Σελίδες

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ CELEBRITIES;

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Επίσκεψη στο τηλεοπτικό...σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη έκαναν το απόγευμα της Τρίτης 18 Μαρτίου οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Μαρτάκης, Θανάσης Αλευράς, Αργύρης Αγγέλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Βασιλική Ανδρίτσου.

Αφορμή στάθηκε το πρώτο γύρισμα της Σμαράγδας για τις ανάγκες του νέου σόου-παιχνιδιού του MEGA "Celebrity Game Night" που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Μαρτίου και συμμετείχαν ως πρώτοι καλεσμένοι.

Σ' αυτό το παιχνίδι δύο παίκτες και 6 celebrities συγκεντρώνονται στο... σπίτι της Σμαράγδας και παίζουν παιχνίδια που απαιτούν γνώσεις και ταχύτητα, με τους πρώτους να διεκδικούν κάποιο χρηματικό έπαθλο, ενώ οι celebrities παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Σε ένα από τα επόμενα γυρίσματα, στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογιώργη, Μίνως Θεοχάρης VS Βίκυς Σταυροπούλου, Τάσου Χαλκιά, Βασιλικής Τρουφάκου. Δηλαδή; Οι Αθηναίοι θα ξανά βρεθούν αντιμέτωποι με τους Κάτω Παρταλιώτες της σαρωτικής σειράς του MEGA, "Κάτω Παρτάλι".

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ «Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ».

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τα πρώτα «μαγειρέματα» ενόψει της καλλιτεχνικής περιόδου 2014-2015 έχουν αρχίσει να οργανώνουν σιγά-σιγά οι θεατρικοί παραγωγοί, με σκοπό να μονοπωλήσουν γι’ ακόμη μία χρονιά το ενδιαφέρον του θεατρόφιλου κοινού.

Έτσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia, στο Θέατρο Παλλάς αναμένεται να παρουσιαστεί το θρυλικό μιούζικαλ των Τζόζεφ Στάιν και Τζέρι Μποκ «Ο βιολιστής στη στέγη» με τον Γρηγόρη Βαλτινό, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία του νέου ανεβάσματος, ενώ η μετάφραση ανήκει στον Σταμάτη Φασουλή.

Το εν λόγω μιούζικαλ