Σελίδες

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Turisas : Οι Σκανδιναβοί που...τα σπάνε!!

Η Φινλανδία φημίζεται για τα συγκροτήματά της εδώ και πολλά χρόνια, και κυρίως για την metal μουσική. Ανάμεσα στα μεγάλα και πολλά ονόματα, έρχονται να προστεθούν και οι Turisas.




Οι Φινλανδοί folk metallers Turisas, ιδρύθηκαν το 1997 από τον Mathias Nygård και τον Jussi Wickström. Το όνομά τους προέρχεται από τον αρχαίο Φινλανδό θεό του πολέμου.
Η μουσική τους είναι ένα κράμα από progressive metal , power metal , folk metal με δόσεις από επικό δημιουργώντας ένα κράμα εκρηκτικό.
Έχουν μεγάλη απήχηση στις Βορειοευρωπαϊκές χώρες, και όχι μόνο, αφού και στην χώρα μας οι λάτρεις και γνώστες της metal μουσικής τους έχουν ήδη ανακαλύψει. Το πρώτο τους άλμπουμ "Battle Metal", στην ουσία, καθιέρωσε τον ομώνυμο όρο και το δεύτερο είναι εμπνευσμένο από μία επική ιστορία του 11ου αιώνα για ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τις ακτές της Βαλτικής, πέρασε από το Κίεβο και κατέληξε στην Κωνσταντινούπολη. Ταυτόχρονα διασκευάζουν το disco hit των 80s, "Rasputin", των BONEY M με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.

Τα ίδια τα μέλη παρομοιάζουν τους εαυτούς ως «βαμμένους στα χρώματα του πολέμου ποιητές-πολεμιστές που τραγουδούν για μάχες, κατορθώματα ηρώων, μύθους που μπερδεύονται με την πραγματικότητα και εξειδανικευμένες περιπέτειες από τη θάλασσα, χωρίς δηλαδή τις κακουχίες και τα βάσανα που αυτές συνεπάγονται».

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για το συγκρότημα :

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

"Chicago": Το μιούζικαλ που "σπάει" πόρτες και στην Ελλάδα

Από τις πολυαναμενόμενες και φιλόδοξες παραστάσεις, το «Chicago», ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα της 27ης Οκτωβρίου. Ένα μιούζικαλ, το οποίο κατά τη διάρκεια της θεατρικής του πορείας στο Broadway κέρδισε 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία Κριτικών, αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998, πραγματοποιώντας συνολικά 6.742 παραστάσεις.


Στο West End του Λονδίνου, το «Chicago», το αποκαλούν ως η «Rolls Royoe των musicals». Την απόδοση και τη σκηνοθεσία του φιλόδοξου, αυτού, εγχειρήματος, υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, τις χορογραφίες ο Φωκάς Ευαγγελινός, την ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία ο Αλέξης Πρίφτης, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς & ο Γιάννης Μουρίκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος.
Το πρωταγωνιστικό cast αποτελείται από τους: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και  σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα. Επί σκηνής, όμως, θα βρεθούν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές, μεταξύ αυτών: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρήστος Σπανός, Άρης Πλασκασοβίτης, Χρήστος Γεωργαλής, Νάντια Κοντογιώργη, Λήδα Μανουσάκη, Αντιγόνη Ψυχράμη κ.ά.
Όσο για την ιστορία του «Chicago»; Μία αυθεντική «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία, το δράμα, σατιρίζοντας τη «δικαιοσύνη», «τον κρατικό φαρισαϊσμό» αλλά και τη «μίζα» κάθε μορφής! Φόνοι, βία και διαφθορά, εκρηκτικά χορευτικά και δυνατά τραγούδια ξεσηκώνουν και συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ένα μιούζικαλ, το οποίο έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, από το Μεξικό μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότια Αφρική.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15 ευρώ έως 50 ευρώ, το φοιτητικό 20 ευρώ και για τους άνεργους στα 15 ευρώ.
Από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Παλλάς», με την ''σφραγίδα'' της Ελληνικής Θεαμάτων.

Πηγή : citypress.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες : 

Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός, 1-1 με την Τότεναμ

Ο Τοτσέ κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Τότεναμ, σε πείσμα των δυσοίωνων προβλέψεων για το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας. Χάρη στον οίστρο του β' ημιχρόνου, οι "πράσινοι" πήραν τον πρώτο βαθμό στον όμιλο του Europa League.
 
 
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και κέρδισε χρόνο και ηρεμία. Έβγαλε πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και επανήλθε στο παιχνίδι με την πανίσχυρη Τότεναμ, υποχρεώνοντάς τη σε ισοπαλία (1-1) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η πίεση και το άγχος ήταν μεγάλο για τους παίκτες μετά τα έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την Παιανία. Μπήκαν με φόβο στο παιχνίδι και η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν και πάλι μέτρια με το 0-1 ως λογική εξέλιξη. Ο Φερέιρα άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 στην επανάληψη, αυτό που έχει δουλέψει η ομάδα στην προετοιμασία, έριξε στο ματς τον Σισοκό και ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός. Αγωνίστηκε με πάθος, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο φινάλε, αν το πίστευε περισσότερο. Η ουσία είναι ότι οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση, κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας και η ανακούφιση αλλά και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των παικτών στη λήξη του αγώνα.
 Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έδειξε ότι εφέτος μπορεί να είναι η χρονιά του και μεγάλο κέρδος η καλή παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο της άμυνας, στο ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ντόσον (35') για τους Άγγλους και Τοτσέ (78') για τον Παναθηναϊκό, γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι παίχτες και ο κόσμος.

Πηγή : contra.gr

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξανά στο επίκεντρο του κόσμου η Σαντορίνη λόγω parkour!!

21 από τους μεγαλύτερους αθλητές του παρκούρ και του freerunning έδωσαν για άλλη μια φορά ραντεβού στο νησί της Σαντορίνης για τον διαγωνισμό Art Of Motion που διοργανώνει κάθε χρόνο το Red Bull. Περίπου 2.500 θεατές παρακολούθησαν αυτές τις μαγικές εικόνες και φιγούρες!!


Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ανάμεσα σε 21 κορυφαίους traceurs στη Σαντορίνη, στην πιο φυσική «πίστα» parkour στον κόσμο, ο Pasha Petkuns γιόρτασε με τον ιδανικότερο τρόπο τα 20ά του γενέθλια πανηγυρίζοντας στο βάθρο των νικητών.
 Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Pasha σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του Red Bull Art of Motion αποδεικνύοντας ότι το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί είναι το γούρι του. Άλματα, tricks και 2.500 θεατές, συνέθεσαν το συγκλονιστικό σκηνικό που εξελίχθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012, με φόντο το περίφημο ηφαίστειο και τη μαγευτική καλντέρα.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Marcus Gustafsson, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Γερμανός Jason Paul. Να σημειώσουμε πως συμμετείχαν και 3 γυναίκες στον διαγωνισμό αυτό. Εκτός από τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες που συνωστίστηκαν στα γραφικά σοκάκια για να παρακολουθήσουν την απίστευτη εμπειρία, χιλιάδες ακόμα παρακολούθησαν μέσω live streaming στο redbull.tv  με αποτέλεσμα μαγευτικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.   
Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Έλληνα συμμετέχοντα, Στέργιου Ντουμάνη ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που διαγωνίστηκε με τόσο υψηλού επιπέδου αθλητές. Με μια υπόσχεση για έναν ακόμα πιο εντυπωσιακό αγώνα το 2013, το Red Bull Art of Motion κλείνει πανηγυρικά την αυλαία του καλοκαιριού. 


Πηγή : tlife.gr , redbull.com.gr

Δείτε παρακάτω βίντεο με τις καλύτερες και εντυπωσιακές στιγμές, καθώς και φωτογραφίες : 


Twilight : Breaking Dawn Part 2 - Αποκαλύφθηκε η αφίσα της τελευταίας ταινίας.

Το Twilight κλείνει φέτος τον κύκλο του με το "Breaking Dawn Part 2" και οι προετοιμασίες για το μεγάλο φινάλε είναι στην τελική ευθεία. Όλα αυτά τα χρόνια πολλοί αγάπησαν το love story του Edward και της Bella, και ακόμη πιο πολλοί το μίσησαν, αλλά σίγουρα μένει ως κομμάτι της ποπ κουλτούρας της εποχής μας.


Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου και πριν από περίπου 2 μήνες είχαμε δει το τελευταίο trailer στην ιστορία του Twilight. Τώρα λοιπόν μπορούμε να δούμε και την τελευταία αφίσα ever της σειράς ταινιών Twilight, όπου οι Robert Pattinson, Kristen Stewart και Taylor Lautner τρέχουν έχοντας το γνωστό σούπερ σοβαρό ύφος τους ενώ η επικεφαλίδα υπόσχεται ότι το επικό φινάλε θα μείνει χαραγμένο για πάντα.

 Στο καστ συμμετέχουν οι Mackenzie Foy, Peter Facinelli, Ashley Greene, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz and Jackson Rathbone σε σκηνοθεσία Bill Condon. Πάντως μετά την περιπέτειάς τους με τον χωρισμό, Pattinson και Stewart τα..ξαναβρήκαν και θα συμμετάσχουν στην προώθηση της ταινίας σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, η οποία θα γίνει στην Αμερική και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Το σίγουρο είναι πως το Twilight έχει αφήσει την δική του εποχή στον κινηματογράφο και εκατομμύρια θαυμαστές να παραληρούν!!

Δείτε παρακάτω την αφίσα και το τρέιλερ της ταινίας :

Champion's League : Πολύ καλός αλλά έχασε ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Αρσεναλ στο Λονδίνο για ένα ημίχρονο, έχασε πολύ καλές ευκαιρίες στο ίδιο διάστημα αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1. Το γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας ο Μήτρογλου στο 45' με άπιαστη κεφαλιά.
 
 Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν με… όλες τους τις δυνάμεις στο «Emirates» προκάλεσαν προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων, ωστόσο… προδόθηκαν από επιπολαιότητες της άμυνας, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους στους ομίλους του Champions League.
Παρά την ήττα, οι Πειραιώτες ικανοποίησαν με την εμφάνιση τους και το τελικό σκορ τους αδικεί, καθώς κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Δημιούργησαν φάσεις στην επίθεση, πραγματοποίησαν αρκετές τελικές προσπάθειες και απείλησαν την αντίπαλη εστία, αγωνιζόμενοι με αυτοπεποίθηση και πάθος στο παιχνίδι τους. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας αναμφισβήτητα θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Αγγλία. Την πρώτη τους τελική προσπάθεια οι "κανονιέρηδες" την πραγματοποίησαν στο 42' με τον Ζερβινιό, ο οποίος και σκόραρε, αλλά οι Πειραιώτες δεν το έβαλαν κάτω και με πείσμα ισοφάρισαν στο 45' με καταπληκτική κεφαλιά του Μήτρογλου, ύστερα από υπέροχη σέντρα-ασίστ του Γκρέκο.

Στην επανάληψη, όμως, οι "κανονιέρηδες" κατάφεραν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά με τον Ποντόλσκι (56'), ενώ στις καθυστερήσεις (90+4) o Ράμσεϊ "έγραψε" το τελικό 3-1 με τους Νταμπλούχους Ελλάδας στο τέλος να έχουν ξεμείνει από δυνάμεις. Έχασε μοναδική ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ο Μασάδο (36'), όταν και βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής του Μανόνε, αλλά το σουτ που δοκίμασε ήταν άστοχο.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στις δύο αναμετρήσεις με την Μονπελιέ, με το πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία, όπου θέλουν ισάριθμες νίκες, ούτως ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της εξασφάλισης της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League και αν είναι δυνατόν να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ένα πρόγραμμα γεμάτο...''LAV''

Το «Κέντρο Αθηνών» που ξέρατε…ξεχάστε το! Πλέον, έχει μετονομαστεί σε «LAV» και εκεί θα παρουσιαστεί η καινούρια μουσική παράσταση της 'Αννας Βίσση, η οποία είναι αφιερωμένη στην τρέλα, τον έρωτα, την απάτη, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα.


