Σελίδες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

"The 24 hour plays'' έρχεται για να...''κλέψει'' τις εντυπώσεις

Γνωστοί & καταξιωμένοι δημιουργοί,ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάτι πρωτοποριακό...

Συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί σε 24 ώρες γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών. 

Το γνωστό από το Broadway της Νέας Υόρκης «THE 24 HOUR PLAYS» θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, την Τρίτη 3 Απριλίου και την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και θα αποδείξει ότι όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε 24 ώρες, αρκεί να το τολμήσεις! 

Η Λυκόφως, μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά και εμπορικά διοργάνωση στο Χώρα το 2010, επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο θέαμα που λάτρεψαν συντελεστές και κοινό. Σπουδαίοι έλληνες καλλιτέχνες, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, συνδιαλέγονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία θεατρική πρόκληση, ένα θεατρικό παιχνίδι έμπνευσης που παρουσιάζεται για μία μόνο μέρα. 

Κάντε κλικ να διαβάσετε περισσότερα...

Σκιαδαρέσης-Κυριακίδης,λίγο πριν την αυλαία...

Πέφτει η αυλαία για δύο επιτυχημένες παραστάσεις που είχαν ανέβει στο ''Coronet''.Οι συντελεστές,όμως,ανανεώνουν το...ραντεβού τους!

Την Κυριακή 25 Μαρτίου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της ''Ανδρικής νοημοσύνης,οξύμωρο;'',στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ύστερα,από μία σειρά εμφανίσεως,η αυλαία πέφτει και...μετακομίζει στο ''Αριστοτέλειον'' της Θεσσαλονίκης για 6 παραστάσεις.Συγκεκριμένα,30-31/3,1/4 και 6-8/4.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Μάνος βρήκε επιτέλους την γυναίκα της ζωής του, τη Στέλλα, και αποφάσισε να δεσμευτεί. Παραμονές των αρραβώνων τους, όμως, κάτι συμβαίνει και η Στέλλα τον εγκαταλείπει. Τι συνέβη; Γιατί τον εγκατέλειψε; Όταν έφευγε την ρώτησε: - Δεν καταλαβαίνω Στέλλα, έχω μπερδευτεί. Τι ακριβώς θέλεις; - Μάνο, θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Είναι απλό. Βρες το μόνος σου. Από εκείνη τη στιγμή αυτό προσπαθεί να βρει ο ήρωας της παράστασης! Τι θέλουν οι γυναίκες. Όμως η ανδρική νοημοσύνη του δεν τον βοηθάει...

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα!Ποιά άλλη παράσταση ολοκληρώνεται;

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αναβάλλεται οριστικά το Dancing with the stars 3!!!


Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του Dancing With The Stars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του σταθμού. 

 Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.

Η ΕΛΛΘΕΑ στηρίζει τον πολιτισμό!

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής,για ακόμη μία φορά,αποδεικνύει ότι τολμά να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν τον πολιτισμό,σε δύσκολες περιόδους!

 Με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα, η Ελληνική Θεαμάτων ανταποκρίθηκε και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία «Παρασκευή στην Αθήνα» που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας.

Θεωρώντας ότι αυτή δράση συμβάλλει στην αναζωογόνηση του ταλαιπωρημένου κέντρου, προτρέπει το κοινό να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και παράλληλα να επωφεληθούν από τις προσφορές που υπάρχουν.

Ενισχύοντας αυτήν την προσπάθεια, η Ελληνική Θεαμάτων προσφέρει έκπτωση 50% στα εισιτήρια των θεάτρων της, τις Παρασκευές 16,23,30/3 & 6/4/2012. Τα θέατρα που συμμετέχουν σ’ αυτή τη δράση είναι: ΧΟΡΝ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, ΚΙΒΩΤΟΣ, ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΛΑΜΠΕΤΗ.

Στο ΠΑΛΛΑΣ θα διατεθούν 350 εισιτήρια σε όλες τις ζώνες με έκπτωση 20% για την Παρασκευή 6 Απριλίου με σειρά προτεραιότητας.

 Οι θεατές θα πρέπει να αναφέρονται στη δράση «Παρασκευή στην Αθήνα» όταν προσέρχονται στο ταμείο του θεάτρου για να αγοράσουν τα εισιτήρια και να έχουν το δικαίωμα της ειδικής έκπτωσης.

Αλλαγή ώρας για τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Αλλαγές περιμένουν την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου,στο ΣΚΑΙ,από την ερχόμενη Δευτέρα...

 Από τις 7 το απόγευμα θα ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα,η εκπομπή του ΣΚΑΙ, "ΣΚΑΪ με τον Νίκο Ευαγγελάτο''.

