Σελίδες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα του "Από μηχανής θεάτρου"

H εταιρεία θεάτρου «Συν-Επί (+,Χ) ανακοίνωσε το πρόγραμμα της, για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, ελπίζοντας, ότι το θέατρο θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα, ένας σημαντικός φορέας πολιτισμού και εν μέρει αλήθειας.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εταιρείας θεάτρου, Άκις Βλουτής, συνεργάζεται γι’ ακόμη μία χρονιά με τη σκηνοθέτιδα Άντζελα Μπρούσκου, αλλά αυτή τη φορά στο επίκαιρο «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μίλλερ, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται το Νοέμβριο. Επίσης, το «παρών» στο νέο πρόγραμμα του «Από μηχανής θεάτρου», δίνει και ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπου θα έχει δύο ιδιότητες. Αυτή του ηθοποιού και του σκηνοθέτη, για τις ανάγκες του «Τέλος του παιχνιδιού» του Σάμιουελ Μπέκετ, που πρόκειται να «ανέβει» τον Μάρτιο.

Επιπλέον, θα διασκευαστεί το αστυνομικό μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, «Έγκλημα στα παρασκήνια», σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπερδέκα, αλλά και το «X-TOKIO» του Στέλιου Λυκουρέση, σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κωνσταντάτου.
Ας δούμε τα έργα, όμως, πιο αναλυτικά, ξεκινώντας από το «Κουαρτέτο» (προγραμματισμένη πρεμιέρα: 15/11), όπου θα παίζουν ο Άκις Βλουτής και η Δανάη Σκιάδη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Άντζελας Μπρούσκου.

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα : 

Πρεμιέρα με βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Europa League.

Ένας κάκιστος Παναθηναϊκός γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ στην Σλοβενία και μπήκε με το αριστερό στους ομίλους του Europa League.


Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τους Μπέριτς στο 25΄, Ιμπραΐμ στο 62΄ και πέναλτι του Ταβάρες στο 88΄ επιστρέφουν στην Αθήνα με κατεβασμένα τα κεφάλια.
Κανένας παίκτης των "πρασίνων" δεν διασώθηκε από αυτή την βραδιά, ενώ ευθύνες υπάρχουν και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε κανέναν επιθετικό στην αρχική ενδεκάδα αποφασίζοντας να εντάξει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα του, ο οποίος δεν απέδωσε...
Στα αξιοσημείωτα, η αποβολή του Σπυρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92΄.

 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 4-3-3 και τον Καρνέζη γκολκίπερ, τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Βιτόλο, Ζέκα στη μεσαία γραμμή και τους Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση.
Ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να ξεκινήσει το ματς χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Χριστοδουλόπουλο.
Από την άλλη η Μάριμπορ ξεκίνησε με τους Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Μέγιατς, Ποτοκάρ, Ραϊτσεβιτς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ιμπραϊμι, Ταβάρες και Μπέριτς.

Πηγή : woop.gr

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Ο Αλέκος βγήκε από τον Παράδεισο" έρχεται στο ''Αγγέλων Βήμα''

Έχουν περάσει 100 χρόνια από τη γέννηση του Αλέκου Σακελλάριου και το «Αγγέλων Βήμα» τιμά τον γνωστό θεατρικό συγγραφέα, στιχουργό, δημοσιογράφο και σκηνοθέτη, με μία μουσικοθεατρική παράσταση που περιλαμβάνει τραγούδια και σπάνιες προσωπικές διηγήσεις του.

Ο Άγγελος Μπούρας, που διαθέτει εξαιρετική φωνή και πολλά ερμηνευτικά προσόντα, ετοιμάζεται να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο ρόλο, καθώς θα ενσαρκώσει τον Αλέκο Σακελλάριο, αλλά και η Χριστίνα Αλεξανιάν που ξέρει να κερδίζει πάντα τις καλύτερες των εντυπώσεων, θα «ντυθεί» τις γυναίκες της ζωής του Αλέκου .
Παράλληλα, στην παράσταση που θα μας κρατά συντροφιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα εμφανιστούν σε ένα ρόλο έκπληξη, πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές, υπό τη συνοδεία των: Χάρη Ανδρεάδη (πιάνο), Μανώλη Μιχαλάκη (κιθάρα-παραδοσιακά όργανα), Παύλο Διαμαντόπουλο (κοντραμπάσσο), Γιώργο Σχοινά (ακορντεόν), Νίκο Λαβράνο (ντραμς).
Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ενώ ο «Αλέκος βγήκε απ’ τον Παράδεισο», θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.30.
Tη σκηνοθεσία του φιλόδοξου,αυτού,εγχειρήματος, υπογράφει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ενώ την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Νίκος Λαβράνος. Τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Miltos, τους φωτισμούς ο Θανάσης Λεφάκης,τον ήχο  ο Τάκης Μάρκου,την μουσική διδασκαλία ο Νίκος Ρουσσάκης, την διόρθωση κειμένου ο Κώστας Καρασαββίδης, ενώ πολύτιμη βοήθεια και ''ρόλο'' συμβούλου στην όλη διαδικασία της μουσικοθεατρικής παράστασης είναι η Τίνα Σακελλάριου.
Όμως, επειδή αργεί λίγο ακόμα η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης, σας παρουσιάζουμε ένα από τα κείμενα:
«Περάσανε κιόλας εκατό χρόνια; Από τη γέννησή μου; Αδύνατον!
Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα, μήπως μεθύσουμε και τα   μετρήσουμε σωστά επιτέλους,          
γιατί, να είναι εκατό, α-πο-κλεί-ε-ται!
Για μέτρα λοιπόν!
Ποιος χειμώνας ήτανε;
Πάντως, ήταν χειμώνας βαρύς κι είχες έρθει νωρίς. Ήταν βράδυ! Ένα βράδυ που ΄βρεχε,  
που ΄βρεχε μονότονα.
Και σου έλεγα, αχ, ας ήταν όλη η ζωή μου σαν και σήμερα γιατί εσύ έκανες να
ζωντανέψουνε τα παραμύθια. Κοίτα, στον ουρανό είναι ένα αστέρι κι άσε το χεράκι σου.
το μικρό σου χέρι  να σου το κρατώ και πες μου τα λογάκια του μπάτη κι ας τρέμει σαν το
φύλλο η καρδιά.
Όμως, τα χρόνια μου είχαμε πει να μετρήσουμε.
Είναι πράγματι εκατό από τότε που γεννήθηκα; Απίστευτο! Κάτι λάθος
θα έχουνε κάνει.
 Πάντως, εγώ, μόνο τη δική σου αιωνιότητα βλέπω μπροστά μου.
Γι αυτό, μη μου είσαι θυμωμένο! Εγώ, θα σε πάρω να φύγουμε! Σ΄άλλη γη, σ΄άλλα μέρη.
Τρέχα λοιπόν! Τρέχα να προλάβουμε το τράμ το τελευταίο.
Και άσε τα χρόνια!
Αυτά κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δικιά μας.
Ιδίως, όταν είμαστε ΑΘΑΝΑΤΟΙ...»

Αλέκος

Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του κόσμου!

Οι κορυφαίοι αθλητές freerunning και parkour δίνουν ραντεβού και φέτος στη μοναδική Σαντορίνη.


Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα για την επιστροφή του Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη! Οι καλύτεροι freerunners από όλο τον κόσμο πρόκειται να συγκεντρωθούν στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί για ένα μοναδικό αγώνα parkour/freenunning. Με φόντο το μαγευτικό ηφαίστειο στο πιο ενεργειακό μέρος του κόσμου, το Red Bull Art of Motion, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου στις 16:30, στέλνοντας μέσω δορυφόρου μαγικές εικόνες από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Για εκείνους που δε θα ζήσουν την εμπειρία από κοντά, ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το διεθνές διαδικτυακό κανάλι www.redbull.tv. Οι 21 traceurs θα δοκιμάσουν τις σωματικές τους ικανότητες στην πιο «φυσική» πίστα parkour, επιστρατεύοντας εντυπωσιακά κόλπα, στιλ και ρυθμό και έχοντας ως εμπόδια τα ειδυλλιακά καλντερίμια του νησιού. Οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις στους περσινούς αγώνες, οι νικητές του online προκριματικού, η τριάδα ενός φετινού αγώνα parkour που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, αυτοί που θα προκύψουν από τους προκριματικούς αγώνες στις 26.09 καθώς και μια ελληνική συμμετοχή θα αποτελέσουν την τελική λίστα συμμετεχόντων. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την τετράδα των έμπειρων: Bouillet Gaetan (Βέλγιο), Paul Joseph (Μ.Βρετανία), Victor Lopez (Η.Π.Α.) και Anawar Anan (Ταϊλάνδη).

Αναλυτικά οι διαγωνιζόμενοι:
  1. Leroux Yoann (Γαλλία)
  2. Gustafsson Marcus (Σουηδία)
  3. Paul Jason (Γερμανία)
  4. Felix Andersen Pip (Μ. Βρετανία)
  5. McKeever- Willis Cai (Μ. Βρετανία)
  6. Petkuns Pavels (Λετονία)
  7. Doyle Ryan (Μ. Βρετανία)
  8. Graham Shieff (Μ. Βρετανία)
  9. Paulo Victor (Βραζιλία)
  10. Madrid Erica Nicole (Η.Π.Α.)
  11. Zyulev Alexander (Ρωσσία)
  12. Forster Pamela (Αυστρία)
  13. Alkmin Luis (Πορτογαλία)
  14. Romberg Luci (Η.Π.Α.)
  15. Petins Slava (Λετονία)
  16. Peveril Jesse Alexander (Ελβετία)
  17. Yadon Joshua (Η.Π.Α.)
  18. Στέργιος Ντουμάνης (Ελλάδα)
  19. Νικητής προκριματικού
  20. Νικητής προκριματικού
  21. Νικητής προκριματικού
ΤoRed Bull Art of Motion ξεκίνησε το 2007 στην Βιέννη (Αυστρία) και έχει εδραιωθεί ως το κορυφαίο γεγονός Freerunning και Parkour. Το 2011 ο Tim Shieff (Ηνωμένο Βασίλειο) κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό στο Λονδίνο ενώ στα τέλη Ιουλίου, ο Jason Paul (Γερμανία) έλαβε κορυφαίες διακρίσεις από την κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό μπροστά από το υψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα. Ο παγκοσμίου φήμης stuntman και Free Runner Ryan Doyle (Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν ο νικητής του διαγωνισμού του Σάο Πάολο (Βραζιλία), ο Marcus Gustafsson (Σουηδία) κέρδισε το διαγωνισμό στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) και ο Pavel Petkuns από τη Λετονία ήταν ο νικητής τελευταίου Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη (Ελλάδα). Η σεζόν φέτος περιλαμβάνει έναν αγώνα – αυτόν της Σαντορίνης - φιλοξενώντας την παγκόσμια αφρόκρεμα του είδους.
 Το Red Bull Art of Motion πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας.

Πηγή : lifo.gr

ΑLPHA...πρεμιέρες!

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, σημάνει την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν για τον ALPHA, αφού 4 εκπομπές αναμένεται να δουν το «φως» του τηλεοπτικού αέρα.


Ο λόγος για τις «Οικογενειακές ιστορίες» που επιστρέφουν με ολοκαίνουρια επεισόδια τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 18.00, με νέες ιστορίες που κρύβουν καλά κρυμμένα μυστικά, αδιέξοδα, πάθη, διλήμματα, διαταραγμένες σχέσεις, αλλά πάνω από όλα… οικογενειακές υποθέσεις.
Ωστόσο, την ίδια μέρα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το real life μαγειρικής, «Κάτι ψήνεται». Τα πρώτα μαγειρέματα θα προβληθούν τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 20.00, ενώ νέοι επίδοξοι οικοδεσπότες θα ετοιμάσουν ολοκαίνουρια ευφάνταστα πιάτα, ώστε να διεκδικήσουν 1.500 ευρώ.
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 21.00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να στέλνει για 8η σεζόν «Πακέτα» σε πρόσωπα που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη, τη συγγνώμη και τα συναισθήματά τους, δίνοντας την ευκαιρία να δώσουν μία νέα ευκαιρία στα πρόσωπα που έχουν χάσει χρόνια. Η εκπομπή θα συνεχίσει να έχει δίωρη διάρκεια.
Τέλος, στις 23.00, την ίδια μέρα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» του Έκτορα Μποτρίνι, όπου θα δώσει λύσεις στα προβληματικά εστιατόρια.

Το MEGA τιμά την ημέρα κατά του αλτσχάϊμερ!

Με την κοινωνική δραματική ταινία "Το Υστερόγραφο μιας Σχέσης", τιμά το Μεγάλο Κανάλι την Παγκόσμια ημέρα κατά του αλτσχάϊμερ.

Κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι προγράμματος επιλέγουν την προβολή ταινιών που αναφέρονται στις συγκεκριμένες ημέρες, τιμώντας τις ανάλογα.

Η ταινία σε σκηνοθεσία της Σάρα Πόλεϊ, με τους: Τζούλι Κρίστι, Γκόρντον Πίνσεντ, Ολυμπία Δουκάκη, διαπραγματεύεται  την ήρεμη και ιδανική ζωή ενός ζευγαριού που μετρά 40 χρόνια κοινής ζωής. Όμως, η Φιόνα,

αρχίζει να χάνει σταδιακά τη μνήμη της και εισάγεται σε γηροκομείο, οι καλά κρυμμένες ρωγμές του γάμου τους θα έρθουν στην επιφάνεια. Ο χρόνος, που αναγκαστικά θα περάσουν χώρια, τους απομακρύνει, ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν η Φιόνα ερωτεύεται έναν άλλο ασθενή. Έτσι ξεκινά μία σκληρή δοκιμασία για δυο ανθρώπους που βρίσκονται στα τελευταία στάδια μιας πολύπλοκης, αλλά πλούσιας ζωής...

"Υστερόγραφο μιας σχέσης" στο MEGA Cinema, σε πρώτη προβολή!
Παρασκευή 21/9,στις 23.10!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Backstage από την φωτογράφιση Παπαρίζου-Θεοδωρίδου για τον "Βοτανικό"

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα. Ο λόγος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, που από 19 Οκτωβρίου θα μοιράζονται την πίστα του "Βοτανικού", μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. 

Με πολύ καλή διάθεση λοιπόν, πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της αφίσας του νυχτερινού κέντρου και όπως θα δείτε στις παρακάτω backstage φωτογραφίες, Νατάσα και Έλενα είναι πιο όμορφες από ποτέ. Με μαύρα φορέματα, κόκκινο κραγιόν και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, η Νατάσα και η Έλενα πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες :

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ολυμπιακό στο Champion's League.

Με το αριστερό άρχισε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν 2-1 στο "Καραϊσκάκης" από την ανώτερη Σάλκε φανερώνοντας πολλές αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι. Το γκολ του Ολυμπιακού, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά, ο Αμπντούν. 
 
