρατίδη-Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με τη Νατάσσα Μποφίλιου στη σκηνή του «Kyklos live stage» (Ιερά Οδός 74, Βοτανικός).


Οι  6 εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αφού κάθε Σάββατο είναι sold out. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος αποτελούν μία «δεμένη» ομάδα, με κοινούς κώδικες επικοινωνίας και με τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή; Όλα είναι πολύ καλά δουλεμένα και τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο εξελίσσονται και πάνε ένα βήμα παραπάνω… Και γι’ αυτό ο κόσμος τους επιβραβεύει σε κάθε τι καινούριο που κάνουν.
Κάθε Σάββατο, λίγο μετά τις 22.30, η Νατάσσα Μποφίλιου συναντά τον Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και τους πέντε μουσικούς τους και χαρίζουν μαγικές βραδιές. Βέβαια, αν θα ‘πρεπε κάποιος να περιγράψει τα συναισθήματα του όταν βλέπει όλο αυτό που συμβαίνει επί σκηνής, θα ‘λεγε ότι είναι ένα puzzle συναισθημάτων: Γέλιο, λύπη, δύναμη, νοσταλγία, συγκίνηση, αισιοδοξία.
Μέσα σε μία τρίωρη παράσταση, η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, κάνει μία αναδρομή στην δεκαετή πορεία τους. Η Νατάσσα, κατεβαίνει τη σκάλα, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, ενώ ακούγονται οι πρώτες νότες από το «Κρύψου», για να ακολουθήσει η «Ασπιρίνη» και εν συνεχεία το «Σιγά μην κλάψω». Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλα αγαπημένα τραγούδια, όπως: «Η Μαριάνθη των ανέμων», «Παρέα», «Κοίτα εγώ», «Με τσιγάρα βαριά», «Λοχαγός έρωτας» κ.ά, αλλά και διάφορες μικρές ιστορίες που έδιναν μία άλλη νότα στη βραδιά και προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα καινούριο εγχείρημα…
Όπως είχε πει η Νατάσσα Μποφίλιου στη συνέντευξη που μας παραχώρησε για τη «Free Sunday/Citypress.gr: «Φέτος κλείνουμε 10 χρόνια δημιουργικής φιλίας με τα παιδιά, κλείνει ένας κύκλος συνεχών παραστάσεων, lives, τραγουδιών, έφτασα 30… Είναι μία περίεργη χρονιά. Στο μαγαζί «Kyklos» ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος και θα σταματήσουμε για κάποιο διάστημα, κάνοντας κάτι άλλο και παίρνοντας τις αποστάσεις μας από αυτή τη δεκαετία και το ρεπερτόριο μας. Θα επιστρέψουμε ξανά το Νοέμβριο κάνοντας κάτι τελείως διαφορετικό, σε άλλους ρόλους ο καθένας».
Μέσα σε μία δεκαετία τρεις νέοι δημιουργοί, κατάφεραν να ξεχωρίσουν  και να αποκτήσουν το δικό τους κοινό. Η μουσική παράσταση, «Το πέρασμα των μάγων», θα συνεχίσει μέχρι το Πάσχα, ενώ μετά θα ακολουθήσει μία μικρή αποχή από τα μουσικά δρώμενα…


«Έρχονται οι μέρες του φωτός… μια εποχή τελειώνει...»

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος  Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης  Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης  Σχεδιασμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου Διαμόρφωση σκηνικού: David Negrin  Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς  Παίζουν οι Μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης  Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης  Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης  Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής  Τσέλο: Άρης Ζέρβας  Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής
ΚYKLOS Live Stage Ιερά Οδός 74, Βοτανικός (είσοδος από Κασσάνδρας 23) Τηλ. Κρατήσεων: 210 3424 299

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί  Τιμή φιάλης ουίσκι: 100 ευρώ / τέσσερα άτομα  Τιμή φιάλης κρασιού: 50 ευρώ / δύο άτομα 

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός. 3-0 την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη!!

Τα δύο γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου ήταν το κερασάκι στην τούρτα των 88ων γενεθλίων του Ολυμπιακού που γιορτάζει την προαναγγελθείσα κατάκτηση του 40ου του πρωταθλήματος. Ο Αμπντούν διαμόρφωσε το 3-0. Η ΑΕΚ άντεξε όσο της επέτρεπαν οι περιορισμένες δυνατότητές της.
 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μετά τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56' με το δεύτερο γκολ στον αγώνα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Μια φάση νωρίτερα ο Κορδέρο είχε χάσει μοναδικό τετ α τετ στο οποίο πλάσαρε άστοχα και πέταξε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1.
Τα ματς με την ΑΕΚ ξυπνούν το ένστικτο του σκόρερ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς σκόραρε δύο γκολ απέναντι στο Δικέφαλο, τα οποία ήταν και τα πρώτα του μετά από τρία χρόνια. Τελευταίο γκολ που είχε πανηγυρίσει ο Έλληνας στόπερ ήταν και πάλι με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" το 2010.
Το γρήγορο προβάδισμα του Ολυμπιακού (14') δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η ΑΕΚ δεδομένων των συνθηκών και με δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της να είναι εκτός αγώνα (Μητρόπουλος-Πετρόπουλος), στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στον πρωταθλητή.
Ο Λίνεν είχε γεμίσει τη μεσοαμυντική του γραμμή με ξεκάθαρο στόχο να περιορίσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Οι διάδρομοι προς την εστία του Κωνσταντόπουλου ήταν κλειστοί και οι ερυθρόλευκοι απλά κυκλοφορούσαν την μπάλα, χωρίς όμως να απειλούν.
Η ΑΕΚ όσο έβλεπε πως παρέμενε το 1-0 άρχισε να πιστεύει πως κάτι μπορεί να πάρει από το ματς και έκανε ευκαιρίες με κάποια μακρινά σουτ του Φούντα, ενώ στο 50ο λεπτό ο Κορδέρο έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ.
Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός, με όπλο την ποιότητα Αμπντούν και Τζιμπούρ, άρχισε να αξιοποιεί τους κενούς χώρους που δημιουργήθηκαν και έκανε επιθέσεις τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα.
Στο 56' ο Παπαδόπουλος σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση και κάπου εκεί άρχισε να στήνεται το πάρτι τίτλου στον Πειραιά. Το 3-0 είχε αλγερινή σφραγίδα καθώς το δημιούργησε ο Τζεμπούρ και το πέτυχε ο Αμπντούν. Σκόρερ θα μπορούσε να είχε χριστεί και ο Μανιάτης αλλά το σουτ του αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού στο 92' σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΚ.
Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε τους παίκτες του Μίτσελ να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να αποθεώνονται από τους οπαδούς των Πειραιωτών...

contra.gr