Μπορεί η εκπομπή,να μην έκανε πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης τις πρώτες μέρες,αλλά ελπίζουν ότι με την αλλαγή ώρας και με μεγαλύτερη διάρκεια εκπομπής,θα αποδώσει καρπούς ή αλλιώς,νούμερα!

Πρόσωπα από το προσκήνιο,αλλά και το παρασκήνιο,θα λένε τις δικές τους απόψεις για θέματα της επικαιρότητας,με μία διαφορετική ματιά...

"Βράδυ" με Πέγκυ Ζήνα και Γιάννη Βούρο


 

Απόψε το βράδυ ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται για πρώτη φορά στον πλατό της εκπομπής την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιάννη Βούρο.

 

Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για πρώτη φορά μετά την γέννηση της κόρης της, Ηλέκτρας, για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της την περίοδο που η ίδια ήταν έγκυος καθώς και για το πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά από όλα αυτά που συνέβησαν. Επίσης, υποβάλεται σε μια δοκιμασία "μητρότητας" , απαντάει στις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους και αφιερώνει το νέο της τραγούδι "Σου χρωστάω ένα κλάμα".

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Βούρος μιλάει αποκλειστικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα σήμερα, για την θετή του κόρη Μαρία Λουΐζα Βούρου και μιλά για τον γιό του Στέφανο, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για εκείνον.


Αποκαλύψεις που θα...συζητηθούν, απόψε τα μεσάνυχτα στον Ant1!!!

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απόψε ο Ολυμπιακός βάζει πλώρη για τους "8" του Europa League!!

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός απόψε (22:05, Ant1) και βάζει πλώρη για τους "8" του Europa League αντιμετωπίζοντας την Μέταλιστ στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης, μετά τη νίκη με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο Χάρκοβο.

Η Μέταλιστ γνωρίζει πως αν δεν σκοράρει θα αποκλειστεί και αναμένεται να παίξει επιθετικά. Ο Ολυμπιακός "τρέχει" μεγάλο νικηφόρο σερί χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά θα δεχτεί πολύ πίεση από τους εξαιρετικούς επιθετικά Ουκρανούς και η απουσία του Μέλμπεργκ είναι σημαντική.

Παρ'όλα αυτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον "χρυσό" σκόρερ, Νταβίντ Φουστέρ και τον Ρόι Κάρολ οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή, καθώς επίσης και τον Ντιόγκο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους : Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

''ALPHA Ρεπορτάζ'' απόψε με τον Αντώνη Σρόιτερ...

Με εκπομπή θα ''χτυπά'' και ο Αντώνης Σρόιτερ στον ALPHA,αλλά όχι σε εβδομαδιαία βάση!

 Οι αλλαγές στον ALPHA ξεκίνησαν και μάλιστα από τον τομέα της ενημέρωσης,ο οποίος είναι το άλφα και το ωμέγα τις εποχές που διανύουμε.

Ο δημοσιογράφος & παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού,Αντώνης Σρόιτερ,αναλαμβάνει και χρέη παρουσιαστή,για τις ανάγκες ''ALPHA Ρεπορτάζ''.

Η εκπομπή θα προβάλλεται όταν προκύπτουν θέματα έρευνας και ρεπορτάζ.Στην αποψινή ''πρεμιέρα''  (12:00 το βράδυ), η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο ΟΠΑΠ.

Θα υπογραφούν συμβάσεις-βαρίδια που μειώνουν την αξία του Οργανισμού εν όψει της ιδιωτικοποίησής του; Έχει συνάψει ζημιογόνες συμφωνίες ο ΟΠΑΠ; Γιατί παρενέβη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε τι αφορούν οι καταγγελίες βουλευτών; 

Στη συζήτηση συμμετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων και του ΟΠΑΠ, καθώς και δημοσιογράφοι του Alpha

''Ελλάδα έχεις ταλέντο''...για την μεγάλη πρεμιέρα!

Το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' επιστρέφει...ανανεωμένο!Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα!

Το Σάββατο 24 Μαρτίου έχει οριστεί ως ημερομηνία έναρξης για το ανανεωμένο ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' του ΑΝΤ1.

Με τον Χρήστο Φερεντίνο να βρίσκεται ακόμη μία χρονιά στο ''τιμόνι'' παρουσίασης και τους:Βαγγέλη Περρή,Ευγενία Μανωλίδου,Χάρη Χριστόπουλο στην κριτική επιτροπή,το επιτυχημένο show επιστρέφει για να αναδείξει τα καλύτερα ταλέντα (εντός & εκτός εισαγωγικών) της χώρας!

 Τα αποτελέσματα;Στις οθόνες μας!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

''Dancing with the stars'':Οι τελευταίες εξελίξεις

Συνεχίζεται το στενό μαρκάρισμα-θρίλερ στην Ζέτα Μακρυπούλια,ετοιμάζονται για το spot και βρίσκονται στην αναζήτηση ακόμα 5 stars από τον ΑΝΤ1!

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα project του ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,έχοντας ως επίσημη πρεμιέρα την Κυριακή 1 Απριλίου!

Όχι,δεν είναι ψέματα!Η κρίση δεν κατάφερε να ''παγώσει'' και το ''Dancing with the stars'' και έτσι από τον σταθμό του Αμαρουσίου,ετοιμάζονται πυρετωδώς!

Μάλιστα,αύριο-Πέμπτη,υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γυριστεί το spot του show με πρωταγωνιστές την κριτική επιτροπή:Φωκά Ευαγγελινό,Γιάννη Λάτσιο,Αλέξη Κωστάλα και Κάτια Δανδουλάκη,ενώ όταν πέσουν και επίσημα οι υπογραφές με την Ζέτα Μακρυπούλια θα ''εμπλακεί'' κι αυτή στα νέα spot του ΑΝΤ1.Όπως λένε πηγές από τα εσωτερικά του σταθμού,είναι θέμα ημερών η υπογραφή του συμβολαίου!

Βάνα Μπάρμπα,Νικολέτα Ράλλη,Κρυσταλλία (από τους Otherview),Ντορέττα Παπαδημητρίου,Γιώργος Τσαλίκης,Σπύρος Σούλης,Λάουρα Νάργες,Σπύρος Χαριτάτος και Δούκισσα Νομικού είναι τα ''φαβορί'' για να χορέψουν,ωστόσο αναζητούνται ακόμα 5 stars και ο παρουσιαστής των backstage!

Το show θα έχει διάρκεια για 13 Κυριακές,ενώ τα ''μαγειρέματα'' καλά κρατούν...

Όλη η αλήθεια για το ''Blackout''!Κόβεται ή συνεχίζει;

Θα συνεχιστεί ή όχι το ''Blackout'' της Νάντιας Μπουλέ στον ΑΝΤ1;Φταίνε τα νούμερα τηλεθέασης ή...κάτι άλλο;

 Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για το ''Blackout'' του ΑΝΤ1,το οποίο παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι,που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ουκ ολίγες φορές,κατάφερε να κερδίσει το κοινό του,από τις πρώτες ημέρες προβολής.Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τον ανταγωνισμό που επικρατεί και έτσι οι ιθύνοντες είχαν δώσει ένα πρώτο πράσινο φως.Άλλωστε αυτό αποδείκτηκε και από την παράταση των 13 επεισοδίων.

Τις τελευταίες ώρες,ακούγεται έντονα ότι τελικά δεν θα συνεχιστεί λόγω...πτώσης των νούμερων τηλεθέασης.Ποιά είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ''Magazine of media'',δεν τίθεται θέμα μη συνέχισης της εκπομπής λόγω πτώσης στις τηλεθεάσεις,αλλά λόγω περιορισμένης ''ποικιλίας'' δοκιμασιών.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε τους λόγους που ενδεχομένως να μην συνεχιστεί το συγκεκριμένο concept:

Η Μαρία Καβογιάννη ετοιμάζεται να υποδυθεί την Κ.Παξινού

Επιστρέφει στη θεατρική σκηνή η Μαρία Καβογιάννη,ύστερα από 1 χρόνο αποχής,λόγω των υποχρεώσεων της στην TV!

Το τελευταίο θεατρικό ''στοίχημα'' της Μαρίας Καβογιάννη,ήταν η ''Φουρκέτα'' που υπέγραφε η Ελένη Γκασούκα.Το νέο θεατρικό ''στοίχημα'',όπως ακούγεται,θα είναι το ''Με λένε Κατίνα'' που πρόκειται να ανεβάσει η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ετοιμάζει πυρετωδώς ο δημοσιογράφος Πάνος Ζόγκας,σε συνεργασία του Λευτέρη Λαμπράκη,ο οποίος κάνει την σχετική έρευνα.

Πρόκειται για ένα έργο,το οποίο θα μιλάει για την πολυτάραχη ζωή της Κατίνας Παξινού,ενώ αναμένεται να ανέβει από τη νέα καλλιτεχνική περίοδο.


ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

''Πρόωρη'' πρεμιέρα για την ''Παρέμβαση'' του ALPHA

''Πρόωρη'' πρεμιέρα για τη Γιάννα Παπαδάκου και την ''Παρέμβαση'' που θα κάνει μέσω του ALPHA!

Η επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στον ALPHA,έφερε και πολλές αλλαγές στην δομή του προγράμματος.

Μία από αυτές είναι η ενίσχυση του προγράμματος,με εκπομπές που -ενδεχομένως- να έχουν λόγω ύπαρξης. 

Μιλάμε για τη νέα ενημερωτική εκπομπή του σταθμού,''Παρέμβαση'',όπου θα παρουσιάζει η Γιάννα Παπαδάκου.