Αγαπημένα ρεπερτόρια, νέα τραγούδια και παλιά αισθήματα που κρατούν για πάντα και μία Άννα Βίσση, καλύτερη από ποτέ, στην πιο ερωτική και θηλυκή στιγμή της.
Όλες οι καρδιές ‘’χτυπούν’’ στο «LAV», στο πιο χορευτικό και αγαπησιάρικο show της Αθήνας και με διάθεση για ατελείωτο… clubbing.
Στο πλευρό της Άννας Βίσση, η νεαρή Demy που σε χρόνο ρεκόρ έγινε αγαπητή στον κόσμο, απέσπασε τρία βραβεία από τα MAD VMA 2012 και έρχεται να προσθέσει τη χαρά και το πάθος της γι’ αυτό που κάνει.Με λίγα λόγια;Η δισκογραφική της εταιρεία, Panik Records, μαζί με την Demy, σκόρπισαν τον...Panik-ο!
Μία δυνατή μπάντα που ακούνε στο όνομα «My Excuse», με την επιτυχία «Is it over now» κρατάνε τον κόσμο όρθιο μέσα σε έναν ροκ πλανήτη και επιστρέφουν από περιοδεία και ηχογραφήσεις στις ΗΠΑ. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα τους; Διασκευές από rock μέχρι house και r’n’b, αλλά και το νέο τους single, με τίτλο: «Silent Revolution».
Τέλος,  ο Νίκος Ζωιδάκης κάνει μία ανατρεπτική εμφάνιση με παθιασμένες μαντινάδες, σούστες και ριζίτικα… μέχρι κέλτικα σόλα, υπόσχοντας να ενώσει τις παραβρισκόμενες καρδιές του «LAV».
Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη σκηνοθεσία του προγράμματος έχει αναλάβει η Μυρτώ Κοντοβά, χρόνια συνεργάτης & φίλη της Άννας Βίσση, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης, ο οποίος είναι ‘’μαιτρ’’ στη δουλειά του και στον σχεδιασμό των φώτων ο Πάρις Αναγνωστόπουλος.
Όσο για το φετινό σύνθημα του νέου ανατρεπτικού σχήματος; Rewind to the future. Forward to the past. Από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, ετοιμαστείτε...


Πηγή : citypress.gr

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες : 

Κατάταξη FIFA: 10η παγκόσμια δύναμη η Ελλάδα

Μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA για τον μήνα Σεπτέμβριο κέρδισε Εθνική ομάδα που μετά τις νίκες της επί Λετονίας και Λιθουανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, πλέον, φιγουράρει δέκατη, τέσσερις θέσεις πάνω από τη Βραζιλία!


Η Ισπανία και η Γερμανία παραμένουν στην κορυφή της λίστας, ενώ τρίτη είναι η Πορτογαλία, τέταρτη η Αργεντινή και πέμπτη η Αγγλία. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ολλανδία, Ουρουγουάη, Ιταλία και Κολομβία.


Αναλυτικά η πρώτη εικοσάδα:

 Πηγή : onsports.gr

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνάντηση Εβελίνας Παπούλια-Άννας Βίσση και άλλων κυριών...

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και τον Γιάννη Κακλέα για τους «Δαίμονες» που πρόκειται να παρουσιαστούν στο κοινό, από τον Απρίλιο του 2013.

Ωστόσο, οι συντελεστές βρίσκονται σε συνεχής συζητήσεις, ώστε να βρεθούν οι…καλύτεροι που θα πλαισιώσουν την Άννα Βίσση επί σκηνής! Μάλιστα, από σήμερα ξεκινούν και οι «ανοιχτές» ακροάσεις για άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς έως 35 ετών, με ιδιαίτερες φωνητικές και χορευτικές ικανότητες.

Τι συμβαίνει, όμως, με τον Πάνο Μουζουράκη και ποιες κυρίες συναντήθηκαν χθες για να περάσουν από οντισιόν για το ρόλο της μάγισσας στην ροκ όπερα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, ο Πάνος Μουζουράκης συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Θεαμάτων, ώστε να συζητήσουν για τη συμμετοχή του στους «Δαίμονες», αλλά και για τα «αγκάθια» που έχουν προκύψει και αφορούν το οικονομικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Κι αν δεν τα «βρουν»; Τότε θα στραφούν στην αναζήτηση ενός άλλου καλλιτέχνη, ο οποίος και πάλι θα εκπροσωπεί την εναλλακτική ροκ μουσική.

Επιπλέον, χθες, υπήρξε και μία πρώτη ακρόαση, από όπου πέρασαν πολλές γνωστές ηθοποιοί. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Εβελίνα Παπούλια, η Σία Κοσκινά και η Ηρώ, ήταν μερικές από αυτές και οι οποίες άφησαν καλές εντυπώσεις.
Οι αποφάσεις, όμως, δεν  έχουν παρθεί ακόμα…

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ρένια Λουιζίδου: ''Πρέπει να αλλάξουμε τον φόβο,όχι τις επιλογές μας''

Στον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Την «κυνηγάει» χρόνια η…φήμη ότι είναι γουρλού, δοκιμάζεται σε διάφορα είδη στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ, εκτός από τον εκάστοτε ρόλο που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, έχει κι αυτόν της μητέρας. Η Ρένια Λουιζίδου, μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη citypress.gr, κάνοντας έναν απολογισμό για τα 25χρόνια στον χώρο της Τέχνης, για την «Άγρια Δύση» που θα ζήσει στη σκηνή του θεάτρου «Αποθήκη», το «Αμάρτημα» των κριτικών που δέχεται η σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις επιρροές της κρίσης στη ζωή του 12χρονου γιου της, δηλώνοντας ότι «δεν γίνεται να σηκώσει τα χέρια ψηλά».

• «Κλείνετε» κοντά  25 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Κάντε μας έναν απολογισμό όλης αυτής της μακροχρόνιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Δεν έχω μπει στην διαδικασία, κανενός είδους απολογισμού, γιατί δεν αισθάνομαι ότι κλείνει κάποιος κύκλος, για να ξεκινήσει κάποιος άλλος.  Ήταν 24 χρόνια που συνέβησαν αρκετά πράγματα και το τοπίο άλλαξε. Όταν ξεκίνησα για να βγω σ’ αυτή τη δουλειά, ένα άλλο τοπίο φαντάστηκα, με γνώμονα  ότι δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια, ούτε τόσος «οργασμός» στο ελεύθερο θέατρο, ήταν λιγότερες οι σκηνές. Ωστόσο, αλλιώς εξελίχθηκαν, άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια και άλλαξε κατά ένα μεγάλο μέρος η μορφή της δουλειάς και τα θέατρα πολλαπλασιάστηκαν.
Σε κάθε περίπτωση προσαρμοζόμασταν στα καινούρια δεδομένα. Τώρα, προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της κρίσης, που τη συρρικνώνει ξανά την δουλειά, τουλάχιστον ως προς την τηλεόραση, ενώ στο θέατρο είναι λίγο πιο περιορισμένα ως προς τις δυνατότητες της παραγωγής.
Από εκεί και πέρα, σε καλλιτεχνικό επίπεδο, κάποια πράγματα πήγαν πιο πέρα από ότι τα είχα φανταστεί. Δεν έχω παράπονο κανένα. Η δουλειά κάθε φορά αρχίζει από το μηδέν και δεν έχει σημασία αν στην περσινή μπορεί να ήσουν πάρα πολύ καλός ή στη φετινή χάλια.
• Εσάς έχει υπάρξει δουλειά που να είχατε πει ναι, αλλά στο πέρασμα των χρόνων, να μετανιώσατε;
Βεβαίως! Δεν γίνεται στα 25 χρόνια να μην έχει υπάρξει. Δεν έχω μετανιώσει, με την έννοια ότι  η δουλειά απέτυχε, αλλά προέκυψε αλλιώς από ότι την είχα φανταστεί. Πρόκειται για μία δουλειά που είναι ζωντανό κύτταρο, αλλάζεις τα πάντα κάθε χρόνο, γι’ αυτό και ξεκινάει από το μηδέν. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι αυτή η ρευστότητα που μπορεί να πετύχει, αλλά μπορεί και να μην πετύχει. Όταν δεν πετυχαίνει, λυπάσαι, στεναχωριέσαι και ψάχνεις να βρεις γιατί δεν πέτυχε. Πολλές φορές από αυτά που αποτύχανε, παίρνεις μεγαλύτερο μάθημα για το παρακάτω. Συνειδητοποιείς ακόμα πιο καθαρά τι είναι αυτό που δεν θέλεις να ξανά κάνεις και αυτό δεν είναι λίγο.
Οπότε και αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω δεν θα το επαναλαμβάνατε…
Μπορεί και να χρειαζόταν μερικές φορές, γιατί αυτό είναι εμπειρία στη ζωή. Έκανες ένα λάθος, το οποίο προσπαθείς να μην το επαναλάβεις ίδιο. Μερικές φορές συμβαίνουν για καλό και τα αρνητικά πράγματα. Αρκεί να μάθεις και να προχωρήσεις μ’ αυτά και όχι να τα θεωρήσεις μια συγκυρία, ρίχνοντας τα στην κακή σου τύχη και να συνεχίζεις με μία απ’ τα ίδια.
Ωστόσο, η πλειοψηφία των δουλειών σας, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τελικά… έχετε το λεγόμενο «κοκαλάκι της νυχτερίδας»; Που πιστεύετε ότι  οφείλονται όλα αυτά;

