Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Δείτε backstage video και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση, "Τυραννιέμαι".

Πριν από λίγες ώρες, δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ αποκλειστικό backstage video από τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση με τίτλο "Τυραννιέμαι". Επίσης, η ίδια η Άννα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την ίδια και τον γκεστ σταρ του βίντεο, Αποστόλη Τότσικα, γράφοντας τα εξής : "Τυραννιέται η ομάδα στο μοντάζ αλλά το κλιπ φτάνει στο τέλος του. Έχει πλάκα! Γκεστ σταρ... ο Αποστόλης Τότσικας κι εγώ, σε ρόλο κομμώτριας, που περιμένει πάντα να... χτυπήσει το τηλέφωνο!".

Το βίντεο σκηνοθετεί η Μυρτώ Κοντοβά, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες και σύντομα θα κυκλοφορήσει και ολόκληρο το βίντεο.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της όπου και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για το βίντεο κλιπ, δήλωσε τα εξής : "πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει πολύ πλάκα!Είναι τόσο χαρούμενη η μουσική του,αλλά οι στίχοι είναι το εντελώς αντίθετο.Κάνουμε το video clip με την Μυρτώ (σ.σ. Κοντοβά), όπου έχω την χαρά να πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας. Αν δεν μ' αγαπούσε σαν καλλιτέχνιδα, δε νομίζω να 'κανε κάτι τέτοιο.Και λόγω καιρού και επειδή κάνει άλλα πράγματα.Θαυμάζουμε -καλοπροαίρετα- ο ένας τον άλλον''.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες αλλά και και το backstage video :

Αποχαιρέτησε το Euro η Ελλάδα με ψηλά το κεφάλι!!!

Γι' αυτή την Εθνική Ελλάδας οι Ελληνες σε όλο τον κόσμο δηλώνουμε εθνικά υπερήφανοι. Ναι, η Γερμανία είναι παγκόσμια υπερδύναμη και στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά η Ελλάδα τους ανησύχησε, έστω και για λίγο, πριν καταφέρουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους 4 του Εuro 2012. Έχασε με 4-2 από την ανώτερη Γερμανία αλλά αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το φετινό Euro. MVP της Εθνικής μας αναμφισβήτητα ο τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος έσωσε την εθνική μας ουκ ολίγες φορές από σίγουρα γκολ.



Στο Γκντανσκ και την προημιτελική φάση ολοκληρώθηκε για την Εθνική μας το ταξίδι στο Euro 2012. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε στους "8" της διοργάνωσης όπου την Παρασκευή (22/6) το βράδυ γνώρισε την ήττα με 4-2 από το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Γερμανία. Συνεπώς δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για αποτυχία, αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το γκολ της ισοφάρισης για την Ελλάδα :

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 2 Ιουλίου,στις 21:00,τα MAD VMA στον ΑΝΤ1!

Ανατρεπτικές εμφανίσεις και απρόσμενες εκπλήξεις.Κάπως έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και τα φετινά MAD Video Music Awards 2012,που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου,στο κλειστό γήπεδο Tae Kwo Do.

Ωστόσο,για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν ή να τα παρακολουθήσουν μέσω του live streaming,την Δευτέρα 2 Ιουλίου (21:00) θα μεταδοθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Και φέτος, τα βραβεία παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος για 9η χρονιά είχε τρελά κέφια, ενώ στην παρουσίαση συμμετείχε και η Μαίρη Συνατσάκη.Το βασικό σύνθημα των φετινών βραβείων ήταν Young Greece,όπου αποδείκτηκε προφητικό το σύνθημα, αν λάβουμε υπόψην,ότι νέοι καλλιτέχνες απέσπασαν αρκετά βραβεία.

Την τηλεοπτική σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Θάνος Γκομόζιας, ενώ τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών on stage επιμελήθηκε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.
H βραδιά ξεκίνησε με την Demy μαζί με τους The Fade,όπου παρουσίασαν τα ''Τόσες χιλιάδες καλοκαίρια'' με το ''Soldier''.

Οι Onirama σε συνεργασία με την Ήβη Αδάμου, παρουσίασαν σε μία πιο δυναμική έκδοση το νέο τραγούδι ''Δεν υπάρχεις''.
Οι Ρουμάνοι  Lucky Man Project και η Ελευθερία Ελευθερίου ανέβασαν τους παλμούς με το “Party Started” και το “Pumpin”.

