Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Άννας Βίσση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο «LAV @ Κέντρο Αθηνών», όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η τρέλα,  ο έρωτας, η απάτη, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα. Φυσικά, για ένα show με όλα τα παραπάνω «συστατικά», η Άννα Βίσση είναι η καλύτερη… εκπρόσωπος.

Όμως, όσοι περιμένατε πως & πως την 19η Οκτωβρίου, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε λίγο από την σκληρή πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της citypress.gr, η πρεμιέρα πήρε αναβολή για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.
Όλες οι καρδιές ‘’χτυπούν’’ στο «LAV», στο πιο χορευτικό και αγαπησιάρικο show της Αθήνας και με διάθεση για ατελείωτο… clubbing. Στο πλευρό της Άννας Βίσση, η νεαρή Demy που σε χρόνο ρεκόρ έγινε αγαπητή στον κόσμο, απέσπασε τρία βραβεία από τα MAD VMA 2012 και έρχεται να προσθέσει τη χαρά και το πάθος της γι’ αυτό που κάνει.Με λίγα λόγια;Η δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records, μαζί με την Demy, σκόρπισαν τον...Panik-ο!
Μία δυνατή μπάντα που ακούνε στο όνομα «My Excuse», με την επιτυχία «Is it over now» κρατάνε τον κόσμο όρθιο μέσα σε έναν ροκ πλανήτη και επιστρέφουν από περιοδεία και ηχογραφήσεις στις ΗΠΑ. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα τους; Διασκευές από rock μέχρι house και r’n’b, αλλά και το νέο τους single, με τίτλο: «Silent Revolution».
Τέλος,  ο Νίκος Ζωιδάκης κάνει μία ανατρεπτική εμφάνιση με παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα… μέχρι κέλτικα σόλα, υπόσχοντας να ενώσει τις παραβρισκόμενες καρδιές του «LAV».
Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία του προγράμματος έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά, χρόνια συνεργάτης & φίλη της Άννας Βίσση, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης, ο οποίος είναι ‘’μαιτρ’’ στη δουλειά του και στον σχεδιασμό των φώτων ο Πάρις Αναγνωστόπουλος.
Όσο για το φετινό σύνθημα του νέου ανατρεπτικού σχήματος; Rewind to the future. Forward to the past. Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ετοιμαστείτε...

Πηγή : citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: