Σελίδες

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σε βρετανικά χέρια η Ολυμπιακή φλόγα.

Στο δρόμο για το Λονδίνο βρίσκεται πλέον η Ολυμπιακή Φλόγα, μετά την παράδοσή της στην Πριγκίπισσα Αννα και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Η Ελλάδα βρέθηκε για δύο ώρες στο επίκεντρο του κόσμου με την τελετή παράδοσης, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και το πιο σημαντικό, αυτό της αφής με ένα λαμπρό ουράνιο τόξο να μοιάζει με ζωγραφιά στον γκρίζο ουρανό της Αθήνας.
Η Πριγκίπισσα Άννα και ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είδαν τον Πύρρο Δήμα μαζί με τον Κινέζο χρυσό Ολυμπιονίκη Λιν Νινγκ να ανάβουν τον βωμό στο κέντρο του Καλλιμάρμαρου μέσα σε αποθέωση και ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
 Η τελετή ξεκίνησε με την ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, ενώ ακολούθησε ο εθνικός ύμνος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Εθνικό μας Ύμνο τραγούδησε ο διεθνής τενόρος, Μάριος Φραγκούλης.
Νωρίτερα ο Ολυμπιονίκης του πόλο, Τάσος Παπαναστασίου, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, Χριστίνα Γιαζιτζίδου, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βασίλης Τσολακίδης και η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Αλεξάνδρα Τσιάβου μετέφεραν τη δάδα με το Ολυμπιακό Φως.

 Διαβάστε περισσότερα παρακάτω και δείτε πλούσιο υλικό καθώς και βίντεο με ολόκληρη την τελετή :

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός στο μπάσκετ, πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.

Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, εξαιτίας της επίθεσης που δέχθηκε το πούλμαν των πρασίνων στην παραλιακή που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Περπέρογλου - Σμιθ.

Δεν θα διεξαχθεί εντέλει ο πρώτος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς έτσι αποφάσισαν η ΓΓΑ, ο ΕΣΑΚΕ και η Αστυνομία που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Tο πούλμαν του Παναθηναϊκού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στην παραλιακή, τη στιγμή που κατευθυνόταν στο ΣΕΦ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Σμιθ - Περπέρογλου και να μεταφερθούν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για εξετάσεις.
Το πούλμαν του Παναθηναϊκού είχε ακινητοποποιηθεί για αρκετή ώρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, αλλά μετά από διαβουλεύσεις έφτασε στο ΣΕΦ λίγο μετά τις 21:00.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε ότι από το πρωί της Παρασκευής το ζήτημα του τρόπου διεξαγωγής των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ θα τεθεί επί τάπητος, προκειμένου τα παιχνίδια να γίνουν υπό τις ασφαλέστερες δυνατές συνθήκες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πτοήθηκαν από την αναβολή και παρέμειναν για αρκετή ώρα στις εξέδρες φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας. Στις 21:50 βγήκαν στο παρκέ οι Πρωταθλητές Ευρώπης και αποθεώθηκαν από τον κόσμο για την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού σχετικά με το συμβάν, καθώς επισκέφθηκε τα αποδυτήρια τους όταν έφτασε στο ΣΕΦ η αποστολή των πρασίνων. Λίγο μετά ο "Ντούντα" είχε τετ - α - τετ για κάμποση ώρα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
 Τα σενάρια της επόμενης μέρας είναι πολλά και ορισμένα από αυτά προκαλούν τεράστιες απορίες, καθώς κάνουν λόγο ακόμη και για τη μη διεξαγωγή των φετινών τελικών της Α1! Ή την πραγματοποίηση τους χωρίς οπαδούς σε κανένα από τα παιχνίδια!

Πηγή : redplanet.gr

Ο Νίκος Μάνεσης σε...''Κομβικό σημείο''

Και ενώ η τηλεοπτική σαιζόν φτάνει στο τέλος της, πολλά κανάλια ''αναγκάζονται'' να προσθέσουν στο πρόγραμμα τους νέες εκπομπές.Ένα από αυτά είναι και ο ALPHA,ο οποίος στο πλαίσιο ενίσχυσης του ενημερωτικού προφίλ αναθεωρεί παλιές του αποφάσεις για την πρωινή ζώνη...

 Μία ζώνη την οποία είχε καταργήσει η προηγούμενη διοίκηση, στο πλαίσιο των περικοπών και εξοικονόμησης χρημάτων.

Επειδή,όμως, οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και η χώρα για ακόμη μία φορά καλείται να...προχωρήσει ακυβέρνητη, ο ALPHA εντάσσει στο πρόγραμμα του, από την Δευτέρα 21 Μαΐου την εκπομπή ''Κομβικό σημείο''.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Νίκος Μάνεσης,ο οποίος με μία δυνατή δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας με εγκυρότητα και σαφήνεια.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση στις 11:00

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Την Πέμπτη (17/05) η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Την Πέμπτη (17/05) η Ελλάδα θα βρίσκεται στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος καθώς στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Τον επικεφαλή και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής και χρυσό Ολυμπιονίκη στον στίβο, Σερ Σεμπάστιαν Κόε, θα συνοδεύσουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η πριγκίπισσα Άννα. Ο Άγγλος σούπερ σταρ θα πραγματοποιήσει υπερατλαντικό ταξίδι-αστραπή ώστε να βρεθεί αύριο Πέμπτη στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο γι'αυτόν τον σκοπό.

Ο διασημότερος Άγγλος αθλητής θα είναι ένα από τα μέλη της αγγλικής αποστολής που θα καταφτάσει στην ελληνική πρωτεύουσα για να παραλάβει την Ολυμπιακή φλόγα από τους Έλληνες.Ο Μπέκαμ δεν θα είναι βρίσκεται μεταξύ των λαμπαδηδρόμων όταν το αεροπλάνο της British Airways προσγειωθεί στην Αγγλία. Πρώτος λαμπαδηδρόμος επί βρετανικού εδάφους θα είναι ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, Μπεν Έινσλι.

 Διαβάστε παρακάτω και το πρόγραμμα της τελετής : 

Το φινάλε των...''Ακίνδυνων'' κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές!

Πέρασαν από...40 κύματα, μέχρι να δουν το φως του τηλεοπτικού ''αέρα'',αλλά με το που έκαναν την εμφάνιση τους, κέρδισαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Κάθε Δευτέρα βράδυ,πολλές οικογένειες βρίσκονται...''Πίσω στο σπίτι'', για να παρακολουθήσουν την ομώνυμη οικογενειακή κωμωδία του MEGA, με ήρωες βγαλμένους από την καθημερινότητα.Φυσικά, η οικονομική κρίση δεν έλλειπε ούτε από εκεί. Και πώς να γινόταν αυτό,αφού είναι το βασικό της story; Μία οικογένεια με άκρως...Ακίνδυνους που βιώνουν την κρίση στο ίδιο τους το σπίτι.

Η τηλεοπτική σαιζόν φτάνει αισίως (?) στο τέλος της και οι λιγοστές σειρές μυθοπλασίας ρίχνουν αυλαία. Μία από αυτές είναι και το ''Πίσω στο σπίτι'', όπου το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 28 Μαΐου.Μάλιστα θα είναι και η τελευταία που θα ρίξει αυλαία στο Μεγάλο Κανάλι,αφού να σας θυμίσουμε ότι πήρε παράταση για 2 επεισόδια (!) -που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η μείωση επεισοδίων.