 Ο Ολυμπιακός με το καλημέρα έχασε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που του προσέφερε η καυτή του έδρα. Δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο διεκδίκησε μέχρι τέλους σε μια προσπάθεια να σώσει την παρτίδα και μάλιστα είδε για πρώτη φορά γερμανική ομάδα να φεύγει από την Ελλάδα με τρίποντο στις «αποσκευές» της. Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν στο 41’ με τον Χέβεντες, απάντησαν άμεσα με τον Χούντελαρ (59’) στην ισοφάριση του Αμπντούν (58’), έχασαν πέναλτι με τον Ολλανδό στο 60’ και φανέρωσαν τις αδυναμίες των ερυθρόλευκων στον άξονα και την άμυνα. Ακυρώθηκε επίσης καθαρό γκολ της Σάλκε ως φάουλ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι ο πρωταγωνιστής της φάσης, σκοράροντας απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε παρακάτω : 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Demy: Με το πρώτο της album στο πλευρό της Α. Βίσση!

Την λένε Δήμητρα Παπαδέα, αλλά όλοι την γνωρίσαμε ως Demy και είναι ένα από τα μουσικά φαινόμενα της χρονιάς, αφού συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή του επίσημου national airplay chart του Media Inspector, εδώ και 10 εβδομάδες.

Μπορεί το φθινόπωρο να έκανε τις τελευταίες ημέρες –επίσημα- την «εμφάνιση» του, ωστόσο το «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια» εξακολουθεί να ακούγεται δυνατά!

Μετά τα 3 βραβεία στα MAD VMA 2012 και την συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά, η νεαρή τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα νέα της μουσικά στοιχήματα. Και επισήμως, η Demy, που σκόρπισε τον…πανικό, επιβεβαιώνοντας και την ονομασία της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Records, θα εμφανίζεται στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Τα σχέδια, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού σύντομα θα κυκλοφορήσει ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος της, με ένα σύνολο επιτυχιών, αλλά και νέων- ακυκλοφόρητων τραγουδιών.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα "Θρύλου", απόψε στις 21:45 με την Σάλκε!

Στη «μάχη» των ομίλων του Champions League… πέφτει την Τρίτη (18/9) το βράδυ (21:45, Novasports2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την γερμανική Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου και έχοντας την παράδοση με το μέρος του.


Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο… σπίτι τους, θέλοντας να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη και να αποδείξουν πως το περσινό… μάθημα με την Μαρσέιγ, έχει γίνει μάθημα για τη νέα χρονιά.
Για μία ακόμα φορά, οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον… 12ο παίκτη τους, ήτοι τον κόσμο τους, καθώς οι οπαδοί των Πρωταθλητών Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στο… κάλεσμα και το βράδυ της Τρίτης το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση και έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, πλην βέβαια του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, μια και οι Κοντρέρας και Μανιάτης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στην αποστολή.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού προβληματίζεται για δύο θέσεις, μία στην άμυνα και μία στην μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, οι Σιόβας και Μανωλάς «μάχονται» για τη θέση δίπλα στον Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ οι Φουστέρ και Μασάντο… κονταροχτυπιούνται για το αριστερό άκρο.


Η Σάλκε έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/9) στην Αθήνα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην σύνθεσή της. Οι Γερμανοί γνωρίζουν την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στο φαληρικό γήπεδο, αλλά όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα.
Ο προπονητής των «μπλε» δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα με την Γκρόιτερ Φιρτ και το μόνο… δίλλημα ακούει στο όνομα του Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο… ελέω Ντράξλερ.

Πηγή : onsports.gr

Ανοιχτές ακροάσεις για..."Δαίμονες"

Οι «Δαίμονες» ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε να «ανέβουν» στη σκηνή του «Παλλάς» τον Απρίλιο του 2013. Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες ημέρες με αποκλειστική ανάρτηση μας, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, έδωσαν επίσημα τα χέρια με τον Πάνο Μουζουράκη, ώστε να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.



Τώρα, η Ελληνική Θεαμάτων και ο σκηνοθέτης της ροκ όπερας, Γιάννης Κακλέας, αναζητούν άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών, με ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες.

Οι ακροάσεις, ώστε να βρεθούν οι καλύτεροι, θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Παλλάς» από τις 3 έως και τις 5 Οκτωβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 3213174 από τις 18 έως τις 28 Σεπτεμβρίου (11:00-18:00).