Η εκπομπή,θα κάνει πρεμιέρα εκτάκτως σήμερα στις 11,ενώ θα μεταδίδεται (σε κανονική ροή) κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.

Στην σημερινή πρώτη εκπομπή,η δημοσιογράφος υποδέχεται τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Τι απαντά για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία μετά το PSI; Τι μέτρα έπονται; Πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος της ανάκαμψης; Ακόμα, ποιες είναι οι σκέψεις του για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ; Θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα στο κόμμα και την κοινωνία; 

 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται ερωτήσεις από τη Γιάννα Παπαδάκου αλλά και πολίτες και καλείται να σχολιάσει παρεμβάσεις ειδικών, σε μία κρίσιμη συγκυρία τόσο για τη χώρα όσο και για το ΠΑΣΟΚ.

''Κλινική περίπτωση'' ο Γιάννης Στάνκογλου...

Επιστροφή στην τηλεόραση (και) για τον Γιάννη Στάνκογλου που θα αποτελεί..."Κλινική Περίπτωση".

Από το πολύ επιτυχημένο ''Νησί'' έχουμε να δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου και όπως φαίνεται θα τον απολαύσουμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,αφού προσεχώς θα πάει μία βόλτα από την Ληδία.

Ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει guest στην ''Κλινική περίπτωση'' του MEGA.Αυτή τη φορά ως...ψυχολόγος και θα φέρει για λίγο τα άνω-κάτω.

Μάλιστα,η εμφάνιση του στο νέο τηλεοπτικό ''χτύπημα'' θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου,στις 10,όπου σύμφωνα με το σενάριο της Χριστίνας Κοτζάμπαση:
Το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της ανιψιάς του προέδρου. Η ίδια, βέβαια, παραείναι ζωηρή για νύφη... Οι ορέξεις της θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στον Τζίμη και στην Άννα. Στο χωριό καταφθάνει ένας νέος κάτοικος, ο Νικήτας, που είναι ψυχολόγος. Αμέσως, το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον Μάρκο και στις ιδιαιτερότητές του. Η Φλώρα, βέβαια, βλέπει την άφιξη του γοητευτικού ψυχολόγου, ως ευκαιρία για να ξεκολλήσει η Αντριάννα από έναν μάταιο έρωτα... Η Αντριάννα, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Μάρκο. Έτσι, κάνει μια εκθαμβωτική εμφάνιση και όλο το χωριό θαυμάζει την ομορφιά της! Ο Μάρκος, όμως, δείχνει να προτιμά ένα ιατρικό περιοδικό. Όταν ο ψυχολόγος τού ανακοινώνει τη διάγνωσή του, ο κόσμος του Μάρκου καταρρέει, συμπαρασύροντας και την Αντριάννα... Στα όρια της κατάρρευσης βρίσκεται, όμως και ο Πρόδρομος, που βλέπει το γάμο της ανιψιάς του να διαλύεται.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κατεβαίνουν τα ''Κορίτσια με τα μαύρα'',λόγω ατυχήματος!

Πρόωρη αυλαία για ''Τα κορίτσια με τα μαύρα'',λόγω ατυχήματος της Ελένης Καστάνη.Διαβάστε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Θεαμάτων. 

Η Ελληνική Θεαμάτων είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη διακοπή των παραστάσεων στο θέατρο Αλίκη για «Τα κορίτσια με τα μαύρα» λόγω ατυχήματος της Ελένης Καστάνη η οποία πρωταγωνιστεί. 

Η κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο συνεχείς περιόδους. Οι θεατές που έχουν προαγοράσει τα εισιτήρια τους μπορούν είτε να τα εξαργυρώσουν είτε να τα χρησιμοποιήσουν για άλλη παραγωγή στα θέατρα της Ελληνικής Θεαμάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

''Πίσω στο σπίτι'' και του χρόνου!Οι νέες εξελίξεις της σειράς...

Το πρώτο πράσινο φως πήρε η επιτυχημένη οικογενειακή κομεντί του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',ενώ οι εξελίξεις...τρέχουν!

Ένα πρώτο πράσινο φως πήρε η εταιρεία παραγωγής με τους συντελεστές της οικογενειακής κομεντί,''Πίσω στο σπίτι'',όπου κάθε Δευτέρα σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του MEGA,ενημέρωσαν ότι αν όλα πάνε καλά,θα κρατάνε παρέα στους τηλεθεατές και για 2η σαιζόν,με μειωμένο budget όπως ''διατάζουν'' οι εποχές.