Έτσι, στο 22ο επεισόδιο θα δούμε να έρχονται τα πάνω...κάτω.Η Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) έχει ελπίδες ότι ο πιο...Ακίνδυνος από όλους (Θοδωρής Αθερίδης) θα ηρεμήσει από τις σατανικές του ιδέες, η απατημένη -Κρητικά- σύζυγος (Άννα Μενενάκου) ελπίζει στην ψυχική της ηρεμία και ποντάρει στον λευκό γάμο, όπου θα σώσει τον δικό της με τον ''Δημήτρη'' (Αποστόλη Τότσικα).Τέλος,ένας γάμος που δεν πρέπει να γίνει και δεν είναι άλλος από του ''Κωστή'' (Θανάση Τσαλταμπάση) και της ''Άντζελας'' (Τζένη Θεωνά).Να φανταστείτε,ότι σ' αυτή την σκηνή,θα συμβάλλει η ''Αλεξάνδρα'' (Νίκη Αναστασίου) που δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία να οργανώσει...ύπουλα σχέδια.Στο τελευταίο θα βρει τον απόλυτο σύμμαχο στο πρόσωπο του ''Περικλή'' (Χρήστος Σπανός).

 
Ο Ηλίας ξεμπλέκει από τους αρχαιοκάπηλους, προς μεγάλη ικανοποίηση της Κατερίνας, η οποία ελπίζει ότι ο άντρας της πια θα ηρεμήσει. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται ο γάμος του Κωστή και της Άντζελας. Η Άννα δεν ξέρει αν αυτός ο γάμος θα τη βοηθήσει να κρατήσει τον δικό της γάμο, ή θα έχει την Άντζελα συνέχεια μέσα στα πόδια της. Η Κατερίνα είναι αντίθετη με έναν γάμο από ανάγκη, ο Ηλίας είναι ευχαριστημένος που δεν θα χρωστάνε πια, γιατί η Άντζελα, ως νύφη τους, δεν θα έχει πια απαιτήσεις. Η Αλεξάνδρα δεν θέλει ο αδελφός της να παντρευτεί έτσι, χωρίς να τον αγαπάει η γυναίκα του και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ματαιώσει το γάμο. Ζητάει τη βοήθεια του Περικλή, ο οποίος αναλαμβάνει να μεθύσει παραμονή του γάμου τον Κωστή και να τον παρασύρει στο τροχόσπιτό του.

Στο τέλος,όμως,επειδή...Όλοι οι καλοί χρωστάνε, έρχεται ο Γερμανός πατέρας για να γράψει το δικό του φινάλε,το οποίο και θα δούμε την Δευτέρα 28 Μαΐου. Τον πατέρα της Τζένης Θεωνά ή αλλιώς ''Άντζελας'' θα υποδυθεί ο Ζεράρ Μισέλ.

Η οικογενειακή κωμωδία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα συνεχιστεί και για 2η χρονιά με μία αποχώρηση, αλλά με νέες ιστορίες. Η αποχώρηση, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, είναι αυτή της Ζώγιας Σεβαστιανού.

Ποιές εκπομπές ανανεώνει για το 2012-2013 η Ε.Ρ.Τ;

Την Δευτέρα 14 Μαΐου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ, όπου και ασχολήθηκε με θέματα, όπως: Υπογραφή της Σ.Σ.Ε (Συλλογική Σύμβαση Εργασίας), Κανονισμός Διενέργειας Προμηθειών,έγκριση μίσθωσης κτιρίου στον Γέρακα για το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, αλλά και την ανανέωση κάποιων εκπομπών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου,της Ε.Ρ.Τ, οι εκπομπές που...ανανεώθηκαν και θα συνεχίσουν την προβολή τους την σαιζόν 2012-2013, είναι οι εξής:
  •  "Φωτόσφαιρα"  (13 επεισόδια). Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 10.980 ευρώ.
  •  "9+1 Μούσες'' (13 επεισόδια). Το κόστος ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 9.690 ευρώ.
  •  "Η εποχή των εικόνων" (14 επεισόδια). Ο ανώτατος προϋπολογισμός ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 4.106 ευρώ.
  • "Ουράνιο τόξο" (70 επεισόδια). Ο ανώτατος προϋπολογισμός ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 96.18 ευρώ.
  • "Οι κεραίες της εποχής μας" (1 επεισόδιο).Το κόστος του επεισοδίου ανέρχεται σε 6.305 ευρώ.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

UPD: Τα βραβεία MAD Video Music Awards έρχονται στις...20 Ιουνίου!