Ραντεβού με την ιστορία απόψε για την Εθνική μας. Ελλάδα - Γερμανία στις 21:45

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για την Ελλάδα. Oκτώ χρόνια μετά από τον θρίαμβο της Πορτογαλίας το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται «ενώπιος ενωπίω» για ένα ακόμη ραντεβού με την Ιστορία. Απόψε το βράδυ (21:45) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Γερμανία σε μια αναμέτρηση που αποκτά αθλητική αλλά και κοινωνική σημασία για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Ευχόμαστε οι καρδιές των διεθνών μας να χτυπήσουν απόψε λίγο πιο γρήγορα και να κάνουν μια αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή που έκαναν με τους Ρώσους. Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

Στο πλευρό των διεθνών απόψε θα βρίσκονται περίπου 4.000 Έλληνες οι οποίοι βρίσκονται στην Πολωνία, αλλά και 20.000.000 περίπου από τους δέκτες.
Η ελληνική ομάδα σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει μία καλοκουρδισμένη ποδοσφαιρική μηχανή και ίσως το μεγαλύτερο φαβορί του φετινού Euro. Οι Γερμανοί διαθέτουν ένα πειθαρχημένο σύνολο, που προκρίθηκε πρώτο με διαφορά από τον όμιλο. Πέτυχαν τρεις νίκες, με Πορτογαλία, Ολλανδία και Δανία, αποδεικνύοντας ότι είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.
Ο Φερνάντο Σάντος δεν σημείωσε τυχαία στον πίνακα τακτικής το 2012 γράφοντας από κάτω το 2004. Γνωρίζει, μετά από τόσα χρόνια στη χώρα μας, πως οι Έλληνες δεν το βάζουν ποτέ κάτω.
Η Εθνική θα παραταχθεί με την ίδια ακριβώς τακτική, ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές στη σύνθεσή της. Πρώτα απ’ όλα λόγω της τιμωρίας του Γιώργου Καραγκούνη, του οποίου τη θέση θα πάρει εκτός σοβαρού απρόοπτου ο Γρηγόρης Μάκος. Η λογική λέει ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα βρίσκεται μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη, σε ρόλο αμυντικών χαφ, ενώ μπροστά τους, σε ρόλο αντι-Καραγκούνη, ο Κώστας Κατσουράνης.
Σε ό,τι αφορά στην αμυντική γραμμή, στην αριστερή πλευρά θα παίξει και πάλι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στην αντίστοιχη δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης. Ανάμεσά τους, ως κεντρικό δίδυμο, θα βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Τέλος, την επιθετική τριπλέτα θ’ αποτελέσουν οι Γιώργος Σαμαράς (αριστερά), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Φάνης Γκέκας.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!!!!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

MAD Video Music Awards 2012 - Δείτε τους νικητές και τις συνεργασίες


Τα μουσικά βραβεία MAD πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 20 Ιουνίου.
Φαντασμαγορική βραδιά με συνεργασίες έκπληξη! Η 9η απονομή MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone έγινε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και είχε ως σύνθημα «Young People #truestory».
Τα μουσικά βραβεία έχουν γίνει θεσμός, αφού επί 9 χρόνια μας χαρίζουν ένα εξαιρετικό show αλλά και συνεργασίες έκπληξη που τραγουδάμε όλη την χρονιά!


Οι νικητές των φετινών βραβείων:
Videoclip Pop: Ελένη Φουρέιρα - Reggeteon
Track of the Year for MAD radio:  Έλενα Παπαρίζου Baby it’s Over
Πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνης: Demy
Hip-Hop/ Urban Videoclip: Mηδενιστής – Μία ζωγραφιά
Videoclip Alternative: Σταύρος Μιχαλάκος – Να με καταστρέψεις γλυκά
Videoclip της Χρονιάς: Μιχάλης Χατζηγιάννης – Θάρρος ή αλήθεια
Videoclip Rock: Μέλισσες – Σαν σκιά
Καλύτερο συγκρότημα: Vegas
Kαλύτερα ντουέτο – συνεργασία: Μηδενιστής , Demy – Μία ζωγραφιά
Sexy videoclip της χρονιάς: Ελένη Φουρέιρα
Γυναίκα Καλλιτέχνης: Έλενα Παπαρίζου
Fashion Icon σε videoclip: Γιώργος Μαζωνάκης – Μην πας πουθενά
Καλύτερo dance videoclip: Οtherview
Ο Ηλίας Ψινάκης και η Δέσποινα Βανδή δίνουν τιμητικό βραβείο στο Φοίβο για την προσφορά του στη μουσική.
Άνδρας Καλλιτέχνης: Σάκης Ρουβάς
Στίχος – Ατάκα: Δέσποινα Βανδή - Γυρίσματα
Βραβείο Mad Greekz: Νίκος Βέρτης – Αν είσαι ένα αστέρι
Καλλιτέχνης της χρονιάς: Σάκης Ρουβάς
Καλλιτέχνης της χρονιάς MAD Κύπρου: Ήβη Αδάμου

 Δείτε παρακάτω τις live εμφανίσεις :


Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας "Twilight : Breaking Dawn Part 2".

To trailer της τελευταίας ταινίας Twilight μόλις κυκλοφόρησε...
Η ταινία που έσπασε ταμεία σε όλο τον κόσμο κλείνει τον κύκλο της με το "Breaking Dawn Part 2" που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου!!


Στην ταινία "Χαραυγή Μέρος 2ο", η άφιξη του νέου μέλους και κόρης του Έντουαρντ και της Μπέλα, της Ρενέσμε, προκαλεί μια επικίνδυνη αλυσίδα γεγονότων στους Κάλεν και τους συμμάχους τους, ενάντια στους Βολτούρι, το φοβερό συμβούλιο των βαμπίρ ηγετών, θέτοντας τις βάσεις για μια ολομέτωπη μάχη. Σε προηγούμενη ανάρτησή μας πριν από λίγες μέρες σας είχαμε παρουσιάσει φωτογραφίες της μικρής Ρενέσμε μαζί με τους πρωταγωνιστές. Τώρα, ήρθε η ώρα να δείτε και το επίσημο τρέιλερ το οποίο είναι συναρπαστικό.



Δείτε παρακάτω το τρέιλερ : 

Χρ. Χατζηπαναγιώτης-Γ. Στάνκογλου-Κλ. Ρένεση-Γ. Καρατζογιάννης μαζί για τον ''Άνθρωπο της βροχής''

Μία ακόμα επιτυχημένη σαιζόν φτάνει -σχεδόν- στο τέλος της, για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αλλά αυτά που...έρχονται είναι εξίσου δυνατά!

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε...κόντρα παραστάσεις,κερδίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων,αλλά και κριτικών.Πάνω απ' όλα,όμως, κάνει προσεκτικές επιλογές και παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του.

Από τους ''Συμπέθερους απ' τα Τίραννα" βρέθηκε τον χειμώνα να υποδύεται έναν ιδιόρρυθμο  ανιψιό στο πλευρό της Μπέττυς Βαλάση, στην μαύρη κωμωδία "Η θεία κι εγώ".Ένα έργο, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, που το παρακολουθούσε κάποιος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη στο ''Να ζει κανείς ή να μην ζει'' (στην περιοδεία) που διασκεύασαν ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, ενώ από τον ερχόμενο Οκτώβριο δοκιμάζεται σ' έναν ακόμη δύσκολο ρόλο...

Έχοντας στα χέρια του μία εξαιρετική μετάφραση-προσαρμογή του Θοδωρή Πετρόπουλου, για το ''Rain Man'' ή αλλιώς...''Ο άνθρωπος της βροχής'', ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί τον αυτιστικό Ρέιμοντ, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Στάνκογλου, αλλά και την Κλέλια Ρένεση!Τέλος,σύμφωνα με πληροφορίες του ''Magazine of media'', το νέο μέλος του cast στο αρκετά φιλόδοξο έργο είναι ο Γιάννης Καρατζογιάννης, ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε πρωταγωνιστούσε στο ''Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ''.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Λιγνάδης,ενώ το έργο θα παρουσιαστεί από την θεατρική σκηνή του ''Γκλόρια''.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η Βίκυ Σταυροπούλου ετοιμάζεται ως...''Τρελή,τρελή σαραντάρα''!Ποιοί θα 'ναι στο πλευρό της;

Η Βίκυ Σταυροπούλου της σαιζόν που μας πέρασε ήταν μία από τις...''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''.Από Οκτώβρη,όμως, γίνεται...''Μία τρελή,τρελή σαραντάρα'', για τις ανάγκες του νέου θεατρικού στοιχήματος.

Η γνωστή κωμική ηθοποιός, που ξέρει να κερδίζει τα στοιχήματα που βάζει -είτε για την τηλεόραση,είτε για το θέατρο- ετοιμάζεται να υποδυθεί την Τζένη Πετρομιχάλη, που την είχαμε δει πριν από πολλά χρόνια, από την Ρένα Βλαχοπούλου.

Το κείμενο έχει προσαρμοστεί από τον Θοδωρή Πετρόπουλο, ο οποίος τη νέα καλλιτεχνική περίοδο θα ''χτυπήσει'' σε τριπλό -και εναλλακτικό- ταμπλό,ενώ, στην σκηνοθεσία του φιλόδοξου ανεβάσματος της Ελληνικής Θεαμάτων, θα βρίσκεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ποιοί άλλοι, όμως,θα βρίσκονται στο πλευρό της Βίκυς Σταυροπούλου;Όπως διαβάζουμε στο mediasoup, μαζί της θα βρίσκονται γι' ακόμη μία χρονιά ο Κωνσταντίνος Κακούρης (υποδυόταν τον...εραστή-τρομοκράτη στις ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'') και η Νεφέλη Ορφανού (η οποία επίσης συμμετείχε στην προηγούμενη δουλειά ως ''Σοφία''). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο ''Μagazine of media'', στην θεατρική διασκευή της ''Τρελής,τρελής σαραντάρας'' θα βρίσκονται,επίσης, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (είχαν συνεργαστεί άψογα στους ''Συμπέθερους απ' τα Τίραννα''), η Ελένη Κρίτα και η Βάσω Γουλιελμάκη.

