Σελίδες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 : ΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Η Εθνική μας ομάδα απέφυγε τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όμως στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 θα βρει απέναντί της τις υπολογίσιμες και επικίνδυνες Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία.

Η πρεμιέρα των ποδοσφαιριστών του Φερνάντο Σάντος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου κόντρα στην Κολομβία ενώ την 2η αγωνιστική η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία στις 19 του ίδιου μήνα. Στο κλείσιμο του 3ου ομίλου η Εθνική θα αγωνιστεί κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού του Ντιντιέ Ντρογμπά.


Το πρόγραμμα της Εθνικής μας:

14 Ιουνίου Κολομβία - Ελλάδα (Μπέλο Οριζόντε 19:00)
19 Ιουνίου Ιαπωνία - Ελλάδα (Νατάλ 01:00)
24 Ιουνίου Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (Φορταλέζα 19:00)



Οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου

1ος ΟΜΙΛΟΣ2ος ΟΜΙΛΟΣ3ος ΟΜΙΛΟΣ4ος ΟΜΙΛΟΣ5ος ΟΜΙΛΟΣ6ος ΟΜΙΛΟΣ7ος ΟΜΙΛΟΣ8ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΡΑΖΙΛΙΑΙΣΠΑΝΙΑΚΟΛΟΜΒΙΑΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΕΛΒΕΤΙΑΑΡΓΕΝΤΙΝΗΓΕΡΜΑΝΙΑΒΕΛΓΙΟ
ΚΡΟΑΤΙΑΟΛΛΑΝΔΙΑΕΛΛΑΔΑΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑΕΚΟΥΑΔΟΡΒΟΣΝΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΑΛΓΕΡΙΑ
ΜΕΞΙΚΟΧΙΛΗΑΚΤΗΕΛΕΦΑΝΤ.ΑΓΓΛΙΑΓΑΛΛΙΑΙΡΑΝΓΚΑΝΑΡΩΣΙΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝΑΥΣΤΡΑΛΙΑΙΑΠΩΝΙΑΙΤΑΛΙΑΟΝΔΟΥΡΑΝΙΓΗΡΙΑΗΠΑΚΟΡΕΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η "ΠΝΙΓΜΟΝΗ" ΣΤΟ VAULT!

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το απόγευμα της Κυριακής με βρήκε στον πολυχώρο Vault να παρακολουθώ την «Πνιγμονή» σ' ένα λιτό, αλλά άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό. Το κείμενο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του Δημήτρη Καρατζιά, κάνοντας μία άλλη εκδοχή του «Σπιτιού της Μπερνάντα Άλμπα» του Λόρκα. 

Αν και ήταν η τρίτη μέρα που παρουσιαζόταν το έργο, ήταν τόσο καλοδουλεμένο που κανένας μετά το τέλος της παράστασης δεν είχε να πει κακή κουβέντα ούτε για το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς, αλλά ούτε και για τις ερμηνείες των οκτώ πρωταγωνιστριών.

Η ιστορία εξελίσσεται στην Ανατολική Τουρκία του 2013 και έχει φόντο την σκληρή ζωή και την απελπισία των γυναικών στα ορεινά χωριά της Τουρκίας. Με την απουσία –πλέον- του αντρικού προτύπου και την ανάγκη της μάνας να επιβληθεί

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο "ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ" ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

«Ο ψαράς και η ψυχή του» είναι η φετινή πρόταση του Θεάτρου «ΑΡΓΩ» και της καλλιτεχνικής εταιρείας «ΠΑΡΩΝ». Το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ προσεγγίζει μικρούς και μεγάλους, αλλά σε μορφή μιούζικαλ. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η σκηνή του φιλόξενου θεάτρου γίνεται η στεριά του νεαρού ψαρά Αργύρη, αλλά και ο βυθός της όμορφης γοργόνας Ιρίνα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τους ενώνουν, αλλά και κάποια που τους χωρίζουν. Αυτό όμως που τους ενώνει είναι η πραγματική δύναμη της αγάπης!