Κόντρα στα δημοσιεύματα και τις φήμες πάει το...MAD,που το ήθελαν να μην διοργανώνει για 9η χρονιά τα επιτυχία MAD Video Music Awards by Vodafone.

 Την Τετάρτη 20 Ιουνίου,στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο μουσικό event.Με βασικό σύνθημα το "Young Greece'',οι άνθρωποι του MAD, αναδεικνύουν την Ελλάδα των νέων που πάει ''κόντρα'' στην απαισιοδοξία, αλλά και την εποχή που ζούμε.

Το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, με special guest djs τους: Demy & DJ Kas, Freaky Fortune, Stan & Snap your Fingers,οι οποίοι με τις μουσικές επιλογές τους, θα δώσουν τη δική τους δυναμική και αλήθεια με μήνυμα ‘Young Greece’!

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, η μουσική θα ξεκινήσει από νωρίς, όπως κάθε χρονιά, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do, για να κορυφωθεί με την πολυαναμενόμενη τελετή απονομής των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE, με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage!

Περισσότερα νέα για τη φετινή διοργάνωση έρχονται καθημερινά στο MAD TV, το MAD RADIO 106.2, το www.mad.gr, στο official page των βραβείων www.videomusicawards.gr , στο facebook /Mad Video Music Awards και στο official account στο twitter @madVMA. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα αναμένετε να δημοσιοποιηθούν οι υποψηφιότητες,οπότε οι πιστοί θαυμαστές των MAD VMA να είστε stand by για να δώσετε την ψήφο σας! Όσον αφορά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών; Αυτές θα αργήσουν λίγο, αφού αυτή την περίοδο γίνονται τα απαραίτητα...''μαγειρέματα'',ώστε να εκπλήξουν για ακόμη μία χρονιά το κοινό.

Μείνετε stand by και θα τα μάθετε όλα, για το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Φινάλε για...''Κλινική περίπτωση''

Την Παρασκευή 25 Μαΐου ρίχνει αυλαία η κωμική σειρά ''Κλινική περίπτωση'',που πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το 18ο και τελευταίο επεισόδιο είναι για άκρως...κλινικές περιπτώσεις,αφού θα συμβούν πολλά!

Η κωμική σειρά που φέρει την υπογραφή της Χριστίνας Κοτζάμπαση (σενάριο) και του Ανδρέα Μορφονιού (σκηνοθεσία), κατάφερε και κέρδισε εντυπώσεις και τηλεθεατές. Μπορεί, ωστόσο, να έχει δοθεί ένα πρώτο πράσινο φως,από το MEGA, στους συντελεστές για 2ο κύκλο, αλλά το τοπίο συνεχίζει να παραμένει θολό.Και αυτό γιατί όλα είναι ρευστά.

Πάντως,το τελευταίο επεισόδιο μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις,ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου συνεχίζει να παραμένει ο guest star!

Τι θα δούμε,όμως, στο φινάλε της ''Κλινικής περίπτωσης'';
 Ένας άλλος Μάρκος ξυπνάει! Ένας Μάρκος πρόσχαρος, αυθόρμητος, ερωτευμένος και... θεραπευμένος! Είναι γεγονός! Η φοβία για το αίμα είναι πια παρελθόν. Και ο Μάρκος απολαμβάνει τη νίκη του στην αγκαλιά της πανευτυχούς Αντριάννας. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Μάρκος θα αναγκαστεί να δοκιμάσει τις νέες του αντοχές, όταν καλείται να επιστρέψει στο χειρουργείο προκειμένου να σώσει ένα νεαρό κορίτσι. Στο νοσοκομείο οδηγείται και η Φλώρα για να περάσει μια σειρά από ιατρικά τεστ μήπως και γίνει μάνα. Τα τεστ αποδεικνύονται μαρτυρικά και η Φλώρα δεν είναι και η πιο εύκολη ασθενής... Ταυτόχρονα η Μίκα πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα για ένα δείπνο που τελικά δεν φαίνεται και πολύ "φιλικό". Δεν αφήνει, όμως, μια μικρή απογοήτευση να την καταβάλει. Είναι πλέον έτοιμη να ξαναμπεί στον στίβο του έρωτα. Και εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...