Μάλιστα,έδωσαν μία μικρή παράταση στην σειρά,για 2 επιπλέον ακόμα επεισόδια.Που σημαίνει;Ότι η σειρά,αντί να ρίξει αυλαία στα 20 επεισόδια,θα ρίξει στα 22

Τέλος,στα προσεχή επεισόδια,από το σπίτι της οικογένειας Ακίνδυνου θα περάσει και ένας Ινδός κτηματομεσίτης...Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Αλευρά.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα,στο επεισόδιο της 26ης Μαρτίου...
Ο Ηλίας σώζεται από την πτώση του από την ταράτσα του σπιτιού εξ αιτίας της απεργίας των σκουπιδιάρηδων. Παρεξηγούν την πρόθεσή του και πιστεύουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο σπίτι η Λουκία φέρνει έναν Ινδό κτηματομεσίτη που γνώρισε σε site γνωριμιών στο ίντερνετ. Ο Βράχμα, αγοράζει ακίνητα για πλούσιους απ' την Καλκούτα. Η οικογένεια πιστεύει ότι σώθηκε και πουλώντας το κτήμα με τις ελιές, το χαλβατζίδικο και αν χρειαστεί και το σπίτι θα γλυτώσουν από τα χρέη τους. Ο Κωστής φεύγει από το σπίτι και μένει στο χαλβατζίδικο γιατί δεν μπορεί να ζει πια στην ίδια στέγη με τον αδελφό του. Άντζελα και Δημήτρης χωρίζουν οριστικά κάτω από την πίεση της οικογένειας αλλά ένας σεισμός τούς βρίσκει και τους δυο στο μπάνιο.

Στην Σουηδία θα...χορεύει η Έλενα Παπαρίζου!

Οριστικά φαίνεται ότι έχασε από το δυναμικό του,την Έλενα Παπαρίζου,ο ΑΝΤ1 και για το β' μισό της σαιζόν! 

Οριστικά φαίνεται ότι ''κλείδωσε'' η συμμετοχή της ωραίας Έλενας,στο Σουηδικό ''Dancing with the stars''. 

Έτσι, στα πάτρια εδάφη με τα αγαπημένα της κοντινά πρόσωπα, θα βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια τους επόμενους μήνες.

Η πρεμιέρα του show έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου,σύμφωνα με σουηδικό περιοδικό.


Να σημειωθεί ότι,δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση και για το ελληνικό ''Dancing with the stars'' του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Σολωμού στο ''Με λένε Βαγγέλη''

Επιστροφή στην TV για την Μαρία Σολωμού,με special guest!

 Έχουμε καιρό να δούμε την Μαρία Σολωμού στην TV,μετά την άδικη διακοπή της τρυφερής ''Ονειροπαγίδας'' δια χειρός Τίνας Καμπίτση,αλλά απ' ότι φαίνεται έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και επιστρέφει.

Όσοι είστε φαν της γνωστής ηθοποιού,θα χαρείτε όταν μάθετε,ότι προσεχώς θα κάνει πέρασμα από νέο επεισόδιο του ''Με λένε Βαγγέλη'' θα κάνει ένα ιδιαίτερο guest.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει ο Αποστόλης Τσαούσογλου:
Η σχέση του Βαγγέλη με τους έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους ήταν πάντοτε προβληματική. Έτσι, δεν αισθάνεται καθόλου καλά όταν πρέπει να επιστρέψει ένα κλεμμένο laptop και ανακαλύπτει πως ο ιδιοκτήτης του είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Και ακόμα χειρότερα, καθηγήτρια. Παρόλα αυτά, η γνωριμία του Βαγγέλη με την Αλεξάνδρα (Μαρία Σολωμού) θα εξελιχθεί απρόσμενα καλά καθώς μια αμοιβαία συμπάθεια αναπτύσσεται μεταξύ τους. Ώσπου επεμβαίνει το κάρμα ανατρέποντας τα πάντα...

Το επεισόδιο που συμμετέχει η Μαρία Σολωμού θα προβληθεί την Δευτέρα 26 Μαρτίου,στις 10:00!

Από 16/3 η Διδασκάλου στου...''Βασιλάκου''

Αλλάζει στέγη ''Η πόρνη από πάνω'' και μεταφέρεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στου ''Βασιλάκου''.

Από την Παρασκευή 16 Μαρτίου,το θεατρικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη μεταφέρεται στο θέατρο ''Βασιλάκου'' για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

 Μια ζωή που έμοιαζε ιδανική, ένας έρωτας που έμοιαζε πραγματικός και μια αλήθεια που αποδείχτηκε ψεύτικη αναδύονται μέσα από την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου- ως νοικοκυράς που μένει στο διαμέρισμα κάτω από αυτό της πόρνης- στον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω».

Η ηρωίδα, η Ερατώ, μεγαλώνει στην επαρχία, στην Πρέβεζα, με απαγορεύσεις και περιορισμούς. Στο πρόσωπο ενός Αθηναίου αστυνομικού πιστεύει πως βρήκε τον άγγελο που θα την οδηγήσει στη δική της Γη της Επαγγελίας και θα φωταγωγήσει τη ζωή της. Τον παντρεύεται με χαρά και τον ακολουθεί στην Αθήνα. Γρήγορα όμως διαπιστώνει πως όλα ήταν μέσα στο μυαλό της και πως ο άντρας της ήθελε μόνο μια νοικοκυρά να τον φροντίζει. Μια μέρα, μια πόρνη εγκαθίσταται στο διαμέρισμα πάνω από το δικό της και το χρησιμοποιεί ως χώρο εργασίας...

Κάθε βράδυ η Ερατώ ακούει όσα γίνονται εκεί... Κι αρχίζει να βλέπει τη ζωή της διαφορετικά. Μια παράσταση με δυνατές συγκινήσεις και χιούμορ, που καταδύεται βαθιά στον ανθρώπινο ψυχισμό φωτίζοντας δύσκολες αλήθειες και ψεύτικα όνειρα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης Στο ρόλο της Ερατούς η Κατερίνα Διδασκάλου

''Μαστορέματα'' έρχονται στο ΣΚΑΪ

Με νέα εκπομπή ''χτυπά'' στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου,ο ΣΚΑΪ.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Γιώργος Λαμπαθάκης και η Ξένια Μητροφάνη,από την Κυριακή 18 Μαρτίου ξεκινούν τα ''Μαστορέματα'' στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μία νέα εκπομπή που θα ασχολείται με κατασκευές,επισκευές και συντηρήσεις, μέσα σ' έναν ειδικό χώρο που αποκαλείται εργαστήριο.

Ό,τι πρέπει να ξέρει κάποιος, που του αρέσει να δημιουργεί, θα μπορεί να παρακολουθεί μία τηλεοπτική...πηγή εμπνεύσεως, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να διατυπώνουν οποιαδήποτε απορία έχουν.

Τέλος, η εκπομπή,παραγωγής Studio Alfa,θα μοιράζει πολλά και διάφορα δώρα,μέσα από τους διαγωνισμούς.

Τι θα δείτε στην πρεμιέρα...
Στην πρώτη εκπομπή οι παρουσιαστές θα ασχοληθούν με την κατασκευή διαφόρων αντικειμένων προκειμένου να εξοπλίσουν το εργαστήριό τους, όπως ένα τραπέζι από παλέτες, έναν καλόγηρο ρούχων, έναν καθρέφτη για τον τοίχο, καθώς και σκαλιστά κεριά που θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο τέλος μιας κοπιαστικής ημέρας.

Με "Aphrodisiac" στην Eurovision η Ελλάδα!!

Ολοκληρώθηκε ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 24ο διαγωνισμό της Eurovision με το "Aphrodisiac" της Ελευθερίας Ελευθερίου να επιλέγεται να ταξιδέψει στο Baku του Αζερμπαϊτζάν. Την μουσική και τους στίχους έχουν γράψει οι : Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenström και Dajana Lööf.
Η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αναδείχθηκε από το X-Factor 2 του Ant1, φορώντας ένα χρυσό μίνι φόρεμα ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και την εμφάνισή της κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις τις βραδιάς και το "χρυσό" εισιτήριο για τον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Πολύ καλές εντυπώσεις ωστόσο άφησε και η νεαρή Dora με το τραγούδι "Baby I'm yours" το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει τον ελληνικό τελικό, είναι σίγουρο όμως πως θα ακουστεί πολύ.
Επίσης καλή παρουσία είχαν και οι Velvet Fire με το "No parking" και οι Cassiopeia με το "Killer bee" σε μουσική του Χρήστου Δάντη.


 Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελευθερία Ελευθερίου!!!


Δείτε παρακάτω το "Aphrodisiac", το νικητήριο τραγούδι :




Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

8/4 ολοκληρώνεται ο ''Γυάλινος Κόσμος''

Από τις καλύτερες παραστάσεις της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου,ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία...

Όπως όλα τα ωραία τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι και ο ''Γυάλινος κόσμος'' του Τένεσι Ουΐλλιαμς, ο οποίος είχε την υπογραφή της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Την Κυριακή 8 Απριλίου,ολοκληρώνονται οι παραστάσεις ενός έργου, που το σύνολο της δουλειάς κέρδισε τις καλύτερες κριτικές, αλλά και την αποδοχή του κοινού.

Στους πρωταγωνιστικούς-ανθρώπινους ρόλους, συναντήσαμε:
Τη Ναταλία Τσαλίκη ως...''Αμάντα''.
Τον Αντίνοο Αλμπάνη ως...''Τομ''
Την Αμαλία Νίνου ως...''Λώρα''
και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά ως...''Τζίμ''.

Όσοι λατρεύετε τα καλά έργα,τρέξτε να απολαύσετε -κυριολεκτικά & μεταφορικά- μία από τις καλύτερες παραστάσεις της φετινής σαιζόν...

