Σελίδες

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FAMECOOK ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ... ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ!

Famecook.com. Έτσι ονομάζεται το καινούριο site ή για την ακρίβεια... το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης για όσους αγαπούν τη μαγειρική και το φαγητό, με μία έμπειρη και δυνατή ομάδα από πίσω. 

Τι μπορείτε να κάνετε όμως στο famecook.com; Μα φυσικά τα πάντα! Να ανεβάσετε τις δικές σας συνταγές, να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας σεφ, να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε μικρά και μεγάλα μυστικά από τις συνταγές σας. 

Ποτέ η εύρεση συνταγών δεν ήταν πιο διασκεδαστική! Αναζητήστε συνταγές με βάση το φαγητό, επιλέξτε με βάση το υλικό ή απλά βρείτε αυτό που τραβάει η όρεξη σας στις συνταγές των φίλων σας!

Ανεβάστε posts, φωτογραφίες, videos ή δημιουργήστε μια Fame Page για τον αγαπημένο σας σεφ, το αγαπημένο σας εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει. To Famecook σας  δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε την κουζίνα σας και να αποκτήσει τους θαυμαστές που της αξίζουν!  


Η μαγειρική είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε!
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Famecook

Video Παρουσίασης : http://youtu.be/EPj6EKui_Yk

ΓΕΛΙΟ & ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ... ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

Από  τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας είναι από τους σκηνοθέτες που έχουν να δώσουν πολλά στο Θέατρο. Σε κάθε νέο ανέβασμα έργου ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Δεν ακολουθεί πεπατημένες, αλλά αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υλικό που έχει στην διάθεση του -από το κείμενο μέχρι και τους ηθοποιούς. 

Τα παραπάνω τα εντοπίζει κανείς στο νέο του θεατρικό στοίχημα που παρουσιάζεται στο Θέατρο Βικτώρια, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15. Το έργο λέγεται "Γελώντας άγρια" και είναι του Αμερικανού Christopher Durang, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο απαρτίζεται από τον Μάρκο Τερζιδάκη και την Κατερίνα Χατζηκυριακού.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο "ΜΠΟΡΚΜΑΝ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ!

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μία από τις παραστάσεις που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι ο "Μπόρκμαν" του Ερρίκου Ίψεν, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο.

Με αφορμή την πρεμιέρα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, η Ελληνική Θεαμάτων διοργάνωσε σήμερα το μεσημέρι την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Θέατρο "Δημήτρης Χορν".

Εκεί βρίσκονταν όλοι οι συντελεστές, οι οποίοι μας παρουσίασαν όσα πρόκειται να δούμε επί σκηνής, αλλά και για τις συναντήσεις τους μετά από χρόνια. Όπως δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής: