Σελίδες

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΡΟΚ ΟΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!

Μπορεί οι "Δαίμονες" να ολοκλήρωσαν τον επιτυχημένο κύκλο τους, όμως, μία νέα ροκ όπερα ετοιμάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα λοιπόν και με την επίσημη ανακοίνωση της Panik Gold, ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιάννης Κακλέας ανακοινώνουν τη μεγάλη audition για τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα που θα παρουσιαστεί τον επόμενο χειμώνα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Έτσι καλούνται νέοι από 18 έως 35 ετών για τον ρόλο του πρωταγωνιστή με φωνητικές δυνατότητες σε ροκ και λυρική μουσική και με ικανότητες στην υποκριτική, χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη θεατρική εμπειρία και παιδεία. Επιπλέον, πρέπει να είναι ευπαρουσίαστοι και σε καλή φυσική κατάσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους έως τις 15 Μαρτίου 2014 στο info@panikgold.com, ενώ οι ακροάσεις θα λάβουν μέρος στο Pantheon Theater στις 17 και 18 Μαρτίου στις 11:00.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΦΙΟΡΕΝΤΖΗΣ;

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στο φιλόξενο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι) παρουσιάζεται από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου "Το φιλί της γυναίκας αράχνης" του Μανουέλ Πουίγκ.

Η μετάφραση-δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του Αλέξη Ρίγλη, ο οποίος έχει φτιάξει μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση με γρήγορο ρυθμό, πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, αλλά και ανατροπές που διαδέχεται η μία την άλλη.

Ως χρόνος δράσης έχει οριστεί το 1976, στην Αργεντινή όπου υπάρχει χούντα. Ο Αποστόλης Τότσικας (Βαλεντίν) και ο Μιλτιάδης Φιορεντζής (Μολίνα) βρίσκονται στο ίδιο κελί της φυλακής, εξαιτίας των "πιστεύω" τους. Ο ναι μεν πρώτος ως αριστερός που ονειρεύεται την επανάσταση, ενώ ο δεύτερος ως ομοφυλόφιλος που ονειρεύεται την αγάπη. Και οι δύο ηθοποιοί δεν ξεφεύγουν στην υπερβολή, διατηρώντας τις ισορροπίες και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Μία παράσταση-πρόταση διαφορετική για τον θεατρικό χάρτη της Αθήνας που αξίζει να δει κάποιος. Αν και διαδραματίζεται το 1976 υπάρχει ένα... κλείσιμο ματιού στο σήμερα.