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ: 20.00 ΠΕΜΠΤΗ : 21.00 (λαϊκή) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 21.00 ΣΑΒΒΑΤΟ: 21.00 ΚΥΡΙΑΚΗ: 20.00 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ: 22€ ΕΞΩΣΤΗΣ: 20€ ΟΜΑΔΙΚΟ: 18€ ΛΑΪΚΗ: 18€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 15€ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 15€

''Το περίμενα'':Το νέο hit του Θεοχάρη Ιωαννίδη!

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο τραγούδι του Θεοχάρη Ιωαννίδη!Έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις...

Μπορεί ο νεαρός ηθοποιός-τραγουδιστής και μοντέλο,να κλήθηκε να υπηρετήσει την μαμά-πατρίδα, φρόντισε όμως από πριν να μην αφήσει παραπονεμένο το κοινό του.


Τι εννοούμε;Από σήμερα κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Θεοχάρη Ιωαννίδη,με τίτλο "Το περίμενα", και έχει ''κλέψει'' ήδη τις εντυπώσεις!Την μουσική υπογράφει ο Νικηφόρος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθοδωρου,ενώ κυκλοφορεί από τη Heaven Music.


Τα σχόλια δικά σας!
Κάντε κλικ παρακάτω για να ακούσετε το νέο hit του Θεοχάρη Ιωαννίδη...

Η Βένια Ζήση από το ''Πρωινό mou''...στα ''2 μας'' για όλα τα τηλεοπτικά!

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό mou», Βένια Ζήση, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες καλεσμένη στην εκπομπή «Τα 2 μας» με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και την Σοφία Λάνη, στο Akmi Radio, και μίλησε για πολλά & διάφορα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με όσα δεν γνωρίζαμε για το Νίκο Παπαδάκη, ο οποίος την Πέμπτη ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. «Ο Νίκος έχει καρδιά μικρού παιδιού. Είναι πολύ καλός, με πολύ χιούμορ και διατηρεί καλές σχέσεις με τις γυναίκες». Όταν είχαν συνεργαστεί στον «Πεντάμορφο κόσμο το πρωί», «Ο Νίκος προερχόταν από έναν ρόλο παρουσιαστή και ήταν αρκετά καλός, για μένα. Είχε τον δυναμισμό, αλλά δεν ξέρω που μπλέχτηκε το θέμα και ένιωσε πιο ''μαγκωμένος'' σε κάποια σημεία. Ίσως, θα μου άρεσε ο Νίκος αλλά σε κάποιου άλλου είδος εκπομπής. Η πεντάδα ήταν μία εναλλακτική πρόταση.».

Η δημοσιογράφος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου για ένα διάστημα ήταν ρεπόρτερ φορώντας νυφικό. Η ίδια εξομολογήθηκε για την εμπειρία της: «Τον Γρηγόρη τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και τον Γιώργο & την Φαίη και όλους τους υπόλοιπους. Εξαιρετική συνεργασία, εξαιρετικοί άνθρωποι...

Κάντε κλικ για να διαβάσετε παρακάτω...
Τι λέει για τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και άλλους τηλεοπτικούς αστέρες;

''Η κατάρα της Ίρμας Βεπ'' πάει στην Θεσ/νίκη!

''Η κατάρα της Ίρμας Βεπ'' μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 15 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο ''Εγνατία''.

 Ο Γεράσιμος Γενατάς και ο Αντώνης Λουδάρος θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν θεατρικά, στο αριστούργημα του Charles Ludlam, "Η κατάρα της Ίρμας Βεπ''.

Από την Πέμπτη 15 Μαρτίου οι δύο ηθοποιοί, ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο θέατρο ''Εγνατία''.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης,ενώ το ''δίδυμο'' Γενατάς-Λουδάρος προσπαθούν να εντοπίσουν το κοινό σημείο που μπορεί να έχει ο Δράκουλας, ο Λυκάνθρωπος, η Τζέην Έιρ, μια μούμια που νεκρανασταίνεται στην Αίγυπτο και η “Ρεβέκκα''.

Λίγα λόγια για το έργο:
Αν και ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα βρισκόταν ένα θεατρικό αρκούντως μεγαλοφυές, ώστε να χωράει τόσο σασπένς διανθισμένο με Χιτσκοκικές πινελιές, Σεξπιρικά τσιτάτα, πίνακες που ματώνουν, πιστούς συζύγους, δίπορτες σαρκοφάγους, άπειρα εφφέ κεραυνών, το Γεράσιμο Γεννατά και τον Αντώνη Λουδάρο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η περίπτωση του συγκεκριμένου έργου μας καθιστά άκρως αισιόδοξους για το μέλλον της παγκόσμιας δραματουργίας. 

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ». Μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς και πενήντα εφτά αλλαγές κοστουμιών.

 «Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ». Η παράσταση όπου δύο ηθοποιοί πασχίζουν να καταλάβουν πώς στο καλό θα παίξουν οκτώ ρόλους ταυτόχρονα ενώ ο σκηνοθέτης κοιτά διαρκώς το χρονόμετρο.

 «Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ». Η παράσταση στην οποία οι αμπιγιέζ αξίζουν περισσότερο χειροκρότημα απ’ το θίασο κι όμως ο χαιρετισμός κρατά όσο ολόκληρη σχεδόν η Β’ πράξη. 

 Το πιο πολυπαιγμένο έργο στις Η.Π.Α. το 1991, το αριστούργημα του Charles Ludlam, ιδρυτή του ανεπανάληπτου Ridiculous Theatre Company, γνώρισε τεράστια επιτυχία με την παράσταση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη στο θέατρο «Ήβη» την περίοδο 1999-2000 με τους Άκη Σακελλαρίου και Αντώνη Καφετζόπουλο. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Μετάφραση: Λάκης Λαζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κων/νος Αρβανιτάκης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιώργος Τσάμης Κοστούμια: Clare Bracewell Μακιγιάζ: Άγγελος Μέντης Περούκες: Χρόνης Τζίμας Σκηνικά: Λίλη Πεζανού Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σουρβάνος Παραγωγή: Άκης Σακελλαρίου ΠΑΙΖΟΥΝ: Γεράσιμος Γεννατάς, Αντώνης Λουδάρος

Οι πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων!

Οι πωλήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων...Τι έδειξαν τα χαρτιά των πρακτορείων!

Όπως κάθε Κυριακή,έτσι και χθες...κάποιες εφημερίδες έπεσαν σε πωλήσεις,ενώ κάποιες άλλες ανέβηκαν.

Χωρίς ιδιαίτερες ''ανατροπές'' στις πρώτες θέσεις συναντάμε το ''Πρώτο θέμα'' με τις πωλήσεις να αγγίζουν τα 183.000 φύλλα, ενώ στην 2η θέση βρίσκεται η ''Καθημερινή'' με 132.000 φύλλα.

Στην 3η θέση βρίσκεται η κυριακάτικη έκδοση του ''Έθνους'' με 128.000 φύλλα και  ακολουθεί ''Το Βήμα'' με 122.000!Τέλος, η ''Realnews''...''εξαφάνισε'' 108.000 φύλλα, ενώ στις 2 τελευταίες θέσεις βρίσκεται η ''Κυριακάτικη Δημοκρατία'' με 40.000 φύλλα και ο ''Ελεύθερος Τύπος'' με 28.000 φύλλα.

Πηγή: Enimerosi24

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης!!

Τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό καθώς ο Δημήτρης Χονδροκούκης αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας αθλητής έκανε την μεγάλη έκπληξη και με άλμα στα 2.33μ. κατέκτησε πανάξια το χρυσό μετάλλιο και έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει, σκορπίζοντας περηφάνια και χαμόγελα σε όλη την χώρα.

Δείτε παρακάτω το χρυσό άλμα του 24χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή :


Dimitrios CHONDROKOUKIS WORLD CHAMPIONSHIPS... από vivinamou

Χωρίς Αβραάμ και Φουστέρ ο Ολυμπιακός με Άρη, εκτός ο Μπουμσόνγκ για τον Παναθηναϊκό με ΑΕΚ.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό έπειτα από την μεγάλη νίκη στο Χάρκοβο επί της Μέταλιστ με 0-1 για το Europa League. Στις 17:15 η σέντρα του αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Νταβίντ Φουστέρ να μένουν εκτός αποστολής από τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, μιας και στην χθεσινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή και είναι οι εξής : Μέγιερι, Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ - Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντίογκο.

Για τον Άρη, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή ο Νέρι Καστίγιο και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην παλιά του ομάδα. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη : Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Πρίττας, Κατίδης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Καπετάνος, Τσουκάνης, Σολτάνι, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας και Κοτσώνης.


Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30 στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπυ και θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση και ήττα του από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική.  Ο Σωτήρης Νίνης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε από τον Ζεσουάλδο Φερέϊρα στην αποστολή για 2η φορά μετά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς κρίθηκε ανέτοιμος και ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με μόλις έναν καθαρόαιμο επιθετικό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους :  Καρνέζη, Καπίνο, Μαρίνο, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ, Μαυρία, Καραγκούνη και Νίνη.

Αντίθετα ο προπονητής της γηπεδούχου ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του, πλην του τραυματία Γκούντγιονσεν. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ λόγω της παρουσίας του κόσμου που αναμένεται να είναι αρκετή, ενώ πλέον βαθμολογικά την πλησιάζουν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλςο, Κλωναρίδης , Φούντας.