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι ρεπερτορίου μιούζικαλ, δύο μονολόγους της επιλογής τους και να εκτελέσουν μία μικρή χορογραφία με τις υποδείξεις του χορογράφου.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαρίζου-Θεοδωρίδου από 19 Οκτωβρίου στον "Βοτανικό"

Το πολυαναμενόμενο σχήμα του χειμώνα ξεκινά στα τέλη Οκτωβρίου. 


Μετά και τα νέα από τη φωτογράφισή τους για την αφίσα του κέντρου, η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ανακοινώνουν ότι οι εμφανίσεις τους αρχίζουν στον Βοτανικό μέσα στον Οκτώβριο.
Πιο συγκεκριμένα, η 19η Οκτωβρίου (Παρασκευή για οποιον αναρωτιέται), είναι η μέρα που θα δούμε για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του Βοτανικού την Έλενα και τη Νατάσα. Guest star του προγράμματος θα είναι ο μοναδικός Λευτέρη Πανταζής, που θα απογειώνει με τον τρόπο του το μαγαζί.
19 Οκτωβρίου λοιπόν. Βοτανικός. Έλενα Παπαρίζου και Νατάσα Θεοδωρίου live!


Πηγή : tralala.gr
 
 

"Χρυσά" κουπιά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!!

Με τον ιδανικότερο τρόπο κλείνει η χρονιά για την Ελληνική κωπηλασία. Δυο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο ήταν ο σπουδαίος απολογισμός των πρωταθλητών μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται σήμερα στο Βαρέζε της Ιταλίας.
 
 
Οι Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας, Γιάννης Χρήστου και Γιώργος Τζιάλλας ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρόνο 5 λεπτά, 56 δεύτερα και 3 δέκατα.
Τους Έλληνες, που βρίσκονταν σε εξαιρετική φόρμα, ακολούθησε η Ρουμανία (5.57.37) που πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η Σερβία (5.58.72).

Λίγο αργότερα, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου κάνοντας χρόνο 6.57.62 στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.
Οι Ιταλίδες ήταν εκείνες που προσπέρασαν τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες και με χρόνο 6.53.39 πήραν το χρυσό μετάλλιο. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Βρετανίδες (6.58.87).

Χθες οι Παναγιώτης Μαγδάνης και Σπύρος Γιάνναρος, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με χρόνο 6.21.58, αφήνοντας στη 2η θέση τους Πορτογάλους οι οποίοι τερμάτισαν με χρόνο 6.22.27, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Μεγάλη Βρετανία, τερματίζοντας σε 6.23.34.
 
 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μία ''Γκόλφω'' έρχεται να ταράξει τα θεατρικά δρώμενα

Είναι φτωχή, ορφανή, άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής, αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα Γκόλφω.

Μία όμορφη νεαρή βοσκοπούλα που έρχεται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, στο θέατρο «Βεάκη» για να ταράξει τα… θεατρικά δρώμενα!

Μία ειδυλλιακή παρωδία του Ντίνου Σπυρόπουλου και με την σκηνοθετική ματιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που περιλαμβάνει χορό, τραγούδι, κλαρίνα, τζαζ, φουστανέλα, τσαρούχια, αρνιά, πρόβατα και άλλα πολλά. Κυρίως, όμως, θα είναι ξεκαρδιστικά και άκρως… κωμικά.

Η Γκόλφω χτυπημένη από τη μοίρα, ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση. Ο Έρωτας, όμως, σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία, όταν στη βρύση συναντάει τον Τάσο. Εκείνη δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο (το αρχοντόπουλο της περιοχής) που θέλει να την παντρευτεί, μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα, η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής.

Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όταν στην ιστορία μπαίνει η κουτσή, καμπούρα και κακάσχημη μάνα της Αστέρω, που καπνίζει τσιμπούκι και έχει τις αντιρρήσεις της λόγω… προτέρας κακής εμπειρίας.