Οι πρώτες πρόβες ξεκίνησαν πριν από 10 μέρες περίπου, ενώ ακόμα αναζητούνται δύο άντρες για μικρότερους ρόλους.  

του Παναγιώτη Μουλόπουλου 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Βλαδίμηρος Κυριακίδης:Με διπλή ιδιότητα (ηθοποιός & σκηνοθέτης) και διαφορετικά ''χτυπήματα''...

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι απ' τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.Χαμηλών τόνων και ταλαντούχος,απασχολεί τα media μόνο με τις δουλειές του, κάτι το οποίο είναι πολύ σπάνιο στην εγχώρια καλλιτεχνική ''κοινότητα''.

Μπορεί τηλεοπτικά να μην τον βλέπουμε κάπου και να μην καρποφόρησαν πλήρως οι συζητήσεις για το ''50-50'',ωστόσο θεατρικά ο γνωστός ηθοποιός θα δώσει το παρών με 4 διαφορετικά ''χτυπήματα''.

Μία γεμάτη και δημιουργική χρονιά τον περιμένει,αλλά ο ίδιος έχει κάνει τους προγραμματισμούς του και αφοσιώνεται στα νέα του στοιχήματα.Μάλιστα, κρατάει (και) φέτος διπλή ιδιότητα -ηθοποιού & σκηνοθέτη-!.Εμείς, σας παρουσιάζουμε στο ''Magazine of media'' τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.


Πρώτο θεατρικό στοίχημα,με την ιδιότητα του σκηνοθέτη,για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη είναι η ''Γκόλφω for ever" που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στην θεατρική σκηνή του ''Βεάκη''.Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε έναν πολυμελή αντρικό θίασο.Μεταξύ άλλων, τον Πάνο Σταθακόπουλο, τον Χρήστο Γιάνναρη,τον Απόλλωνα Μπόλλα κ.ά. Οι πρόβες για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, τελείωσαν πριν από μερικές εβδομάδες.

"Μία τρελή,τρελή σαραντάρα" θα γίνει η Βίκυ Σταυροπούλου, για τις ανάγκες της νέας θεατρικής πρότασης του Θοδωρή Πετρόπουλου και της Ελληνικής Θεαμάτων.Η παλιά,καλή,ελληνική ταινία θα ανέβει τον Οκτώβριο στην σκηνή του ''Μικρού Παλλάς'',υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γνωστού ηθοποιού,ενώ μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου,θα δούμε τον Κωνσταντίνο Κακούρη, τον Αντώνη Φραγκάκη (πιθανόν!),την Αριέττα Μουτούση,τη Νεφέλη Ορφανού κ.ά.

Όσο για το αν θα δούμε τον γνωστό ηθοποιό να πρωταγωνιστεί κάπου;
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχει συμφωνήσει με το θέατρο ''Προσκήνιο'' να ανεβάσει έναν μονόλογο,τον οποίο έχουν υπογράψει ο Γιώργος Γαλίτης (έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στο έργο που σκηνοθέτησε ο πρώτος ''Τα ραδίκια ανάποδα'') και ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Τέλος, τον επόμενο Νοέμβριο θα...μετακομίσει και στην Θεσσαλονίκη για ένα άλλο θεατρικό έργο, το οποίο θα υπογράφει ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Πολλές και διαφορετικές προτάσεις έχει επιλέξει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη νέα σαιζόν -και όχι μόνο!-,έχοντας κάνει τα πιο -φιλόδοξα- ''μαγειρέματα''.

του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Έλληνες μάγκες στους "8" της Ευρώπης!!Ελλάδα - Ρωσία 1-0 με γκολ του Καραγκούνη!!!

Η Ελλάδα είναι εδώ. Και αυτό το Euro έχει χρώμα Ελληνικό. Αυτοί οι παίχτες που αμφισβητήθηκαν από πολλούς, αυτή η ομάδα που λίγες μέρες πριν είχε ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί στους "8", το κατάφερε και πάμε σαν άλλοτε, σαν το 2004!!!

Οι Ρώσοι δείχνουν να μην πιστεύουν τι έχει γίνει καθώς από το απόλυτο φαβορί του ομίλου, βρέθηκαν εκτός διοργάνωσης.Τα παλικάρια του Φερνάντο Σάντος "ξέραναν" τους υπερόπτες Ρώσους, νίκησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη (45'+2') και εξασφάλισαν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro 2012, για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ελλάδας και έδωσαν το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω, δείτε φωτογραφικό υλικό και το χρυσό γκολ :