"Σείστηκε" το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με το σύνθημα "Την κούπα την σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό" να κυριαρχεί, περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", αποθέωσαν κυριολεκτικά τους θριαμβευτές και πρωταθλητές Ευρώπης παίκτες του Ολυμπιακού, "γκρεμίζοντας" το αεροδρόμιο.

Η Αττική οδός είχε κοκκινίσει από νωρίς και ο κόσμος όσο περνούσε η ώρα, αυξανόταν συνεχώς.  Η αποστολή του Ολυμπιακού πάτησε Ελλάδα λίγο μετά τις 5 και λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου. Μόλις οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν το πούλμαν, επικράτησε ένας πραγματικός χαμός. Ντελίριο ενθουσιασμού με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κοντεύουν να σηκώσουν στα χέρια το πούλμαν με τους παίκτες, τον Ιβκοβιτς και τους Αγγελόπουλους να γνωρίζουν την απόλυτη αποθέωση για την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Τζόι Ντόρσεϊ αλλά και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βγήκαν από την οροφή του πούλμαν με την κούπα και τότε ξεκίνησε το πάρτυ στο αεροδρόμιο. Ο οδηγός του οχήματος όσο και αν προσπαθούσε, ήταν αδύνατον να προχωρήσει μπροστά, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν γίνει... ένα με το πούλμαν, ενώ μερικοί τολμηροί ανέβηκαν πάνω και αγκάλιασαν τους μεγάλους θριαμβευτές.Ο πρωταγωνιστής του τελικού με την ΤΣΣΚΑ, Γιώργος Πρίντεζης, άκουσε ρυθμικά το όνομά του, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης. Οπως ήταν λογικό, από τα συνθήματα δεν έλειψε και ο Παναθηναϊκός, αφού την Πέμπτη αρχίζουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε παρακάτω και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο :

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει'' στους...δρόμους

Ο Πέτρος Ζούλιας με την "Θεατρική διαδρομή" παρουσιάζει την καλοκαιρινή περίοδο,το μουσικοθεατρικό έργο: "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!".

 Μέσα σε δύο ώρες, μ' έναν μετεπιθεωρησιακό τρόπο, παρουσιάζεται η ιστορία της νεότερης Ελλάδας.Από την ίδρυση του κράτους μας ως τις μέρες μας.

Ένας πολυμελής θίασος υποδύεται τους...κομπάρσους ηθοποιούς, που παίζουν τον ελληνικό λαό.Άνθρωποι της καθημερινότητας, που:Πίστεψαν, πολέμησαν,διχάστηκαν,ταυτίστηκαν,έζησαν και πέθαναν για τους μεγάλους Έλληνες αρχηγούς, τα οράματα και την πολύπαθη πατρίδα.

Το έργο,''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει'', θα παρουσιαστεί σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους: Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Τζόυς Ευείδη και Έρση Μαλικένζου. Μαζί τους στην σκηνή οι: Αλίνα Κωτσοβούλου,Θοδωρής Αντωνιάδης,Ανδρέας Κωνσταντινίδης,Γεωργία Μητροπούλου,Πάνος Σταθακόπουλος,Τάσος Αλατζάς κ.ά.

Το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση, το τραγούδι με την πρόζα, το χθες με το σήμερα, οι ήρωες με τους αντιήρωες, οι πρωταγωνιστές με τους ανώνυμους κομπάρσους-θιασώτες των ιδεών. Το παρασκήνιο διαδέχεται το προσκήνιο της ιστορίας σε ένα σκηνικό ακροβατικό παιχνίδι, που στοχεύει στην εθνική αυτογνωσία, στη συνείδηση, αλλά και στον πατριωτικό αυτοσαρκασμό, γιατί «για να πάει κανείς μπροστά, πρέπει να κοιτάει και λίγο πίσω». Η παράσταση διατρέχει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού απ’ το δημοτικό ως το σύγχρονο. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Σκηνοθεσία : Πέτρος Ζούλιας Σκηνικά – Κοστούμια : Αναστασία Αρσένη Μουσική : Μάρω Θεοδωράκη Χορογράφος : Φώτης Διαμαντόπουλος

Η Τζένη Θεωνά και στην παρουσίαση εκπομπών...

Η Τζένη Θεωνά, εκτός από ηθοποιός, έχει τελειώσει και το τμήμα Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Έτσι, σύντομα θα την δούμε να αναλαμβάνει την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής...


...και συγκεκριμένα στο MTV!Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη οικογενειακή κωμωδία ''Πίσω στο σπίτι'', εντάσσεται στο δυναμικό του νεανικού-μουσικού καναλιού.


Η Τζένη αναλαμβάνει την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής ΜΤV YOUR NOISE DAILY, με θέματα όπως: μουσική, ταινίες, σειρές, νέα της showbiz, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε καλλιτέχνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 

Η ομάδα του YOUR NOISE DAILY εμπνέεται επίσης από θέματα που θα προτείνει το τηλεοπτικό κοινό, μέσω της σελίδας της εκπομπής στο Facebook. Αν πάλι σε ενδιαφέρουν τα parties, οι συναυλίες, τα πιο hot events και το street culture ακολούθησε τη Τζένη στο MTV CITY LIFE και ενημερώσου για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. 

Το MTV CITY LIFE κυκλοφορεί στα πιο hip μέρη και ετοιμάζει την καθημερινή σου agenda για μην χάνεις Τ Ι Π Ο Τ Α!

Τρέλανε όλη την Ευρώπη και Ελλάδα ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ!!!

"Άλωσε" την Πόλη ο Θρύλος!!!Μια από τις επικότερες και μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ πέτυχε χθες βράδυ ο Ολυμπιακός στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης, κερδίζοντας στην εκπνοή το μεγαλύτερο φαβορί της διοργάνωσης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 62-61. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο με μια διαφορά στο -19 και με τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του αγώνα, νίκησε την ΤΣΣΚΑ και έστειλε τον κόσμο του Ολυμπιακού και όλη την Ελλάδα στον 7ο ουρανό!!!Συγκλονιστικός ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος ήταν για άλλη μια φορά ο ηγέτης της ομάδας και βραβεύτηκε ως MVP του Final Four. Πολύτιμος ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό σε πολύ κρίσιμα σημεία. "Ήρωας" του αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αυτό που συνέβη χθες δεν έχει προηγούμενο. Ολόκληρη η Ευρώπη παραμιλάει για την μεγάλη ανατροπή μιας ομάδας που στην αρχή της χρονιάς κανένας σχεδόν δεν την πίστευε, και κυρίως, κανένας δεν περίμενε να φτάσει μέχρι το Final Four. Τα "μωρά" του Ντούσαν Ίβκοβιτς όμως διέψευσαν τους πάντες και τα πάντα και τρέλαναν ολόκληρη την Ευρώπη χωρίς υπερβολές. Για τρία δεκάλεπτα η ΤΣΣΚΑ βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, ο Ολυμπιακός δε μπορούσε να αντιδράσει και όλοι πίστευαν πως ο αγώνας έχει τελειώσει. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως έμελλε να σπάσει καρδιές αφού συνέβη αυτό που φάνταζε απίθανο και να γίνεται μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο!