''Απατεώνες & τζέντλεμαν'', αλλά και με ρεκόρ πωλήσεων!

Συνεχίζεται το ρεκόρ εισιτηρίων για τη μουσική κωμωδία του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη ως… «Απατεώνες και τζέντλεμαν». Έχοντας «κόψει» 40.000 εισιτήρια την προηγούμενη καλλιτεχνική περίοδο και 15.000 εισιτήρια μέσα σε δέκα ημέρες από τον Σεπτέμβριο που ξανά ξεκίνησαν. Έτσι, η Ελληνική Θεαμάτων, προσθέτει ακόμα δύο μέρες, ώστε να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιπλέον παραστάσεις, είναι για την Τρίτη 2 & 9 Οκτωβρίου, όπου ο Γιάννης Μπέζος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ακόμα 13 ηθοποιοί, χαρίζουν άφθονο γέλιο σε μία παράσταση με μουσική, χορό, δράση και συγκίνηση.

Τα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια υψηλής ραπτικής του Βασίλη Ζούλια μας μεταφέρουν σ’ ένα παραλιακό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας. Και εκεί, ξεκινά η ιστορία, όπου μετέφρασαν οι Φιλιππίδης, Μπέζος, Σιμαρδάνης.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων, ώστε να δώσουν τη σκυτάλη, στις 27/10, στον Σταμάτη Φασουλή και το… «Chikago», με τους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Μαρινέλλα, Αντώνη Λουδάρο, Αντιγόνη Ψυχράμη, Θεοχάρη Ιωαννίδη, Χρήστο Σπανό, Άρη Πλασκασοβίτη, Χρήστο Γεωργαλή, Νάντια Κοντογιώργη, Λήδα Μανουσάκη κ.ά.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει ο STAN;

Μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους διανύει ο Στράτος Αντιπαριώτης ή αλλιώς Stan. Ο νεαρός τραγουδιστής κάνει περιοδεία στην Αυστραλία, ενώ προσεχώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, θέλουν τον Stan να επιστρέφει στα… πάτρια εδάφη για τρεις ημέρες, στις 4 Οκτωβρίου, ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου video clip, για το τραγούδι «Ό,τι πιο όμορφο έχω δει», υπό την σκηνοθετική επιμέλεια των "White Room".

Τέλος, μέσα στον Οκτώβριο, αναμένεται να επανακυκλοφορήσει το album του Stan, με τίτλο «STAN», από την Minos EMI.