Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ"


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο// Περιοδικό: "MYtv"

Την Τρίτη 10 Ιουνίου ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της νέας φιλόδοξης δραματικής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη,"Δικαίωση", την οποία αναμένεται να δούμε στις αρχές της νέας τηλεοπτικής περιόδου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στην εν λόγω σειρά, πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι: Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Νίκη Παλληκαράκη, Κάτια Νικολαϊδου, Δημήτρης Μαύρος, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Ευαγγελία Συριοπούλου, Νίκος Αναδιώτης κ.ά.

Την ίδια στιγμή, όμως, δρομολογούνται αλλαγές ενόψει του τέταρτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, τη σκηνοθετική επιμέλεια των νέων επεισοδίων αναλαμβάνει η...

ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ

Αλεξάνδρα Κ*
Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο// Περιοδικό: "MYtv"

Νέα γυναικεία σειρά έχουν στα σκαριά οι υπεύθυνοι του Mega, με σκοπό να προβληθεί τον Ιανουάριο του 2015. Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Αλεξάνδρας Κ*, η οποία εργάζεται και ως δημοσιογράφος σε γυναικείο περιοδικό, ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος
Όσοι έχουν δει τον πιλότο της εν λόγω σειράς, μιλούν για ένα φρέσκο και πρωτότυπο concept που θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του MYtv, το σενάριο θέλει τρεις γυναίκες να συζητούν θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα, τον έρωτα και την ψυχολογία τους. Δύο από τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Αλεξάνδρα Κ* και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ενώ θα συμμετέχουν ηθοποιοί που σπάνια εμφανίζονται στην τηλεόραση.

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΛΕΙΣΕΙ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο// Περιοδικό: "MYtv"

Με γοργό ρυθμό προχωρά η προετοιμασία της νέας καθημερινής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1. Πρόκειται για την ελληνική μεταφορά της αργεντίνικης σειράς "Graduados" (στα ελληνικά σημαίνει "Οι απόφοιτοι"), που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MyTV, ανάμεσα στους ηθοποιούς που έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις και έχουν συμφωνήσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η Χριστίνα Τσάφου με τον Τάσο Κωστή θα υποδυθούν τους γονείς ενός εκ των πρωταγωνιστών.  Σε συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκονται ακόμα οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Μαυρόπουλος. 

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

"TOC-TOC" ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο Θέατρο Ήβη η κωμωδία του Laurent Baffie, "Toc-Toc", ο Κώστας Σπυρόπουλος ετοιμάζει εκ νέου το ανέβασμα της σε νέο χώρο που θα έχει θέα την... Ακρόπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, το "Toc-Toc", από τέλη Ιουνίου μετακομίζει στο ACRO όπου και θα παρουσιάζεται από Πέμπτη έως και το Σάββατο.