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

4ος στο Final Four ο Παναθηναϊκός, ήττα με 69-74 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό με 69-74 και τερμάτισε 4ος στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Οι "πράσινοι" ήταν κατώτεροι των Καταλανών και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μην αγωνίζεται, ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα η οποία προηγήθηκε από την αρχή του παιχνιδιού και διατήρησε τον έλεγχο μέχρι και το τέλος. Δεν αγωνίστηκε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο για τους Ισπανούς.

Πρώτος σκόρερ για τους πράσινους ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 17 πόντους ενώ για την Μπαρτσελόνα ο Χουέρτας με 21 πόντους.

Σε λίγη ώρα (21:00, ET1) ρίχνεται στη μάχη του μεγάλου τελικού ο Ολυμπιακός αφού θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο φαβορί της διοργάνωσης, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κυνηγώντας το 2ο ευρωπαϊκό τρόπαιο και ταυτόχρονα μία ακόμη υπέρβαση για τα "μωρά" του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

''Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει'': 11 μονόλογοι που συγκλονίζουν...

Ο πολυχώρος πολιτισμού VAULT παρουσιάζει από την Πέμπτη 10 Μαΐου έως το Σάββατο 9 Ιουνίου,το θεατρικό έργο ''Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει'' της Claire Castillon.

Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο αποτελείται από 11 μονόλογους της Claire Castillon, από το βιβλίο ''Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει''. Την σκηνοθεσία επιμελείται ο Δημήτρης Καρατζιάς.

Έντεκα γυναικεία πρόσωπα, εξομολογούνται στο κοινό.Αφηγούνται, θυμούνται,ξανά ζουν,μιλούν για τις σχέσεις μάνας-κόρης. Τα πρόσωπα είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους.Διαφορετική ηλικία,κατάσταση,διανοητικό επίπεδο,κοινωνική και οικονομική θέση.

Η Νίκη ΑναστασίουΚική ΜαυρίδουΙωάννα ΠηλιχούΕιρήνη ΣταματίουΓιάννα Σταυράκη και η Αθηνά Τσιλύρα παρουσιάζουν τα κείμενα-μονόπρακτα, που είναι γραμμένα σε πρώτο πρόσωπο και συγκλονίζουν.

''Η μαμά μου ποτέ δεν πεθαίνει'',παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή στον πολυχώρο VAULT (Μελενίκου 26,Βοτανικός),στις 21:15.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παράσταση:

Η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με τον Αντύπα στο Thalassa.

Πρεμιέρα έκανε ο Σάκης Ρουβάς την Παρασκευή 11 Μαΐου στο Thalassa People's Stage και μαζί με τον Αντύπα, παρουσιάζει ένα από τα πιο ανατρεπτικά σχήματα που έχουμε ακούσει και δει ποτέ στη νυχτερινή Αθήνα, και όχι μόνο.

Αναμφίβολλα η πρεμιέρα τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, παρά τα οικονομικά προβλήματα και την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του, αποδεικνύοντας πως είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποπ σταρ χωρίς αμφιβολλία.
Ο Αντύπας ξεσήκωσε και αυτός με την σειρά του, τους θαμώνες του "Thalassa" με τις μεγάλες επιτυχίες του. Έκπληξη της βραδιάς η Demy η οποία,αν και νεαρή, κατάφερε μα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να εντυπωσιάσει με τις επιτυχίες της "Fallin" και "Μόνο μπροστά". Εκπληκτικοί και οι Mamacitas on fire, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να δίνει μια ροκ-χιπ χοπ διάθεση στη βραδιά και να κλέβει τις εντυπώσεις.
Και η Demy αλλά και οι Mamacitas on fire ερμηνεύουν κάποια κομμάτια μαζί με τον Σάκη Ρουβά.
Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πρεμιέρα :