Σελίδες

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ" |ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ|

 Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

“3 χρόνια πριν, μεσούσης της κρίσης, της αγωνίας και της ανασφάλειας μ’ έπιασε τρομερή κατάθλιψη, άγχος, μια απίστευτη ματαιότητα για τα πάντα, έχασα κάθε φιλοδοξία, όνειρο, ελπίδα. Αποτέλεσμα να είμαι χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, χωρίς να βλέπω φως σε καμιά άκρη κανενός τούνελ, χωρίς να έχω διάθεση για τίποτα.

Έπιασα τόσο πολύ πάτο, που το μόνο που μου έμεινε ήταν να αναδυθώ. Σιγά- σιγά και σταδιακά άρχισα να προσπαθώ να βρω μιαν άκρη και τελικά αποφάσισα πως πρέπει να κάνω κάτι εγώ για τον εαυτό μου. Κανένας φορέας, καμιά επιχορήγηση, καμιά πρόσληψη, κανένα «κύκλωμα» (τι αστεία λέξη αλήθεια, πιο κύκλωμα ρε παιδιά) τίποτα.

Τελικά το ένα έφερε σιγά- σιγά το άλλο, άρχισα αργά και σταθερά να ενεργοποιούμαι, μεσολάβησαν αρκετές παραστάσεις και αγαπημένοι άνθρωποι που με βοήθησαν, ώσπου να φτάσω φέτος με ένα φακό και 3 ανθρώπους που δε γνώριζα αλλά με εμπιστεύτηκαν, να κάνουμε (απλήρωτοι) για μήνες πρόβες στο σπίτι μου και… το θαύμα έγινε! Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ – που ξεκίνησε ως μια ιδέα που είχα ένα βράδυ και με μηδενικό μπάτζετ – έφτασε να έχει την απίστευτη πορεία της, με κυριολεκτικά sold out όλες τις παραστάσεις της».

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ "ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ"

Aπό τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει στην κατηγορία με τους λίγους καλλιτέχνες που με ό,τι κι αν καταπιαστούν το κάνουν με αγάπη. Αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, αφού αφοσιώνεται πλήρως στο εκάστοτε επαγγελματικό του βήμα.

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων παραστάσεων του «Ηρακλή – Οι 12 Άθλοι» στο Pantheon Theater, ο απόλυτος Έλληνας star κάνει δυναμικό comeback και στα μουσικά δρώμενα με το απόλυτο ερωτικό τραγούδι «Ραδιόφωνα».

Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους μετά τις τελευταίες επιτυχίες του «Μια χαρά να περνάς» και «Σε πεθύμησα», συνεχίζεται με το άκρως ρυθμικό και ερωτικό τραγούδι «Ραδιόφωνα» σε στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Χάρη Μαζαράκη.
«Όλα δικά σου, όσα παίζουν τα ραδιόφωνα» ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφοντας με ιδιαίτερα sexy διάθεση και εκφράζοντας την αγάπη και τα μοναδικά συναισθήματα ενός έρωτα μέσα από το νέο του single το οποίο παρουσιάζεται με ένα ατμοσφαιρικό promo clip.


Ακόμη, σχετικές φωτογραφίες έχει αναρτήσει και στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σάκης, όπου αναγράφονται διάφοροι στίχοι από τα «Ραδιόφωνα». Δυναμώστε τα, λοιπόν, και απολαύστε έναν Σάκη καλύτερο από ποτέ!

Τέλος, να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις ώστε ο "Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" να παρουσιαστούν ξανά από τον Οκτώβρη στη σκηνή του Pantheon Theater. 

"ΗΡΩΕΣ" ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! |ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ|

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών, έχοντας γράψει τη δική της ιστορία. Ο λόγος για τους «Ήρωες» που επέστρεψαν δυναμικά στο «Μικρό Παλλάς» και κέρδισαν εκ νέου το στοίχημά τους!

Αν και είχα ακούσει πολλά για την εν λόγω παράσταση, δεν τους είχα δει ποτέ στο παρελθόν, κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει! Πριν από λίγες ημέρες κατάφερα και πήγα – επιτέλους! – στο Θέατρο για να τους δω και πέρασα απίστευτα καλά για περίπου 3 ώρες! Κάτι που σίγουρα θα το επαναλάβω, καθώς είναι από τις λίγες παραστάσεις που σου προσφέρουν αυθεντικό γέλιο, αλλά και συγκίνηση.

Η Ελένη Γκασούκα είναι μία συγγραφέας που μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο ιδανικά μπορεί να συνδυάσει το γέλιο με τη συγκίνηση, χωρίς να προσβάλει κανέναν. Αυτό το κάνει και μέσα από τα νέα της κείμενα που ερμηνεύουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Ματίνα Νικολάου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αρετή Πασχάλη κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Τι συμβαίνει με τα γράμματά της Νατάλια Αλεξέγεβνα Μπρατούσκα Σεϊτανίδη στον αγαπημένο της Ιβάν;  Τι ρόλο βαρούν οι τηλεοπτικές ιερόδουλες; Πόσο εύκολο είναι να λέμε «για τελευταία φορά» και πως μπορεί να συνδυαστεί η πολιτική με τη μουσική σκηνή; Στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» όλα μπορούν να συμβούν!


Οι παραστάσεις των «Ηρώων» δίνονται μέχρι τις 31 Μαρτίου στο «Μικρό Παλλάς», κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, ενώ η συνέχεια θα τους βρει στη Θεσσαλονίκη για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων!