Σελίδες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ": Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ BADMINTON LOFT

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα θα παρουσιάσουν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ελίζα Γεροντάκη στο Badminton Loft, από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Η μουσικοθεατρική παράσταση "Σε θέλω δίπλα μου", σε κείμενο και σκηνοθεσία του Μίνωα Θεοχάρη, με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του '90 -και όχι μόνο!-, διαπραγματεύεται τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερη της ανάγκη.

Το "Σε θέλω δίπλα μου" έρχεται να διαδεχτεί το πετυχημένο "(Δε) Σε θέλω" (με τους: Κ. Μαρτάκη, Ε. Μουμούρη, Α. Μπούρα, Μ. Κουρεντή) που ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του με το τέλος της χρονιάς. 

"ΤΙΜΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ": ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ


Μία μοντέρνα εκδοχή του «Τίμων ο Αθηναίος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζει η Εταιρεία Θεάτρου «Υπερίων» σε συνεργασία με την «Εταιρεία Θεάτρου» στο Σύγχρονο Θέατρο. Η μετάφραση και η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Κοέν και είναι άκρως ενδιαφέρουσα η ματιά του, καθώς μας μεταφέρει στη σύγχρονη πραγματικότητα των μεγάλων οίκων μόδας.